madzia_slonko 27.08.08, 20:06 Klara Blanka Bartosz Piotr Kacper Julian Adela Weronika Wiktor Matylda Weronika Adela Filip Laura Łucja Anna Marcjanna Oskar Damian Alicja Wiktoria Miłosz Igor Zuzanna Aleksandra Wiktoria Amelia Marcel i Lena Kornel Sara Anna Eryk Angelika Julia Martyna Agata Jakub Bartosz i Wiktoria Kamil Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastka_19 Re: Ładnie? 27.08.08, 20:16 podoba mi się Klara Blanka ( choć żadnego z tych imion osobno nie lubię to razem ładnie brzmią ), Kacper Julian, Łucja Anna, Sara Anna, a poza tym Eryk, Matylda , Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
clas_sic niektóre brzydkie 28.08.08, 17:42 Klara Blanka - nie podoba mi ise ten zestaw ze względu na Kla-Bla Oskar Damian (wychodzi mi mimowolnie oskard) Weronika Adela Łucja Anna (podwójne AA) Jakub Bartosz (BB) Marcel i Lena - znów "na słuch" wychodzi Marceli Lena Kamil Tomasz - mimowolnie kojarzy mi się z Kamelem Tomaszem a Angeliki nie trawię Odpowiedz Link Zgłoś
julie1789 Re: Ładnie? 28.08.08, 18:57 Klara Blanka - super!!! Bartosz Piotr - bardzo fajnie Kacper Julian - pierwsze super, drugie okropne Adela Weronika - pierwsze ok, drugie okropne Wiktor - może być Matylda - ok Weronika Adela - pierwsze okropne, drugie OK Filip - super Laura - ok Łucja Anna - może być Marcjanna - nie Oskar Damian - pierwsze może być, drugie straszne Alicja Wiktoria - super! Miłosz - może być Igor - ok Zuzanna - ładnie Aleksandra Wiktoria - ujdzie Amelia - nie Marcel i Lena - Marcel fajnie, Lena - nie Kornel - nie bardzo Sara Anna - nie Eryk - takie sobie Angelika Julia - może być (z Angelika mam pozytywne skojarzenia) Martyna - nie Agata - średnio Jakub Bartosz i Wiktoria - chłpoiec - ujdzie, dziewczynka nie Kamil Tomasz - pierwsze nie, drugie super Odpowiedz Link Zgłoś