donmari 30.06.08, 10:42 Dziewczyny, za chwilę wyjeżdżam z koleżanką na wakacje do Bułgarii, więc nie będzie mnie tu przez jakiś czas...Chciałabym się z Wami pożegnać. Do zobaczenia 14 lipca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal_art Re: Do zobaczenia!!! 30.06.08, 10:48 Miłych wakacji! Przywieź jakieś ciekawe bułgarskie imionka, to będzie ciekawy temat do rozważań. Odpowiedz Link Zgłoś
capriglione Re: Do zobaczenia!!! 01.07.08, 09:07 Z wakacji w Bułgarii zapamiętałam uroczego chłopaka o imieniu Krum (niestety skojarzenie u mnie z chrum, chrum) i dziewczynę o imieniu Stanka. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Do zobaczenia!!! 30.06.08, 14:22 Do zobaczenia i zycze duzo spotkan z Dionizjami! Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Do zobaczenia!!! 30.06.08, 18:49 gaudencja napisała: > Do zobaczenia i zycze duzo spotkan z Dionizjami! Udanego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Do zobaczenia!!! 30.06.08, 17:31 Oj, jak ja Ci tej Bułgarii zazdroszczę! Marzenie moje... I a propos Bułgarii, miałam swego czasu do czynienia z Bułgarką imieniem Wania, którą niektórzy na siłę próbowali przerabiać na Wannę Dlania pewnie zna ową Wanię znacznie lepiej niż ja... Odpowiedz Link Zgłoś
agas81 Re: Do zobaczenia!!! 30.06.08, 20:43 Gdyby nie to pompatyczne pozegnanie, to pewnie nikt by sie nie zorientowal, ze cie tu nie ma przez te 2 tyg. No ale mimo to zycze udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś