marouder.eu 07.11.09, 21:34 ..jakis haszysta! Same twoje watki u szczytu A ty wiesz, ze haszysta nie ma za lekko za sprawa swojego "krolowania"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: Gini:)) Krolujesz dzis na forum, niczym.. 07.11.09, 21:39 Kroluje niczym bajzel mama. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini:)) Krolujesz dzis na forum, niczym.. 07.11.09, 21:42 marouder.eu napisał: > ..jakis haszysta! > Same twoje watki u szczytu > A ty wiesz, ze haszysta nie ma za lekko za sprawa swojego "krolowania"? Nie pisze sama ze soba .Haszysta zrobil sobie dzis dluzsza sjeste. Moze mysli nad tym co mu napisalam jak mi rozwalilo bydle watek o Pokoleniu. A mu napisalam, ze jest zero, megaloman i grafoman. No ale to tez bedzie policzone na karb antysemityzmu)))) Nie martw sie dlugo tu nie popisze, zaluje w ogole, ze weszlam. Wiesz jak to jest, szuka sie starych znajomych starych klimatow, a tu samo merde.Najlepsza z tych nowych to ta odmozdzona ariadna, ja pisalam na tylu forach, ale czegos takiego nie widzialam. Przebila nawet mojego ulubionego.Dr.j-k Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Gini:)) Krolujesz dzis na forum, niczym.. 07.11.09, 22:42 gini napisała: > Nie martw sie dlugo tu nie popisze, zaluje w ogole, ze weszlam. Poczytalem sobie troche to co napaskudzilas. Wstret, to jedyne slowo jakim moge cie uraczyc. Mialem okazje nie jedna by ci pare bluzgow poslac, ale sobie odpuscilem. Pomyslalem przez chwile o motywach tej tfurczosci, o tym co toba kieruje, jakie to uczucia blizej mi nie znane. Uronilem lze po opisie smierci tej strzyzonej mlodej niewiasty. Skontestowalem twoj brak reakcji na ten jakze tragiczny opis i skonfrontowalem to z twoimi pozniejszymi postami. Nie ma slow, ktore mogly by wyrazic oburzenie. Caly dzien dzis 'tworzysz'. Mozna domyslac sie, ze odreagowujesz swoje przegrane zycie na tej emigracji. Odreagowujesz w sposob brzydki, niegodny Polki i chrzescijanki. To tyle w odpowiedzi na kolejna obietnice odejscia z forum. Inna rzecz, ze w ogole w to nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Gini:)) Krolujesz dzis na forum, niczym.. 07.11.09, 22:49 masz rację wstręt to odpowiednie słowo musi rzeczywiście mieć nie tak pod kopuła,jakaś socjopatka,żeby tyle jadu z siebie wydobywać wstręt i zdziwienie,że cos takiego istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Wstręt 08.11.09, 11:24 ariadna-enta napisała: > wstręt to odpowiednie słowo Pozwolę sobie zauważyć, że jako pierwsza doświadczyłam tego uczucia, a przynajmniej jako pierwsza je upubliczniłam. forum.gazeta.pl/forum/w,13,101852146,101896457,Gini_wyjatkowo_ci_odpowiem.html Nie rozumiem, dlaczego tak dużo miejsca poświęcacie tej osobie. Omijać Omijać Omijać Czasami można poczytać, żeby wiedzieć, jakie kanalie chodzą po tym świecie i doznać ulgi, że w realu nie musimy się z nimi kontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Gini:)) Krolujesz dzis na forum, niczym.. 08.11.09, 11:59 Przebila nawet mojego ulubionego.Dr.j-k Heeeeee?!Mojego "ukochanego" Jontka z fabryki margaryny pod Warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Gini:)) Krolujesz dzis na forum, niczym.. 08.11.09, 12:53 g-48 napisał: > Przebila nawet mojego ulubionego.Dr.j-k > Heeeeee?!Mojego "ukochanego" Jontka z fabryki margaryny pod Warszawa? jasio-iwona miał (ma?) niewątpliwy talent do prognoz niespełniajacych się. jak powiedział że coś bedzie to spokojnie można było obstawiać 1000:1 na sytuację odwrotną. natomiast nasza ariadna to prosty algorytm odpowiadajacy. równie dobrze z katarynką można gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Gini:)) Krolujesz dzis na forum, niczym.. 07.11.09, 21:59 jeszcze na nikogo tak nie bluzgałam ty jestes pierwsza ale takiego czegoś jak ty to nie spotkałam jeszcze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Potwierdzam! Zeby Ariadne wyprowadzic z rownowagi 07.11.09, 22:08 ..trzeba nie lada "fachowca"..nawet maglarze i Vicki sie to nie udawalo, choc setki razy probowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Potwierdzam! Zeby Ariadne wyprowadzic z rowno 07.11.09, 22:15 marouder.eu napisał: > ..trzeba nie lada "fachowca"..nawet maglarze i Vicki sie to nie udawalo, choc > setki razy probowaly. znaczy sie dobra jestem, poza tym od pierwszego dnia zalazla mi za skore. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Potwierdzam! Zeby Ariadne wyprowadzic z rowno 07.11.09, 22:21 tak... masz z czego byc dumna... naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gini:)) Krolujesz dzis na forum, niczym.. 07.11.09, 23:11 ariadna-enta napisała: > jeszcze na nikogo tak nie bluzgałam > ty jestes pierwsza > ale takiego czegoś jak ty to nie spotkałam jeszcze na forum Ja już miałem tę "przyjemność". To od kiedy jesteś na forum ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Gini:)) Krolujesz dzis na forum, niczym.. 07.11.09, 23:28 na forach ogólnie cztery lata na aqanecie mniej więcej od dwóch lat,ale piszę w przybliżeniu bo dokładnie nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gini:)) Krolujesz dzis na forum, niczym.. 08.11.09, 11:49 ariadna-enta napisała: > na forach ogólnie cztery lata > na aqanecie mniej więcej od dwóch lat,ale piszę w przybliżeniu bo > dokładnie nie pamiętam. No to ja trochę dłużej, ja tu praktycznie zaczynałem. Choć wtedy to nie było Aqua i wcale nie wyglądało jak Aqua. Było to bardzo ciekawe forum bez tych wszystkich degeneratów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: poszczekajcie sobie jeszcze troche kundelki 07.11.09, 22:41 nie widzisz Dana,że toto jest zakompleksione i sfrustrowane i musi wylac pomyje na innych? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: amamit i ariadno..... 07.11.09, 22:46 hehehehehehe..... mam lepszy pomysl.... zaraz ja odgasze spowrotem.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: snajper 07.11.09, 23:44 snajper to czlowiek lagodny i zrownowazony.... jak JA bym miala tutaj nozyce..... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: snajper 07.11.09, 23:53 > jak JA bym miala tutaj nozyce..... DDD > snajper to czlowiek lagodny i zrownowazony.... gieni by nie odpuscil... tak mysle... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ja tam bym na pierwszym miejscu zbanowal.. 08.11.09, 00:03 ..haszyste! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ja tam bym na pierwszym miejscu zbanowal.. 08.11.09, 00:07 hasz jest nieszkodliwy nawet go na swój sposób lubię ale gini to zjawisko niepojęte i wstrętne Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ja tam bym na pierwszym miejscu zbanowal.. 08.11.09, 00:12 poszla juz ta zgaga, przynajmniej na dzisiaj.... dobranoc ariadno i marudzinski... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ja tam bym na pierwszym miejscu zbanowal.. 08.11.09, 00:14 dobranoc Dana.) Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Ja tam bym na pierwszym miejscu zbanowal.. 08.11.09, 00:13 hasza wygasilam. nie wytrzymalam nerwowo slalomow ... do zbanowania mam kilku kandydatow... walcza o pierwsze miejsce. dzisiaj na "prowadzenie" "wyszla" gienia. i dlugo pewnie nikt jej nie dogoni... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper 08.11.09, 13:33 amamit napisała: > gieni by nie odpuscil... tak mysle... Nie odpuściłbym tym, którzy robią z tego forum szambo. Tylko co by wtedy z tego forum zostało ? Dlatego pewnie nie dostanę nożyczek. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: snajper 08.11.09, 13:40 snajper55 napisał: > Nie odpuściłbym tym, którzy robią z tego forum szambo. > S. no nie! wszystkich erekcjan byś wyciął? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: snajper 08.11.09, 21:08 pro100 napisał: > snajper55 napisał: > > Nie odpuściłbym tym, którzy robią z tego forum szambo. > > S. > no nie! wszystkich erekcjan byś wyciął? Jako wzorowy cenzor zacząłby od wycinania własnych postów. U Snajpera cenię to, że pod jednym nickiem cenzuruje, moralizuje i trolluje. A w chamstwie trudno mu dorównać. Zwykły forumowicz użyje brzydkiego wyrazu i tyle. A cenzor Snajper wytwornie przyrówna niewłaściwego forumowicza do pedofila albo ubeckiego oprawcy. Potrafi to zrobić nawet w wątku o poezji. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper 08.11.09, 23:21 Mógłbym Cię Olegu pocytować, ale mi się nie chce. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: snajper 09.11.09, 17:23 snajper55 napisał: > Mógłbym Cię Olegu pocytować, ale mi się nie chce. Wiem, wiem Snajper, że należysz do grona archiwistów. Erecjański archiwista lubuje się w grzebaniu w starych postach tzw. antysemitów. Ale trochę się spóźniłeś. Już mnie kilka-kilkanaście razy lustrowali i gó... znaleźli. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper 08.11.09, 23:19 pro100 napisał: > snajper55 napisał: > > no nie! wszystkich erekcjan byś wyciął? Moderator wycina posty, nie ludzi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: snajper 09.11.09, 01:37 snajper55 napisał: > Moderator wycina posty, nie ludzi. Re: snajper Autor: snajper55 08.11.09, 13:33 Nie odpuściłbym tym, którzy robią z tego forum szambo. ------------------------------------------------------------- Ot, typowa konsekwencja snajpera Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper 09.11.09, 01:59 janusz2_ napisał: > snajper55 napisał: > > > Moderator wycina posty, nie ludzi. > > Re: > snajper > Autor: snajper55 08.11.09, 13:33 > Nie odpuściłbym tym, którzy robią z tego forum szambo. > ------------------------------------------------------------- > > Ot, typowa konsekwencja snajpera Nie ma tu żadnej niekonsekwencji. Nie odpuszcza się ludziom. Wycina się posty. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: snajper 09.11.09, 19:46 snajper55 napisał: > Moderator wycina posty, nie ludzi. > > S. "nie odpuściłbym tym co ........" znaczy ciecie po nickach, I presume. cóś mi tu mataczysz docent. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: snajper 08.11.09, 13:54 bije sie w piersi Snajperze. moglam sobie odpuscic inwektywy. ale to juz napisalam - jedyne, czego zaluje: znizylam sie do takiego poziomu "rozmowy". ale jestem tylko czlowiekiem. i zle reaguje na slowo "przybleda". i inne... nie myslalam, ze ktos jest w stanie mnie wyprowadzic az tak z rownowagi. nie myslalam, ze kiedykolwiek o kimkolwiek napisze scierwo... w sumie niewazne. stalo sie. Tylko co by wtedy z tego > forum zostało ? niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: snajper 08.11.09, 14:04 No, bic sie w piersi, jesli twoje domniemanie dotyczace zjawiska pn. Gini jest prawda, to raczej ja powinienem. Ale tez trudno wyobrazic mi sobie ten poziom swiadomego okrucienstwa. To wyzej, na swoje usprawiedliwienie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu O, mam pomysla! nie chciala bys, Giniuchna.. 07.11.09, 23:47 ..poprobowac swoich sil na oryginalnym forum antysnajperskim? Jest takie! Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: O, mam pomysla! nie chciala bys, Giniuchna.. 07.11.09, 23:54 myslisz Panie M., ze ci tam za nia podziekuja? DDD Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: O, mam pomysla! nie chciala bys, Giniuchna.. 07.11.09, 23:55 ..pozniej bedziemy sie martwic Najpierw niech wyrazi zainteresowanie, to ja zaprowadze Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: O, mam pomysla! nie chciala bys, Giniuchna.. 08.11.09, 00:00 > ..pozniej bedziemy sie martwic racja Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski wy wszyscy ,kreujecie dużo antysemitow.... 08.11.09, 00:07 .... Czy o to wam wszystkim chodzi? Czlowiek widzi naocznie, że te wszystkie plotki o strasznym charakterze żydow to niestety prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: wy wszyscy ,kreujecie dużo antysemitow.... 08.11.09, 00:21 tak to sobie tlumacz... Zyd winien byc musi... niewazne co pisze ona... wazne tylko, co dostaje w odpowiedzi. ty tez ostatnio przesadzasz. straszny charakter widze "naocznie"... JAndrew... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ty tez chcesz do forum antysnajperskiego, Misiu?:) 08.11.09, 00:21 Ale poczekam na Giniuchne, nim ci podam adres Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ginia juz nadaje! Ty tez chcesz na antysnajperskie 08.11.09, 01:03 ..forum? Masz: forum.gazeta.pl/forum/w,69731,102673075,102673075,a_dlaczego_wy_placzecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ginia juz nadaje! Ty tez chcesz na antysnajpe 08.11.09, 12:59 Niestety, nie została przyjęta z otwartymi ramionami. forum.gazeta.pl/forum/w,69731,102673075,102681846,Re_Giniuchna_pozwol_ze_ci_wytlumacze_co_.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: wy wszyscy ,kreujecie dużo antysemitow.... 08.11.09, 12:58 marksistowski napisał: > .... Czy o to wam wszystkim chodzi? Czlowiek widzi naocznie, że te > wszystkie plotki o strasznym charakterze żydow to niestety prawda. Ale Gini to nie Żydówka. S. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wiedzialem, ze jestes madra, Gini:) 08.11.09, 00:48 I jak sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 kto Goni Gini? kto Gani Gini? kto Goli Gini? kto 08.11.09, 08:57 kto Gardzi Gini? kto Gubi Gini? kto Gibnie Gini? kto Gini Gnie? kto Grabi Gini? kto Gini Gnębi? kto Ginią Gra? ______________________NA PEWNO NIE JA! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ja amamit bardzo cenię ja ją cenię jakby Genię tzn 08.11.09, 08:59 Genijusza ...... Boooooooooooooooooooooooo Jej intelekt mnie PO-rusza! Odpowiedz Link Zgłoś
kiikoo Re: Wiedzialem, ze jestes madra, Gini:) 08.11.09, 08:58 Hmm, te klimaty, jakże znajome... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________________klimaty klimakteryczno-ezoteryczne 08.11.09, 09:01 forum.gazeta.pl/forum/w,13,102556181,102565539,_prosze_podac_jakakolwiek_ma_teze_i_ja_obalic_.html Odpowiedz Link Zgłoś
melord Gini dalas popalic erecjanom.. 08.11.09, 09:52 z azji i roznym krajowym szbesgojom meritum zero wiec na obrone tylko bluzgi im zostaly ...jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: 08.11.09, 11:00 Milordzie. jedyne czego zaluje z wczorajszego dnia: znizylam sie do jej poziomu.... ale nie cofne ani jednego slowa. bo do tego co ona pisala trudno sie inaczej odniesc... probowalam jak do czlowieka. i Milordzie nie badz taki hej. przyganial kociol garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ____________lusterko prawdę Ci powie 08.11.09, 11:04 wredna i głupia antypolska baba smie oceniać Polkę, która nie wytrzymała wredoty....i zniżyła się do poziomu mit-am.ma-mit i jej metod. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Gini dalas popalic erecjanom.. 08.11.09, 11:28 A może jest dokładnie na odwrót ? Odpowiedz Link Zgłoś