Gość: Kwiatek IP: *.99.77.213.easy-com.pl 21.12.08, 23:45 Witam! Szukam imienia dla chłopca, bardzo podoba mi sie Bruno, jednak ... kilka lat temu wabil sie tak moj pies. Jednak jak zestawiłem Imie i nazwisko - Bruno Kwieciński bardzo mi się podoba. Czy skojarzenia z psem nie popsują tego? Drugie imie na liście to Marcel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Imie dla chłopca - Bruno/Marcel 22.12.08, 01:33 Jeśli Ci sie podoba Bruno, zostalabym przy tym imieniu. O psie wiesz Ty, a nie wszyscy, którzy będą się stykać z Twoim synem przez całe jego życie. Marceli też niezły, pod warunkiem, ze z "i" na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Imie dla chłopca - Bruno/Marcel 22.12.08, 08:42 Zgadzam się z Gaudencją. Albo Bruno, albo Marceli. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imie dla chłopca - Bruno/Marcel 22.12.08, 10:57 Bruno, chyba żeby zamiast Marcela był Marceli. Wówczas jestem za tym drugim Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Imie dla chłopca - Bruno/Marcel 22.12.08, 11:20 Bruno! A z tym Marcelem, swoją drogą, coś niesamowitego. Czemu nie Marceli, tylko w kółko przez forum się przewija Marcel? Może ktoś mi wyjaśni ten fenomen. Marceli - moim zdaniem - bez porównania ładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie dla chłopca - Bruno/Marcel 22.12.08, 11:48 ...bo Mahsel jest taki fhancuski i nowoczesny, nie to, co nasz Marceli. Ale we Francji Marcel robi za odpowiednik naszego Czesława. Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Imie dla chłopca - Bruno/Marcel 22.12.08, 12:00 Merci. Takież miałam skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imie dla chłopca - Bruno/Marcel 22.12.08, 14:10 Bruno lub Marceli. Bardziej jednak podoba mi się ten pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK Re: Imie dla chłopca - Bruno/Marcel IP: *.99.77.213.easy-com.pl 22.12.08, 17:02 WIELKIE DZIEKI ZA WASZE OPINIE! Szczerze mówiąc nie wiedziałem o marcelim. Wezmę to pod uwagę Marceli zamiast Marcela, Ale Bruno i tak mi się bardziej podoba Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie dla chłopca - Bruno/Marcel 22.12.08, 18:42 Wydaje mi się, ze Marceli Kwieciński brzmi lepiej, niż Bruno z tym samym nazwiskiem - Marceli bardziej pasuje miękkością do nazwiska, niż Bruno. Pozdrawiam serdecznie g. Odpowiedz Link Zgłoś