bestagnieszka 02.07.08, 16:34 Od 3 dni wiem ze bede miec chlopca,moze macie jakies pomysly bo mi sie jakos nic nie podoba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absit Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 02.07.08, 19:14 bestagnieszka napisała: > Od 3 dni wiem ze bede miec chlopca,moze macie jakies pomysly bo mi sie > jakos nic nie podoba. Pozdrawiam skoro nic Ci się nie podoba to skąd pewność, że ktoś na forum wymyśli imię godne Twojego syna? Odpowiedz Link Zgłoś
wiollinkach.pl Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 02.07.08, 19:19 Oskar Julian Filip Antek Bartosz Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 02.07.08, 19:25 my syna za paręnaście dni będziemy mieli i też nie mamy imienia na 100% wybranego miała być Leonard a pewnie będzie Patryk. już mi się nie chce w tych wszystkich księgach imion szukać :o) Odpowiedz Link Zgłoś
3-martek Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 02.07.08, 19:33 dla mnie tylko Bartosz... Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 02.07.08, 20:01 Andrzej Marek Adam Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 02.07.08, 20:06 wiadomo, że to kwestia gustu. Ja Ci napiszę jakie mnie się podobają: Bartosz- tak nazwiemy naszego synka Damian Kryspin Mateusz Szymon Dawid Odpowiedz Link Zgłoś
emisia21 Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 02.07.08, 20:14 nasz synek bedzie miał na imię Antoś, uroczo i po pradziadku Odpowiedz Link Zgłoś
absit kopiujcie swoje propozycje od razu tutaj.... 02.07.08, 20:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=81606999 Odpowiedz Link Zgłoś
magda8887 Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 02.07.08, 22:37 widzę, że parę osób wskazało na imię Bartosz. Mi również bardzo się ono podoba, mój siostrzeniec ma tak właśnie na imię. Podobają mi się również: Piotr (Piotruś) Wojciech (Wojtuś) Filip (Filipek) Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 04.07.08, 10:25 > Piotr (Piotruś) > Wojciech (Wojtuś) > Filip (Filipek) Widzę, że wybrałabyś takie imiona, co do ktorych z góry zakładasz, że dla małego dziecka będziesz musiała je zdrabniać. Ja wolę takie "na całe życie" )) Odpowiedz Link Zgłoś
redrose22 Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 02.07.08, 22:58 Witam! Mogę zaproponować imiona, które mi się podobają, a więc Sergiusz lub Przemek, ewentualnie Darek. Pozdrawiam mójsuwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
sister.ka Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 03.07.08, 19:04 To może zdaj się na wybór, jakiego dokona tata dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
variuss Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 04.07.08, 10:32 ładne jest pojęciem względnym ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eleonoe Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 06.08.08, 06:43 mój syn ma na imie olgierd krzysztof ale jakbym miala 2 go syna to podoba mi sie tez benjamin Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.burek Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 06.08.08, 12:23 Hubert Natan Adam Odpowiedz Link Zgłoś
adzia2780 kordian 06.08.08, 13:01 ja niewiem jeszcze co bede miec ale mi sie pooba kordian Odpowiedz Link Zgłoś
kaka61 Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 06.08.08, 15:31 Mój syn ma na imie Karol.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tu_mama Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 06.08.08, 18:58 WIKTOR miał być.. ale chyba będzie wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
oscis1 Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 06.08.08, 19:03 Oscar,Natan,MArcel,Eryk,Gracjan,Eliasz,Tycjan,Milan, Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.3 Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 07.08.08, 16:20 Aleksander, Dominik, Kornel, Adrian, Sebastian, Krystian,Ignacy, Gabriel Odpowiedz Link Zgłoś
julianka06 Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 07.08.08, 18:56 Gustaw, Augustyn, Leon, Leonard, Ignacy, Jan - na chwilę obecną tylko te mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? 07.08.08, 22:16 Zbigniew, Jerzy, Tadeusz, Andrzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozalka Podoba mi sie Damian, (Damianek, danek ) Karol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniena Re: Jakie ladne imie dla chlopca??? IP: *.cable.ubr09.brad.blueyonder.co.uk 03.09.08, 03:14 moje osobiste typy: Leon potencjalny syn urodzony w PL Jethro potencjalny syn urodzony poza PL Milosz Tomasz Marcel Tobiasz Tymoteusz Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Kajetan 03.09.08, 08:01 ...ja bym dała KAJETAN, strasznie mi się podoba, ale przegrałam o nie z wojnę z mężem (zresztą przegrałam na starcie, bo ustaliliśmy sto lat temu, że ja wymyślam dla dziewczynki, a on dla chłopca i do Kajetana nie dał się przekonać), nie wiemy co będzie, ale mam nadzieję, że dziewczynka - Matylda, niby Mateusz dla chłopca nie jest złe, ale ostatnio Mateuszów jak psów Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kajetan 03.09.08, 10:28 Uświadomiłaś męza, ze Mateusz był przez bardzo ładnych kilka lat najczęściej nadawanym imieniem w Polsce? Teraz zdetronizował go Jakub, ale nadal jest w pierwszej piątce, na oko. Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: Kajetan 03.09.08, 19:04 gaudencja napisała: > Uświadomiłaś męza, ze Mateusz był przez bardzo ładnych kilka lat > najczęściej nadawanym imieniem w Polsce? Teraz zdetronizował go > Jakub, ale nadal jest w pierwszej piątce, na oko. > uświadomiłam, ale jemu się podoba i zawsze tak chciał i w ogóle (zwłaszcza to "w ogóle" było trafnym argumentem )...trudno, będzie Mateusz, chyba że jednak będzie córa, na co ciągle liczę, a do Matyldy jesteśmy zgodni, i w sumie M też chciałby córę..czas pokaże M jeszcze dodał, że może w Polsce tak, ale nie w Katowicach i musiałam przyznać, że w ostatnim czasie nie słyszałam o jakimś małym Mateuszu w sąsiedztwie, ale wszystkich dzieci się przecież nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kajetan 03.09.08, 19:05 To, o czym pisałam, wynika akurat z danych statystycznych dla całego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś