hasz0 08.12.09, 10:47 forum.gazeta.pl/forum/w,13,104064606,104067651,zbyt_wielu_zpalacilo_zyciem_byscie_sobie_jaja_urza.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 dowody na stol !!! 08.12.09, 11:02 hasz0 napisał: > zbyt_wielu_zpalacilo_zyciem_byscie_sobie_jaja_urza.html Przedstaw argumenty, cytaty, linki. Nie wrzeszcz, nie linkuj do swoich linkow do swoich linkow, do swoich linkow do swoich linkow, do swoich linkow do swoich linkow, do swoich linkow do swoich linkow, ... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 tu_______________dowody na Okr.Stół 08.12.09, 11:31 dowód na stół ofiary wolnego rynku Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________tu___R7 masz 2______dowod na Okr.Stół 08.12.09, 11:34 kolejny dowód na tzw. wolny rynek wg R7 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ______________KTO jest bez arg? KTO łże?_____ 08.12.09, 11:06 najzwyklejsza bolszewia to jestes Ty! hasz0 08.12.09, 11:00 Odpowiedz ____________ślepy na jedno oko! Wytęż drugie oko i przeczytaj wolny rynek _________o skutkach Twojej ślepoty!__________ [b][u]Potem przeanalizuj swoja tezę:[/[/u]b] " > Wolny rynek ma dawac szanse wszystkim. ________Rozumiesz ośle tańczący na grobach uczciwych?_______ Nie reglamentuje szans. Ty TAK TY!!!! w tytule > reglamentujesz wykluczeniowo. To jak reklamujesz wykluczenie POLSKIEGO NARODU na korzyść zbrodniarzy, kanalii i karierowiczów z komunistycznych sitw i mafii TO najzywyklejsza bolszewia. Rycho7 napisał: > "wilczy kapitalizm PZPR i SB"______________ IQ=? Wolny rynek ma dawac szanse wszystkim. Nie reglamentuje szans. Ty w tytule reglamentujesz wykluczeniowo. To najzywyklejsza bolszewia. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ______________KTO jest bez arg? KTO łże?_____ 08.12.09, 11:11 hasz0 napisał: > najzwyklejsza bolszewia to jestes Ty! Splonilem sie jak niewinna panienka. Kokiet jestes Tadzienku. Nawet bez tego figlarnego jezyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________raczkujesz? nóżętami czy PO-liczkami? 08.12.09, 11:24 ________PO RAZ KOLEJNY SIĘ KOMPROMITUJESZ!________ Po czym nie bacząc na to, ze nie rozumiesz swojej kompromitacji próbujesz mentorsko pouczać! POKAZAŁEM - nie osądzajac ani nie wnikając w to, kto ma rację, dyskusję bez skakania jak hiena po grobach, bez wyzwisk. Piszesz banały! Trywialne banały! A świat nie da się ująć w najbardziej nawet skomplikowane modele. Cóz dopiero w prostackie banały. > Konserwatywne lobby 1. Wyraznie widac, ze nie czytasz swoich "adwersarzy". A jak czytasz to nie rozumiesz bo nie chcesz rozumiec. 2. Ekoterrorysci w rozny sposob zarabiaja na "ekologii". 3. Lepiej zyc w czystym srodowisku niz w zatrutym. 4. Nalezy maksymalnie oszczedzac energie i surowce. Wprowadzac recykling. Oszczedzanie jest istota kapitalizmu. Oczywiscie nie oszczedzanie na konsumpcji kapitalistow. 5. "Skamieliny" energetyczne sa na wyczerpaniu. Nalezy przestawiac ekonomie na odnawialne zrodla energii. 6. Nalezy unikac chybionych inwestycji. "Ocieplenie klimatu" jest jak dotychczas falszywa podstawa do inwestowania. !!! 7. Katolicy moga sie przeniesc do raju. Nie musza niszczyc planety Ziemia. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ______________KTO jest bez arg? KTO łże?_____ 08.12.09, 11:11 oceń zdjęcie Scana z 68 albo arg piq-a o A/H1N1 hasz0 08.12.09, 11:10 Odpowiedz potem po tej wprawce - swój żałosnie mitomański tekst z ukochanym urojeniem żabiej słomki we własnym tyłku Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ______________KTO jest bez arg? KTO łże?_____ 08.12.09, 11:19 hasz0 napisał: > > oceń zdjęcie Scana z 68 albo arg piq-a o A/H1N1 > > hasz0 08.12.09, 11:10 Odpowiedz > > potem po tej wprawce - swój żałosnie mitomański tekst > z ukochanym urojeniem żabiej słomki we własnym tyłku Rozdwojenie postu czy jazni? Haszoparanoja rulezz. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ______________KTO jest bez arg? KTO łże?_____ 08.12.09, 11:41 najpierw skaczesz na grobach jak hiena.... potem wyszydzasz krytykę "oszczędzania" na "niesprawdzonych" szczepionkach....popierasz w cąłej rozciągłości insynuacje ScanaśMiecia o 68 itd.itp. po czym na zdemaskowanie Twoich paranoi reagujesz odwyrtkowo ! Opamietajżesz się... linki dowody na twoją wizję uczciwej Polski z uczciwym normalnym, nietajnym wolnym rynkiem i rządem nie opartym na tajnych sł. i pijarze wizerunkowym, który nie chwyta się bezczelnych, kompromitujących, tupeciarskich sztuczek - czytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________pasuje Ci taka ferajna jaką popierasz? 08.12.09, 11:43 forum.gazeta.pl/forum/w,13,104024384,104053964,Zaliles_sie_Mieciu_ze_na_emerytury_zabraknie.html Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: ____________pasuje Ci taka ferajna jaką popie 08.12.09, 11:56 Ja sie nie zalilem, zaliles sie ty. Z twoja inteligencja, gdyby nie komuna moglbys pracowac u mnie przy sprzataniu stajni i byc moze w niedziele dostapil bys zaszczytu powozenia bryczka. Komunie zawdzieczasz wszystko nawet zamilowanie do totalitaryzmu ino zamieniles moskiewski na watykanski. Tak to wlasnie jest z Mieciami, ze zawsze musza komus doopsko lizac. Kiedys utrzymywales sekretarzy od propagandy a dzis bande czarnuchow, ktorzy zakladaja swoje POP w kazdej mozliwie firmie. Tobie zabraknie na emeryture, nie martw sie a ci co tobie ja przejadaja jeszcze skasuja za twoj pogrzeb. Frajerstwo rulez!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Chętnie Ci PO-sprzątam w czerepie! Bedziesz miał w 08.12.09, 12:14 wszystko na swoim miejscu! __________Podaj tylko swoje namiary! ####################################### Tu PO-każe Ci jak łatwo i sprawnie sprzątam w głowach głupców nawet takie smierdzące GW-na, wyczytane przez niesamodzielnie myslacych w skradzionym opozycji szmatławcu wybiorczym. ####################################### "Ja sie nie zalilem, zaliles sie ty. #: Nie żaliłem sie tylko żal mi było naiwnych idiotów , fanów wizerunku, którym wizerunek byz może w nagroę rzuci chłap afer wystarczajacy na na słoną wodę. Z twoja inteligencja, gdyby nie komuna #:...wbrew komunie mój milusiński! Nie brałem od komuny niczego. Psałem Ci czym mnie chvieli przekupić (talony , mieszkania) ...po co kłameisz/ Tak nie znosisz faktów? > moglbys pracowac u mnie przy sprzataniu stajni i byc moze w #: przy takich "konikach" pracuje na tele-odległość włąśnie to teraz robię niedziele dostapil > bys zaszczytu powozenia bryczka. Komunie zawdzieczasz wszystko nawet zamilowani> e > do totalitaryzmu ino zamieniles moskiewski na watykanski. Tak to wlasnie jest z > Mieciami, ze zawsze musza komus doopsko lizac. Kiedys utrzymywales sekretarzy o > d > propagandy a dzis bande czarnuchow, ktorzy zakladaja swoje POP w kazdej mozliwi > e #: komunie nie zawdzieczam niczego! Jesteś 100 ofiarą swoich urojeń Twoi PO-rzednicy już dawno zrezygnowali z takich pomówień: Pisali najpierw: Nie masz domu, nie masz a tego, a to tamtego.. Potem wybudowałeś sie w komunie itp. Sam dowodzisz recydywy swej tępoty w konfrontacji z DAWNO JUŻ TUTAJ WYPROSTOWANYMI POMÓWIENIAMI! > firmie. Tobie zabraknie na emeryture, nie martw sie a ci co tobie ja przejadaja > jeszcze skasuja za twoj pogrzeb. Frajerstwo rulez!!!!!!!!!! #:..no i widzisz ? Jakie farmazony wypisujesz? wszystko odwrotnie niż jest naprawdę ))) Odpowiedz Link Zgłoś