pawel.zary 25.05.05, 20:28 KRRiTV ma nowe pomysły!!! OPODATKOWAĆ internet i tel.komórkowe. Oczywiście trzeba będzie REJESTROWAĆ sprzęt. www.platforma.org/?sub=aktualnosci&ID=720 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: ktoś nie śpi ,,, 25.05.05, 20:36 pawel.zary napisał: > KRRiTV ma nowe pomysły!!! OPODATKOWAĆ internet i tel.komórkowe. Oczywiście > trzeba będzie REJESTROWAĆ sprzęt. > www.platforma.org/?sub=aktualnosci&ID=720 A czy aby Platforma zyczliwie nie przeszkadzala Wankowej ujawnieniu tego pomyslu, by sie do konca nie skompromitowala? Za pomysl likwidacji KRRiTV wszak mozna zarobic troche punktow przy wyborach ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: ktoś nie śpi ,,, 25.05.05, 21:06 Dla mnie "coś takiego" jak KRRiT jest zbędnym ciałem i powinno byc ono zlikwidowane. W załączniku, który przesłałem jest mozliwośc wysłanie e-mailów do członków KRRiT w celu oprotestowania pomysłu opodatkowania internetu. To jest ważne - sprzeciw i zasypanie członków KRRiT e-mailami. pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś