olianka Re: justyna, karolina czy paulina? 20.04.08, 15:52 Zdecydowanie Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: justyna, karolina czy paulina? 20.04.08, 15:57 Nienawidzę tych imion, razem z Eweliną jeszcze. Znam siostry Justynę i Paulinę, Karolinę i Justynę razy dwa i jeszcze na pęczki takich duecików. W ogóle imiona kończące się na -lina są dla mnie trefne. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: justyna, karolina czy paulina? 20.04.08, 16:36 wszystkie trzy bardzo ładne, ja bym się zdecydowała na Paulinę Odpowiedz Link Zgłoś
maksimini Re: justyna, karolina czy paulina? 20.04.08, 16:55 Jak dla mnie tylko Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: justyna, karolina czy paulina? 20.04.08, 17:16 Imiona bardzo częste w moim roczniku(91). Imię Paulina dla mnie bardzo obeznane, bo moje. W klasie mam jeszcze jedną imienniczkę. Są też Justyna i Karolina. Nie lubię żadnego z tych imion. W ogóle do dziś w głowę zachodzę,co nagrało moich rodziców, że imię zmienili mi w ostatniej chwili na Paulinę(z Luizy) Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Paulina 20.04.08, 18:09 Mam takie samo zdanie jak pluskotka, nie cierpie tych imion, ale najlepsze z nich wszystkich to chyba Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
dagis.1 Re: Paulina 20.04.08, 18:15 i ja podzielam zdanie pluskotki (wlacznie z ewelina) i adziuni... takze ich nie cierpie. gdybym juz musiala wybiuerac wybralabym karolina ale chyba ze zlazmi w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: justyna, karolina czy paulina? 20.04.08, 19:15 Paulina. Ja także znam siostry Paulinę i Justynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: justyna, karolina czy paulina? IP: *.chello.pl 20.04.08, 19:38 PAULINA Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Paulina :) 20.04.08, 19:46 Ależ mam elektorat. Ale faktycznie te cztery imiona są na liście moich najbardziej nielubianych. Odpowiedz Link Zgłoś
entliczek72 Re: justyna, karolina czy paulina? 20.04.08, 22:40 Ja stawiam na Justynę. To piękne imię nosi moja córka, w domu nazywana Jusią. Moja Justyśka jest wspaniała, mądra, dobra, wrażliwa. No i to imię fajnie brzmi w innych językach, np.angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: justyna, karolina czy paulina? 21.04.08, 08:59 z tych trzech paulina... chociaż ostatnio wolę paulę niż paulinę. (nie podoba mi się zakończenie "-lina" "-linka") Odpowiedz Link Zgłoś
anetad25 Re: justyna, karolina czy paulina? 21.04.08, 09:42 Zdecydowanie Paulinka imię sliczne i ma wiele fajnych zdrobnien, mam córeczke o tym imieniu i sprawdza sie bardzo dobrze nie jest zbyt popularne ani jakies wydumane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: justyna, karolina czy paulina? IP: *.lublin.mm.pl 21.04.08, 14:59 Niezbyt mi się podobają, wybrałabym Paulinę ale czy nie lepiej brzmi Paula? Odpowiedz Link Zgłoś
lipsmacker Re: justyna, karolina czy paulina? 21.04.08, 16:18 Karolina. Bije na glowe Pauline a Justyne to na dwie glowy Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: justyna, karolina czy paulina? 21.04.08, 18:06 Justyna. Bije na glowe Pauline, a Karoline to na dwie glowy Podoba mi sie zdrobnienie Stynka - ichtiolodzy i wedkarze pewnie podziela moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś