Gość: Elwira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 10:14 Za miesiąc przywita nasz świat moja córeczka,nie jesteśmy z mężem jednak zgodni co do imienia.Podobają się nam imiona Oryginalne i nie banalne,proszę nie o krytykę lecz o wasze opinie na temat ewentualnego imienia które byście wybrali.Po wielu dyskusjach zostały te trzy. Jessica Fabiola Mia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: idzi Re: Które? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 10:28 Tylko Fabiola. Bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Które? 18.07.08, 10:31 Jeśli dziecko będzie mieszkało w Polsce, to Fabiola. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Które? 18.07.08, 10:47 jeśli oryginalne, to Fabiola lub Mia jeśli niebanalne, to Fabiola lub Mia jeśli w ogóle do przyjęcia, to Fabiola lub Mia a jeśli dziecko będzie mieszkać w Polsce a Wy oboje jesteście Polakami, to Fabiola Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Które? 18.07.08, 11:27 Z nich tylko Fabiola. Ewentualnie Jessica w starym spolszczeniu, czyli Jesyka. Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: Które? 18.07.08, 12:27 Lubię imię Mia, ale w polsce może byc klopot z wymową, odmianą. Miałam w klasię uczennicę o podobnym imieniu (Pia) i powiedziała mi po pierwszej lekcji, że jako jedna z nielicznych nauczycieli poprawnie wymówilam jej imię. Wybrałabym Fabiolę. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Które? 18.07.08, 15:49 Z tych trzech Fabiola. Jessica absolutnie mi się nie podoba. W ostateczności Mia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Które? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 16:30 Z tych trzech Fabiola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluk Re: Które? IP: 89.243.163.* 18.07.08, 17:15 Mia - beda trudnosci w odmianie, ale...imie jest na czasie i dziewczece Fabiola - troche jak udziwniona Mariola, ale moze bbyc, bedzie Fab :- ) Jessica - hmmm poprostu nie lunbie tego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
solveiga1 Re: Które? 18.07.08, 18:03 Jezeli mialabym wybierac z tej trojki, to wybieralabym w takiej kolejnosci: Fabiola Mia Jessica Odpowiedz Link Zgłoś