ewa_77 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 23.01.05, 01:02 Kiedyś będąc w komisji wyborczej miałam na liście panią, która się nazywała INES MYSZA Odpowiedz Link Zgłoś
antares22 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 23.01.05, 23:41 A na Ochocie urzędował pan o nazwisku Psikuta.Jest weterynarzem,a na drzwiach jego gabinetu ciągle ktoś dopisywał S.I niektórzy z rozpędu pytali czy dziś przyjmuje dr.Psikutas! Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 24.01.05, 00:42 Brudek. Daria Brudek gdzieś ostatnio gdzieś słyszałam aczkolwiek nie pamiętam gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 20.11.20, 16:24 Też słyszałam gdzieś nazwisko Psikuta. Dzieciaki z mojej podstawówki śmiały się z niego, żartowały, używały jako ksywki na Facebooku. Ale miały z tego ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
endereco Ksantypa Pęcheż, Ormian Okrutny 24.01.05, 13:37 Pierwsza chodziła ze mną do przedszkola, drugiego znalazłam przeglądając książkę telefoniczną Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ksantypa Pęcheż, Ormian Okrutny 24.01.05, 17:18 Oj, a Rymut takiego nazwiska jak Pęcheż nie wykazuje. Jest tylko Pęcheżewski. Może to błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodabranicka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 25.01.05, 12:04 Emanuela Miednica Eunice Bobek to prawdziwe przyklady z jednej z krakowskich bibilotek gdzie pracuje moja mama Odpowiedz Link Zgłoś
mimi47 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 27.01.05, 23:30 MIRELLA SYREK , DZIECKO Z WIELOWADZIEM I NIEDOROZWINIENTE Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.01.05, 15:19 mimi47 napisała: > MIRELLA SYREK , DZIECKO Z WIELOWADZIEM I NIEDOROZWINIENTE A Twój komentarz wyjątkowo głupi i całkowicie nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 24.02.05, 18:47 Hieronima Kuciaba vel Kuciabińska Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 01.10.05, 11:28 oo, jeszcze: Marika Styś Odpowiedz Link Zgłoś
india70 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 31.01.05, 20:50 obracam sie w środowisku medycznym i tam spotkałam się z pania dr dentystką Iwoną Pupką i panem dr psychiatrą z Wrocławia niestety nie pamiętam imienia ale na nazwisko miał Pacan Odpowiedz Link Zgłoś
xenonka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 05.02.05, 15:06 nazwisko: dziadoń-szmata Odpowiedz Link Zgłoś
mamatysi1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.02.05, 16:52 Do szkoły ,gdzie pracuje moja koleżanka, chodziła kiedyś Dolores Miednica Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Dolores Miednica 09.02.05, 16:58 mamatysi1 napisała: > Do szkoły ,gdzie pracuje moja koleżanka, chodziła kiedyś Dolores Miednica Ona chyba była wszechobecna!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamils11 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 15.02.05, 18:26 Róża Stolecka !! Co za imię !! ALE NAZWISKO FUJJJJ Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 16.02.05, 14:40 Może nie jest najdziwniejsze,ale dla mnie brzmi niezbyt dobrze Wyszczelski Elvis Wyszczelska Nicola Pzdr.Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
tjoanna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 17.02.05, 22:04 A ja kiedyś byłam na koloniach z dziewczyną, która się nazywała Inez Golonka. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja_mniam Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 17.02.05, 23:34 bidulka. Odpowiedz Link Zgłoś
piopal Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 18.02.05, 08:27 A ja dorzucę-NADZIEJA NIEDUŻA-pani która pracowała w gospodzie i owszem nadzieję dawała Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Niby nic, a chłopak życia nie ma 20.02.05, 17:46 Kowalski ma na nazwisko. Rodzicom wydawało się bardzo zabawne dać mu na imię Jan. Zabawne jak cholera, chłopak nie rozstaje się z dokumentami, bo żadna osoba urzędowa nie chce uwierzyć na słowo, że się nazywa Jan Kowalski. Ludzie odsyłani do niego też reagują, jakby im kazano pójść do gruppenfuehrera Wolfa. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaf1 Re: Niby nic, a chłopak życia nie ma 24.02.05, 22:30 Fajny ten wątek)) Ja znam Sambora Czarnotę- aktora zresztą, co akurat w jego przypadku działa na korzyść,Sambor ma także siostrę Dobrohnę/Dobrochnę (nie wiem jak pisaną) i brata Napoleona) Znam też Dorotę Dorotę)) Pozdrawiamy Basia i Jaś Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Niby nic, a chłopak życia nie ma 20.11.20, 16:26 basiaf1 napisała: > Fajny ten wątek)) > Ja znam Sambora Czarnotę- aktora zresztą, co akurat w jego przypadku działa na korzyść,Sambor ma także siostrę Dobrohnę/Dobrochnę (nie wiem jak pisaną) i brata Napoleona) Nasza Sulimira pewnie ucieszyłaby się z Sambora. Mnie też się podoba to imię Bardzo lubię też Dobrochnę. A Napoleona to wprost uwielbiam pasjami Odpowiedz Link Zgłoś
salza Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 25.02.05, 00:12 Justyn (po angielsku ok - dżastin) ale Justyn... ble... pozdr, Mr. Prosiak humor.prosiak.pl dowcipy.prosiak.pl alpinsc.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kama262 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 27.02.05, 15:59 JANINA ZIEMNIAK RODZIŁA ZE MNĄ W 1999R Odpowiedz Link Zgłoś
mazuma4 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.04.05, 19:54 Arletta Wleciał Rafael Gabriel Przybył Gracjan Filozof Odpowiedz Link Zgłoś
aariciagandalfsson Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 01.03.05, 18:37 Teresa Rzeznik - kierowniczka dzialu miesnego Zefiryna Nurek Anna Cicha - Marchewka (pani od francuskiego z liceum) Odpowiedz Link Zgłoś
pelegrino Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 02.03.05, 14:55 Mam kolegę, który nazywa się Otton Rubinek. Odpowiedz Link Zgłoś
bami_ol Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 02.03.05, 15:38 A oto kilka "zestawów" z którymi się spotkałam w czasie swojego życia: Róża Śmiech – pracownica dziekanatu Wenenta Seliga – nauczycielka chemii Nicol Burza – pacjentka na oddziale dziecięcym Józefa Surdel – gdy skończyła 18 lat zmieniła imię Małgorzata Bułka, Dorota Sobota – jedna klasa Paliwoda – sąsiedzi z bloku Justyna Fartuch Remigiusz Przekwas ma siostrę Karinę Andrzej Bomba Ewa Sierota Katarzyna Mazajło Nadzieja Doda Anna Kapała Anna Huk – koleżanka z kolonii Larysa Materne Anna Wanda – Wanda nazwisko Baran – zmienili nazwisko Pani Beata Ptak mieszkająca na Słowiczej hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
o.madzia Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 19.03.05, 13:41 Dobrochna Szczotka Dolores Miednica Matylda Chrząszcz Dominik Chomik Izydor Łyżwa Konsuela Szczypior Błażej Bieżykudek Epominander Osiatyński Heliodor Stypułkowski Eulalia Papla Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorki Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.03.05, 22:12 A ja mam kumpele która nosi nazwisko Wydymus Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_28 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 02.03.05, 22:55 U mnie w firmie był Donald Chodak. Śmiesznie musiało byc jak się pierwszy raz witał z Panem Trzewikiem. A w mojej przychodni są 3 internistki: Redo, Gago i Dodo. Odpowiedz Link Zgłoś
aluchelek Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 03.03.05, 12:49 Maciej Kiszka: kumpel mojego brata Aleksander Fiut: przeciez to wybitny polonista!!!!! najsmieszniejsze jest to, ze wydal ksiazke " W potrzasku". Czyli: Fiut " W potrzasku". Jak nie wierzycie, wrzuccie w google. Mam ta ksiazke w domu DD Odpowiedz Link Zgłoś
sparkling Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 03.03.05, 13:08 Często bywam na jednym z krakowskich osiedli, w bloku, w którym mieszka prof. Aleksander Fiut. Na liście lokatorów (VII p.) figuruje w postaci Aleksandra Fiut. To się nazywa pech... Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziesci.i.cztery Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.03.05, 03:45 Pewne dziecko rodzice nazwali Ula Pisula Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.03.05, 10:21 W liceum miałam w klasie Noemi Chruściel Odpowiedz Link Zgłoś
gopio1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.03.05, 10:41 A ja chodzilam do szkoly z Marcinem Żebrowskim. To jest nic, ale jego brat ma na imie Kostek, tak wiec... Kostek Żebrowski... Odpowiedz Link Zgłoś
bami_ol Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.03.05, 15:36 Znalazłam artykuł na portalu gazeta.pl autorką jest Agnieszka Kurczak-Powolny bami Odpowiedz Link Zgłoś
tatik32 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 21.03.05, 11:07 cześć ja chodziłam do podstawówki z Błażejem Odżyguździem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.03.05, 11:40 Słowinia Tynecka-Makowska, prowadzi zajęcia na filologii polskiej w Łodzi Blandyna Czarnecka-Brycht, prowadzi zajęcia w Kolegium Językaów Obcych też w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 23.03.05, 13:40 Klaudiusz Ziemniak Odpowiedz Link Zgłoś
asma_anna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.03.05, 12:01 kuzynka sąsiadki, 5 lat----------------------> Dżesika Noga Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoliwerka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.03.05, 16:02 ja czytalam w miesieczniku "Mamo to ja" że są ludzie którzy dali swoim dziecion następujące imiona: Jad , Niuniek, Zorro , Blejk , Aleksis , Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.03.05, 18:59 Idylla Zajączek. Nie dlatego iż imię Idylla mi się nie podoba ale daltego że zlepek imienia i nazwiska tworzy swoiste znaczące wyrażenie idylla zajączek Odpowiedz Link Zgłoś
misiazona Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 29.03.05, 19:33 no to dołoże swoje: marcin mucha i beata stanik - znzjomi z koloni waldemar podyma :o))) - kolega z grupy na studiach (jak czytają listę to zawsze ktoś z tyłu szepnie "albo nie") teofil kapuściński - obecny proboszcz poprzedni proboszcz nazywał się zając najlepszy ubaw był jak jechał załatwiać sprawy do GSu a prezesem był król Odpowiedz Link Zgłoś