Dodaj do ulubionych

Jestem fanem Krzysia52

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 14:13
Kto twierdzi że Krzysztof jest nieskuteczny niech przedstawi jakieś
dowody!!!!!
Ja Mr. Hyde podziwiam Krzysztofa za niezłomność i wytrwałość. Należy do
nielicznych na tym i innych forach który uzasadnia głęboko swoje tezy. W
przeciwieństwie do jego krytykantów którzy poza ogólnymi sloganami wpojonymi
im w dzieciństwie przez czarny aparat propagandowy nie są w stanie głębszych
intelektualnie argumentów podać. Krzysztof nie ma sobie równych w tych
polemikach. W zamierzchłej przeszłości obserwowałem jego zmagania
intelektualne z niejakim Buldożerem, przepadł gdzieś biedaczysko fizyk
relatywistyczny, może wessało go do czarnej dupy och przepraszam za wulgaryzm
do czarnej dziury tej watykańskiej organizacji przerabiającej myślące istoty
ludzkie na inteligentnych inaczej. Owóż Buldożer był przeciwnikiem przy
którym Wy tutejsi antagoniści Krzysztofa jesteście wypierdkami
intelektualnymi. Do dziś przechowuję zapisy tych polemik. Teksty Krzysztofa
były nie tylko merytoryczne ale również dowcipne ( a z Buldziowej szuflady
zaśmiewam się do dziś) i czytałem je z dużo większą przyjemnością niż
zawodowych pismaków.
Żeby jednak doświadczyć siły argumentów Krzysztofa trzeba po prostu pomyśleć
o tym co pisze , a nie koncentrować się na wulgaryzmach. Krzysztof ma chwile
słabości i daje upust swojej złości werbalnie, lecz ja go absolutnie
usprawiedliwiam gdyż każdy ma prawo poczuć się zmęczonym walką z niepoprawnym
matolstwem wielu tu obecnych.

Krzysztofie ! to co robisz ma sens siejesz ziarno wątpliwości w zaczadzonych
czarnym zwidem umysłach, kiedyś będzie z tego plon. Pisz ku pokrzepieniu
serc!!!!

Mr. Hyde
Obserwuj wątek
    • sceptyk Kretyni wszystkich krajow laczcie sie! 27.01.04, 14:58
      Powinienes zatem pomoc mu zaby w kropielnicy hodowac. A i baki razem puszczac
      do tabernakulum. Na zmiane.

PS. Lodz to zaglebie Millerowskie. Troche to tlumaczy stan Twego umyslu. A
      redakcja Faktow i Mitow tez chyba tam. Wpieriod towarzysze!

PS2. Kretyn zaraz Cie serdecznie pozdrowi. I jak mu sie spodobasz, to przesle
      Ci happy wytrzeszcz surprised). Ku pokrzepieniu, rzecz jasna.
      • kanalia11 sceptyk jak zwykle az tryska intelektem 31.01.04, 20:23
      • kkkaczory_piss_brothers Re: Kretyni wszystkich krajow laczcie sie! 01.02.04, 01:27
        Sceptyku czy ty czasem nie jestes 'zazdrosny'?
        Czy w glebi swojej czarnej duszyczki nie chcialbys zostac tak samo doceniony
        przez dajmy na to......kogokolwiek(nigdy nie byliscie wymagajacy w
        pozyskiwaniu duszyczek)?
        Pewno musi cie bardzo bolec, ze 'Czarni' zostali straceni z piedestalu.
        Coz zostala wam juz tlko wiocha.
        Ale nie ma jak u swoich;0)
    • xiazeluka Czy dr Dżekyl podziela Pańskie zdanie? /nt 27.01.04, 15:06
    • Gość: ! to zrob mu laske, umyj zeby i spac! IP: *.topolowa.net 27.01.04, 15:17
      • kretyn52 Re: to zrob mu laske, umyj zeby i spac! 04.02.04, 21:53
        Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

Jureek, "stawiam" Ci loda surprised))
        Autor: Krzys52
        Data: 04.02.2004 21:39 + dodaj do ulubionych wątków
        + odpowiedz na list+ odpowiedz cytując
        -------------------------------------------------------------------------------
        ..................................................

A zaklinałeś się że nie jesteś pedziem . Tylko że Jureek nie jest ci bliski
        ideologicznie więc "postaw" loda jakąjącemu kkkkaczorowi .
        P.S. Ale ciekawy macie żargon .
    • Gość: Krzys52 Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) IP: *.proxy.aol.com 27.01.04, 15:44
      Witaj M.
      czy trafilem? Ile to juz lat - szesc, siedem...
      .
      To mile, ze znow jestes. Swym fanowaniem doprowadziles kretynow do placzu. Ja
      ich tak nazywam, no bo... jak niby mozna nazywac inaczej kretynow. smile))
      .
      Na ogol bojkotuja mnie, przy czym dwie sa tego przyczyny. Pierwsza jest obraza
      ich uczuc (ponoc), podczas gdy druga jest lek przed podjeciem polemiki. Wiem ze
      rozumiesz o co biega. A ja wcale im sie nie dziwie. Tyle razy wychodzili na
      glupow oraz skory mieli lojone, ze wola sie nadymac oraz wypinac. Z przyczyn
      religijnych oczywiscie. Glosza przy tym ze nikt nie chce ze mna dyskutowac z
      powodu moich wulgarnych tekstow. No i juz sa OK oraz czuc sie moga wspaniale.
      Jak to kretyni.
      Wieczorem odpisze Ci wiecej.
      .
      Pozdrawiam
      K.P.
      • xiazeluka O, panowie się znają? 27.01.04, 15:56

> Witaj M.
        > czy trafilem? Ile to juz lat - szesc, siedem...

To odliczanie czasu od ślubu czy rozwodu?
      • Gość: Mr Hyde Re: Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 20:03
        Witaj Krzysztofie !!!
        Oczywiście że trafiłeś
        I’m back.
        Jak pamiętasz zawsze Ci kibicowałem. Co u Ciebie słychać, czy masz jakieś
        wieści o AD.
        Nie zaglądałem jeszcze w stare kąty. Mam trochę wspomnień i wiele tekstów.
        Muszę je wszystkie przejrzeć.
        Pozdrawiam
        M.
        • Gość: Krzys52 Re: Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) IP: *.proxy.aol.com 28.01.04, 03:40
          No to sie bardzo ciesze Malkontencie, ze to Ty (skoro sie juz sypnales).
          .
          Mecenas bywal tu jakis czas w ub. roku ale, z rozmow z nim wynika, ze
          zrezygnowal chyba.
          .
          Dzidka zagladala i tu, ale ona bywa raczej na innych forach - musisz poszukac.
          Nany nie widzialem nigdy.
          ::
          Skoro masz zamiar zarzucic tu kotwice to przyjmij kilka porad. Zatem bez
          owijania dobrze ze nie sililes sie na odpowiedz temu Xiakretynowi, bo chcial
          Cie wziac pod but. Inne mendy na ktore musisz uwazac to Gnida, Bykk, Pollak,
          Borsuk, Perla, Borsuk/Dachs, Wikul.
          Na Jurka O. uwazaj takze. On specjalizuje sie w podkladaniu nogi oraz wbijaniu
          nozy w plecy. Z racji lekkiej raczki robi to w miare delikatnie surprised))Oczywiscie
          mogl sie chlopisko zmienic w miedzyczasie, wiec nie chcialbym Cie do niego
          uprzedzac. surprised))
          .
          Ogolnie jest to srodowisko mocno rozniace sie od tamtego z WP. Tu idzie na
          ostro oraz bezpardonowo. Nie mow wiec o sobie absolutnie nic albowiem
          bezwzglednie wykorzystaja to przeciwko tobie samemu. Nie zwierzaj sie, nie badz
          wylewny nie staraj sie byc nazbyt otwarty. Jestes antyklerykalem, lubimy sie -
          samo to wystarczy by Cie zagryzc. Nie dawaj im wiec do reki niczego czym mozesz
          zostac zraniony.
          .
          To dobrze, ze pamietasz Dari, bo wyobraz sobie, ze przy Gnidzie to Dari jest
          uroczy i slodki facet.
          .
          Bardzo jestem ciekaw Twoich opinii na znane sprawy. Z lektur prasowych wychodzi
          mi bowiem, ze nawet w NIE zaakceptowali panstwo klerykalne. Ale moge sie mylic.
          Dlatego zainteresowany jestem Twoimi ocenami.
          .
          Serdecznie pozdrawiam
          K.P.
          • Gość: Mr Hyde Re: Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 12:40
            Witaj Krzysztofie!!!
            Ja też się bardzo ucieszyłem gdy rozpoznałem Cię na tym forum. Ok. czterech lat
            minęło od kiedy musiałem odejść. Walka o przetrwanie zmusiła mnie do tego.
            Udało mi się wrócić do ówczesnych standardów finansowych no i pomału przecieram
            ścieżki elektroniczne.
            Mam wiele wspomnień z czasów mojej bytności na F/WP. Kochałem Was wszystkich za
            wyjątkiem Darii. Czytanie Twoich tekstów polemicznych z Buldziem było dla mnie
            ucztą duchową, a także rozrywką.
            Dziękuję Ci za ostrzeżenia . Zanim zacząłem tu trochę pisać, przyglądałem się
            piszącym i mam pewne rozeznanie co do nich. Ponadto przez kilka ostatnich lat
            życie dało mi trochę w dupsko tak że stałem się twardszy.
            Co do Twoich spostrzeżeń odnośnie klerykalnego charakteru naszego państwa to
            oczywiście masz rację. Nawet Urban stępił bardzo swoje antyklerykalne pismo.
            Kościół w Polsce swoje czarne macki wprowadził wszędzie. W zasadzie nie ma
            żadnych ważniejszych wydarzeń polityczno-społecznych beż udziału kk.
            Wszystkie szczeble władzy państwowej i samorządowej też są przez nich
            penetrowane i sterowane. Ustawa antyaborcyjna święci tryumfy statystyczne, a
            pod tą powierzchnią rozgrywają się dramaty kobiet. Odsyłam Cię do lektury
            Wysokich Obcasów ostatniego wydania sobotnio-niedzielnego GW.
            Jednym słowem hipokryzja święci tryumfy. Wyobrażam sobie co się będzie działo
            kiedy Jan Paulus II zejdzie. Polska będzie sparaliżowana i rozhisteryzowana.
            Ale są zjawiska pozytywne których na razie nie zauważają media i oficjalna
            propaganda. Wśród młodzieży odsetek ubezwłasnowolnionych przez kk jest na
            poziomie góra 20%. Wprawdzie są też inne niepokojące zjawiska w kulturze
            młodzieżowej , która bezkrytycznie przyjmuje wzorce zachodnie a przede
            wszystkim amerykańskie ale to już inny temat.
            Niemniej obserwując środowisko w którym obraca się mój 20-letni syn idzie w
            dobrym kierunku. On i jego koledzy nie będą biegali na czarnej smyczy.
            Na razie tyle. Jak będę miał trochę czasu wolnego to napiszę więcej.
            Pozdrawiam
            M.
            • Gość: Krzys52 Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) IP: *.proxy.aol.com 29.01.04, 06:18
              Czolem Malkontencie,
              jesli mozesz to powiedz mi najpierw gdzie jest w Lodzi Plac Hallera. Tak mi sie
              obilo o ucho, ze dwie godziny temu, i zastanawiam sie czy to nie jest
              przypadkiem Plac Teatralny...
              .
              Co do tamtych historii to kilka lat temu postawilem na odreligijnianie
              spoleczenstwa. Na swoja mala miare oczywiscie. To dlatego pisze co pisze, oraz
              pisze jak pisze. Kretyni czuja pismo nosem, i dlategotak ich skreca. Nic tak
              nie demoralizuje (w religijnym znaczeniu) religijnego mlodzienca jak religijne
              kawaly oraz naigrywanie sie ze wszystkich mozliwych swietosci. Gdy mlody
              czlowiek slyszy, ze pewne rzecy sie mowi, to rodzi sie w jego glowie wniosek,
              ze najwyrazniej tak mozna. Z czasem kupuje dowcip, powiedzonko, okreslenie -
              zaczyna wstawac z kleczek.
              Tylko poprzez odreligijnienie odpowiednio szerokiego odlamu spoleczenstwa mozna
              doprowadzic do popedzenia tych czarnych pasozytow z panstwa i kieszeni
              podatnika.
              Ach, oczywiscie plucie na to talatajstwo takze jest wskazane. smile))
              O ile mozna to na wesolo surprised))
              .
              Serdecznie pozdrawiam
              K.P.
              • jureek Re: Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) 29.01.04, 09:21

> Co do tamtych historii to kilka lat temu postawilem na odreligijnianie
                > spoleczenstwa. Na swoja mala miare oczywiscie. To dlatego pisze co pisze,
                oraz
                > pisze jak pisze. Kretyni czuja pismo nosem, i dlategotak ich skreca. Nic tak
                > nie demoralizuje (w religijnym znaczeniu) religijnego mlodzienca jak
                religijne
                > kawaly oraz naigrywanie sie ze wszystkich mozliwych swietosci. Gdy mlody
                > czlowiek slyszy, ze pewne rzecy sie mowi, to rodzi sie w jego glowie wniosek,
                > ze najwyrazniej tak mozna. Z czasem kupuje dowcip, powiedzonko, okreslenie -
                > zaczyna wstawac z kleczek.

Ależ dlaczego wysilasz się na tak wyrafinowane intelektualnie metody? Przecież
                wystarczy dać społeczeństwu wódę, prochy, wideło o bigbrazera i też się
                odreligijni.

> Tylko poprzez odreligijnienie odpowiednio szerokiego odlamu spoleczenstwa
                mozna
                >
                > doprowadzic do popedzenia tych czarnych pasozytow z panstwa i kieszeni
                > podatnika.

Oj, nie doceniasz siły tych "czarnych pasożytów", jak ich nazywasz. Wyobraź
                sobie, że np. niemieckie społeczeństwo już mocno odreligijnione jest, a oni tam
                nadal siedzą w kieszeni podatnika.
                Jura
                • Gość: Krzys52 Re: Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) IP: *.proxy.aol.com 30.01.04, 04:50
                  ;;;
                  Pamietam ze te kwestie wyjasnialismy juz sobie kiedys. Wtedy byles nieswiadomy
                  tego co mowisz, teraz, po uswaidomieniu, po prostu lzesz.
                  .
                  Oni siedza w kieszeni podatnika, ale tylko tego, ktory tak sie zadeklaruje.
                  Panstwo jest jedynie kolektorem, oraz dystrybutorem dobrowolnie zadeklarowanych
                  odpisow.
                  Poziom zycia duchowienstwa niemieckiego, oraz jego miejsce w niemieckiej
                  polityce, w pelni odpowiada wiec woli niemieckiego spoleczenstwa.
                  Polskie spoleczenstwo nie ma zadnej kontroli nad swymi klechami i jest przez
                  nich okradane.
                  .
                  K.P.
                  • jureek Re: Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) 30.01.04, 10:55

> Pamietam ze te kwestie wyjasnialismy juz sobie kiedys. Wtedy byles
                    nieswiadomy
                    > tego co mowisz, teraz, po uswaidomieniu, po prostu lzesz.

I wtedy i teraz jestem świadomy tego, co mówię i niepotrzebne mi do tego wcale
                    Twoje uświadomienie. Trzeba sporej dozy zarozumialstwa, żeby aspirować do
                    uświadamiania mnie w tych sprawach, gdy w Niemczech mieszkam, pracuję i płacę
                    podatki (w tym kościelny).

> Oni siedza w kieszeni podatnika, ale tylko tego, ktory tak sie zadeklaruje.

Nie tylko tego. Wyjaśniałem Ci już to kiedyś, a więc świadomie łżesz.

> Panstwo jest jedynie kolektorem, oraz dystrybutorem dobrowolnie
                    zadeklarowanych
                    >
                    > odpisow.

I robi to nie pobierając żadnej prowizji, czyli koszty pobierania i dystrybucji
                    podatku kościelnego płacone są przez WSZYSTKICH podatników.
                    Tak samo wszyscy podatnicy składają się na dotacje na remonty zabytkowych
                    kościołów (pozostających własnościę Kościoła), na nadawanie programów
                    religijnych oraz transmisji nabożeństw w publicznych mediach, na pensje dla
                    nauczycieli religii w szkołach, na pensje dla wojskowych kapelanów...
                    Mam dalej wymieniać, czy wycofasz się bez tego z oskarżania mnie o łgarstwa.

> Poziom zycia duchowienstwa niemieckiego, oraz jego miejsce w niemieckiej
                    > polityce, w pelni odpowiada wiec woli niemieckiego spoleczenstwa.

Skąd wiesz, że odpowiada. I skąd wiesz, że w Polsce nie odpowiada. W końcu
                    ustawy konkordatowe zostały uchwalone przez posłów wybranych przez
                    społeczeństwo.

> Polskie spoleczenstwo nie ma zadnej kontroli nad swymi klechami i jest przez
                    > nich okradane.

Czyżbyś uważał, że całe polskie społeczeństwo, włącznie z ateistami,
                    muzułmanami i antyklerykałami ma kontrolować Kościół? Tak nie jest w żadnym
                    demokratycznym państwie, ani w Niemczech też. Widzę, że chciałbyś w Polsce
                    zaprowadzić model chiński.
                    J.O.
                    • Gość: Krzys52 Re: Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) IP: *.proxy.aol.com 31.01.04, 03:02
                      .
                      ::
                      Czy rownie gleboko jak w Polsce?
                      .
                      :::

Panstwo jest jedynie kolektorem, oraz dystrybutorem dobrowolnie
                      zadeklarowanych odpisow.
                      .
                      I robi to nie pobierając żadnej prowizji, czyli koszty pobierania i dystrybucji
                      podatku kościelnego płacone są przez WSZYSTKICH podatników.
                      Tak samo wszyscy podatnicy składają się na dotacje na remonty zabytkowych
                      kościołów (pozostających własnościę Kościoła), na nadawanie programów
                      religijnych oraz transmisji nabożeństw w publicznych mediach, na pensje dla
                      nauczycieli religii w szkołach, na pensje dla wojskowych kapelanów...
                      Mam dalej wymieniać, czy wycofasz się bez tego z oskarżania mnie o łgarstwa.
                      .
                      :::
                      Zauwazyles jak juz sie ladnie wyprostowalo. Z pierwszej twojej wypowiedzi nie
                      wynikalo to samo co z drugiej. Z pierwszej osoba niezorientowana musiala
                      wywnioskowac, ze w Niemczech maja dokladnie takiego samego pasozyta jak w
                      Polsce, a wiec Polacy nie sa osamotnieni, czyli jest sie z czego cieszyc.
                      Tymczasem rzeczywistosc niemiecka mocno rozni sie od polskiej. Tam podatnik
                      placi na zabytki i kapelanow, ale nie oplaca armii darmozjadow pod plaszczykiem
                      wynagradzania katechetow. Opowiedz nam o tych "nauczycielach religii", zasadach
                      ich dzialania, mozliwosiciach wyboru, itp. Polprawdy obliczone na
                      zmanipulowanie to takze klamstwa.
                      .
                      Gdyby do zatwierdzenia konkordatu doszlo w panstwie demkratycznym,to byc moze
                      nie oponowalbym w tym stylu. Jak doszlo do tego - wiadomo. Papiez Polak, silny
                      kler, trzesaca portkami komuna (przy wladzy) ora oglupione przez kler
                      spoleczenstwo. Parafowanie zalatwiono po cichutku z rzadem Suchockiej (czyli
                      tymi z UD/UW) i postawiono komune przed faktem dokonanym. To sie nazywa
                      demokratyczne zalatwienie sprawy skoro decydent boi sie otworzyc gebe w
                      sprzeciwie? Doskonale pamietam te histerie, nagonki oraz festiwal klamstw.
                      Popatrz chociazby na sam ten konkordat oraz na to jak daleko poszla
                      rzeczywistosc. Komuna dlugo placila okup ze spolecznych pieniedzy. Poczekaj
                      zatem az umre czy cos i wtedy wciskaj ludziom kit o suwerennych decyzjach
                      reprezentantow narodu.
                      .
                      K.P.

• Gość: Jureek Re: doucz się, propagandysto IP: 212.20.131.* 02.02.04, 18:40

> Zauwazyles jak juz sie ladnie wyprostowalo. Z pierwszej twojej wypowiedzi nie
                        > wynikalo to samo co z drugiej. Z pierwszej osoba niezorientowana musiala
                        > wywnioskowac, ze w Niemczech maja dokladnie takiego samego pasozyta jak w
                        > Polsce, a wiec Polacy nie sa osamotnieni, czyli jest sie z czego cieszyc.

Z mojej wypowiedzi wynikało tylko tyle, że w Niemczech PODOBNIE (a nie
                        dokładnie tak samo) jak w Polsce Kościół otrzymuje dotacje budżetowe, co Ty
                        określiłeś jako "siedzenie w kieszeni podatnika". W szczegółach sposoby
                        dotowania różnią się, ale tylko w szczegółach i to wcale nie takich, jak to
                        poniżej przedstawiasz.

> Tymczasem rzeczywistosc niemiecka mocno rozni sie od polskiej. Tam podatnik
                        > placi na zabytki i kapelanow, ale nie oplaca armii darmozjadow pod
                        plaszczykiem
                        >
                        > wynagradzania katechetow.

Doucz się, Krzysiu, zanim zaczniesz znowu pisać takie głupoty. Otóż podatnik
                        niemiecki (każdy podatnik - bez względu na przynależność do Kościoła) jak
                        najbardziej opłaca wynagrodzenia katechetów. Zeby nie być gołosłownym, podam
                        link do rozporządzenia heskiego ministerstwa oświaty o nauce religii.
                        Musisz wejść na stronę:
                        www.kultusministerium.hessen.de/
                        u góry kliknąć na obrazek z paragrafem, przewinąć w dół do literki R i kliknąć
                        na link "Religionsunterricht".
                        Polecam szczególnie rozdział V punkty 1 i 2, które mówią, że szkoła misi
                        opłacić katechetę, jeśli jest przynajmniej 8 uczniów chętnych do nauki religii,
                        a w przypadku mniejszych grup katechetów opłaca kościół, ale szkoła zobowiązana
                        jest do bezpłatnego użyczenia sali na lekcje.
                        Z kolei w rozdziale VI postanawia się, że w nauka religii automatycznie dotyczy
                        wszystkich uczniów oficjalnie wyznających daną religię (oficjalnymi danymi
                        dysponują biura meldunkowe), a jeśli jakieś dziecko miałoby być wyłączone z
                        nauki religii, to rodzice muszą o to złożyć wniosek na piśmie.
                        Ciekawy jest też artykuł na stronie:
                        www.bistum-wuerzburg.de/bwo/opencms/bistum/verwaltung/mav/berufsgruppen/relilehrer.html
                        Przeczytasz tam o protestach katechetów w Bawarii spowodowanych ograniczeniem
                        liczby godzin religii w klasach trzecich i czwartych oraz zmniejszeniem
                        państwowej dotacji dla Kościoła. Stowarzyszenie nauczycieli religii w Bawarii
                        liczy 1300 członków.

> Opowiedz nam o tych "nauczycielach religii", zasadach
                        >
                        > ich dzialania, mozliwosiciach wyboru, itp. Polprawdy obliczone na
                        > zmanipulowanie to takze klamstwa.

Co nieco opowiedziałem, a jak resztę sobie doczytasz, to sam zobaczysz, kto
                        tutaj podaje półprawdy i kto usiłuje manipulować.
                        Jura
              • Gość: Mr Hyde Re: Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 01:09
                Cześć Krzysztof
                Na wstępie przekazuję informacje dotyczące Placu Hallera. Graniczy z ulicami :
                Od południa – 6 Sierpnia
                Od wschodu - Gen. Żeligowskiego
                Od północy – Zieloną
                Od zachodu znajdują się zabudowania wojskowe.
                Niestety nie jestem rodowitym łodzianinem i nie potrafię Ci odpowiedzieć na
                drugą część pytania. W wolnej chwili zajrzę do „historii Łodzi”

Jeśli idzie o szeroko pojęte sprawy religii to im jestem starszy tym bardziej
                utwierdzam się w swoim głębokim wewnętrnym sprzeciwie wobec całokształtu tego
                zjawiska. O ile jeszcze , wprawdzie z trudem akceptuję religijność ludzi
                starych niewykształconych o tyle nie mogę się pogodzić z faktem że tylu
                wykształconych ludzi uczestniczy ochoczo i bezkrytycznie w tej farsie. Te
                celebry, to bałwochwalswo, ta hipokryzja są nie do zniesienia. Osobnym tematem
                są politycy którzy kierując się własnym interesem, konformizmem i
                koniunkturalizmem wespół z hierarchią kościelną sterują tym biednym stadem
                owiec. Tfu obrzydliwość. A czarni po mistrzowsku rozgrywają swoją grę i
                aktualnie ich stan posiadania jest większy niż kilka lat temu. Ale jak już Ci
                pisałem myślę że osiągnęli apogeum stanu posiadania i niebawem zaczną tracić
                swoje wpływy wraz z wymieraniem starego pokolenia.

Pozdrowienia
                Malkontent
                • Gość: Krzys52 Re: Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) IP: *.proxy.aol.com 30.01.04, 04:58
                  Czolem,
                  no to juz teraz wiem. Ta ul.6go Sierpnia nazywala sie kiedys 22Lipca, a na
                  placu przed koszarami, na betonowych postumentach staly dwa T34. Jeden z orlem
                  a drugi z sowiecka gwiazda. Tylko to nie byl zaden plac a po prostu duzy skwer -
                  teraz Hallera. smile)
                  .
                  Stawiaj na odreligijnienie spoleczenstwa. Nalezy wspierac naplyw "zachodniej
                  demoralizacji". I pisac na murach by zdjac to gowno ze sciany. Reszta to
                  kwestia czasu.
                  .
                  Pozdrawiam
                  K.P.
                • jureek Re: Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) 30.01.04, 10:58
                  Gość portalu: Mr Hyde napisał(a):

> O ile jeszcze , wprawdzie z trudem akceptuję religijność ludzi
                  > starych niewykształconych o tyle nie mogę się pogodzić z faktem że tylu
                  > wykształconych ludzi uczestniczy ochoczo i bezkrytycznie w tej farsie.

No popatrz, a ja nie mam żadnych problemów z zaakceptowaniem faktu, że są
                  ludzie, którzy nie wierzą, wykształceni i niewykształceni.
                  Jura
          • jureek Re: Jestem fanem Krzysia52 - Wiesz, ja tez :O))) 29.01.04, 09:06

> Skoro masz zamiar zarzucic tu kotwice to przyjmij kilka porad. Zatem bez
            > owijania dobrze ze nie sililes sie na odpowiedz temu Xiakretynowi, bo chcial
            > Cie wziac pod but. Inne mendy na ktore musisz uwazac to Gnida, Bykk, Pollak,
            > Borsuk, Perla, Borsuk/Dachs, Wikul.

Krzysiu, dlaczego tak łagodne i nieszczere to ostrzeżenie? Dlaczego nie
            uprzedzisz Malkontenta uczciwie, że jeśli będzie prowadził jakiekolwiek
            dyskusje z wyżej wymienionymi, a już nie daj Boże odważy się z którymś z nich
            zgodzić choć w jednej kwestii, to automatycznie stanie się Twoim wrogiem?
            Jura
    • jureek Znamy się? 27.01.04, 18:49
      Pamiętam dyskusje Buldożera z Krzysztofem na forum WP. Były rzeczywiście
      pasjonujące. Pamiętam też niezbyt chwalebne pożegnanie Buldożera z forum. Z
      Krzysztofem wtedy dawało się jeszcze dyskutować, tutaj na początku też
      próbowałem, ale zbastowałem, gdy doszedłem do wniosku, że Krzysztof nie pisze
      właściwie po to, aby dyskutować, a tylko po to, by "oświecać". Od tej pory
      omijamy się, a Krzysztof twierdzi nawet, że z ramienia Opus Dei do spółki z
      adminami coś tam manipuluję przy jego postach.
      Nie pamiętam jednak z WP nikogo pisującego z Łodzi. Być może rozminęliśmy się,
      bo ja zacząłem pisać tam dopiero pod koniec 1999 roku. Pisałem tam pod moim
      imieniem i nazwiskiem, czyli jako Jurek Ochman. Możesz zdradzić, pod jakim
      nickiem Ty tam pisywałeś?
      Jura

P.S. Do Krzysztofa. Kilka miesięcy temu wyśmiewałem jako urojenia Twoje pisanie
      o adminach społecznych. Teraz wiem, że to ja wyszedłem na głupka, naiwnie
      wierząc w zapewnienia adminów gazety, że to tylko pomysł do rozważenia. Okazuje
      się, że już wtedy admini społeczni byli tutaj.
      • Gość: Mr Hyde Re: Znamy się? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 20:05
        No to dziwię się Jurku, że mnie nie rozpoznajesz i nie pamiętasz nikogo z Łodzi,
        gdyż mocno ze sobą polemizowaliśmy .
        My name is Malkontent.
        A rozmowy z Cieniem pamiętasz?
        Ciekawe co z nim się dzieje?.
        W każdym razie pozdrawiam Cię. Z WP pamiętam jeszcze Nanę, Anię, nieszczęśnika
        DARI, Semira .
        Może Was wszystkich odnajdę.
        • Gość: Jureek Re: Znamy się IP: 212.20.131.* 27.01.04, 20:51
          Gość portalu: Mr Hyde napisał(a):

> No to dziwię się Jurku, że mnie nie rozpoznajesz i nie pamiętasz nikogo z
          Łodzi
          > ,
          > gdyż mocno ze sobą polemizowaliśmy .
          > My name is Malkontent.

No przecież! Eureka!

> A rozmowy z Cieniem pamiętasz?
          > Ciekawe co z nim się dzieje?.

Pamiętam. Cieniu też dobry był.
          Nie, nie wiem, co się z nim dzieje.

> W każdym razie pozdrawiam Cię. Z WP pamiętam jeszcze Nanę, Anię,
          nieszczęśnika
          > DARI, Semira .
          > Może Was wszystkich odnajdę.

No to pomogę Ci w miarę możliwości.
          Nana pisywała na Gazecie, ale ostatnio zniknęła mi z oczu.
          Ania czasami coś napisze, ale chyba nie na Aktualnościach. Poexa pamiętasz? Też
          pisywał na Gazecie, tak przynajmniej mówiła mi Ania, ale nie wiem pod jakim
          nickiem.
          DARI stał się legendarną postacią polskiego usenetu. Był nawet bohaterem
          radiowej audycji o trollach internetowych. Pozywał do sądu masowo do sądu
          swoich adwersarzy (tak przynajmniej twierdził), a teraz straszy ludzi
          rozkwaszeniem mordy na asfalcie. Założył partię polityczną, próbował startować
          w wyborach, założył też Stowarzyszenie Twórców Internetowych, żeby niby w ich
          imieniu na wzór ZAIKSu ściągać tantiemy od dostawców internetu. Miałem też
          wątpliwą przyjemność poznać go w realu, zaczaił się kiedyś na mnie we Wrocławiu
          z obstawą dwóch dresów, żeby mi powiedzieć, że podaje mnie do sądu. Niezłe
          jaja, jak chcesz poczytać jego aktualną twórczość (głównie porady seksualne)
          wrzuć w google groups arek@eteria.net.
          Semir ostatnio w rozjazdach między Danią, a ojczyzną, czasami pojawia się na
          forum prywatnym Dzidki (pamiętasz ją?)
          A niewymieniony przez Ciebie Adwokat Diabła pisuje tutaj.
          Pozdrawiam Cię serdecznie
          Jura
          • Gość: Mr Hyde Re: Znamy się IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 00:15
            Cześć Jura
            Cieszę się że sobie przypomniałeś o mojej skromnej osobie. Oczywiście że
            pamiętam Poexa flirtował lekko z Anią prawdziwym forumowym słoneczkiem. Łza mi
            się kręci w oku. No i oczywiście Nana to była (jest?) kobieta z „jajami”
            Kochałem Was wtedy wszystkich, z wyjątkiem DARii.
            Pozdrawiam
            M.
    • pollak Re: Jestem fanem Krzysia52 27.01.04, 19:17
      Za mało echów i achów. Za mało tego zachwytu nad meduzą52. Ona zasługuje na
      więcej. Dupa jesteś, nie fan.

PS. Biedy Krzyś, wiem że to przeczytasz. Specjalnie więc dla ciebie, twój
      ulubiony nochalek surprised)
      • Gość: fankrzysia Re: Jestem fanem Krzysia52 IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 27.01.04, 19:19
        Mnie sie najbardziej podoba dowod Krzysia52 ze jego mozg na scianie
        to gowno ktore trzeba zdjac.
        • Gość: fankrzysia Re: Jestem fanem Krzysia52 IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 27.01.04, 19:20
          A co do "krytykantow" to juz gdzies slyszalem te nowomowe.
          • Gość: jan Re: Jestem fanem Krzysia52 IP: *.multicon.pl 27.01.04, 21:49
            Niektóre texty Krzysia 52 , Palnicka , Kagana i jeszcze paru innych powinny
            ukazac sie drukiem.
            Czy ktos to zbierze kiedys , nada temu jakiś pomysł edytorski ?
            • rolotomasi Re: Jestem fanem Aktualności 28.01.04, 00:49
              Merytualnie to się nie wypowiadam, bo dopiero czytuję na bieżąco a jest tego
              sporo, tym bardziej kwiatki przeszłe i już zasuszone.
              Nie wymieniając, ze względów Towarzyskich, nicków, ogłaszam swoją tezę>>
              Bez tak wyrazistych osobowości forum Aktualiów by nie było, po prostu.
              • rolotomasi Re: Nie Jestem fanem dowCipów Aktualności 28.01.04, 00:59
                od razu dementi: co do żartów zahaczających o moje przekonania religijne to nie
                grożę, ale życzyłbym sobie ich zaprzestania z powodu poziomu opadania.
    • camrut __Pod & & #35 8216;fanka& & #35 8217; to raczej sie nie po 29.01.04, 11:13

Pod ‘fanka’ to raczej sie nie podpisze – to niezbyt trafne na moj gust i nie
      tak chcialabym sie tutaj widziec – raczej mysle o sobie jak o przyjacielu
      Krzysia – a co on ewentualnie zweryfikowac moze.

Jaki Krzys jest, kazdy widzi, widza to jego wrogowie i az od
      tego ‘przypatrywania’ sie ich trzesie. Ile to razy zostali zmiazdzeni ,
      sponiewierani i wcisnieci w we wlasne charczące nienawiscia gardla, ze teraz
      juz doprawdy nic im ponad ta nienawisc nie pozostalo.

Wystarczy poczytac wpisy tutaj – pseudo - bohaterow, ktorzy jak dzieciaki
      stawili sie jak na zawolanie – dajac upust swoim nalogom – bo toc to juz nalog
      odpowiadania, kiedy wpisuja sie i wtedy gdy nic do powiedzienia nie maja. Byle
      by sie pokazac i dalejze dac grupie do zrozumienia (bo reszta zaraz i tak
      przyleci) – ze tym i razem sie nie wystraszyli, i tym razem sa ‘gora’ , czego
      dowod dadza w ich mniemaniu.....wspisujac sie tylko smile) nic wiecej.
      Taki to ‘bohaterow’ watpliwy styl, taka niehonorowa lista obecnosci smile

A ze na predce nic wymyslic nie moga - zreszta nawet i po namysle niezbyt
      wiele rozniace to wpisy sa – no to mamy, raz za razem powtorke z rozrywki i
      raz za razem obnizanie poziomu dna
      (posty tzw. adwersarzy dostepne do wgladu nawet na tym watku).

‘Kolegom’ nienawistnikom gratuluje. Konsekwencji w obnizaniu lotow – to
      doprawdy juz nie przejsciowy dolek, ale stala dendencja sie klania.
      A na dodatek raz jeszcze wkopaliscie sie sami. Wy, ktorzy tak patrzec na
      poczyniania Krzysztofa nie mozecie – jestescie jego NAJWIERNIEJSZYMI
      czytelnikami, malo tego, nie przepuscicie nawet watku kierowanemu ku jego
      osobie.
      Masohizm panowie???
      Czy moze w ‘kupie’ relatywizuja sie ‘pewne’ pojecia???

ps. A to specjalnie dla sceptyka, ktory przebolec nie moze, ze nikt z nas go
      jeszcze nie uraczyl przesladujaca go buzka smile)

surprised)
      • Gość: Krzys52 Pozytywna weryfikacja :O)) IP: *.proxy.aol.com 30.01.04, 06:04
        Pod ‘fanka’ to raczej sie nie podpisze – to niezbyt trafne na moj gust i nie
        tak chcialabym sie tutaj widziec – raczej mysle o sobie jak o przyjacielu
        Krzysia – a co on ewentualnie zweryfikowac moze.
        .
        :::::
        .
        A ja chcialbym bys widziala we mnie swa psiapsiole od serca smile)
        .
        Kamilo,
        czasem jestem zmeczony ta zabawa. Glupota moich oponentow i wrogow nuzy mnie
        najbardziej.
        Byl czas, ze kretyni napedzali kilka watkow o niczym i tam onanizowali sie na
        potege, czy - zgodnie z upodobaniami - bawili w doktora. Taki Xiakretyn, Perla,
        czy Septyk do tej pory nie moga domyc palcow. Innymi slowy 90 procent skladu
        osobowego tamtych grup to byli kretyni, ktorzy napedzali mechanizm spychajacy
        nie ich watki na dol. A ze potrzeba matka wynalazkow bywa wiec
        wymyslilem 'podbitke' ('podniesienie' w bardziej uduchowionych momentachwink. Tak
        bardzo chcieli sie mnie pozbyc, a pomogli w wynalezieniu sposobu na przebywanie
        na pierwszej stronie. Wyobrazasz sobie jakie zyly im urosly confused)))) To niebylo
        fair! A taka mieli nadzieje, ze expresowe spadanie moich postow zniecheci mnie
        do uczestnictwa.
        .
        No wiec zdecydowali, ze mnie zmiazdza - rozpoczela sie zmasowana ofensywa.
        Liczyli na to ze pokryja mnie soba niczym wszy zebraka, i zadusza. Wtedy
        poszedlem na ostro. Kretyni najwyrazniej nie przypuscili, ze ja bede sie
        bronil, a w ramach obrony wielu z nich zostanie zranionych. Ostrzegalem przy
        tym kretynow caly czas, ze tu, jesli ktos jest wystarczajaco wytrwaly, nie
        mozna go wytupac, wygwizdac, zakrzyczec i pozbyc sie w ten sposob. Uczciwie
        ostrzegalem, ze konwencjonalne metody ,ktore dotad gwarantowaly im sukcesy, nie
        zdaja egzaminu na tego typu forach. Nie wierzyli oczwiscie i przykrecali srube.
        .
        Zdecydowali wiec o ataku z uzyciem kilku najbardziej odpornych kretynow (ichnia
        awangarda) a pozostali mieli nekac z doskoku i... chodu. Nie przypuszczali, ze
        pojde za nimi, i bede ich rwal na strzepy.
        Pozniej przyszla kolej na tych ktorzy demonstrowali swa niezaleznosc w
        zadawaniu sie z wymienionymi z nicka kretynami. Ja przez dlugie miesiace bylem
        w calkowitym osamotnieniu i musialem znalezc sposob na pozbycie sie z mojego
        karku chociaz czesci z nich. Pozbywszy sie moglem rozgrywac reszte. Gdy forum
        zdominowane jest w 90 procentach przez ciemnogrod, mozna darowac sobie skrupuly.
        .
        Bycie zaszczuwanym nie nalezy do przyjemnosci - mozna to jednak przezyc.
        Bardziej nieprzyjemne sa jednak strategiczne akcje obliczone na ranienie osob
        postronnych. I jesli o cos mam tu do kogos zal, to wlasnie o to, ze w obronie
        wlasnej, by nie dac sie wykurzyc, bylem zmuszany do podejmowania odnosnych
        dzialan. O to mam pretensje do Xiakretyna, Borsuka, Septyka, Bykka, Nurnia,
        Perly, Smieruszki, oraz Pollaka. I tego nigdy im nie zapomne. Nie, to nie
        wyrzuty sumienia, gdyz uczciwie przestrzegalem pozniejszych poszkodownych. Po
        prostu zle sie stalo. Wszyscy razem stracilismy przez zajadlosc wymienionych
        mnostwo energii, ktora mogla byc lepiej spozytkowana.
        .
        Ten Perla to jakis namolniak jest. Uczepil sie moich dowcipow jak pijawka.
        Religijny sie zrobil, cholera. Jak kto sie dzieje, ze najwieksze szuje sa
        jednoczesnie bardzo religijne???? Interesujace to zagadnienie. Okradac kogos
        mozna a opowiadanie dowcipow religijnych winno byc zabronione. To sie nazywa
        mentalnosc. No i rozmawiaj z takim.
        Chociaz... Perla zagial parol na mnie, tak jak Smierduszka czy Gnida. Te
        religijne uzasadnienia to zwyczajne mydlenie oczu. Oni musza miec jakas "dobra"
        podstawe dla pozbycia sie mnie z tego F - "obrazam krzyz". Albo ze "nienawidze
        krzyz". Nie zastanowi sie tlumok jeden z drugim nad idiotyzmem ktory wlasnie
        wyglosil. Ja nawet sobie nie wyobrazam jak mozna nienawidziec przedmioty czy
        zwierzata. Moge nie cierpiec komarow, ale nigdy nie bede ich nienawidzil. Z
        przedmiotami sprawy maja sie jeszcze prosciej - nie zywie do nich jakichkolwiek
        uczuc (czasem przedmiot moze miec dla mnie wartosc sentymentalna).
        .
        Nie obraza sie przedmiotow!!!
        .
        Pomijam oczywiscie fakt nawolywania do usuniecia symbolu aktualnej ideologii
        panstwowej z budynkow publicznych a religii zpanstwa oraz kieszeni podatnika -
        czego kretyni, na czele z bredzacym tu Perla, w dalszym ciagu nie przyjmuja do
        wiadomosci. Bo tak jest wygodniej. Ciagle maja nadzieje, ze mnie upoluja. I nic
        nie dociera do ich kretynskich pienkow. Zwrocilas uwage jacy podnieceni byli we
        wtorek i srode. "Juz byli w ogrodku" a ja jawilem sie zimnym trupem. Gnida az
        piszczal z podniecenia, az w porcieta popuszczal z emocji. Z forow prywatnych
        znow zaczela sciagac elyta liczaca wlasnie na widowisko wywlekania mnie za
        nogi po piasku. Jak jakiegos Bykka. Znow odeszli z uszami na ramionach.
        A ja ciagle jestem smile
        Ja, za pozwoleniem, Twoja psiapsiola od serca surprised))
        K.

• gini Re: Pozytywna weryfikacja :O)) 31.01.04, 09:45
          Krzysio , Camrut w dwoch osobach.Krzysio nasz napisal najpierw do siebie list
          jako Camrut, nastepnie odpisal na niego jako Krzys 52 tyle, ze juz mu sie
          pokickalo strasznie i podpisal sie jako kobitka .

O tu

ja ciagle jestem smile
          Ja, za pozwoleniem, Twoja psiapsiola od serca surprised))
          K.

Wychodzi na to, ze krzysio jest swoja psiapsiola od serca
          Kamila surprised))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • gini Re: Podbitka dla psiapsioly 52 O)))))))N/t 31.01.04, 17:00
          • ada08 Re: Pozytywna weryfikacja :O)) 31.01.04, 17:10
            gini napisała:

> Krzysio , Camrut w dwoch osobach.Krzysio nasz napisal najpierw do siebie
            list
            > jako Camrut, nastepnie odpisal na niego jako Krzys 52 tyle, ze juz mu sie
            > pokickalo strasznie i podpisal sie jako kobitka .
            >
            > O tu
            >
            > ja ciagle jestem smile
            > Ja, za pozwoleniem, Twoja psiapsiola od serca surprised))
            > K.
            >
            > Wychodzi na to, ze krzysio jest swoja psiapsiola od serca
            > Kamila surprised))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tak, Krzysiu, nie da się ukryć: sypnąłeś się fatalnie.
            Tak to już jest: gdy ktos pisze pod więcej niż jednym
            nickiem to prędzej czy później się sypnie. Tak stało
            sie z Tobą, piszącym jako Kamila.
            Tak też się stało z nurnim piszącym jako gini, prawda, Aniu ? smile
            a.

• gini Re: Pozytywna weryfikacja :O)) 31.01.04, 17:17
              ada08 napisała:

> gini napisała:
              >
              > > Krzysio , Camrut w dwoch osobach.Krzysio nasz napisal najpierw do siebie
              > list
              > > jako Camrut, nastepnie odpisal na niego jako Krzys 52 tyle, ze juz mu sie
              > > pokickalo strasznie i podpisal sie jako kobitka .
              > >
              > > O tu
              > >
              > > ja ciagle jestem smile
              > > Ja, za pozwoleniem, Twoja psiapsiola od serca surprised))
              > > K.
              > >
              > > Wychodzi na to, ze krzysio jest swoja psiapsiola od serca
              > > Kamila surprised))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              >
              > Tak, Krzysiu, nie da się ukryć: sypnąłeś się fatalnie.
              > Tak to już jest: gdy ktos pisze pod więcej niż jednym
              > nickiem to prędzej czy później się sypnie. Tak stało
              > sie z Tobą, piszącym jako Kamila.
              > Tak też się stało z nurnim piszącym jako gini, prawda, Aniu ? smile
              > a.
              >
              Nie Ado , Nurni nigdy nie pisal pod moim nickiem , Nurni mial haslo do mojej
              skrzynki .Czytal cos i sie po prostu nie wylogowal, do czego natychmiast sie
              przyznal.Ale post byl napisany w jego wlasnym stylu.Nie rozmawial sam ze soba.
              Mala roznica ale znaczna.
              • ada08 Re: Pozytywna weryfikacja :O)) 31.01.04, 17:23
                gini napisała:

> Nie Ado , Nurni nigdy nie pisal pod moim nickiem , Nurni mial haslo do mojej
                > skrzynki .Czytal cos i sie po prostu nie wylogowal, do czego natychmiast sie
                > przyznal.Ale post byl napisany w jego wlasnym stylu.Nie rozmawial sam ze
                soba.
                > Mala roznica ale znaczna.

Owszem, Aniu, nurni pisał pod Twoim nickiem smile
                Pisał jak gini. Gdy się sypnał , wtedy się przyznał.
                To nie jest mój wymysł, doprawdy. Faktem jest, ze
                ludzie tutaj te jego posty odbierali jako napisane
                przez Ciebie.
                Oszustwo jest oszustwem, bez względu na to kto
                i z jakich pobudek je robi.
                a.
                • Gość: lekarz_domowy Re: Pozytywna weryfikacja :O)) IP: *.pl / 81.210.124.* 31.01.04, 17:56
                  Gini przechodzi samą siebie.
                  Ta baba(?) - tak zzieleniała z zazdrości najwyraźniej - że poważnie przyćmiło
                  to jej sposób rozumowania. Wystarczyło, że Kamila po raz kolejny natarła jej
                  uszu a ten babsztyl - zaczyna wyciągać 'królika z kapelusza' - ogłaszając
                  oto,że nagle odkryła piekielny 'podstęp'.
                  Taki to widać sposób na tak tu wałkowany na forum temat :'obrzucania gównem'
                  - i nagle jeszcze bardziej zrozumiałem, dlaczego nazywa sie ją 'śmierducha'!

No to ja chialbym teraz dodać jej jeszcze jeden powód do zielenienia.
                  Gini - znam Kamile z 'realu' - wyobraź to sobie?! - mało tego, z forum całego
                  zna ją jeszcze kilka osob (!) - a może wiecej - kto wie, ilu już sie
                  domyśliło smile) i ...gini...zasuszony zazdrością babsztylu

- co to za KOBIETA................

Do czego to prowadzić może odrzucenie??? - nieutuloną w samotności gini, niech
                  ktoś przytuli - ta samotna baba potrzebuje przyjaciól na 'gwałt'!!!!

ps. nie zdziwię się, jak zabraknie chętnych

Wasz:
                  L.D.
                  • ada08 Re: Pozytywna weryfikacja :O)) 31.01.04, 18:09
                    No i co z tego, ze znasz Kamilę z realu, i że
                    ''co to za KOBIETA !'' ?
                    W czym to zmienia fakt, ze Krzyś pisał jako Kamila,
                    że oszukiwał nas ?
                    A o gini, jako kobiecie, głupio napisałeś i po chamsku.
                    a.
                    • Gość: lekarz_domowy Re: Pozytywna weryfikacja :O)) IP: *.pl / 81.210.124.* 31.01.04, 18:30
                      ada08 napisała:

> No i co z tego, ze znasz Kamilę z realu, i że
                      > ''co to za KOBIETA !'' ?
                      > W czym to zmienia fakt, ze Krzyś pisał jako Kamila,
                      > że oszukiwał nas ?
                      > A o gini, jako kobiecie, głupio napisałeś i po chamsku.
                      > a.
                      .....
                      Ano to z tego,że znam Kamile z realu - że w przeciwieństwie do
                      wielu 'teoretyków' - wiem z całą pewnością, że to kobieta.
                      Poza tym - co cię upoażnia Ado do
                      twierdzenia, że Krzyś pisał jako Kamila??? - co cię upoważnia do siania takich
                      pomówień i oczerniania przy okazji innych?
                      - więc może przestań moralizować mnie za moją opinię o gini,a sama zastanów
                      sie nad byciem w porządku - i szerzeniem pomówień. Obraza za tekst jest niczym
                      w stosunku do siania kłamstwa - chyba, że dysponujesz jakimiś dowodami, co Ado?

Biorąc pod uwagę jezyk jakim posluguje
                      sie na forum gini i całokształt jej zasług,opisałem ją z najwyższą
                      delikatnością
                      To i tak mało.

L.D.
                    • gini Re: Pozytywna weryfikacja :O))Ado?? 31.01.04, 18:40
                      ada08 napisała:

> No i co z tego, ze znasz Kamilę z realu, i że
                      > ''co to za KOBIETA !'' ?
                      > W czym to zmienia fakt, ze Krzyś pisał jako Kamila,
                      > że oszukiwał nas ?
                      > A o gini, jako kobiecie, głupio napisałeś i po chamsku.
                      > a.

A co moze napisac Krzys piszacy z proxy jako lekarz domowy?Nie wierzysz chyba w
                      cuda, spadl z nieba jakis znajomy Kamilki.
                      Krzysio nam sie caly czas produkuje,z proxy .
                      A o mnie moze sobie pisac co mu sie zywnie podoba, zle albo jeszcze gorzej.
                      Im gorzej tym lepiej .
                      • Gość: lekarz_domowy Re: Pozytywna weryfikacja :O))Ado?? IP: *.pl / 213.17.244.* 31.01.04, 19:06

gini, z całą odpowiedzialnościa to napisze- jesteś chora.
                        Niedługo wszystkich, którzy tylko wytkną ci twoje plugastwo nazwiesz Krzysiem
                        lub Kamilą - choć dla osoby z tak ograniczoną percepcją to i tak za wiele.

Ty musisz ten swój chory światek przelać na innych, obrzucić gównem,
                        nasmrodzić.
                        > Im gorzej tym lepiej .

zapewne z tobą, gini.

L.D.

• gini ReKrzysiu 31.01.04, 19:14
                          Gość portalu: lekarz_domowy napisał(a):

>
                          > gini, z całą odpowiedzialnościa to napisze- jesteś chora.
                          > Niedługo wszystkich, którzy tylko wytkną ci twoje plugastwo nazwiesz Krzysiem
                          > lub Kamilą - choć dla osoby z tak ograniczoną percepcją to i tak za wiele.
                          >
                          > Ty musisz ten swój chory światek przelać na innych, obrzucić gównem,
                          > nasmrodzić.
                          > > Im gorzej tym lepiej .
                          >
                          > zapewne z tobą, gini.
                          >
                          > L.D.
                          >
                          Pisz o gownach krzysiu dalej to twoj ulubiony temat w tym jestes
                          najlepszy.
                          • Gość: lekarz_domowy Gini, czy ty do konca sie zatracilas? IP: *.pl / 81.210.124.* 31.01.04, 19:55
                            czy ty już wszędzie widzisz tylko jednego obsesyjnie przesladującego cię
                            nick'a?

> Pisz o gownach krzysiu dalej to twoj ulubiony temat w tym jestes
                            > najlepszy.

na pytanie do Krzysia nie odpowiem, sam od siebie dodam, że ja akurat nie
                            lubie o tobie pisać

L.D.
                  • Gość: Sumienie Re: Pozytywna weryfikacja :O)) IP: *.chello.pl 31.01.04, 18:15
                    takiego capa jak ten domowy_weteryniarz dawno tu nie było.
                    znasz imbecylu camrut? może ale napewno nie tego co to jako idiota52 pisze.
                    sam sie na swym gównie pośliznoł i już 3-ci raz wpadł pomyrdany52.
                    nie pleć dydku, nie pleć boś widać taki sam jak i on śmieszniejszy od lepera.
                    daj mu buzi i do buzi.
                  • gini Re: Lekarzu domowy 31.01.04, 18:17
                    Dziekuje za szybkie przybycie ,czekam teraz na pielegniarke,
                    instrumentariuszke, ortopede dentyste, co to zabki mleczne Kamili wyrywal, no i
                    na kolezanki z podworka, z klasy i z ZMS.
                    • Gość: lekarz_domowy Re: Lekarzu domowy IP: *.pl / 213.17.244.* 31.01.04, 18:36
                      gini napisała:

> Dziekuje za szybkie przybycie ,czekam teraz na pielegniarke,
                      > instrumentariuszke, ortopede dentyste, co to zabki mleczne Kamili wyrywal,
                      no i na kolezanki z podworka, z klasy i z ZMS.

gini nie opisuj swoich przypadłości ani nie przenoś podwórkowych znajomości na
                      innych. Ludzie bywają bardziej ciekawi od ciebie, wiesz, znam przykłady...

• gini Re: Lekarzu domowy 31.01.04, 18:45

> gini napisała:
                        >
                        > > Dziekuje za szybkie przybycie ,czekam teraz na pielegniarke,
                        > > instrumentariuszke, ortopede dentyste, co to zabki mleczne Kamili wyrywal,
                        >
                        > no i na kolezanki z podworka, z klasy i z ZMS.
                        >
                        > gini nie opisuj swoich przypadłości ani nie przenoś podwórkowych znajomości
                        na
                        > innych. Ludzie bywają bardziej ciekawi od ciebie, wiesz, znam przykłady...
                        >
                        >Krzysiu a gdzie ja tu swoje przypadlosci opisalam?Nie denerwuj sie tak wpadles
                        to wpadles pozegnamy urocza Kamilke za miesiac powolasz do zycia Krystyne, tez
                        na K.O co Ci chodzi.
                        Zaloguj sie wreszcie to cie wygasze i po sprawie.
                        Chyba, ze lubisz ze mna rozmawiac......
                        Przez ciebie Jozka zaniedbuje.
                        • Gość: lekarz_domowy chora gini IP: *.pl / 213.17.244.* 31.01.04, 20:13
                          Gini z takimi pokładami 'bezinteresownej' nienawiści i jadu dawno się nie
                          spotkałem - zazdrość ludzka nie zna granic, ale żeby aż tak cię zasuszyła?
                          Nie wierzę, że ktoś taki może mieć bliskich dookoła siebie - zatem jeśli ktoś
                          żyje w tak hermetycznym świecie, zaczyna przenosić swoje dolegliwości na
                          innych - stąd każdy twoj post jest przeżarty zazdrościa.
                          Stąd w postach opisujesz głównie siebie - przecież nie innych, skoro ich
                          dookoła ciebie po prostu nie ma.

L.D.
                          • gini Re: chora gini 31.01.04, 20:30
                            Bo ja chora z zazdrosci jestem , bo jak nie danka to miltonia jak nie kamila to
                            ada, a jeszcze sie jakis mister hyde bez jykela napatoczyl co sie fanem
                            oglasza.
                            A moim cichym marzeniem bylo zalozyc fana cluba dla krzysia.
                            Od tego taka chora jestem i nie z zazdrosci ale z milosci nieodwzajemnionej z
                            reszta i bez reszty tez.

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                            • Gość: lekarz_domowy Re: chora gini IP: *.pl / 81.210.124.* 31.01.04, 20:50
                              No gini - kolejny sensowny post - prezyzując słownie: drugi. Tyle tylko,że
                              powtórzony co do treści tam dalej - a więc niewątpliwie SPAM. Jaaaaaka szkoda -
                              a już sądziłem, że polepszyło ci sie na dłużejsmile

gini napisała:

> Bo ja chora z zazdrosci jestem , bo jak nie danka to miltonia jak nie kamila
                              >to ada, a jeszcze sie jakis mister hyde bez jykela napatoczyl co sie fanem
                              > oglasza.
                              > A moim cichym marzeniem bylo zalozyc fana cluba dla krzysia.
                              > Od tego taka chora jestem i nie z zazdrosci ale z milosci nieodwzajemnionej
                              >z reszta i bez reszty tez.
                              >Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                • gini Re: Pozytywna weryfikacja :O)) 31.01.04, 18:13
                  ada08 napisała:

> gini napisała:
                  >
                  > > Nie Ado , Nurni nigdy nie pisal pod moim nickiem , Nurni mial haslo do moj
                  > ej
                  > > skrzynki .Czytal cos i sie po prostu nie wylogowal, do czego natychmiast s
                  > ie
                  > > przyznal.Ale post byl napisany w jego wlasnym stylu.Nie rozmawial sam ze
                  > soba.
                  > > Mala roznica ale znaczna.
                  >
                  > Owszem, Aniu, nurni pisał pod Twoim nickiem smile
                  > Pisał jak gini. Gdy się sypnał , wtedy się przyznał.
                  > To nie jest mój wymysł, doprawdy. Faktem jest, ze
                  > ludzie tutaj te jego posty odbierali jako napisane
                  > przez Ciebie.
                  > Oszustwo jest oszustwem, bez względu na to kto
                  > i z jakich pobudek je robi.
                  > a.

Bronisz Krzysia jak lwica i chwali Ci sie Ado.Tyle, ze robisz to
                  nieuczciwie .Nurni napisal jeden jedyny post zalogowany jako Gini.Post w swoim
                  wlasnym stylu.Po czym sie przyznal.Byla inkwizycja itd...Nurni odszedl
                  dobrowolnie z forum nie za to, ze pisal, a za to, ze czytal, taka mala roznica.
                  Nurni i ja to dwie rozne osoby , wszyscy o tym wiedza.Krzys natomiast pisze raz
                  jako Krzys po czym odpisuje sobie jako Camrut czyli Kamila .Przy tym pisze sam
                  sobie komplementy.
                  Nie martw sie Ado, Krzys wroci napewno , zniknie byc moze Kamila ale na niej
                  przeciez Ci nie zalezy .
                  Ja nie zamierzam nikomu wybierac przyjaciol, ani tez nikogo wyganiac z forum.
                  Zauwazylam, podlapalam i czesc.
                  Sadu nad nim odprawiac nie bede, bo delikatnie mowiac malo mnie on
                  obchodzi.Jest tylu inteligentnych wspaniale piszacych ludzi na forum, ze jego
                  decyzja podana mi przez Kamile, ze Krzys bedzie mnie ignorowal, wprawila mnie w
                  wysmienity humor.
                  Juz wole poklocic sie ze Scanem , to iles tam klas wyzej.
                  Chcesz walkowac dalej temat Nurniego to walkuj.Nurni Ci nie odpowie ale ja
                  jestem do dyspozycji.Poradz Krzysiowi zeby sie zalogowal, to wygasze jego nicka
                  i bedzie spokoj.Nie moge juz patrzec na parowki a lubilam kiedys bardzo.
                  • ada08 Aniu. 31.01.04, 18:46
                    Nie bronię Krzysia, gdzie tutaj coś takiego wyczytałaś ?
                    Krzyś pisząc jako Kamila popełnił oszustwo.
                    Zatem oszustem jest.
                    Podobnie jak nurni gdy pisał jako gini, czytał korespondencję w
                    Twojej skrzynce i gdy z Twoim kluczem wchodził do Camelota.
                    Podobnie jak Ty, gdy dałaś Carminie swój klucz do Cachalota.
                    Przepraszałaś na FA ''wszystkich uczciwych ludzi'', pamiętasz jeszcze
                    za co przepraszałaś ? A moze już nie pamiętasz, bo po krzysiowej
                    wpadce tak się uradowałaś, że nie tylko Ty, ale i inni też są
                    nieuczciwi ?
                    To są pytania retoryczne właściwie, nie oczekuję odpowiedzi,
                    bo jaka ona moze być.
                    Tematu nurniego nie zamierzam wałkować, bo niby po co.
                    Całkiem bym nawet o nim zapomniała, gdybyś mi go dzisiaj
                    swoją ''hałaśliwą'' radością z cudzej wpadki nie przypomniała
                    a.
                    • gini Re: Ado 31.01.04, 19:10
                      ada08 napisała:

> Nie bronię Krzysia, gdzie tutaj coś takiego wyczytałaś ?
                      > Krzyś pisząc jako Kamila popełnił oszustwo.
                      > Zatem oszustem jest.
                      > Podobnie jak nurni gdy pisał jako gini, czytał korespondencję w
                      > Twojej skrzynce i gdy z Twoim kluczem wchodził do Camelota.
                      > Podobnie jak Ty, gdy dałaś Carminie swój klucz do Cachalota.
                      > Przepraszałaś na FA ''wszystkich uczciwych ludzi'', pamiętasz jeszcze
                      > za co przepraszałaś ? A moze już nie pamiętasz, bo po krzysiowej
                      > wpadce tak się uradowałaś, że nie tylko Ty, ale i inni też są
                      > nieuczciwi ?
                      >

A gdzie to wyczytalas , ze sie uradowalam?Wylapalam wpadke i tyle Nie chodzi w
                      tym wypadku Ado o nieuczciwosc chodzi o smiesznosc.
                      To, ze ja dalam haslo tej czy innej osobie to byla nieuczciwosc.Za to
                      przepraszalam, to, ze adresowalam do Wszystkich uczciwych ludzi , to byl
                      podtekst, ktory mial byc odczytany i zostal.
                      To co robi Krzys Ty mozesz potraktowac jako nieuczciwosc, ja tego tak nie
                      traktuje, dla mnie to jest smieszne i tyle.Bo gdy dorosly mezczyzna pisze do
                      siebie listy i odpowiada na nie jako kobieta to jest smieszne, prawi w nich
                      sobie komplementy itd...to juz jest ....

To są pytania retoryczne właściwie, nie oczekuję odpowiedzi,
                      > bo jaka ona moze być.
                      > Tematu nurniego nie zamierzam wałkować, bo niby po co.
                      > Całkiem bym nawet o nim zapomniała, gdybyś mi go dzisiaj
                      > swoją ''hałaśliwą'' radością z cudzej wpadki nie przypomniała
                      > a.

Ado nie martw sie Krzys nie zrezygnuje, wpadka wcale jak widac na moim
                      przypadku a bylo ich kilka, nie oznacza, ze przstanie pisac.
                      Bedzie pisal bo nic sie nie stalo.Ale dlaczego mialam tej wpadki nie wylapac po
                      tylu smierdziuchach co mi wysypal na glowe?
                      Jak pisal perla ja zla kobieta jestem .Jak wpadl nurni to sie nikt nie litowal,
                      nie bylo przebacz , wiec ja tez sie nad nikim nie lituje.Przy czym nie robie
                      afery na cale forum, nie zakladam watkow pt, krzysiogate, nie zarzucam mu
                      nieuczciwosci, nie krzycze, zobaczcie krzys tez jest nieuczciwy co probujesz mi
                      insynuowac.
                      Wprost przeciwnie to Ty probujez bronic Krzysia metoda, "sama bylas nie w
                      porzadku a teraz krzysia sie czepiasz.
                      Dam Ci dobra recepte od starego mojego przyjaciela.Kubelek szampana na glowe i
                      zastrzyk z lodow malinowych.
                      • Gość: Perła gini IP: *.blue-net.com.pl 31.01.04, 20:00
                        gini napisała:

> Jak pisal perla ja zla kobieta jestem .

nie taka zła. Ten tekst to taki szpan z Pasikowskiego jest.

> Jak wpadl nurni to sie nikt nie litowal,

o przepraszam, pierwszy byłem za zamknięciem sprawy bo z praktyki wiedziałem
                        jak potoczy się to. A pamiętasz kto mi się sprzeciwił w zamykaniu sprawy? Nurni
                        właśnie. Chciał wojny. No to miał. I teraz wycięty jest.
                        A Snajper? Nie pamiętasz już jak manipulował wtedy? Ty gini przecież
                        specjalistką snajperową jesteś, i dobrze Wiesz jak on kłamać potrafi, także nie
                        bujaj teraz.
                        A co do sprawy bieżącej, tu popieram Cię w pełni. "Para" Krzys52-Kamila w
                        jednym, żenująca jest. Ale wiesz gini, jak to na tym forum jest. Napiszesz o
                        tym, tzn, że żenuje to Cię, a tu zaraz ktoś wyskoczy z tekstem, iż pół roku
                        temu Ty coś tam zrobiłaś, lub ktoś z Tobą zaprzyjaźniony. To są chyba te godne
                        nicki właśnie.

Perła
                        • Gość: lekarz_domowy gini - Pierła - tez udana para! IP: *.pl / 213.17.244.* 31.01.04, 20:06
                          no to hieny sie zleciały, zlizywać wzajemnie sobie rany....
                          Faktycznie, żenujące...
                          Jeden 'autorytet moralny' gorszy od 'drugiego' (...)

L.D.
                          • gini Re: gini - Pierła - tez udana para! 31.01.04, 20:21

> no to hieny sie zleciały, zlizywać wzajemnie sobie rany....
                            > Faktycznie, żenujące...
                            > Jeden 'autorytet moralny' gorszy od 'drugiego' (...)
                            >
                            > L.D.

Wiadomo jedynym autorytetem moralnym jest krzys i jego exmisja .
                            Podbijaj durniu podbijaj , myslalam, ze Jozek jest glupszy ale sie pomylilam.
                            Nudzi mi sie wiec fajnie, ze wpadles krzysiu.
                            • Gość: lekarz_domowy gini - Pierła - smród = śmierdziucha IP: *.pl / 81.210.124.* 31.01.04, 20:31
                              > Wiadomo jedynym autorytetem moralnym jest krzys i jego exmisja .
                              > Podbijaj durniu podbijaj , myslalam, ze Jozek jest glupszy ale sie pomylilam.
                              > Nudzi mi sie wiec fajnie, ze wpadles krzysiu.

Nie dziwie się, że ci sie gini nudzi - przecież pisałem o tym, że jesteś sama
                              jak palec. Tak zgorzkniała baba tylko na samotność i odtrącenie może liczyć.
                              Nawet jak znajdą się 'dobrzy ludzie' i zaadoptują taką do prywatnych forów, to
                              szybko okazuję sie, że taki twór 'odczłowieczony' ma kłopoty z zachowaniem
                              się - i później staje się przyczynkiem jednej forumowej awantury za
                              drugą...
                              Boisz się teraz podbijania, co wredna manipulantko? Gdzie masz dowody na
                              poparcie swoich oszczerstw??? - o niedoczekanie twoje.
                              - jeszcze długo ten wątek utrzyma się na górze! - na twoje zdrowie!

L.D.
                              • gini Znow ci sie osobowosci pokickaly 31.01.04, 20:35

> > Wiadomo jedynym autorytetem moralnym jest krzys i jego exmisja .
                                > > Podbijaj durniu podbijaj , myslalam, ze Jozek jest glupszy ale sie pomylil
                                > am.
                                > > Nudzi mi sie wiec fajnie, ze wpadles krzysiu.
                                >
                                > Nie dziwie się, że ci sie gini nudzi - przecież pisałem o tym, że jesteś sama
                                > jak palec. Tak zgorzkniała baba tylko na samotność i odtrącenie może liczyć.
                                > Nawet jak znajdą się 'dobrzy ludzie' i zaadoptują taką do prywatnych forów,
                                to
                                > szybko okazuję sie, że taki twór 'odczłowieczony' ma kłopoty z zachowaniem
                                > się - i później staje się przyczynkiem jednej forumowej awantury za
                                > drugą...
                                > Boisz się teraz podbijania, co wredna manipulantko? Gdzie masz dowody na
                                > poparcie swoich oszczerstw??? - o niedoczekanie twoje.
                                > - jeszcze długo ten wątek utrzyma się na górze! - na twoje zdrowie!
                                >
                                > L.D.

Pisales o tym jako krzys52 , i podpisywales sie
                                K .P .
                                Nie wiedzialam, z jestes lekarzem domowym .
                                • Gość: lekarz_domowy gdzie dowody - pokićkana kłamczucho? IP: *.pl / 81.210.124.* 31.01.04, 20:46

> Pisales o tym jako krzys52 , i podpisywales sie
                                  > K .P .
                                  > Nie wiedzialam, z jestes lekarzem domowym .

Zapewne zapomniałąś dodać jeszczę Urbana, ale to tylko przez nieuwagę - którą
                                  masz wszak ograniczoną.
                                  A może jeszcze kogoś w to zaangażujesz, co? - tak mało bohaterów?- no gini,
                                  kto jeszcze? - oczywiście przyjmując dotychczasową konwencje nie powinnaś mieć
                                  z tym problemów - oszczerstwa bez dowodów - prawdziwy złoty fach przygłupów -
                                  powinnaś więc się odnaleźć.
                        • gini Re: gini 31.01.04, 20:12
                          Gość portalu: Perła napisał(a):

> gini napisała:
                          >
                          > > Jak pisal perla ja zla kobieta jestem .
                          >
                          > nie taka zła. Ten tekst to taki szpan z Pasikowskiego jest.
                          >
                          > > Jak wpadl nurni to sie nikt nie litowal,
                          >
                          > o przepraszam, pierwszy byłem za zamknięciem sprawy bo z praktyki wiedziałem
                          > jak potoczy się to. A pamiętasz kto mi się sprzeciwił w zamykaniu sprawy?
                          Nurni
                          >
                          > właśnie. Chciał wojny. No to miał. I teraz wycięty jest.
                          >
                          E tam Perla chranisz, Nurni wycial sie sam ale z calkiem innych powodow.Ja tam
                          sie nie wycielam.Bo zla kobieta jestem hihihi

A Snajper? Nie pamiętasz już jak manipulował wtedy? Ty gini przecież
                          > specjalistką snajperową jesteś, i dobrze Wiesz jak on kłamać potrafi, także
                          nie
                          >
                          > bujaj teraz.
                          > A co do sprawy bieżącej, tu popieram Cię w pełni. "Para" Krzys52-Kamila w
                          > jednym, żenująca jest.

Perla Ty pisales ja czytalam, dowodow nie bylo choc slepy , gluchy wiedzial o
                          co chodzi.

Ale wiesz gini, jak to na tym forum jest. Napiszesz o
                          > tym, tzn, że żenuje to Cię, a tu zaraz ktoś wyskoczy z tekstem, iż pół roku
                          > temu Ty coś tam zrobiłaś, lub ktoś z Tobą zaprzyjaźniony. To są chyba te
                          godne
                          > nicki właśnie.
                          >
                          > Perła

No wlasnie, z tym, ze ja ani nick godny ani dama ,dla mnie to niech tam on
                          sobie pisze pod stoma nickami, niech sobie fana cluba zalozy , obym ja sobie to
                          mogla wygasic i nie musiala tego czytac.Tak jak mi pisala kamila , mam
                          narzedzia obym miala szanse z nich skorzystac, czyli jak sie zaloguje to sobie
                          wygasze nicka i po sprawie.A wybor bede miala bo moge sie nie logowac i sobie
                          poczytac.
                    • Gość: lekarz_domowy na jakiej podstawie IP: *.pl / 213.17.244.* 31.01.04, 19:19
                      raz jeszcze zapytam - na jakiej podstawie obie twierdzicie, że Krzyś popszył
                      sie pod Kamilę?
                      - panie jedna od drugiej bardziej chore z urojenia?

L.D.
                      • gini Re: Krzysiu podstawy masz wyzej 31.01.04, 19:26

> raz jeszcze zapytam - na jakiej podstawie obie twierdzicie, że Krzyś popszył
                        > sie pod Kamilę?
                        > - panie jedna od drugiej bardziej chore z urojenia?
                        >
                        > L.D.

Daj juz sobie spokoj.Wracaj zaloguj sie i tyle .Pisz co chcesz obym ja tego nie
                        czytala.Kamila tez moze wrocic , tez ja wygasze.I wszyscy beda szczesliwi.
                        • Gość: lekarz_domowy dowód gini. Ale tylko twojej zazdrości. IP: *.pl / 81.210.124.* 31.01.04, 20:01
                          > Daj juz sobie spokoj.Wracaj zaloguj sie i tyle .Pisz co chcesz obym ja tego
                          >nie czytala.Kamila tez moze wrocic , tez ja wygasze.I wszyscy beda szczesliwi.

Co cię w zasadzie tak ubodło? - że Krzyś się tak mile do Kamili odniósł? - to
                          wydało ci się nieprawdopodobne?
                          Wiesz, ludzie potrafią być dla siebie mili - nawet jeśli ciebie to jeszcze nie
                          spotkało, nie zmienia faktu,że tak jest

Pytalłem o podstawy gini.
                          Więc gdzie dowód?

L.D.
                          • gini Re: dowód gini. Ale tylko twojej zazdrości. 31.01.04, 20:16

> > Daj juz sobie spokoj.Wracaj zaloguj sie i tyle .Pisz co chcesz obym ja teg
                            > o
                            > >nie czytala.Kamila tez moze wrocic , tez ja wygasze.I wszyscy beda szczesli
                            > wi.
                            >
                            >
                            >
                            > Co cię w zasadzie tak ubodło? - że Krzyś się tak mile do Kamili odniósł? - to
                            > wydało ci się nieprawdopodobne?
                            > Wiesz, ludzie potrafią być dla siebie mili - nawet jeśli ciebie to jeszcze
                            nie
                            > spotkało, nie zmienia faktu,że tak jest
                            >
                            > Pytalłem o podstawy gini.
                            > Więc gdzie dowód?
                            >
                            > L.D.

Prawidlowa diagnoza.Zazdrosna o Kamile jestem w sekrecie dodam, ze o Ade i o
                            Miltonie tez.
                            Dlatego tak zzielenialam z tej zazdrosci.Ja przeciez walcze o wzgledy Krzysia
                            od niepamietnych czasow, a on mnie ignoruje, .Nic tylko Kamila Miltonia Ada, co
                            ja mam robic?Powiesze sie z rozpaczy chyba.
                            Chlip chlip chlip buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                            • Gość: lekarz_domowy Re: dowód gini. Ale tylko twojej zazdrości. IP: *.pl / 81.210.124.* 31.01.04, 20:21
                              Twój pierwszy sensowny post!
                              Jednak i chorej kobiecie zdarzają sie chwilowe nawroty rozsądku!

Jednak dalej gini nie widzę dowodu tego o co tu oskarżasz.
                              Im dalej, tym bardziej dowodzisz swojego oszczerstwa.

L.D.
                              >Prawidlowa diagnoza.Zazdrosna o Kamile jestem w sekrecie dodam, ze o Ade i o
                              >Miltonie tez.
                              >Dlatego tak zzielenialam z tej zazdrosci.Ja przeciez walcze o wzgledy Krzysia
                              >od niepamietnych czasow, a on mnie ignoruje, .Nic tylko Kamila Miltonia Ada,
                              >co ?ja mam robic?Powiesze sie z rozpaczy chyba.
                              >Chlip chlip chlip buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                              • gini Re: dowód gini. Ale tylko twojej zazdrości. 31.01.04, 20:25

> Twój pierwszy sensowny post!
                                > Jednak i chorej kobiecie zdarzają sie chwilowe nawroty rozsądku!
                                >
                                > Jednak dalej gini nie widzę dowodu tego o co tu oskarżasz.
                                > Im dalej, tym bardziej dowodzisz swojego oszczerstwa.
                                >
                                > L.D.
                                > >Prawidlowa diagnoza.Zazdrosna o Kamile jestem w sekrecie dodam, ze o Ade i
                                > o
                                > >Miltonie tez.
                                > >Dlatego tak zzielenialam z tej zazdrosci.Ja przeciez walcze o wzgledy Krzys
                                > ia
                                > >od niepamietnych czasow, a on mnie ignoruje, .Nic tylko Kamila Miltonia Ada
                                > ,
                                > >co ?ja mam robic?Powiesze sie z rozpaczy chyba.
                                > >Chlip chlip chlip buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Chlip, jak krzysio chlip odwola chlip chlip, wszystkie smierduchy, chlip, chlip
                                chlip i zalozy watek , ze kocha tylko i wylacznie mnie, jak przysiegnie przed
                                calym forumem, ze nie odezwie sie do zadnej kobiety do Danki tez bo o niej
                                zapomnialam.
                                To wszystko odwolam.Bede bronic krzysia jak lewica.
                                • Gość: lekarz_domowy Re: dowód gini. Ale tylko twojej zazdrości. IP: *.pl / 81.210.124.* 31.01.04, 20:38
                                  > Chlip, jak krzysio chlip odwola chlip chlip, wszystkie smierduchy, chlip,
                                  >chlip chlip i zalozy watek , ze kocha tylko i wylacznie mnie, jak przysiegnie
                                  >przed calym forumem, ze nie odezwie sie do zadnej kobiety do Danki tez bo o
                                  >niej zapomnialam.
                                  > To wszystko odwolam.Bede bronic krzysia jak lewica.

Gini ty nie zauważasz, to to może zbyt subtelne jak dla ciebie, bo tu o prawdę
                                  idzie - ale teraz musisz się bronić sama, oszustko.
                                  Gini w zasadzie parafrazując:
                                  im z tobą gorzej, tym lepiej (...)

Ciągle nie wykazujesz dowodów - podła, chora, kobieto

L.D.
                                  • gini Re krzysiu poradz sie kolegi 31.01.04, 20:42

> > Chlip, jak krzysio chlip odwola chlip chlip, wszystkie smierduchy, chlip,
                                    > >chlip chlip i zalozy watek , ze kocha tylko i wylacznie mnie, jak przysiegn
                                    > ie
                                    > >przed calym forumem, ze nie odezwie sie do zadnej kobiety do Danki tez bo o
                                    >
                                    > >niej zapomnialam.
                                    > > To wszystko odwolam.Bede bronic krzysia jak lewica.
                                    >
                                    > Gini ty nie zauważasz, to to może zbyt subtelne jak dla ciebie, bo tu o
                                    prawdę
                                    > idzie - ale teraz musisz się bronić sama, oszustko.
                                    > Gini w zasadzie parafrazując:
                                    > im z tobą gorzej, tym lepiej (...)
                                    >
                                    > Ciągle nie wykazujesz dowodów - podła, chora, kobieto
                                    >
                                    >
                                    > L.D.

Dowody byly wyzej , i caly czas sa na miejscu.Idz wiec do okulisty , on ci
                                    przepisze okulary i sobie zobaczysz.
                                    • Gość: lekarz_domowy chora gini z urojenia IP: *.pl / 81.210.124.* 31.01.04, 20:55
                                      > Dowody byly wyzej , i caly czas sa na miejscu.Idz wiec do okulisty , on ci
                                      > przepisze okulary i sobie zobaczysz.

To ma być żart - czy faktycznie taka z ciebie kretynka???
                                      Oczerniasz ludzi, całkowicie bezpodstawnie i myślisz, że 'TO' jest dowód???
                                      - to gini twój chory tekst - ja się pytam o dowód.
                                      Jedyne co jest na miejscu gini to czarno na białym diagnoza, którą sama sobie
                                      wystawiłaś.

Jesteś śmieciem.
                                      L.D.
                                      • gini Re: chora gini z urojenia 31.01.04, 21:01

> > Dowody byly wyzej , i caly czas sa na miejscu.Idz wiec do okulisty , on ci
                                        >
                                        > > przepisze okulary i sobie zobaczysz.
                                        >
                                        > To ma być żart - czy faktycznie taka z ciebie kretynka???
                                        > Oczerniasz ludzi, całkowicie bezpodstawnie i myślisz, że 'TO' jest dowód???
                                        > - to gini twój chory tekst - ja się pytam o dowód.
                                        > Jedyne co jest na miejscu gini to czarno na białym diagnoza, którą sama sobie
                                        > wystawiłaś.
                                        >
                                        > Jesteś śmieciem.
                                        > L.D.

Jak tak to tak, ide do watku Jozka .
                                        Pocieche mam jedna , ze nie jestem osamotniona w swej chorobie Ada tez to
                                        swinstwo zlapala.
                                        • Gość: jaski Re: chora gini z urojenia IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 31.01.04, 21:12
                                          Gini, Gini, Gini. Sobota wieczor, czemu na jakies party sie nie wybierasz?
                                          Gorzkniejesz Moja Droga i prazone migdaly przez Ciebie mowia. Krzys psiapsiolka
                                          napisal a Ty afere robisz. A moze on ono jest? Wiesz taki bi, dwoplcoiowiec. A
                                          AOL to jedno wielkie proxy jest i kto wie kto sie pod 52 podpisuje? Miecz swoj
                                          tylko tepisz wtym temacie, uwierz mi. I jak teraz napisze Twoja piaspsiolka
                                          jaski to tez powiesz, ze pacyna jestem?
                                          • gini Re:Jaska droga psiapsiolko 31.01.04, 21:23
                                            Gość portalu: jaski napisał(a):

> Gini, Gini, Gini. Sobota wieczor, czemu na jakies party sie nie wybierasz?
                                            > Gorzkniejesz Moja Droga i prazone migdaly przez Ciebie mowia. Krzys
                                            psiapsiolka
                                            >
                                            > napisal a Ty afere robisz. A moze on ono jest? Wiesz taki bi, dwoplcoiowiec.
                                            A
                                            > AOL to jedno wielkie proxy jest i kto wie kto sie pod 52 podpisuje? Miecz
                                            swoj
                                            > tylko tepisz wtym temacie, uwierz mi. I jak teraz napisze Twoja piaspsiolka
                                            > jaski to tez powiesz, ze pacyna jestem?

Jest sobota a wiec imieniny kota.Jako dwuplciowca zapraszam tu droba
                                            psiapsiolko.
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10481141
                                            • Gość: jaski Re:Gini droga psiapsiolko? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 31.01.04, 21:34
                                              Gini. Gini. Gini. Po pierwsze, to ja jestem normalny(w miare), a o bi, to o
                                              Krzysiu bylo. Bylem, widzialem, jakos mnie nie wzrusza, bo i nie wiem o co
                                              biega tak do konca. To zart byl? Ale zawsze jestem gotow kota uczcic podwojna
                                              miarka. Zwlaszcza, ze imieniny ma.
                                        • Gość: lekarz_domowy Re: chora gini z urojenia IP: *.pl / 213.17.244.* 31.01.04, 21:14
                                          > Jak tak to tak, ide do watku Jozka .

No jaki pan, taki kram.
                                          W tym wypadku jaka gini, takie wokół niej sie kręcą męty.

> Pocieche mam jedna , ze nie jestem osamotniona w swej chorobie Ada tez to
                                          > swinstwo zlapala.

Ciekawe jakie są sanse ozdrowienia.
                                          Od takiego 'syfu' mogą wyniknąć powikłania. Jednakże reakcja organizmu bywa
                                          sprawą indywidualną (...)
                                          L.D.

• andrzejg qrwa 31.01.04, 19:14
              > Tak, Krzysiu, nie da się ukryć: sypnąłeś się fatalnie.
              > Tak to już jest: gdy ktos pisze pod więcej niż jednym
              > nickiem to prędzej czy później się sypnie. Tak stało
              > sie z Tobą, piszącym jako Kamila.
              > Tak też się stało z nurnim piszącym jako gini, prawda, Aniu ? smile
              > a.
              >

do dupy z tymi wiedzącymi najlepiej
              ideowcy,psia mać
              nurzają się w szambie ,aby dojśc swojego

A.
              • Gość: Perła Re: qrwa mać IP: *.blue-net.com.pl 31.01.04, 20:23
                andrzejg napisał:

> do dupy z tymi wiedzącymi najlepiej
                > ideowcy,psia mać
                > nurzają się w szambie ,aby dojśc swojego
                >
                > A.

zabij, a nie pojmę o czym to jest.

Perła
                • Gość: pollak Re: qrwa mać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.04, 20:34
                  Fanklub K52, więc wiadomo czym to pachnie. wink
            • krzys52 widzisz Ado....:O)) 31.01.04, 21:22
              moj zwrot swiadczyc moze jedynie o stopniu zazylosci - w kobiecym gronie
              czulem sie zawsze lepiej niz w meskim. Moge byc powiernikiem,doradca,
              przyjacielem - a nawet psiapsiola, albowiem bardzo nieonwencjonany mezczyzna
              ze mnie. Bycie psiapsiola wydaje mi sie ogromna nobilitacja - to zblizenie
              sie do swiata, ktory dla zdecydowanej wiekszosci z nas jest niemal absolutnie
              obcy.
              Smierduszka moze sie skichac a Kamila tak nie ujawni swojego IP. Ja nie znam
              hasla do jej loginu. Tak jak Ona nie zna mojego. Teraz nie pisze z domu a
              aktualnego IP takze niechce ujawniac.
              .
              Serdecznie pozdrawiam surprised))
              K.
              .
              PS...Gdybym byl kobieta to sam chcialbym by Krzys52 zostal ma psiapsiola od
              serca surprised))
              • Gość: lekarz_domowy Re: widzisz IP: *.pl / 81.210.124.* 31.01.04, 22:04
                Krzysztofie!
                Jakkolwiek jesteś facet - ja facet - więc z 'psiapsioli' nici.
                Poza tym Kamila jedna, (niestety) - ty papsiola - a na dodatek jeszcze jest
                Janusz - tym bardziej mi to nie w smak, w końcu konkurencja rośnie, nie wink?
                W zasadzie wątek był poświęcony tobie - ale cóż - stać tak bezczynnie z boku
                po prostu nie mogłem - bo jakże to tak? Cholera mnie brała na takie łgarstwo w
                żywe oczy - i ten gini szlam.
                Ale za całokształt Krzysztofie - uznania.

L.D.

• camrutt Re: widzisz 01.02.04, 02:59

> Krzysztofie!
                  > Jakkolwiek jesteś facet - ja facet - więc z 'psiapsioli' nici.
                  > Poza tym Kamila jedna, (niestety) - ty papsiola - a na dodatek jeszcze jest
                  > Janusz - tym bardziej mi to nie w smak, w końcu konkurencja rośnie, nie wink?
                  > W zasadzie wątek był poświęcony tobie - ale cóż - stać tak bezczynnie z boku
                  > po prostu nie mogłem - bo jakże to tak? Cholera mnie brała na takie łgarstwo
                  w
                  > żywe oczy - i ten gini szlam.
                  > Ale za całokształt Krzysztofie - uznania.
                  >
                  > L.D.

Odwal się ode mnie . Nie potrzebuję takiego obrońcy .
                  • kkkaczory_piss_brothers Czy sam/a nie zauwazasz juz tej 'drobnej' roznicy 01.02.04, 03:29
                    w nick'ach camrutt'cie
                    Bynajmniej nie Kamilo.
                    Poniewaz Kamila(camrut, a nie jakas tam podszywka/wywloka camruTT) teraz na
                    pewno;o) slodko spi(w koncu w Polsce jest juz 3:29)

camrutt napisała:

> Odwal się ode mnie . Nie potrzebuję takiego obrońcy .

• camrut Re: widzisz ___________do L 01.02.04, 07:23
                  czesc 'L' smile!
                  - wiesz, tak po prostu, po ludzku - a jeszcze bardziej po 'kamilowatemu' surprised) -
                  chialam ci podziekowac za to Twoje zaangazowanie i ten honorowy boj. - Tym
                  bardziej jest to dla mnie mile, ze nie oczekiwane...

Wiesz co 'L' dajmy juz temu spokoj.To cale zamieszanie tutaj widze jako
                  zalosne podrygi gini - silacej sie ze wszech miar na 'rozmowe' z kimkolwiek -
                  za pomoca jak widac metod wiadomych, a ze gini ma ten 'swoisty' styl, kto wie,
                  moze inaczej juz po prostu nie potrafi...
                  Pomysl, jaka to musi byc strasznie smutna osoba?
                  Przede wszystkim nie warta twojej uwagi.

buziaki smile

Kamila
          • kkkaczory_piss_brothers 1) sylogizm prostacki & 2) sylogizm gini 01.02.04, 01:34
            1) Bursa Andrzej

Sylogizm prostacki

Za darmo nie dostaniesz nic ładnego

zachód słońca jest za darmo

a więc nie jest piękny
            ale żeby rzygać w klozecie lokalu prima sorta

trzeba zapłacić za wódkę

ergo
            klozet w tancbudzie jest piękny

a zachód słońca nie
            a ja wam powiem że bujda
            widziałem zachód słońca
            i wychodek w nocnym lokalu
            nie znajduję specjalnej różnicy.

pozdrowienia
            J.K.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10473151&a=10478254

2) ps. K....upsssssss;0)
      • Gość: Krzys52 Masz we mnie przyjaciela, Kamilo :O)) IP: *.proxy.aol.com 01.02.04, 03:32
        Jaka jestes Ty, Kamilo, takze kazdy widzi. Niektorym to az czerwony kolor oczy
        powleka, od tego patrzenia i widzenia. Ale mniejsza o to. Dla mnie Ty jestes
        najwazniejsza.
        .
        Gdybym powiedzial, ze spotkal mnie zaszczyt poznania Ciebie byloby to ogromne
        niedopowiedzenie. Ja jestem szczesliwy, ze Ciebie spotkalem, Kamilo.
        .
        Zanosilo sie na to, ze przezyje swoje zycie a nie bedzie mi dane spotkac
        ateisty z prawdziwego zdarzenia. Dotychczasowi bywali rozni. Jedni przyjmowali
        ksiedza po koledzie, inni wysylali kartki z dzieciatkiem Jezus jeszcze innym
        ateistom, a poglady niemal wszystkich byly jakos tam niedorobione, a postawy
        chwiejne – swiatopoglady a wiec i wlasne zycie nie przemyslane do konca.
        Sklonnosc do chadzania na kompromisy zbyt duza.
        .
        No i pojawilas sie wirtualna Ty, a raczej objawilas mi sie tutaj. Osoba o
        ugruntowanych pogladach, inteligentna, oczytana, potrafiaca analitycznie myslec
        i fantastycznie prezentowac, to co ma do powiedzenia - a przy tym jaka jeszcze
        mloda. Nieco starsza od mojej corki, ktora takze jest ateistka z krwi i kosci,
        ale obawiam sie nigdy nie wyrazi ona swych pogladow tak pieknie po polsku jak
        Ty, Kamilo.
        .
        Prosba o pozwolenie na zostanie Twa ‘psiapsiola od serca surprised)), byla, jak to
        czesto u mnie, jedynie w polowie zartem. Nasze poglady, na to co dla nas
        najistotniejsze, sa tak bliskie sobie, ba, zdumiewajaco tozsame, ze –
        przynajmniej jesli o mnie chodzi – nie sposob bym nie widzial w Tobie osoby
        szczegolnie bliskiej mi i drogiej. Jestem oczarowany Toba, i z calego serca
        gratuluje Januszowi posiadania Ciebie. Ta ‘psiapsiola’ byla wiec jak
        najbardziej umotywowana, choc rzucona nie tyle w celu realizacji w praktyce, co
        dla podreslenia mojego poczucia bliskosci, oraz oddania.
        Masz we mnie przyjaciela, Kamilo – szczesliwego, ze moze nim byc. Szczesliwego
        z powodu posiadania przyjaciela w Tobie.
        .
        Mnostwo Serdecznosci surprised))
        K.
        • Gość: Marian Kociniak Jak rozpetalem II wojne swiatowa. IP: *.sympatico.ca 01.02.04, 05:14
          No wiec zdecydowali, ze mnie zmiazdza - rozpoczela sie zmasowana ofensywa.
          Liczyli na to ze pokryja mnie soba niczym wszy zebraka, i zadusza. Wtedy
          poszedlem na ostro. Kretyni najwyrazniej nie przypuscili, ze ja bede sie
          bronil, a w ramach obrony wielu z nich zostanie zranionych. Ostrzegalem przy
          tym kretynow caly czas, ze tu, jesli ktos jest wystarczajaco wytrwaly, nie
          mozna go wytupac, wygwizdac, zakrzyczec i pozbyc sie w ten sposob. Uczciwie
          ostrzegalem, ze konwencjonalne metody ,ktore dotad gwarantowaly im sukcesy, nie
          zdaja egzaminu na tego typu forach. Nie wierzyli oczwiscie i przykrecali srube.
          .
          Zdecydowali wiec o ataku z uzyciem kilku najbardziej odpornych kretynow (ichnia
          awangarda) a pozostali mieli nekac z doskoku i... chodu. Nie przypuszczali, ze
          pojde za nimi, i bede ich rwal na strzepy.
          Pozniej przyszla kolej na tych ktorzy demonstrowali swa niezaleznosc w
          zadawaniu sie z wymienionymi z nicka kretynami. Ja przez dlugie miesiace bylem
          w calkowitym osamotnieniu i musialem znalezc sposob na pozbycie sie z mojego
          karku chociaz czesci z nich. Pozbywszy sie moglem rozgrywac reszte. Gdy forum
          zdominowane jest w 90 procentach przez ciemnogrod, mozna darowac sobie skrupuly.
          .
          Bycie zaszczuwanym nie nalezy do przyjemnosci - mozna to jednak przezyc.
          Bardziej nieprzyjemne sa jednak strategiczne akcje obliczone na ranienie osob
          postronnych. I jesli o cos mam tu do kogos zal, to wlasnie o to, ze w obronie
          wlasnej, by nie dac sie wykurzyc, bylem zmuszany do podejmowania odnosnych
          dzialan.(...)Znow odeszli z uszami na ramionach.
          A ja ciagle jestem smile
          ==================================
          To az takie rzeczy dzialy sie na tym forum? ciarki przechodza po plecach.
          Podziwiam pana, panie Krzysztofie. Ja tez bylem dzielny, ale troche mniej od
          Pana.
          Pozdrawiam i zycze powodzenia w walce z wrogiem.
          Jak dobrze pojdzie to bedziemy mieli gotowy scenariusz do czwartej czesci.

Z powazaniem
          Marian Kociniak aka diabelek
          • Gość: diabelek Re: Jak rozpetalem II wojne swiatowa. IP: 67.71.152.* 02.02.04, 23:58
            WROGOWIE KRZYSIA52 DONOSZA:
            gini napisala:

Nawet od Urbana go pognali jak sie poszedl poskarzyc na cenzure w GW a jeszcze
            wysmiali.Chociaz to pismo jest antyklerykalne podobno.
            Cenzury nie popieram co nie znaczy, ze lubie jak mi skacze przed oczami to samo
            g... na okraglo.
            ===============================

W watku dotyczacym ocenzurowania zamieszczonego na tym forum panskiego listu
            w sprawie rozdzialu Kosciola od Panstwa znalazlem bardzo wazna wypowiedz
            forumowiczki Gini.
            Z wypowiedzi tej wynika, ze ze czarne raczki sa dluzsze niz dotychczas myslalem.
            Czyzby nawet redaktor Urban (? !!!) zostal zwerbowany?

• camrut Re: Masz we mnie przyjaciela, Kamilo :O)) 01.02.04, 07:34
          ( surprised))) )
          Krzysiu, Ty juz dobrze wiesz 'co' surprised)

bukiet serdecznosci!

K.
          ps.
          Juz chcialam napisac pelne 'Kamila' - ale nie moglam odmowic sobie tego
          wrazenia, jakie sama literka na innych wywrzec moze ;P
          - wiem, wiem - no moze to bylo zlosliwe - ale Ci, ktorych to w oczy kole
          sobie na to jak najbardziej zasluzyli smile
          • Gość: Krzys52 Re: Masz we mnie przyjaciela, Kamilo :O)) IP: *.proxy.aol.com 02.02.04, 04:23
            Ciesze sie, ze znow jestes, Kamilo.
            .
            Jak widzisz tradycyjnie tocze boje z Kretynami - oni w przewadze liczebnej.
            Czyli normalnie bo glupich nie sieja a rodza sie oni na potege, wiec musi ich
            byc wiecej.
            U Ciebie niedlugo bedzie rano a ja wkrotce (no, jeszcze ze trzy godzinysmile
            wybiore sie spac.
            Ale nic to, jutro czeka nas kolejny dzien zmagan z Kretynami surprised)) - wspolej
            pracy nad Synteza (po naszej myslismile))
            .
            Serdecznosci
            K.
            • kretyn52 O jak milo , Kamilo !!! 03.02.04, 01:00
              Krzysztof -arcychrzescijanskie imie K52
              Autor: jojo.tulacz
              Data: 03.10.2002 09:57 zarchiwizowany
              -------------------------------------------------------------------------------
              nie ma chyba bardziej chrzescijanskiego imienia niz Krzysztof, w koncu
              pochodzi od samego Chrystusa. Jak bardzo trzeba ukochac te postac, aby nadac
              takie imie swemu dziecku. Tak uczynila matka Krzysia52, tak postapil tez sam
              Krzys52 nadajac to imie swemu synowi (wszystkiego najlepszego dla juniora z
              okazji 22 urodzin w pazdzierniku).
              Czy Krzys52 moze nosic dluzej to imie? Dziwne, ze do tej pory nie zdecydowal
              sie na zmienienie chociazby na imie Reprobus ,bo takie nosil poganin, nazwany
              pozniej Christophorosem.
              Aby wiecej nie kalal tego imienia proponuje dla niego imie wlasnie Reprobus
              (odrazajacy),
              zawsze lepsze niz Kretyn52
              biblia.linia.pl/krzysztof.html
              • kretyn52 Pytanie do Krzysia 52 03.02.04, 01:38
                Tutaj macie merytoryczną polemikę waszego ulubieńca .

• Pytanie do Krzysia 52 IP: *.upc.chello.be
                Gość: Ania 04.08.2002 19:43 zarchiwizowany

Czy mozesz mi wyjasnic z czego sie wywodzi ta twoja zoologiczna nienawisc do
                KK?Wiesz ja jestem ateistka.Krytykuje to co nie podoba mi sie w KK ale nie
                opluwam symboli katolickich tak jak ty.Wiesz nie wiele roznisz sie od
                katolikow,ktorzy niszczyli swiatynie w Ameryce Poludniowej ani od
                Talibow,ktorzy zniszczyli Budde.

A tu grzeczna , merytoryczna odpowiedź :

• Czy Ty Masochistka jestes, Aniu? IP: *.proxy.aol.com
                Gość: krzys52 05.08.2002 02:20 zarchiwizowany

Popatrz teraz w lustro na te swoja pryszczata gebe. Toz to nie twarz - to
                potwarz. Jestes jeszcze brzydsza niz przedtem. Czyli malzonek tym bardziej na
                dziwki chadzal bedzie bo one przynajmniej wenerycznie prezentuja sie lepiej.
                ....Ale nie przejmuj sie. Jedna z moich znajomych - kazdorazowo gdy tylko
                swiat
                zaczenal walic sie jej na glowe - na dodatek dostawala okres.
                ....Czego i tobie serdecznie zycze. smile))
                ..
                K.P.
                • kretyn52 Qrewstwo w Administracji Forum Gazety Wyborczej 04.02.04, 03:03
                  Kurewstwo w Administracji Forum Gazety Wyborczej
                  Autor : KrzysztofP. [niezarejestrowany] | Data : 2002-12-29 02:08:58 | IP :
                  cache-mtc-ac01.proxy.aol.com

W tym tygodniu, z piatku na sobote znow zaczela sie wesola zabawa jakiegos
                  technika czy innego programisty - sily fizycznej, znaczy. Otoz osoba ta,
                  najwyrazniej zaangazowana w jakis sposob w dyskusje (podejrzewam, ze "Septyk"
                  lub "jego czlowiek") ponownie - jestem przekonany, ze w sposob niezgodny z
                  regulaminem - podjela proby grania mi na nerwach poprzez zdejmowanie moich
                  postow. Rowno tydzien temu zabawiala sie podobnie przez trzy weekendowe dni.
                  Na razie bardzo jestem ciekaw opinii Szanownych Uczestnikow co do wlasciwosci
                  naduzywania uprawnien przez jakiegos programiste czy innej sprzataczki.
                  Pytam, gdyz jutro kazdy z Was stac sie moze ofiara zartownisia - ten
                  niekoniecznie musi byc taki swietobliwy jak Septyk. Moze to byc hydraulik o
                  zdecydowanie antykoscielnych pogladach.
                  Tym razem zdec.ydowalem o podjeciu odpowiednich krokow. Wprawdzie dopiero po
                  weekendzie ale, tym razem, zdecydowanych.
                  ..
                  K.P.
                  ..
                  Powyzszy tekst, jak na razie, zamiescilem na F. Aktualnosci GW, na ktorym
                  zwyklem pisywac. Usuniety tekst byl kopia art. Doroty Pardeckiej "Drogie panie
                  glupie cipy" i wywolal on interesujaca dyskusje. Ta najwyrazniej nie
                  przebiegala po mysli "cenzora amatora"?
                  ..
                  Niniejsza informacje na razie zamieszczam na tym F. a w poniedzialek
                  porzadkami panujacymi w Portalu GW postaram sie zainteresowac ktoregos z
                  redaktorow NIE.
                  ..
                  Jak dotad, nie pomniejszajac walorow i zaslug NIE, fora dyskusyjne GW sa
                  najlepsza znana mi plaszczyzna wolnej wymiany pogladow. Od pewnego czasu
                  dostrzegam jednak coraz bezczelniejsze dzialania koscielnej piatej kolumny.
                  Osobnikow naduzywajacych danych im technicznych mozliwosci dostepu do
                  aparatury dla satysfakcjonowania scisle prywatnych ambicji. Obawiam sie, ze
                  jutro, wlasnie oni, ujawniac zaczna dane personalne uczestnikow, a pojutrze -
                  jako pracownicy bankow - sprzedawac zaczna zastrzezone i poufne informacje o
                  klientach. Uwazam, ze jesli komukolwiek zalezy na niszczeniu korupcji w Polsce
                  ten opisana zaraze powinien tepic .
                  • kretyn52 Qrewstwo Patory kretyna52 na necie ! 04.02.04, 19:03
                    kretyn52 napisał:

> Kurewstwo w Administracji Forum Gazety Wyborczej
                    > Autor : KrzysztofP. [niezarejestrowany] | Data : 2002-12-29 02:08:58 | IP :
                    > cache-mtc-ac01.proxy.aol.com
                    >
                    >
                    > W tym tygodniu, z piatku na sobote znow zaczela sie wesola zabawa jakiegos
                    > technika czy innego programisty - sily fizycznej, znaczy. Otoz osoba ta,
                    > najwyrazniej zaangazowana w jakis sposob w dyskusje (podejrzewam,
                    ze "Septyk"
                    > lub "jego czlowiek") ponownie - jestem przekonany, ze w sposob niezgodny z
                    > regulaminem - podjela proby grania mi na nerwach poprzez zdejmowanie moich
                    > postow. Rowno tydzien temu zabawiala sie podobnie przez trzy weekendowe dni.
                    > Na razie bardzo jestem ciekaw opinii Szanownych Uczestnikow co do
                    wlasciwosci
                    > naduzywania uprawnien przez jakiegos programiste czy innej sprzataczki.
                    > Pytam, gdyz jutro kazdy z Was stac sie moze ofiara zartownisia - ten
                    > niekoniecznie musi byc taki swietobliwy jak Septyk. Moze to byc hydraulik o
                    > zdecydowanie antykoscielnych pogladach.
                    > Tym razem zdec.ydowalem o podjeciu odpowiednich krokow. Wprawdzie dopiero po
                    > weekendzie ale, tym razem, zdecydowanych.
                    > ..
                    > K.P.
                    > ..
                    > Powyzszy tekst, jak na razie, zamiescilem na F. Aktualnosci GW, na ktorym
                    > zwyklem pisywac. Usuniety tekst byl kopia art. Doroty Pardeckiej "Drogie
                    panie
                    > glupie cipy" i wywolal on interesujaca dyskusje. Ta najwyrazniej nie
                    > przebiegala po mysli "cenzora amatora"?
                    > ..
                    > Niniejsza informacje na razie zamieszczam na tym F. a w poniedzialek
                    > porzadkami panujacymi w Portalu GW postaram sie zainteresowac ktoregos z
                    > redaktorow NIE.
                    > ..
                    > Jak dotad, nie pomniejszajac walorow i zaslug NIE, fora dyskusyjne GW sa
                    > najlepsza znana mi plaszczyzna wolnej wymiany pogladow. Od pewnego czasu
                    > dostrzegam jednak coraz bezczelniejsze dzialania koscielnej piatej kolumny.
                    > Osobnikow naduzywajacych danych im technicznych mozliwosci dostepu do
                    > aparatury dla satysfakcjonowania scisle prywatnych ambicji. Obawiam sie, ze
                    > jutro, wlasnie oni, ujawniac zaczna dane personalne uczestnikow, a pojutrze -

> jako pracownicy bankow - sprzedawac zaczna zastrzezone i poufne informacje o
                    > klientach. Uwazam, ze jesli komukolwiek zalezy na niszczeniu korupcji w
                    Polsce
                    > ten opisana zaraze powinien tepic .

RE: Kurewstwo Patory kretyna52 na necie!
                    Autor : Dragon | Data : 2002-12-29 21:46:21 | IP : Użytkownik zarejestrowany
                    łazisz kozi bobku i srasz wszędzie tam cie w dupe kopią
                    to przyłazisz tutaj płakać,beeeee
                    bekso gile wylazły ci z kinola wciągnij natychmiast starym zwyczajem
                    wypierdku mamuta!
                    • Gość: gloubiboulga Nowy fan Krzysia 52 IP: *.proxy.aol.com 05.02.04, 17:02
                      Nie wiem czy Krzys52, camrut itd to jedna i ta sama osoba. To nie jest
                      problemem. Wazne jest,co pisze. A pisze niezle i madrze o czarnych baranach w
                      sukienkach.

Bien à Vous!
                      • Gość: agluobibuolg Re: Nowy fan Krzysia 52 IP: 62.121.86.* 07.02.04, 02:08
                        Nie wiem czy gloubiboulga , Krzys52 , Kretyn52 , itd to jedna i ta sama osoba
                        nie w tym problemem. Ważne jest skąd pisze . A pisze z proxy.aol.com .
                        I równie wyjątkowo głupio .

Bien à Vous!

Bien à Vous!

Bien à Vous!

Bien à Vous!

Bien à Vous!

Bien à Vous!

Bien à Vous!

• Gość: gloubiboulga Re: Nowy fan Krzysia 52 IP: *.proxy.aol.com 07.02.04, 16:56
                          Ale sie napocil P 62 121 86 ,zeby napisac "pseudo à l'envers".

gloubiboulga nie dochodzi Krzysiowi do kolan w pisaniu po polsku.

Za to pan, panie profesoro-doktoro-docento-magistrze, pan jest nastepnym
                          Polakiem , wielbicielem chlopcôw w sukienkach?
                          • kretyn52 Re: Nowy fan Krzysia 52 08.02.04, 03:19
                            RE: Kurewstwo w Administracji Forum Gazety Wyborczej
                            Autor : Lobo [niezarejestrowany] | Data : 2002-12-30 16:08:58 | IP :
                            krakink00.chello.pl

A jak wejdziesz komuś do domu i na środku pokoju zrobisz kupę, to też będziesz
                            się dziwił, że cię wywalił za drzwi i więcej nie chce wpuszczać? Zdejmując
                            twoje durne wypociny administracja jasno dała ci do zrozumienia, że sobie tego
                            typu tekstów na forum nie życzy. Ich forum, ich wola - albo się
                            podporządkujesz, albo wyny gdzie indziej. I nie jest to cenzura, tylko zwykłe
                            korzystanie z prawa własności - w moim domu to ja i nikt inny decyduje o tym,
                            jacy goście i z jakimi poglądami doń wchodzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka