Gość: Mamusia IP: *.krak.tke.pl 02.07.08, 09:18 Niedługo urodzi się nasza córcia. A ja nie mogę się zdecydować na imię Na poczatku miała być Emilka lub Milenka,ale odpadły te imiona. W grę wchodzi Aleksandra czyli poprostu Ola lub Wiktoria. Starszy braciszek to Bartosz Co sądzicie o tych imionach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Aleksandra czy Wiktoria 02.07.08, 09:40 Sądzę, że to niewyobrażalnie popularne imiona. Jeśli muszę wybvrać z tych dwóch to Aleksandra. Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Aleksandra czy Wiktoria 02.07.08, 10:01 Ze względu na megapopularność nie podoba mi się żadne. Ja wróciłabym do poprzednich typów. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Aleksandra czy Wiktoria 02.07.08, 10:26 To z tych dwoch - Wiktoria.W tej czwórce nie mam moich faworytów. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Aleksandra czy Wiktoria 02.07.08, 11:50 Mi bardziej podoba się Aleksandra, a z poprzednich, już odrzuconych pomysłów - Emilia, która ma też tę zaletę, że jets mniej popularna od Oli i Wiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Aleksandra czy Wiktoria IP: *.nat.tvk.wroc.pl 02.07.08, 12:28 Jeśli nic innego nie wchodzi w grę to Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
mad177 Re: Aleksandra czy Wiktoria 02.07.08, 12:53 Wiktoria nigdy w zyciu.. niedosc ze megapopularne to jeszcze mi sie podoba, Ola rowniez popularne ale to imie chyba zawsze bedzie modne i ladne, Emilka tez mi sie podoba no i rowniez popularne za to Milenia jak dla mnie brzmi okropnie, jakos tak nijako, to juz wole Wiktorie niz Milene. Odpowiedz Link Zgłoś
mad177 Re: Aleksandra czy Wiktoria 02.07.08, 12:54 mialo byc nie dosc ze megapopularne to jescze mi sie NIE podoba (co do wiktorii) Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Aleksandra czy Wiktoria 02.07.08, 15:04 Podobają mi się oba, a jak mi się coś podoba to mam gdzieś, czy jest popularne czy nie. Z tych dwóch wybrałbym Aleksandrę. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Aleksandra czy Wiktoria 02.07.08, 16:41 Aleksandra. Ale zaproponuję Olgę i Walerię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Aleksandra czy Wiktoria 02.07.08, 21:16 Oba sa bardzo popularne, ale Ola dluzej i bardziej, niz Wiktoria. Przed Julia Ola zajmowala przez jakis czas pierwsze miejsce, a potem dluzszy czas drugie - za Julia. Z tych dwoch wybralabym Wiktorie, ktora podoba mi sie bardziej, natomiast sugerowalabym jednak powrot do Emilii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Aleksandra czy Wiktoria IP: *.sta.asta-net.com.pl 03.07.08, 15:24 szczerze mówiąc to wiktoria ! sama chciałąm dać wiktorie ale mi moja szwagierka wyprzedziła Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_wroc Re: Aleksandra czy Wiktoria 04.07.08, 00:49 Aleksandra- piękne, ponadczasowe. popularne, ale co z tego Odpowiedz Link Zgłoś
nerwena Re: Aleksandra czy Wiktoria 04.07.08, 03:16 Podoba mi się Aleksandra Milena A może zastanowisz się nad Mileną Aleksandrą? Ten drugi zestaw bardziej mi się podoba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajuś Re: Aleksandra czy Wiktoria IP: *.xdsl.centertel.pl 04.07.08, 14:54 Nie ciepie Oli, po prostu nie znoszę... Juz wole Olgę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamusia Re: Aleksandra czy Wiktoria IP: *.krak.tke.pl 05.07.08, 09:22 DZiękuję za wszystkie za i przeciw Mam jeszcze jedną opcję imienia,mój synuś tak sobie wybrał:Zuzia.. Co Wy na to? Wiktoria,Aleksandra czy Zuzanna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Zuzanna!! IP: *.sie.vectranet.pl 05.07.08, 20:00 śliczne imię, mam chrzesniaczkę o tym imieniu i wierz mi, ze po 5 latach używania rodzicom, mnie i samej Zuzi bardzo się podoba. Zuzia, Zuzanka, Zuzka, Zuza- super imię! Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Zuzanna!! 05.07.08, 22:04 Zuzia jest śliczna, ale niestety w moim otoczeniu megapopularna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Aleksandra czy Wiktoria IP: *.sie.vectranet.pl 05.07.08, 23:39 megapopularna, bo śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Aleksandra czy Wiktoria 06.07.08, 22:03 Nie przesadzalabym z takimi wnioskami - tej samej dokladnie urody Zuzanna byla 30 lat temu, a wowczas byla bardzo rzadko nadawana. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Aleksandra czy Wiktoria 07.07.08, 13:23 Zuzanna mimo że tak samo niewyobrażalnie popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
wiollinkach.pl Re: Aleksandra czy Wiktoria 07.07.08, 15:46 Aleksandra śliczne imię Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Aleksandra czy Wiktoria 07.07.08, 16:02 optowałabym za Aleksandrą (sama mam córkę Olę), gdyby nie zatrważająca popularność tego imienia. Więc Zuzanna. A może: Julianna, Melania, Malwina, Matylda, Amelia, Letycja, Lilianna, Karolina, Irmina, Rozalinda? Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Aleksandra czy Wiktoria 07.07.08, 20:03 z całej trójcy wybieram Zuzannę, chociaż to bardzo popularne imię. Odpowiedz Link Zgłoś