abiela 03.06.08, 21:06 Takiej dziewczynki ostatnio szukano w IKEI w Niemczech. Tatuś nazywał córkę Anti. Rodzice na oko Latynosi lub Włosi. I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minerwamcg Re: Antygona 04.06.08, 23:29 Braci powinna mieć dwóch Że już nie wspomnę o tym, kim powinni być jej rodzice. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
krimhilda Re: Antygona 03.06.08, 22:38 Nie podoba mi sie, przedrostek anty...negatywne skojarzenia. Antypatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Antygona 05.06.08, 09:32 krimhilda napisała: > Nie podoba mi sie, przedrostek anty...negatywne skojarzenia. Lepsza by była Gona? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Antygona 05.06.08, 16:27 pavvka napisał: > krimhilda napisała: > > > Nie podoba mi sie, przedrostek anty...negatywne skojarzenia. > > Lepsza by była Gona? Otóż to - Gona się tak nie kojarzy ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Antygona 05.06.08, 09:32 abiela napisała: > Takiej dziewczynki ostatnio szukano w IKEI w Niemczech. Tatuś nazywał córkę > Anti. Rodzice na oko Latynosi lub Włosi. A może Grecy - to by jakby tłumaczyło sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.mama Re: Antygona 05.06.08, 09:37 nie podoba mi się, wywołuje jednoznaczne skojarzenia z tragedią antyczną i jest.. atypatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Antygona 05.06.08, 10:56 pavvka napisał: > A może Grecy - to by jakby tłumaczyło sprawę. Być może, niestety nie wiem. Rozmawiali po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Antygona 05.06.08, 10:50 Bardzo mi się podoba to imię, jednak ma jeden minus- jednoznaczne skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś