vicky17 10.12.09, 17:45 i ma prawo do wlasnych opinii na dowolne tematy. Nowy skandal z nowymi oskarzeniami o zaginiecie 25000 dzieci ukrainskich w izraelu w ciagu ostatnich 2 lat. haaretz.com/hasen/spages/1132425.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 straszne 10.12.09, 17:51 i jeszcze smieja protestowac na temat petycji czlonkow knessetu. nu doprawdyz ten swiat na glowie stoi. Meanwhile, Ukrainians demonstrated outside the Israeli Embassy in Kiev on Tuesday to protest a letter signed by 26 Knesset members condemning what they described as anti-Semitic remarks by presidential candidate Sergey Ratushnyak. Protesters chanted "Ukraine isn't the Gaza Strip," indicating they consider the MKs to be trying to exert control over their country. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: straszne 10.12.09, 18:43 vicky17 napisała: > i jeszcze smieja protestowac na temat petycji czlonkow knessetu. > nu doprawdyz ten swiat na glowie stoi. > > Meanwhile, Ukrainians demonstrated outside the Israeli Embassy in Kiev on > Tuesday to protest a letter signed by 26 Knesset members condemning what they > described as anti-Semitic remarks by presidential candidate Sergey Ratushnyak. > Protesters chanted "Ukraine isn't the Gaza Strip," indicating they consider the > MKs to be trying to exert control over their country. mam nadzieje ze to jednak nie jest prawda z tymi dziecmi, horror! tutejsze klikacze zamiast klikac wlasnie powinny przedstawic ze tak nie jest ale chyba wymagam za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: straszne 10.12.09, 18:53 annaste1 napisała: > > mam nadzieje ze to jednak nie jest prawda z tymi dziecmi, horror! > tutejsze klikacze zamiast klikac wlasnie powinny przedstawic ze tak nie jest al > e chyba wymagam za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: straszne 10.12.09, 18:59 oj wej, rochellinska.... ty bedziesz musiala poczekac troche w kolejce.... widze, ze stan twojego mozgu jest gorszy, niz myslalam... to jak to wyglada wlasciwie? my te dzieciaki to na organy importujemy, czy do adopcji? Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: straszne 10.12.09, 19:06 vicky17 napisała: > no zdaje sie,ze ktos tych konkretow rzada i ich nie otrzymuje.pytanie dlaczego > wlasnie? > > Vyacheslav Gudin told the estimated 300 attendees of the Kiev conference a > detailed story about a Ukrainian man's fruitless search for 15 children who had > been adopted in Israel. ja wiem ze ich nie znalazl i zada, wlasnie mowie ze nie pojmuje jak to jest mozliwe ze nikt sie nie tlumaczy... ochydny ten swiat sie zrobil szczerze mowiac Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: straszne 10.12.09, 19:12 annaste1 napisała: > > > ja wiem ze ich nie znalazl i zada, oops rzady z zadaniami mi sie myrdnely,ale tak to jest jak czlowiek mysli w jednym jezyku a pisze w drugim ad rem.. nie wiem co myslec o tym,ze ktos nie moze znalezc odpowiedzi na proste pytania..gdzie sie podzialy dzieci,ktore byly zaadoptowane przez kogos w izraelu? w koncu chyba nie rozplynely sie gdzies tylko jest jakis slad,za ktorym mozna pojsc. smutne to bo mowimy o biednych krajach, z ktorych bogatszy kraj adoptuje dzieci a potem slad po nich ginie? Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: straszne 10.12.09, 19:32 vicky17 napisała: > > > oops rzady z zadaniami mi sie myrdnely,ale tak to jest jak czlowiek mysli w > jednym jezyku a pisze w drugim > ad rem.. nie wiem co myslec o tym,ze ktos nie moze znalezc odpowiedzi na proste > pytania..gdzie sie podzialy dzieci,ktore byly zaadoptowane przez kogos w > izraelu? w koncu chyba nie rozplynely sie gdzies tylko jest jakis slad,za ktory > m > mozna pojsc. > smutne to bo mowimy o biednych krajach, z ktorych bogatszy kraj adoptuje dzieci > a potem slad po nich ginie? > > trzeba bedzie poczekac pewnie az ktos laskawie raczy wyjasnic co sie z tymi dziecmi stalo oby to bylo klamstwo juz wielokrotnie spotkalam sie z sytuacja gdzie np. adopcje dzieci z biednych rodzin sa nielegalne, kradnie sie je po prostu i sprzedaje a tutaj taka wiadomosc- po prostu jak wyjeta z jakiegos paranoidalnego filmu ktorego rezyser jest oblakany Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: straszne 10.12.09, 19:41 annaste1 napisała: > > > > > > trzeba bedzie poczekac pewnie az ktos laskawie raczy wyjasnic co sie z tymi dziecmi stalo no zdaje sie,ze pytajacy nie doczekali sie odpowiedzi i stad takie oskarzenie powstalo. slowem czekaj tatka latka. pare miesiecy temu szwedzka gazeta wywolala kontrowersje,wiazac zagnionych palestynczykow z afera nowojorskiego handlu ludzkimi organami,a teraz ukraina zaczyna zadawac niewygodne pytania i jak widac nie dostaje na nie odpowiedzi, poza znanym krzykiem na temat antysemityzmu,ktory to jest uniwersalna bronia przeciwko kazdej krytyce ich panstwa. ciekawe, ze jak pluje sie na polske,ukraine,rosje,chiny czy usa to juz nie mamy nazewnictwa podobnego do antysemityzmu..znowu mamy tu wylacznosc. www.rebelnews.org/politics/europe/120179-ukrainian-kids-new-victims-of-israeli-organ-theft Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: straszne 10.12.09, 19:54 ja cie mowie rochellinska.... my tutaj zorganizowalismy caly przemysl kradziezy ludzi zywych, trupow, dzieci i doroslych i z dochodow utrzymujemy cale nasze idf... zolnierze tak dobrze utrzymywani, najpierw z radoscia morduja kazdego palestynczyka, potem transportuja ich do israela, i z tych za ich organy zarobione pieniadze wydaja na pizze.... ja to bym na twoim miejscu juz dawno stala pod drzwiami human rights watch.... dowody nie sa potrzebne tam... wystarczy oskarzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: straszne 10.12.09, 19:55 vicky17 napisała:ciekawe, ze jak pluje sie na polske,ukraine,rosje,chiny czy usa to juz nie mamy > nazewnictwa podobnego do antysemityzmu..znowu mamy tu wylacznosc. no jakzeby nazywac podobnie? przeciez to sa "wybrani" Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: straszne 10.12.09, 19:59 annaste1 napisała: > > no jakzeby nazywac podobnie? przeciez to sa "wybrani" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: straszne 10.12.09, 20:08 ciekawa jestem, jak dlugo bedziecie dziewczynki rozpisywac sie na ten ach ach ach jak interesujacy temacik.... i kiedy w koncu dostaniecie dowody.... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: straszne 10.12.09, 20:25 dana33 napisała: > ciekawa jestem, jak dlugo bedziecie dziewczynki rozpisywac sie na ten ach ach > ach jak interesujacy temacik.... > i kiedy w koncu dostaniecie dowody.... gdybym byla na twoim miejscu 33 to zamiast sie nerwowo hihrac poszukalabym i wyjasnila, jako ze twoja pozycja na Aqua jest w formie "wybranej arogancji" chamskiej i nic nie wyjasniajacej wiec nie mam do ciebie zadnych pytan- idz lepiej i napisz kolejny durny list na erecu tam zawsze czeka grupa baranow gotowa ci przyklasknac Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: straszne 10.12.09, 20:52 ale nie jestes, annaste... wiem, ze cie to boli, ale farsztejst.... bozia nie wszystkim dala.... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: straszne 10.12.09, 21:09 dana33 napisała: > ale nie jestes, annaste... wiem, ze cie to boli, ale farsztejst.... bozia nie > wszystkim dala.... biedny oglupialy babsztylu snij dalej o swojej wielkosci w koncu nawet takie "wybrane" 33 musi miec marzenia zanim sie jeszcze budze juz dziekuje Bogu ze nie musze tak jak ty wspierac bandytow i akceptowac przelewu krwi niewinnych....... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 po co karmisz trolla 10.12.09, 21:16 annaste1 napisała: > biedny oglupialy babsztylu nie widzisz z jaka desperacja to to rzuca sie na kazdego na tym forum. nawet jak ma swieto to lata tu z idiotyzmami..olej ja,to najlepsze na hasbare. nie ma co rozmawiac z kims kto jest trenowany by rozmowe niszczyc,kazda rozmowe,kazdy temat i kazdego niewygodnego. to profesjonalni agenci a nie forumowicze, wiec niech sami ze soba rozmawiaja na temat przepisow na placki z instant puree. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: po co karmisz trolla 10.12.09, 21:26 vicky17 napisała:po co karmisz trolla juz nie bede, masz racje jak jestem w dobrym nastroju to mi sie czasem wydaje ze jednak nawet do tak kompletnie pustego lba jak w.w. moze cos kiedys dotrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: straszne 10.12.09, 21:00 annaste1 napisała: mam do ciebie zadnych pytan- idz lepie > j i napisz kolejny durny list na erecu tam zawsze czeka grupa baranow gotowa ci > przyklasknac nie widze,ze ktos je ma,ale hasbara lubi sie wciskac wszedzie,nawet tam,gdzie nikt ich nie chce. daj jej pisac,szczegolnie ciekawe sa te przepisy ,gdzie sol,cukier,mayo,smietana,maslo,olej i instant kartoflane puree prym wioda. jaka kuchnia taki nastroj i taki poziom cholesterolu,a co za tym idzie cisnienia Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: straszne 10.12.09, 20:17 vicky17 napisała:jak cos przedobrzysz to jest niestrawne i nikt tego jesc > nie chce jesli nie musi absolutnie! czosnek to nie jest jedyna na swiecie przyprawa i uzywanie go w kosmicznych ilosciach bardzo szkodzi na watrobe! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: straszne 10.12.09, 18:57 dla ciebie annaste juz znalezlismy odpowiedni mozg.... bedzie dostarczony jutro, jeszcze przed szabatem.... zapakuj mala torbe z kosmetykami do szpitala i badz gotowa na wezwanie magen david adom.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ukraina nie jest Gaza 10.12.09, 18:07 Gdy sie formułuje tak ciężkie zarzuty trzeba miec rownie ciężkie dowody, ja ich nie widze. Poki co wyglada to na jakis antysemicki paroksyzm w czasie kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ukraina nie jest Gaza 10.12.09, 18:12 hansgrubber napisał: > Gdy sie formułuje tak ciężkie zarzuty trzeba miec rownie ciężkie > dowody, ja ich nie widze. Poki co wyglada to na jakis antysemicki > paroksyzm w czasie kampanii wyborczej. > poki co to widze,ze bez uczestniczenia w konferencji w Kijowie, rzucasz slowami na wiatr. wiesz cos o niej,czy wyglasza opinie na podstawie czytania swoich postow do dany? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ukraina nie jest Gaza 10.12.09, 18:18 wolna444 napisała: > tak w skrocie vicky bo wiesz ja nie teges z ang. - to sa podejrzenia > czy pewnik o tych organach z dzieci ? > Najlepszy interes zydowski 21 wieku ? zawsze mozesz korzystac z google translations tinyurl.com/y9bppm5 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ukraina nie jest Gaza 10.12.09, 18:19 samas prawda maglarciu... mamy specjalne samoloty, co to kursuja dzien w dzien i przewoza te dzieci, a organy to sie wyciaga z nich na pokladzie samolotu, coby szybciej bylo... widzialam wszystkie teczki oczekujacych na te organy.... jednym z ochotnikow to wlasnie rochellina jest.... sama prawda, tylko prawda i nic innego jak prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ukraina nie jest Gaza 10.12.09, 18:21 aaaaaa...... zapomnialam dodac, bo napewno jestes bardzo zainteresowana, jakiego to organu potrzebuje rochellinska: mozg.... szukamy tylko odpowiedniego dziecka, ktorego IQ przekroczy te 35, ktore w tej chwili posiada rochellinska... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: straszne 10.12.09, 19:25 wolna444 napisała: > Tak jak z Palestynczykami sie swiat raczej nie liczy przez Hamas tak > tutaj to juz nie ujdzie bezkarnie ... > Ukraina w Europie jest nie w Azji, /tam niech sie pozarzynaja ntb/ nie zgodze sie z tym. dopoki w tamtym regionie bedzie istniec tego typu sytuacja jaka mamy obecnie,dopoty swiat bedzie za nia placil nowymi konfliktami. pytanie komu najmniej zalezy na pokoju bo musialby zaczac normalnie i samodzielnie egzystowac? Odpowiedz Link Zgłoś
melord mimo wszystko.. 10.12.09, 21:46 nie bardzo w ta historyjke wierze.. 25 tys. dzieci ot tak wywieziono w ciagu 2 lat ...spory samolot dziennie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis wikus,,,w ktorym barze za darmo daja? 11.12.09, 07:02 bo tez bym sie napil, he, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Jasne, ze to prawda, wikus! 11.12.09, 07:11 na mace przerobili, na mace! Odpowiedz Link Zgłoś