pozarski 21.10.09, 11:12 www.nytimes.com/2009/10/20/opinion/20bernstein.html?_r=2 Zalozyciel HRW krytykuje swoja organizacje. Czekamy na AI, a potem wy, aquaplastelina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: podbije bo, zal mi was 21.10.09, 14:39 Gdybym nie wiedziala zescie Zydzi to pomyslalabym, ze prowoki , ktorym zalezy na jak najgorszym obrazie zydow. Po tym watku widac ilu sympatykow tu macie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 znow nie zrozumialas? 21.10.09, 14:41 pozarski to napisal nie do naszych sympatykow... nasi sympatycy wiedza.... on to napisal do was... ze tez tobie wszystko trzeba tlumaczyc..... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: znow nie zrozumialas? 21.10.09, 14:48 dana33 napisała: > ze tez tobie wszystko trzeba tlumaczyc..... Sądzisz, że zrozumiała ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: znow nie zrozumialas? 21.10.09, 14:52 raczej nie.... jestes zdziwiony? bo ja nie... lece sie zaszczepic przeciwko grypce.... pozdrowka... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Czy Snajper będzie 21.10.09, 15:01 rozdarty jak ta sosna u Żeromskiego? Rozdarty pomiędzy chorobliwą lewicową wrażliwością a fanatycznym filosemityzmem? Co wybierze? Nieubłagany postęp sprawia, ze coraz trudniej być lewakiem i filosemitą. Teraz lewak nosi arafatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ulubiony postep sprawil, ze.. 21.10.09, 15:13 ..odkad kraje arabskie na czele z Egiptem przygarnal pod swoje skrzydla ZSRR, organizacje lewicowe zechcialy obrocic sie przeciw wrazemu Israelowi..najsilniejszy zwiazek miedzy tzw. bojownikami palestynskimi a lewactwem byl w latach siedemdziesiatych i w czesci osiemdziesiatych, w epoce krotkotrwalego rozkwitu europejskiego, lewackiego terroryzmu. To, ze wspolczesna lewizna nie bardzo chce pamietac o tychze korzeniach swojej propalestynskosci, nie oznacza, ze np. nie zna ich Snajper, Olusiu, zlotko ty moje srebrne. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Ulubiony postep sprawil, ze.. 21.10.09, 15:22 Po prostu socjalizm żydowski (syjonizm) przegrał z socjalizmem arabskim walkę o rząd dusz światowego lewactwa. Teraz można być lewakiem i antysemitą czyli (o paradoksie) antyfaszystą i walić w Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Ulubiony postep sprawil, ze.. 21.10.09, 15:31 Niestety, geneza tej postawy jest inna i wywodzic ja trzeba z walki toczonej miedzy ZSRR a USA w latach 60-tych, 70-tych i 80-tych o rzad dusz, czyli o sympatie mediow, oraz o wplyw na panstwa arabskie. Po upadku ZSRR, zasilania lewiznie dostarczyla przede wszystkim wojna w Iraku, toczona jakoby na zamowienie i dla korzysci Israela Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Ulubiony postep sprawil, ze.. 21.10.09, 15:46 Lewactwo i Arabów (w tym Palestyńczyków) łączy nienawiść do amerykańskiego imperializmu. Pewnie pamiętasz wiwatujących Palestyńczyków 11-09-2001 (WTC). Te obrazy mną wstrząsnęły i już chyba na trwałe określiły stosunek do Arabów. W mojej ocenie oni chcą nas (Zachód) zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ulubiony postep sprawil, ze.. 21.10.09, 15:45 Hehe. U olusia jak zawsze metafora goni metafore.)) forum.gazeta.pl/forum/w,13,57014733,57042877,Zydzi_zatruwali_studnie.html Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: znow nie zrozumialas? 21.10.09, 15:42 dana33 napisała: > pozarski to napisal nie do naszych sympatykow... nasi sympatycy wiedza.... on t > o > napisal do was... > > ze tez tobie wszystko trzeba tlumaczyc..... Glupia ta ginia jak 100 nieszczesc. Dlatego mam ja wygaszona. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________prawdę KoGO wyszydzali im WAL! a Ty mnie 21.10.09, 14:57 WON!!!! napisałaś.. choc Cię broniłem nie zauważyłaś w którym watku z Twoim imieniem? Ty chciałaś naiwna im na litość brać filmem? Pokaż im prawdę....tej się boja jak diabeł święconej wody! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki pozorna sensacja chłpcze 21.10.09, 16:44 wszystko mozna i nalezy krytykowac. no może z wyjatkiem erec izraela Odpowiedz Link Zgłoś