Gość: Funia IP: *.tosa.pl 11.06.08, 23:46 ... poznałam taki zestaw ... dzieci sa rodzeństwem. Może to i sympatyczny wybór, ale mi to sie tak jakoś "dziwnie" kojarzy. Dzieci (niestety) do szczupłych nie należą... No ale tak ogólnie to fajne dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majarzeszow Re: Hipolit i Delfina... 12.06.08, 08:17 mi sie podoba ! nikt by uwagi nie zworcil gydyb to byl Kubuś/Kacper/Filip.... oraz Julka/Wiktoria/Oliwia..... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Hipolit i Delfina... 12.06.08, 11:23 Akurat nie należą do moich ulubionych ale fajnie, że ktoś tak nazwał dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: Hipolit i Delfina... 12.06.08, 11:46 Fajnie. Oczywiście odważnie - ale to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Hipolit i Delfina... 12.06.08, 11:48 Hm, w tym zestawieniu Hipolit nabiera wydźwięku nieco zwierzęcego. Mam nadzieję, że dzieciaki dobrze się czują ze swoimi imionami. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Hipolit i Delfina... 12.06.08, 12:40 Odważnie... Ale całkiem mi te imiona do siebie pasują. Hipolit i Oliwia by mi zgrzytało, albo Delfina i Kubuś... Mam nadzieję, że pasują do nazwiska - bo to wymagające imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Hipolit i Delfina... 12.06.08, 18:05 Trochę "zwierzęco", ale może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funia Re: Hipolit i Delfina... IP: *.tosa.pl 12.06.08, 18:28 Nazwiska dzieci niestety nie znam (wakacyjna znajomość z rodzicami). Rodzina ma za 4 miesiace się powiększyć. Pod uwage brane są imiona: Bernardyn (!) lub Apolonia. Nie wiem czy żartowali ale myśleli również o Pelagii. Dla ciekawości napiszę, że rodzice dzieci noszą imiona: Adam i Ewa (!). Fajna i sympatyczna rodzinka. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Hipolit i Delfina... 12.06.08, 18:30 Mnie się Pelagia szczerze bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funia Re: Hipolit i Delfina... IP: *.tosa.pl 12.06.08, 18:32 Mi również, chociaż to bardzo, bardzo zapomniane obecnie imię. Mam do niego sentyment... z uwagi na prababunię. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Hipolit i Delfina... 12.06.08, 19:40 Oj, byle nie Bernardyn... bo już całkiem zwierzyniec się zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funia Re: Hipolit i Delfina... IP: *.tosa.pl 18.10.08, 21:25 Już wiem, że Hipo i Delfi mają siostrę... mała otrzymała imię ... Sandra. I co Wy na to? Ja jestem troszeczkę zawiedziona, ale niech się zdrowo chowa rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Hipolit i Delfina... 18.10.08, 21:33 Wprawdzie jestem zdziwiona, że nie Pulcheria, ale myślę, że dziecko będzie pasowało do pozostałego rodzeństwa pod innymi względami, nieimiennymi... Odpowiedz Link Zgłoś