Dodaj do ulubionych

OBAMA i jego

22.09.09, 19:51
polaczek.wink))

www.tnr.com/blog/the-spine/zbigniew-brzezinski-shoot-the-israeli-jets-out-the-sky

Monday September 21, 2009
Zbigniew Brzezinski: Shoot the Israeli Jets Out of the Sky

No, not without cause. But if Israel flies over Iraq to destroy Iranian
nuclear installations ... precz z Z'hydami.

Poor Zbig! The only publication that seems to be interested in his views on
anything is The Daily Beast. But not a single print publication carried it,
save for Ha'aretz and two Jewish outlets, the Jewish Telegraphic Agency plus
Yid With Lid. Plus the canny television journalist, Jack Tapper, on ABC.

I've known Zbig, sort of, for roughly 45 years. But we were never really
friends. You see, my Ph.D. adviser and pal, the revered scholar on Communism
Adam Ulam, told me more than I ever wanted to know about Bzrezinski, and I
suppose he had my number, too. Zbig has also had a life-time competition with
Dr. K. It has been settled long ago. Whenever Kissinger writes or says
something it gets plenty of attention. Virtually any book on him is a
best-seller. How do you think Niall Ferguson's on Henry will do? I can almost
guarantee that it will be a smash. I suppose someone has done a book on Zbig.

Zbig was born in Poland to a family of the lesser aristocracy. His father was
a diplomat, posted first to Nazi Germany and then to Stalin's purge era Soviet
Union. Poland was a deeply anti-semitic country. So were the countries where
the Brzezinski son spent his youth.
Obserwuj wątek
    • cyborg.jr Re: OBAMA i jego 22.09.09, 20:00
      pozar ty tez nie tłumaczysz , miej szacunek dla 90 procent
      czyrelników którzy mają prawo nie znać językó obcych...
      jest tu kilka idiotów , ale TY ???
      patrz ja zawsze tłumaczę teksty ...czasem gdy długi podaję żródło
      w oryginale..
      trzeba szanowć marksistowskiego on zna tylko i to słabo polsky...
      acha , trochę tyż cocney londynsky ..
      • pozarski Re: OBAMA i jego 22.09.09, 20:04
        Google przetlumaczy, abi. Co siem bendziem wysilac dla holoty?wink
    • aaki wynocha na felerec. 22.09.09, 20:03
      patafonie
      • cyborg.jr Re: wynocha na felerec. 22.09.09, 20:06
        aaki przyjacielu co to jest felerec , bo chcę się przyłączyć...
        pozar mnie wqrwia od dłuższego czasu , z nim się coś dziwnego
        dzieje.. może przestał chlać i zgłupiał ...
        • pozarski Re: wynocha na felerec. 22.09.09, 20:09
          Daj spokoj, abi. W naszym wieku chlanie nie ma juz przyszlosci.wink
    • annaste1 Brawo Brzezinski! 22.09.09, 20:06
      Brawo Brzezinski!!!! Tak trzymac!
      Na pohybel niszczycielskim sklonnosciom w.k. ktore tylko do nastepnej tragedii doprowadza!!!
      I mam nadzieje ze Obama porzadnie dzisiaj Bibi za kudly wytarga zeby sie w koncu opamietal!
      • pozarski Re: Brawo Brzezinski! 22.09.09, 20:09
        Aurorko, skaranie boskie, jakich ty masz idoli? Musisz sie poprawic, zanim
        starosc cie nie wezmie w ramiona.wink
        • dana33 Re: Brawo Brzezinski! 22.09.09, 20:11
          spoko pozarski....
          w dzisiejszym przemowieniu hussajn o zlazl z drzewa, na ktore wlazl pare
          miesiecy temu....
          chloptas zaczyna sie uczyc... big_grin big_grin big_grin
          • annaste1 Re: Brawo Brzezinski! 22.09.09, 20:26
            holota izraelskich moherow nie straszna nam! na pohybel izraelskim moherom i ich stwardzialym mozdzkom!
        • annaste1 Re: Brawo Brzezinski! 22.09.09, 20:15
          Swietnie Brzezinski! Nie dopuszczac tlumokow do rozpanaszania sie gdzie ich nie szukaja!
          Obama, ukochany Prezydencie! W ucho Bibi i to ostro zeby becwal spowaznial i nie doprowadzil swojego narodu do zaglady przez glupie pomysly zakompleksionych syjoniewiadomo!
        • annaste1 Re: Brawo Brzezinski! 22.09.09, 20:19

pozarski napisał:

> Aurorko, skaranie boskie, jakich ty masz idoli? Musisz sie poprawic, zanim
          > starosc cie nie wezmie w ramiona.wink

kotlecie ty nieszczesny nie wiadomo z czego zrobiony nieswiezy splesnialy od ho ho albo jeszcze dawniej (fuj!)
          • pozarski Re: Brawo Brzezinski! 22.09.09, 20:28
            AURORKO, chyba nasle na ciebie Jenisieja.wink)
            • annaste1 mohery izraelskie i jenisieje nie straszne nam! 22.09.09, 20:46

mohery izraelskie i jenisieje nie straszne nam, kury im propaganda syjoniewiadomo karmic a nie tu destrucje propagowac!
              Brzezinski braaawwwwoooo!!!
              splesnialy, jam nie aurorka, nie uzywam innych nikow
              • pozarski Re: mohery izraelskie i jenisieje nie straszne 22.09.09, 20:48
                Nie truj, AURORKO, glodnych kawalow.wink
                • marouder.eu Dla nas Annaste i tak jestes Aurorka:) 22.09.09, 20:51
                  Nie ma zadnego znaczenia, czy nia jestes w istocie. na coz nam rozrozniac miedzy
                  lewiznami?
                  • off_nick Właśnie tak... 22.09.09, 20:54
                    marouder.eu napisał:

Dla nas Annaste i tak jestes Aurorkasmile

> Nie ma zadnego znaczenia, czy nia jestes w istocie. na coz nam rozrozniac miedz
                    > y
                    > lewiznami?

i Taziutką też możesz być suspicious
                  • annaste1 taka ze mnie lewizna jak z ciebie prawizna 22.09.09, 21:02

taka ze mnie lewizna jak z ciebie prawizna i przyjaciel Izraela .... smile
                    prowokatorzy nieszczesni
                    • marouder.eu Taka sama lewizna jak Mirmil.. 22.09.09, 21:05
                      ..i Aurora wlasciwa. Mnie obojetne, ktore z was akurat pstrzy antyzydowsko na
                      forum, moja drogasmile
                • annaste1 Re: mohery izraelskie i jenisieje nie straszne 22.09.09, 20:54
                  Bibi Obama juz za durny leb wytarga! ty sie nie boj pozarski, jeszcze bedziesz z lzami w oczach wspominal te poczatki znormalnienia Bibi, moze za rok a moze za dwa mi podziekujesz-
                  • pozarski Re: mohery izraelskie i jenisieje nie straszne 22.09.09, 20:58
                    Aurorko, przestan bredzic od rzeczy. Sluchalas Obame Obamowicza? Mamy go w
                    kieszeni.wink)
                    • annaste1 w kieszeni :) 22.09.09, 21:09
                      hhhhhhhhaaaaaaahhhhahaaahhaha---w kieszeni to wy dziury macie a w rekawach smarki po lamentach za buszem smile biedny kotlecie obyc cie jaka kura przy karmieniu dziobiac oswiecila cobys wreszcie zmadrzal smile
                      • pozarski Re: Pisze jak rachcia i dowcip ma jak ona, 22.09.09, 21:12
                        wiec moze to rachcia?wink
                      • vicky17 Re: w kieszeni :) 22.09.09, 21:14
                        annaste1 napisała:

> hhhhhhhhaaaaaaahhhhahaaahhaha---w kieszeni to wy dziury macie a w rekawach smar
                        > ki po lamentach za buszem smile biedny kotlecie obyc cie jaka kura przy karmieniu
                        > dziobiac oswiecila cobys wreszcie zmadrzal smile

hahaha a koszer i filo polglowki nawet nie wiedza kim jestessmile oni sie jednak
                        zestarzeli skoro nawet wiejski glupek cie nie rospoznajesmile
                        uj latka robia swoje..pozarski to wiadomo,ze grzyb ale ta wiejska ,mloda
                        maruda..taka do tylu. jedynie madra ewcia ma nosa,ale chya w realu rowniez ma go
                        dlugiego i odpowiednio ksztaltnegosmile
                        • marouder.eu Allahu rachciachciachu! 22.09.09, 21:18
                          Pisze wyraznie, ze coz mnie po tym, bym nazywal Annaste wlasciwym nixkiem, skoro
                          obojetnie jak ja nazwe, na jedno wychodzi?smile
                          • vicky17 Re: Allahu rachciachciachu! 22.09.09, 21:22
                            marouder.eu napisał:

> Pisze wyraznie, ze coz mnie po tym, bym nazywal Annaste wlasciwym nixkiem, skor
                            > o
                            > obojetnie jak ja nazwe, na jedno wychodzi?smile

ten nick jest tu grzmocie wiejski od wielu miesiecy,wiec chyba pijany jestes ,ze
                            nic nie pamietasz. te twoje podwachiwania niebieskiego pazurka sa juz na prawde
                            zalosne,tak jak te wasze wspolne narady kto kim jest i w ktora strone skrecil.
                            • marouder.eu Nie jestem zadnym niebieskim pazurkiem! Fuj! 22.09.09, 21:24
                              Kto inny na siebie wzial to nieszczesne zadanie!
                              • vicky17 Re: Nie jestem zadnym niebieskim pazurkiem! Fuj! 22.09.09, 21:34
                                marouder.eu napisał:

> Kto inny na siebie wzial to nieszczesne zadanie!

moze grzybiczna nozka pozarskiego,co zreszta wazne nie jest.
                        • annaste1 Re: w kieszeni :) 22.09.09, 23:25
                          w rekawac
                          > h smar
                          > > ki po lamentach za buszem smile biedny kotlecie obyc cie jaka kura przy karm
                          > ieniu
                          > > dziobiac oswiecila cobys wreszcie zmadrzal smile
                          >
                          > hahaha a koszer i filo polglowki nawet nie wiedza kim jestessmile oni sie jednak
                          > zestarzeli skoro nawet wiejski glupek cie nie rospoznajesmile
                          > uj latka robia swoje..pozarski to wiadomo,ze grzyb ale ta wiejska ,mloda
                          > maruda..taka do tylu. jedynie madra ewcia ma nosa,ale chya w realu rowniez ma g
                          > o
                          > dlugiego i odpowiednio ksztaltnegosmile

no widzisz ta ich niewiedza to wlasnie z tych ich ciaglych intryg knowan i udawania sie bierze, biedne skonfundowane niedojdy i tyle smile
                • ewa8a Re: mohery izraelskie i jenisieje nie straszne 22.09.09, 20:57
                  Jako słynny badacz twórczości Aurory, nie mogę się zgodzić z opinią
                  Panów co do tożsamości annycośtam. Stwierdzam autorytatywnie – to
                  nie jest nasza Aurorka. Mentalność wprawdzie zbliżona, ale nie ten
                  styl, brak charakterystycznych określeń, a przede wszystkim
                  ponadnormatywnie podwyższony poziom agresji.
                  • pozarski Re: mohery izraelskie i jenisieje nie straszne 22.09.09, 21:00
                    Dobrze,ze jestes,Ewo. Tez mam watpliwosci. Przede wszystkim nasza jest
                    dowcipna,a ta jakas otępiala. Ale moze byc Aurorka,bo i orginalnych byly dwie,z
                    tym ze jedna poszla na szmelc.wink
                    • ewa8a Re: mohery izraelskie i jenisieje nie straszne 22.09.09, 21:03
                      pozarski napisał:

>Przede wszystkim nasza jest
                      dowcipna,a ta jakas otępiala.

