cicuta 02.04.08, 23:01 Chodzi za mna ostatnio to imie... Podoba mi sie niejako wbrew mnie samej Co myslicie o Erwinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Erwin 02.04.08, 23:08 Erwin mi się nie podoba. Erwina natomiast jest według mnie śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Erwin 03.04.08, 07:50 A mi się nawet podoba, Edwin także Piękne imiona mają Twoje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
rychezaa Re: Erwin 03.04.08, 09:48 Mnie się osobiście nie podoba. Ale skoro podoba się Tobie, więc dlaczego miałabyś go nie nadać? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Erwin IP: *.nat.tvk.wroc.pl 03.04.08, 13:06 bardzo podobają mi się imiona twoich synków, jednak Erwin jakoś mi nie podchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
bluejanet Re: Erwin 03.04.08, 13:48 Podoba sie I zdrabniac idzie fajnie: Erwinek, Erwinus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluk Re: Erwin IP: 78.151.240.* 03.04.08, 13:55 a mnie sie od wczoraj podoba Irvin - bliskaqwo Odpowiedz Link Zgłoś
lipsmacker Re: Erwin 03.04.08, 14:03 Chodzilam do przedszkola z chlopcem o tym imieniu. Wtedy podobalo mi sie srednio i dzis tez. Za granica z tego co mi wiadomo to od wielu lat juz nie jest popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Erwin 04.04.08, 00:29 A mnie się Erwin podoba, w ogóle lubię imiona z członem -win, jak np. Oswin - żartowałam, ale Oswin jest wyjątkiem, a podobają mi się bardzo Baldwin, Adalwin itp. imiona. Nie wiem, dlaczego "wbrew sobie" - zobacz: pl.wikipedia.org/wiki/Erwin_Axer Odpowiedz Link Zgłoś
ingutka Re: Erwin 04.04.08, 09:54 Podoba mi się, krótkie, męskie ciekawe a przede wszystkim kojarzy mi się z jednym z ulubionych bohaterów literackich, Eberhardtem Mockiem. Cicuta, czyżbyś coś planowała? Czy to jest to postanowienie z sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
sevilay Re: Erwin 04.04.08, 18:43 Ostatnio zaczęło mi się to imię podobać,tak samo jak Edward Tylko,że z Edwardem jest taki problem(dla mnie oczywiście),że nie ma zbytnio ładnych zdrobnień-Edek czy Edzio (Edziu się u nas mówi to jakoś mnie nie zachwyca. A Erwin,Erwinek -fajnie Odpowiedz Link Zgłoś