Gość: kocham-misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 22:57 Chciałabym imię b.mało popularne. Żeby jego ilość nie była duża, żeby nie było tak łatwo spotykanie itp. Podobają mi się inne imiona, ale nie staroświeckie. Nie chcę imionka jak dla babci. Nie jestem zwolenniczką również Dżesik, Brajanów itp. Pomożecie mi? Z góry dzieki Aaaa przed chwilą na jednym wątku zauważyłam Leandrę- ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Potrzebne imię dla córeczki 14.04.08, 22:57 Mnie się też podoba Może być też np. Lea, Nikandra, Berenika, Letycja - co Ty na to? pozdrawiam, g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham-misia Re: Potrzebne imię dla córeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 23:14 Lea- bardzo ładne, Letycja również. Jakoś patrzę na "L" mam narazie. Czekam na inne propozycje, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leelee Re: Potrzebne imię dla córeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 00:30 Leandra... podoba sie Flawia/Flawiana Liwia Marcja/Marcjanna Lawinia Leontyna Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Potrzebne imię dla córeczki 15.04.08, 09:09 Noelia Adelina Ramona Fabia Flora Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Potrzebne imię dla córeczki 15.04.08, 09:23 Alina, Ariadna, Idalia, Anastazja, Estera, Zoja, Felicja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Potrzebne imię dla córeczki IP: *.nat.tvk.wroc.pl 15.04.08, 11:38 Beatrycze, Eunika, Noemi Odpowiedz Link Zgłoś
aula27 Re: Potrzebne imię dla córeczki 15.04.08, 11:44 Lidia, Liwia, Łucja Klementynka, Malwinka, Jasmina Gracja, Olimpia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham-misia Re: Potrzebne imię dla córeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 13:31 Podobają mi się Leandra, Flawia, Noelia. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas.2004 Re: Potrzebne imię dla córeczki 15.04.08, 22:05 Może nie znam się na tych nowych iumionach, ale brzmią one conajmniej dziwnie. I jak je zdrabniać. Moja półroczna córeczka ma na imię Ula - normalne imię, ale nie często spotykane. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas.2004 Re: Potrzebne imię dla córeczki 15.04.08, 22:07 No i jak zdrabniać takie iiona, żeby nie było śmiesznie. Np. Noelia nie jest, moim zdaniem, wygodne do wymawiania, Bibiana też jakś długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham-misia Re: Potrzebne imię dla córeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 23:13 Przykro mi, ale Bibianny nie wymieniłam. Czytanie ze zrozumieniem się kłania Aaaa i dodam, że nasze nazwisko to Janiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham-misia Ilość nadań... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 21:27 Mogłybyscie mi powiedzieć ile jest nadań imion: Lawinia, Leandra, Lea, Flawia? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Ilość nadań... 17.04.08, 21:38 W 1994 roku było: Lawinia - 26 Leandra - 13 Lea -25 Flawia - 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczkalovemax Re: Potrzebne imię dla córeczki IP: *.acn.waw.pl 17.04.08, 21:46 Ja swoją Córeczkę, (o ile się zjawi) nazwę Penelopa, oryginalne maloo spotykane Odpowiedz Link Zgłoś