gaudencja 22.03.08, 20:15 dziewczynki: Maja 9 Julia 8 Oliwia 6 Zofia 5 Zuzanna 5 Aleksandra 4 Alicja 4 Amelia 3 Anna 3 Natalia 3 Maria 3 Weronika 3 Barbara 2 Gabriela 2 Hanna 2 Helena 2 Izabela 2 Karolina 2 Kinga 2 Klaudia 2 Laura 2 Lena 2 Nina 2 Patrycja 2 Sandra 2 Sara 2 Wiktoria 2 Antonina Eliza Emma Florentyna Ida Iga Jadwiga Jagoda Joanna Jowita Julita Kaja Kamila Klara Konstancja Kornelia Magdalena Matylda Michalina Nicole Olga Samanta Sonia chłopcy: Bartosz 4 +Bartek 2 Krzysztof 6 Jakub 5 Jan 5 Maciej 5 Michał 5 Szymon 5 Piotr 4 Aleksander 3 Mikołaj 3 Olaf 3 Antoni 2 Dawid 2 Dominik 2 Igor 2 Kacper 2 Łukasz 2 Mateusz 2 Oliwier 2 Franciszek 2 Sebastian 2 Wiktor 2 Alex Cezary Damian Filip Guliano (sic!) Gustaw Hubert Juliusz Krystian Maksymilian Marceli Miłosz Norbert Patryk Paweł Stanisław Tadeusz Tomasz Tymon Tymoteusz bliźnięta: Zuzanna i Antoni Aleksandra i Dawid Julia i Natalia Hanna i Zofia pary imion: Maja Małgorzata Jan Ksawery Michał Mikołaj Jan Mateusz Krzysztof Robert Samanta Maria Szymon Piotr Olga Małgorzata Sebastian Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneladgam Re: WnŚ Warszawa 22 marca 22.03.08, 21:01 Na Samantę Marię w życiu bym nie wpadła Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: WnŚ Warszawa 22 marca 23.03.08, 19:13 Ciesza mnie Helena i Kornelia, a z imion meskich Olaf (sama mam malego Olafa) i Gustaw. Ja wciaz sie miotam miedzy Antonia i Helena (pisalam juz o tym), a Kornelia podoba mi sie szalenie, tyle, ze maz stawia veto. Odpowiedz Link Zgłoś