donmari 01.05.08, 18:34 Znalazłam takie zdrobiniene w internecie. Kto zgadnie , od jakiego imienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Denia-zgadnijcie,od czego to? 01.05.08, 18:50 Zetknęłam się z oficjalnym zapisem Dina dla osoby powszechnie znanej jako Denia. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Denia-zgadnijcie,od czego to? 01.05.08, 18:52 Tradycyjnie chodzi Ci o Denise/Dionizję. Odpowiedz Link Zgłoś
3_potworki Re: Denia-zgadnijcie,od czego to? 01.05.08, 19:31 może Gardenia? ale to chyba byłoby zbyt banalne... Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Denia-zgadnijcie,od czego to? 01.05.08, 20:54 Denise? Magdalena? Aldona? Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Olianko,Aneladgam, brawo 01.05.08, 21:27 Tak, chodzi o Denise.Znalazłam kilka na naszej-klasie. Dziewczyny mieszkały w Polsce i nosiły jak najbardziej polskie nazwiska. Cóż ja na to poradzę, że zbzikowałam na punkcie Dionizji zarówno w polskim jak i międzynarodowym wariancie.... Olianko,pisałaś mi kiedyś że w 1994 było bodajże 18 Denise,przy czym nie były to nadania. Tymczasem osoby znalezione przeze mnie na naszej-klasie (w tym 14- i 16-latka) były Polkami i nosiły nazwiska jak najbardziej polskie. Jak myślisz,czy mógłby to być ich pseudonim wpisany w profilu w miejsce imienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Olianko,Aneladgam, brawo IP: *.iopan.gda.pl 05.05.08, 09:17 Jak > myślisz,czy mógłby to być ich pseudonim wpisany w profilu w miejsce > imienia? Spróbuj się zapytać! Jakość stawianych mi pytań na NK jest tak duża, że nie sądzę, aby to budziło jakieś szczególne zakoczenie! Odpowiedz Link Zgłoś