psr 14.05.01, 12:47 Co sądzicie o usługach Fortis Banku, chodzi mi o departament klientów indywidualnych: pakiety , bakowość internetowa, itp ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alek Re: Co sądzicie o Fortis Bank? IP: 213.231.15.* 14.05.01, 15:57 Fortis Bank ma fajne logo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomilo Re: Co sądzicie o Fortis Bank? IP: *.unregistered.formus.pl 18.05.01, 13:39 Uwazam, ze sa bardzo profesjonalni. Wysoka jakosc uslug rekompensuje takze wyzsze od sredniej koszty prowadzenia rachunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Co sądzicie o Fortis Bank? IP: 195.117.95.* 11.06.01, 12:10 Rewelacja do pewnego momentu. Co do zabezpieczeń: Fortis nie oferuje zabezpieczenia tokenem, a to jedyny, uznany, powszechnie stosowany obecnie system akceptacji kryptograficznej - nie tylko do domowych zastosowań. A co jeśli ktoś podejrzy hasełko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessi Re: Co sądzicie o Fortis Bank? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 12.06.01, 13:00 Ostatnio ich plakat wpadł mi w oko więc zajżałam na strone internetową.Fajne demo, ładna grafika ale brak różnych informacji.Chętnie dowiedziała bym się czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skowi Re: Co sądzicie o Fortis Bank? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 04:10 Napisz info@fortisbank.com.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś