aka10 01.11.03, 20:35 Ksiaze Hiszpanii ma w planie wziac za zone kobiete o tym wlasnie imieniu.Co Wy na to imie?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Letycja 01.11.03, 22:14 Witaj ! Mysle ,ze w wielu krajach jest to najnormalniejsze imie,i ja sama juz sie spotkalam z malymi dziewczynkami o tym imieniu. Imie takie sobie-ale ja nie dalaby corci tak na imie .Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Letycja 03.11.03, 08:07 W Polsce także imię to noszą dziewczynki. Wg mnie jest ładne, ale ja równiez pewnie bym tak nie nazwała córeczki. Zresztą nawet do nazwiska by nie pasowało. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Letycja 03.11.03, 10:00 W Hiszpanii może brzmi dobrze, ale w Polsce strasznie pretensjonalnie (moim zdaniem) Pozdrawiam Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Letycja 03.11.03, 11:04 Mi sie niespecjalnie podoba, jak juz to inaczej piane, moze Leticia? Ale nie nazwalabym tak dziecka ani w Polsce ani w Niemczech. Ania Odpowiedz Link Zgłoś