pluskotka 27.04.08, 15:24 W piątek pojawił się na świecie mój nowy kuzyn. Braciszek mojej chrześniaczki Martyny i Patryka. Imię ładne ale wydaje się, że nie pasuje do imion rodzeństwa. Rodzinka jest w lekkim szoku, zwykle nadaje się u nas bezpieczne imiona. Ja jestem zadowolona, niech się szykują na czasy gdy ja zacznę wymyślać imiona dla swoich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: I jest Fabian 27.04.08, 15:34 Gratuluję! Mnie się żadne z imion rodzeństwa nie podoba, więc problemu niedopasowania nie dostrzegam. Moja kuzynka miała termin na czwartek, ale młody człowiek jeszcze się nie pojawił na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: I jest Fabian 27.04.08, 15:42 Moim zdaniem Fabian jest równie bezpieczny (lub nie), jak Martyna czy Patryk. Pozdrawiam i gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: I jest Fabian 27.04.08, 15:44 Z pewnością będzie jeszcze drugie imię. Pogratuluję szczęśliwej mamie jak tylko sie z nią zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I jest Fabian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 15:49 Fabian- ładnie Martyna- nie cierpie tego imienia Patryk- może być Nadali ładne imię wg mnie do 2 brzydkich, ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: I jest Fabian 28.04.08, 23:11 dla mnie Fabian jest dość bezpiecznym imieniem, znam pru Fabianów. Niemniej jednak nie podoba mi się to imię. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: I jest Fabian 04.05.08, 19:18 I nie ma Fabiana. Jest Hubert Józef. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: I jest Fabian 04.05.08, 19:37 pluskotka napisała: > I nie ma Fabiana. Jest Hubert Józef. Bardzo dobrze! O wiele bardziej mi się ten zestaw podoba Odpowiedz Link Zgłoś