gaudencja 05.06.09, 23:04 Wpisujcie szczególnie ciekawe zestawienia (imienne) z Waszych okręgów, nie naruszając rzecz jasna ciszy wyborczej Na początek - wcale nieimienne zestawienie. Nagroda specjalna za najdowcipniejszy zestaw nazwisk: Agnieszka Orzeł-Depta (okręg lubelski, PO). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bardzo_luba Re: Kandydaci w eurowyborach 06.06.09, 10:09 Sidonia Jedrzejewska. W Poznaniu duzo jej plakatow. Zapamietywalna z powodu nietypowego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Kandydaci w eurowyborach 09.06.09, 16:59 a propos Sidonii. Ma tak charakterystyczne imię, że nawet wystarczyło samo w sobie jako nazwa domeny internetowej www.sidonia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aneskw Re: Kandydaci w eurowyborach 06.06.09, 10:12 Na Mazowszu znalazłam: Bożen Garbacz (Samoobrona RP) i Victor Patrzała (Libertas) a spodobało mi się brzmienie Benedykt Pszczółkowski (Prawo i Sprawiedliwość) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Kandydaci w eurowyborach IP: 212.180.168.* 07.06.09, 18:55 Erwina Lilia Ryś-Ferens Pierwsze wg mnie nie bardzo,drugie sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Kandydaci w eurowyborach 07.06.09, 21:14 Gość portalu: megi79 napisał(a): > Erwina Lilia Ryś-Ferens > Pierwsze wg mnie nie bardzo,drugie sliczne To przecież ta łyżwiarka...nie wiedziałam, że się wpolitykę angaźuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Kandydaci w eurowyborach 07.06.09, 19:40 Ilona Galia (kto to zarejestrował??) Marian Leord (istnieje to drugie imię w ogóle??) Patrick Bandile Abel Desire (ale tu dodam nazwisko: Kibangou) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Kandydaci w eurowyborach 09.06.09, 16:52 Nie zartuj, ze Ilona Galia startowala? Strasznie arogancka osoba (a jej siostra o rownie wymslnych imionach jeszcze bardziej)... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kandydaci w eurowyborach 07.06.09, 21:43 pl.wikipedia.org/wiki/Les_AuCoin - nic nie pobije jednak takiego amerykańskiego przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Kandydaci w eurowyborach 07.06.09, 22:39 ej no, jak bierzesz broń z innego kontynentu? Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Kandydaci w eurowyborach 07.06.09, 22:44 Ja zapamiętałam ,że Jolanta Szczypińska na drugie imię ma Irena ,a Longin Pastusiak,na drugie Hieronim. Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: Kandydaci w eurowyborach 07.06.09, 22:45 Okręg lubelski: Diana Elwira Daszczyk, Lesław Franciszek Zatorski, Monika Świętosława Rudaś-Grodzka, Wasyl Władyka, Ryszard Jacenty Setnik, Donat Kantorski, Izabella Antonina Sierakowska, Michał Reoland Gołoś, Witold Ignacy Tkaczyk. Najbardziej zaskoczył mnie Gniewomir Gwidon Rokosz-Kuczyński z okręgu podlaskiego i warmińsko-mazurskiego. Do konkursu o nagrodę specjalną zgłaszam Justynę Matulewicz-Gilewicz( z tego samego co pan powyżej) Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Kandydaci w eurowyborach 07.06.09, 22:57 W moim okręgu Sławomir Sławski, rodzice tego pana wykazali się wyjątkową pomysłowością przy wyborze imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Kandydaci w eurowyborach 09.06.09, 16:09 W łódzkim taki cuda odkryłam: Ludomir Michał Pencina (spotykałam przez Ę) Bolesław Borys Borysiuk Radosław Włodzimierz Maria Żurawski Radomir Andrzej Nowakowski Marek Sambor Ludwikiewicz Marcin Baltazar Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Kandydaci w eurowyborach 10.06.09, 17:05 Reonald! Kiedyś założyłam wątek o jego żeńskim odpowiedniku- Reonaldzie. Odpowiedz Link Zgłoś