superspec 17.10.09, 13:12 z wyborów samorządowych 2002 roku aż się łezka w oku kręci. pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_samorz%C4%85dowe_w_Polsce_w_2002_roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: Pamiętacie koalicję PO-PiS 17.10.09, 13:34 PO jeszcze nie wiedzialo,ze PiS to PiSdy sa wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Sądząć po wynikach wyborów do europarlamentu 17.10.09, 16:26 rozwód opłacił się obu partiom.Chociaż PO bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Sądząć po wynikach wyborów do europarlamentu 17.10.09, 16:32 Niespecjalnie rozumiem co masz na mysli. Uwazasz,ze rozwod nastapil za obopolna zgoda i dzieci (mieszkancy rp) obie partie wciaz wychowuja wspolnie? Nie wydaje mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec PiS i PO to dwie partie wodzowskie. 20.10.09, 20:49 W 2005 roku głosowałem na partię Tuska do parlamentu i na niego samego w wyborach prezydenckich i jestem rozczarowany jego postawą po przegranej. Moim zdaniem powinien, gdyby był prawdziwym demokratą, ustąpić z zajmowanych funkcji w partii. A co do pytania o rozwód to wydaje mi się że był za obopólną zgodą bo dzięki niemu obie te partie podzieliły między siebie rynek polityczny w Polsce tak samo jak Coca Cola i Pepsi uczyniły to z napojami. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: PiS i PO to dwie partie wodzowskie. 20.10.09, 20:59 No ale zgody miedzy Pepsi i Coca Cola nigdy nie bylo i nikt tam dobrowolnie (za obopolna zgoda) nie oddaje swojej dzialki. www.oppapers.com/essays/Coca-Cola-Vs-Pepsi/101472 Odpowiedz Link Zgłoś
andrewleonard PO/PiS to to samo gó... ale w dwoch nocnikach 20.10.09, 21:13 tak tak Odpowiedz Link Zgłoś