No właśnie. Ta jakaś taka okrąglacka.
                      • pozarski Re: mohery izraelskie i jenisieje nie straszne 22.09.09, 21:06
                        Dokladnie. wink
                    • marouder.eu Zdradze wam, ze Annaste, to jakas kolezanka.. 22.09.09, 21:04
                      ...Mirmilka. jakis czas temu prowadzili ze soba dialog w jezyku hiszpanskim,
                      ktorego Aurora wlasciwa nie zna..ale dla mnie i dla moich dzieci, za przyczyna
                      niecheci do mnozenia bytow, Annaste moze tymczasem byx za Aurore na forum.
                      • pozarski Re: Zdradze wam, ze Annaste, to jakas kolezanka.. 22.09.09, 21:07
                        Mozemy je ponumerowac.wink)
                      • vicky17 Re: Zdradze wam, ze Annaste, to jakas kolezanka.. 23.09.09, 00:00
                        marouder.eu napisał:

> ...Mirmilka. jakis czas temu prowadzili ze soba dialog w jezyku hiszpanskim,

ale sie najarales haszu chyba,a moze skuty jestes z zalu,ze nie masz juz komu
                        kolejnego fora zaswinic?
                        polnoc a kolega sam butelczyne dulda i ma majaki...
                  • marouder.eu E tam..po prostu Aurora dala sobie szlaban.. 22.09.09, 21:01
                    ..na uzywanie pojecia mafii. Reszta Aurorzasmile
                    • ewa8a Re: E tam..po prostu Aurora dala sobie szlaban.. 22.09.09, 21:05
                      Jestem pewna na 100%, że to nie jest Aurora.
                      • marouder.eu Re: E tam..po prostu Aurora dala sobie szlaban.. 22.09.09, 21:06
                        Och, ja tez jestem pewien, ze to nie Aurora..draznie sie z nia po prostusmile
                        • ewa8a Re: E tam..po prostu Aurora dala sobie szlaban.. 22.09.09, 21:08
                          To przepraszam, że się wtrąciłam. Broniłam jedynie prawie dobrego
                          imienia Aurory.
                          • pozarski Re: E tam..po prostu Aurora dala sobie szlaban.. 22.09.09, 21:11
                            Masz parytet na glos, Ewo. wink
                            • annaste1 by by american pie! 22.09.09, 21:40
                              to kotlecie z osobista dedykacja dla TeleBubiBibi!!!!
                              smilesmilesmile
                              • pozarski Re:So bye-bye, miss american pie 22.09.09, 21:45
                                www.youtube.com/watch?v=uAsV5-Hv-7U
                                Mam nadzieje,ze mi sie nie bedzie kojarzyc z jakas wariatka z aqua.wink
                                • annaste1 zadne miss tylko by by american pie 22.09.09, 21:54

i sam wiesz dlaczego smilesmilesmile
                                  • pozarski Re: Aurorko, Aurorko, 22.09.09, 22:00
                                    Wisla sie pali!wink))
                                    • annaste1 tak, tak-bedzie placz i zgrzytanie zebow! 22.09.09, 23:19
                                      bedzie placz i zgrzytanie zebow jak american pie sie wam we mgle rozplynie, ani wam famous lobi smile nie pomoze ani nawet TeleBubiBibi, trza wam bedzie chyba uczyc sie jak rokiety domowym sposobem robic od prawowitych spadkobiercow Abrahama ktorzy wszak sie starej wiary zaprzli na rzecz islamu ale moze sie ulituja nad niedorajdami
                                      • marouder.eu Allle masz jazde:) 22.09.09, 23:27
                                        Ale to minie, niebawem nastapi epizod depresyjny i na jakis czas dwubiegunowka
                                        przycichnie w tobie, wierz mismile
                                        • annaste1 Re: Allle masz jazde:) 22.09.09, 23:43
                                          marouder.eu napisał:

