ae_iwona_83 30.11.08, 15:43 wszystkim się podoba, tylko nie mojemu M! Jak rzucam mu jakieś inne propozycje - Milena, Izabela, Hanna to nic mu sie nie podoba - wymyślił sobie Anastazja kiedyś ale do nazwiska nie pasuje bo za długie mała bedzie sie nazywać -Tokarska- prawda że Maja Tokarska brzmi ładnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Maja... 30.11.08, 15:46 IMO Anastazja Tokarska brzmi zdecydowanie lepiej niż Maja Tokarska. Popieram męża. Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: Maja... 30.11.08, 15:50 w zyciu się nie zgodzę na Anastazję! nie upieram się przy swojej propozycji ale nie ma absolutnie szans na Anastazję - podałam tylko jego jedyną propozycję - a propos jego pomysłów na imiona to sam sobie nadał na bierzmowaniu Saturnin - więc ja akurat mam niełatwą przeprawę...jeszcze raz coś wspomniał "Jarosława" ...nawet nie ma takiego imienia.... podajcie coś co pasuje do nazwiska, ktore bedzie nosic mała dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Maja... 30.11.08, 16:02 Jarosława jak najbardziej istnieje! Pomysły męża generalnie niezłe są. Może da się przekonać do tej Mileny? Może Marcjanna, Regina, Dorota, Kornelia? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Maja... 30.11.08, 17:31 ae_iwona_83 napisała: > w zyciu się nie zgodzę na Anastazję! A czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: Maja... 30.11.08, 18:34 dlatego nie Anastazja, tak samo jak nie Zyta, Wiesława i Felicja - nie podoba mi się, po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Maja... IP: *.brnt.cable.ntl.com 30.11.08, 17:16 Anna Tokarska Monika Tokarska Joanna Tokarska Izabela Tokarska Hanna Tokarska Janina Tokarska Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: Maja... 30.11.08, 17:19 Niestety i ja staję po stronie Twojego męża. Anastazja to piękne imię, i pięknie można je zdrabniać. Nierozumiem dlaczego nie możesz się do niej przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Maja... 30.11.08, 17:19 Mnie Maja też się nie podoba. Anastazja dużo bardziej. A może: Marianna, Klara, Inga, Julianna, Olga, Adrianna, Michalina? Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Re: Maja... 30.11.08, 19:54 U nas też tak jest, że mąż wiele z moich propozycji odrzucił, a sam miał w sumie tylko trzy, dla mnie wszystkie nie do przyjęcia (Tomasz, Agnieszka i Aida) - no ale doszliśmy do momentu, w którym jest pięć czy sześć akceptowalnych dla obu stron propozycji i w tym stanie czekamy na Mrówkę Maja to piękne imię z ryzykiem niefajnych zdrobnień. Szkoda, że mąż się nie zgadza. A Anastazja faktycznie kiepska, rozumie Twój opór. Szukajcie dalej, musi się coś znależć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: Maja... IP: 78.152.28.* 30.11.08, 20:01 Ja chciałam Maję,ale ze względu na krótkie nazwisko odrzucilismy je.Z waszym nazwiskiem wszystkie pasują,ale Anastazja mi sie nie podoba.Ja probuje namowić męża na Grętę,ale chyba nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Wrzucam... 30.11.08, 20:02 Listę imion żeńskich, które mnie się pdobają, może coś "zaskoczy": Martyna Anita Monika Kaja Janina Hanna Krystyna Maria Zofia Bogna Teresa Grażyna Nina Kalina Malina Maryla Wanda Emilia Milena Marlena Florentyna Pola Nela Matylda Zoja Jagna Jagoda Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Maja... IP: *.lightspeed.irvnca.sbcglobal.net 01.12.08, 09:13 Anastazja Tokarska.. slicznie doszlabym do porozumienia z Twoim mezem Maja mi sie w ogole nie podoba, takie niepowazne. trzymam kciuki za jakies porozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Maja... IP: *.lightspeed.irvnca.sbcglobal.net 01.12.08, 09:17 i jeszcze jedno....po co piszecie "a dlaczego nie mozesz sie przekonac do Anastazji, nie rozumiem cie"... po rpostu autorce postu sie nie podoba i tyle . Moje propozycje: Julia Tokarska Matylda Tokarska Zuzanna Tokarska Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Maja... 01.12.08, 10:07 Mnie się o wiele bardziej Anastazja Tokarska podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Maja... 01.12.08, 18:00 ae_iwona_83 napisała: > mała bedzie sie nazywać -Tokarska- prawda że Maja Tokarska brzmi ładnie? Moim zdaniem długie imiona pasują bardzo dobrze do Waszego nazwiska i nie ma powodu, by je wykluczać. Maja Tokarska brzmi nieźle, choć nie wyśmienicie, ale czy na pewno chcesz koniecznie nadać imie z pierwszej dziesiątki? Odpowiedz Link Zgłoś