Gość: malinka IP: *.xdsl.centertel.pl 20.12.08, 14:50 Anastazja ,Rozalia , Nina to moje damskie typy nie chciałabym imienia popularnego ani też zbyt wyszukanego co sądzicie i które waszym zdaniem się sprawdzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkatarynka Re: mały dylemacik:) 20.12.08, 16:24 bardzo podobami sie Anastazja, ale w pelnej formie imienia. nie wiem jak mozna ja zdrobnic, ale zdrabniac bym go nie chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: mały dylemacik:) 20.12.08, 17:21 Sprawdzą się jak najbardziej. Rozalkę bym wybrała Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: mały dylemacik:) 22.12.08, 01:53 Ja zdecydowanie optuję za Anastazją. Choć popularne zdrobnienie Nastka trochę ją psuję. Ktoś tu kiedyś wspominał o dziewczynie, która używała zdrobnienia Tusia (jak się domyślam, pochodna od Nastusi właśnie). Bardzo przypadło mi to do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Re: mały dylemacik:) 20.12.08, 17:49 Tylko Nina, zwłaszcza, jeśli nie lubisz zbyt wyszukanych imion (pozostałe dwa właśnie takie są...). Nina to piękne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: mały dylemacik:) 20.12.08, 17:51 Wybrałabym Rozalię. To moje ulubione imię, ale mój mąż nigdy by się na nie nie zgodził. Anastazja również bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: mały dylemacik:) 20.12.08, 19:03 Mnie najbardziej podoba się Rozalia. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: mały dylemacik:) 20.12.08, 19:34 Anastazja. Chociaż Rozalia też ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: mały dylemacik:) 21.12.08, 21:42 Wybrałabym Ninę lub Rozalię (choć wolę Różę) Odpowiedz Link Zgłoś