> Ale to minie, niebawem nastapi epizod depresyjny i na jakis czas dwubiegunowka
                                          > przycichnie w tobie, wierz mismile

ten epizod depresyjny dla ciebie to na pewno nastapismile -
                                          • marouder.eu Alllachu Ruchollahu! 22.09.09, 23:46
                                            Czy ty juz wiesz, w ktora strone Mekka? I Bijasz 5Xdziennie czolkiem o glebe?
                                            Nie boli? Czy Czolko nie boli?!
                                            • annaste1 glupolu marudolu! 22.09.09, 23:56
                                              to ty sie ucz, ja nie ma ochoty na zmiane religii 100% romanokatolicka!!! ty natomiast wyjscia nie masz, trza ci bedzie i owszem lbem tluc o ziemie jak trza bo jak nie to pewnie prawowici cie z tej ziemi obiecanej wywala i taki bedzie final....
                                              • marouder.eu Znalem jednego Romana! 23.09.09, 00:00
                                                To on stoi moze za twoja religia?..no, bo mowisz, ze jestes romanokatolickiego
                                                wyznania, a moj znajomy, Romus, byl osoba wierzaca, choc tez bez przesady!uncertain
                                                • annaste1 Re: Znalem jednego Romana! 23.09.09, 05:05
                                                  marouder.eu napisał:
                                                  moj znajomy, Romus, byl osoba wierzaca, choc tez bez przesady!uncertain

---
                                                  nic ci wiecej nie zostalo slipototy jak czepiac sie byle czego zeby uwage odwrocic od sedna....
                                                  • pozarski Re: Ty masz pare Au- 23.09.09, 08:26
                                                    ruro! Co bierzesz?wink)
                                                  • annaste1 Re: Ty masz pare Au- 23.09.09, 15:26
                                                    dbam o siebie i nic brac nie musze natomiast polecam ci zakup jakichs tabletek odchamiajacych, dobrze by ci zrobily i twoje kolko przyjaciol opluwajacych rowniez by z nich moglo skorzystac.
                                                  • pozarski Re: Ty masz pare Au- 23.09.09, 15:37
                                                    Wisle ugasilas? To lec gasic inna rzeke.wink
                                                  • marouder.eu Zawolac Felusiaka? ..bo to zdaje sie.. 23.09.09, 15:53
                                                    ..jest jego ulubiona Jennifer5 z forum Swiatsmile
                                                  • vicky17 Re: Zawolac Felusiaka? ..bo to zdaje sie.. 23.09.09, 16:06
                                                    marouder.eu napisał:

> ..jest jego ulubiona Jennifer5 z forum Swiatsmile

o boze ale ty masz halucjesmile..to chyba z zalow jakissmile
                                                    nie zarobil bys na chleb jako kapus,jedyne co potrafisz to kapowac w giewu.
                                                  • marouder.eu Re: Zawolac Felusiaka? ..bo to zdaje sie.. 23.09.09, 16:15
                                                    Nie pjordziel Vicky, bo niby kto jeszcze wchodzilby w rachube, ha?
                                                    Na FS aktywnie dzialalo tylko kilkoro kobiet, z ktorych moze ze dwie mogly znac
                                                    hiszpanski..na Aklanecie bodaj zadna z pan nie znala tego jezyka..maly zbiorsmile
                                                  • vicky17 Re: Zawolac Felusiaka? ..bo to zdaje sie.. 23.09.09, 16:19
                                                    marouder.eu napisał:

> Nie pjordziel Vicky, bo niby kto jeszcze wchodzilby w rachube, ha?

jak mowie ,kapus z ciebie tak samo dobry jak amant..slowem nie jestes
                                                    alfa1,tylko beta3kosz..
                                                  • annaste1 Re: Zawolac Felusiaka? ..bo to zdaje sie.. 23.09.09, 16:14
                                                    marouder.eu napisał:

> ..jest jego ulubiona Jennifer5 z forum Swiatsmile

juz odbija kompletnie z braku argumentow? nie posiadam zadnego innego nicka poniewaz w odroznieniu od ciebie nie pisze rzeczy ktorych musialabym sie pozniej wstydzic
                                                    to mial byc watek o Brzezinskim a nie o twojej chorej wyobrazni...
                                                  • marouder.eu Sie tak nie piekl Jenn:) 23.09.09, 16:21
                                                    Zostaw cos dla Felusiaka...smile Poza katastrofa panstwa Israel wyczuwasz moze
                                                    jeszcze jakas inna katastrofe?
                                                  • vicky17 Re: Sie tak nie piekl Jenn:) 23.09.09, 16:24
                                                    ty naprawde masz halucynacje albo nie wytrzezwiales od wczoraj.jak wpadniesz na
                                                    dobra osobe to ci powiem,ale poki co to zimno,oj zimno..
                                                  • annaste1 Re: Ty masz pare Au- 23.09.09, 16:01
                                                    ach te twoje manipulacje, tak jak maruderowi nic ze ci bidoto wiecej nie pozostalo, tak to sie konczy jak sie nie ma nic do zaoferowania oprocz zagrywek personalnych smile
                                        • pozarski Re: Allle masz jazde:) 22.09.09, 23:54
                                          Z dwubiegunowki zrobi sie jednobiegunkowa.wink)
          • marouder.eu Aurorko, Aurorko, Aurorko!:))/nt 22.09.09, 20:40

• benek231 Czasem nie jest takie wazne CO kto powiedzial, :O) 22.09.09, 21:15
      lecz KTO co powiedzial. Pytanie zatem - kto to jest Brzeinski?

Oraz czy warto sobie nim zawracac glowe.

Na marginesie, dzisiejszy wystep Obamy dot. pokojowych rozmow - zgodnie z moimi
      przewidywaniami - okazal sie kolejnym niewypalem. surprised))
    • marksistowski Brzezinski i Sikorski mają zony żydowki a więc.... 22.09.09, 21:20
      ... są tylko szeregowymi żydo-pipo-lizakami. Gdzie im do Kissingera.
      ktory autentycznym chazarskim łajdakiem jest. Hierarchia istnieje
      wsrod szuj.
    • vicky17 pozarski i jego 22.09.09, 22:51
      obsesja donoszenia,nawet na wlasna rodzinesmile
      • marouder.eu Kosz, w-chlewiku-rodzona!/nt 22.09.09, 23:00

• vicky17 hehe marudny 22.09.09, 23:17
          tez donosi,ta sama obsesja i ten sam problem..z rodzina.
          ze tez takie cudo ktos dumpnal,zamiast ..doniesc..do najblizszej stacji paliwsmile
          • marouder.eu Re: hehe marudny 22.09.09, 23:19
            Z toba Vicky, to nawet rozwodu nie oplaca sie brac, bo jest tak, jak by cie w
            ogole nie bylouncertain
            • vicky17 Re: hehe marudny 22.09.09, 23:36
              marouder.eu napisał:

> Z toba Vicky, to nawet rozwodu nie oplaca sie brac, bo jest tak, jak by cie w
              > ogole nie bylouncertain

co ty sie mna martwisz ,ty spierniczyles co nieco,nie ja, a poza tym,ty co
              chwile donosisz na kazdego,psujesz ludziom fora,przyklejasz sie chamsko do wielu
              nickow,gnoisz kobiety jak womenke..to zobacz jak ktos robi to co ty innym od
              lat. slowem podnies swoje smieci i je zjedz na kolacje a powinienes byc
              szczesliwy wlasnie.
              • marouder.eu Vicky..a poweidz, gdzie chodzilas do szkoly.. 22.09.09, 23:41
                ..sredniej? Pojechalbym, polonistce pogratulowal uczennicy, zostawil wydrukowana
                tworczosc twoja w szkolnej izbie pamiecismile
                • vicky17 Re: Vicky..a poweidz, gdzie chodzilas do szkoly.. 22.09.09, 23:54
                  marouder.eu napisał:

> ..sredniej? Pojechalbym, polonistce pogratulowal uczennicy, zostawil wydrukowan
                  > a
                  > tworczosc twoja w szkolnej izbie pamiecismile

hehe nawet nie wiesz jak slawna byla moja polonistka,zydowka zreszta,ale juz w
                  zaswiatach bawi. no coz dobrzy odchodza szybciejsmile
                  zapalam jej swieczke od czasu do czasu choc niezla swinia byla.
          • annaste1 Re: hehe marudny 22.09.09, 23:35
            vicky17 napisała:

> tez donosi,ta sama obsesja i ten sam problem..z rodzina.
            > ze tez takie cudo ktos dumpnal,zamiast ..doniesc..do najblizszej stacji paliwsmile

co sie dziwisz
            • marouder.eu Dziewczyny, a oswieccie mnie jak mozna.. 22.09.09, 23:39
              ..byc taka wewnetrznie nieopierzona lewizna, by oddac swoj glos na jegomoscia
              Husejna Baraka Obame?
              Nurtuje mnie ten problem, gdyz chronologicznie rzecz biorac, to jestescie juz z
              lekka nadgryzione zebem czasu!
              • andrewleonard Ja za chłopow mogę ci odpowiedziec, zę na Obame... 22.09.09, 23:45
                ... głosowalismy, bo wiedzielismy , że będzie on zydowinów kopał
                a Polakow kochał. No i nie zawiedliśmy się
                • marouder.eu Joziek, nie wcinaj sie klamczuchu patologiczny! 22.09.09, 23:48
                  Ty, zgodnie ze wskazaniem tatki Rydzyka glosowales na Kaczyniaka, jako swojego
                  prezydenta!
                  • andrewleonard Tadzio Rydzyk , kazał polonii aby na Obame... 23.09.09, 00:01
                    ... głosowała. Sflekowanie chazarow to obowiązek każdego katolika.
                    No i dzięki Bogu, Obama żydowinow wali,że az kurz im z chalatow
                    leci a z du*py go*wno. ha,ha,ha,ha,ha
              • vicky17 Re: Dziewczyny, a oswieccie mnie jak mozna.. 22.09.09, 23:55
                marouder.eu napisał:

>, gdyz chronologicznie rzecz biorac, to jestescie juz z
                > lekka nadgryzione zebem czasu!

nu widac my stare ale jare a ty stary i bez jarej starej,czyli kto jest wiekszy
                loser wiejski petaku?
                • marouder.eu W tym jak i w pokrewnych przypadkach.. 22.09.09, 23:58
                  ..zawsze ustapie ci pierszenstwa Vickysmile
                  • vicky17 Re: W tym jak i w pokrewnych przypadkach.. 23.09.09, 00:03
                    marouder.eu napisał:

> ..zawsze ustapie ci pierszenstwa Vickysmile

wogole nie wiem czym zaskarbiam twoja atencje,wszak staram jak swiat a tys mlody
                    wiejski glupek,to chyba towarow masz wbrod na swoim poletku. pojdz w nie zbierac
                    plony bo akurat sezon kapusciany sie zaczal to i czas glaby obsprawiac na swym
                    ugorze.
                    • andrewleonard maarudny, a ty na Putina głosowałes czy Leppera? 23.09.09, 00:06
                      POdobno kmiot małorolny o kacapskich korzeniach jestes.
                      • marouder.eu Glosowalem na Tuska, bazancie.. 23.09.09, 00:09
                        ...i w dalszym ciagu mam zamiar na niego glosowac..a jak tam pan rektor, Jozkowy
                        kolezka? Dalej gnije w kreminale?smile
                    • marouder.eu Vicky, a powiedz, jak pani polonistka.. 23.09.09, 00:06
                      ..komentowala stan zaawansowania twoich umiejetnosci jezykowych w mowie i pismie?smile
                      • vicky17 Re: Vicky, a powiedz, jak pani polonistka.. 23.09.09, 00:20
                        marouder.eu napisał:

> ..komentowala stan zaawansowania twoich umiejetnosci jezykowych w mowie i pismi
                        > e?smile

a bo co,cos cie meczy,jesc nie masz co czy kamyczek cie w doopsko uwiera? za
                        duzo pytasz,a ja nie lubie nachalnych filo, bom sama alfa1.
                        • marouder.eu Jestes samcem Vicky??? 23.09.09, 00:24
                          Odjelo mi na chwile mowe to twoje szczere, az zbyt szczere wyznanie..a jakiego
                          gatunku?

vicky17 napisała:

za
                          > duzo pytasz,a ja nie lubie nachalnych filo, bom sama alfa1.
                          • vicky17 Re: Jestes samcem Vicky??? 23.09.09, 00:27
                            dominujaca raczej. poczytaj o tym kto czym zarzadza w swiecie zwierzat a
                            zrozumiesz dlaczego niektorzy nie lubia nachalnego chamstwa i poklepywania po
                            pleckach przez byle kogo.
            • vicky17 Re: hehe marudny 22.09.09, 23:52
              annaste1 napisała:

> co sie dziwisz
              • annaste1 Re: hehe marudny 23.09.09, 00:04
                marudny od lat swini wielu nickom a teraz jak sam jest w klopotach to niech
                > zobaczy jak to jest jak sie drugim dokucza chamsko. nie rob drugiemu co tobie
                > niemile.

no tak, szkoda tylko ze normalnie nie mozna porozmawiac i powymieniac poglady jak to obserwuje na innych, co prawda nie polskich forach gdzie ludzie maja wrecz drastycznie rozne poglady i nie przeszkadza im to , wrecz przeciwnie
                • vicky17 Re: hehe marudny 23.09.09, 00:21
                  annaste1 napisała:

> no tak, szkoda tylko ze normalnie nie mozna porozmawiac i powymieniac poglady j
                  > ak to obserwuje na innych, co prawda nie polskich forach gdzie ludzie maja wrec
                  > z drastycznie rozne poglady i nie przeszkadza im to , wrecz przeciwnie
    • hansgrubber Autor! 22.09.09, 23:21
      "Trust me, I could go on. As the blogger Glenn Greenwald has pointed
      out, Peretz's blog is "basically a museum for every anti-Arab/Muslim
      stereotype and caricature that exists." Nevertheless, as the
      Prospect's Ezra Klein blogged, "Peretz is rarely held to account,
      largely because there's an odd, tacit understanding that he's a
      cartoonish character and everyone knows it."

http://www.prospect.org/cs/articles?
      article=my_marty_peretz_problem_and_ours
    • andrewleonard marudny, z czemu ty sie tak chazarow boisz... 23.09.09, 00:09
      .. i odbyty im liżesz? Jakiego haka oni na ciebie maja
      hermafrodyto? CZy zgwałciłeś samego siebie?
      • andrewleonard na Tuska glosowałes bo żydki cię szantażuja... 23.09.09, 00:12
        ... i dlatego ich gowno publicznie zjadasz. Rzygam z obrzydzenia
      • marouder.eu Nikt was, tyloczelnych nie zastapi.. 23.09.09, 00:14
        ..w lizusostwie wobec ksiezy, czerwonych, aktualnie wobec durnego murzyna, kiedy
        indziej wobec jakiejs jobanej mully..nie, nikt wam, holoto, na tym polu rady nie
        da!uncertain
    • andrewleonard marudnego mamusia to zakonnica była, ale..... 23.09.09, 00:14
      .... zakon dla burdelu porzuciła.
      • marouder.eu Z wlasnych, traumatycznych doswiadczen dzieciecych 23.09.09, 00:16
        ..snujesz Joziek, czy pedalski rektor ci historie swojego zywota opowiadal?
      • andrewleonard pożarski chodził do tego samego liceum.... 23.09.09, 00:16
        .. co ja , ale matury nie zrobił. Caly czas siedział w skolnym sraczu
        gdzie du*py pederastom dawał.
        • andrewleonard towarzystwo obrony zwierząt marudnego w obrone... 23.09.09, 00:19
          ... powinni wziąsc. Chazarowie wkładaja muw du*pe czopki z cebuli
          aby go intelektualnie pobudzić.
    • andrewleonard marudnego dzieci sortują nawóz swinski... 23.09.09, 00:23
      ... w kibucu. Niestety nie potrafią nawet gow*na sortowac z powodu
      dziedzicznej anencephalii.
      • vicky17 marksistowski 23.09.09, 00:26
        nawet gnojowke trzeba wiedziec jak rozwozic,ty niestety rozrzucasz ja sobie na
        wlasny rozporek. odpindol sie od cudzych dzieci a jak cie cos meczy to zajmij
        sie swoimi. trzeba znac granice zartow i slownictwa.
        • andrewleonard Jakich żartow ciotka? To tylko prawda. 23.09.09, 00:31
          Zarowno marudnego jak i ciebie prawda w oczy kole.
          Ty i marudny to to samo lustrzane odbicie.
          NO pobranzlucie sie wzajemnie. Ja ide spać. ha,ha,ha,ha
    • cepekolodziej Re: OBAMA i jego 23.09.09, 16:00

--->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka