aaki 20.12.09, 21:48 zyda www.rp.pl/artykul/409025.html widzi mi sie ze to niegłupi facet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Podobne opinie 20.12.09, 21:58 "wojna niedowygrania" juz glosil angielski general rok temu czy cos. Szkoda pieniedzy, szkoda zyc bo teraz juz faktycznie chodzi o to jak "z honorem sie wycofac". Interesujaca uwaga o kobietach. Ae jakze sluszna. Jak juz bowiem pisal Bronislaw Malinowski, inne kultury trzeba uszanowac a nie swoje wzorce narzucac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Podobne opinie 20.12.09, 22:07 bardzo madry czlowiek,zeby tylko tuskowi ktos to przeczytal i zeby tusk zrozumial argumentacje tego madrego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
perla gdzie on tam mądry 20.12.09, 22:15 wojnę przegrywamy bo żołnierze boją się strzelać, gdyż sąd im zaraz grozi. A talibowie nie mają tego problemu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: gdzie on tam mądry 20.12.09, 22:18 perla napisał: > wojnę przegrywamy bo żołnierze boją się strzelać, gdyż sąd im zaraz grozi. A > talibowie nie mają tego problemu właśnie. perla przeczytaj najpierw calosc, jak nie starczy raz to ze dwa razy,ruscy tez strzelali i co? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: gdzie on tam mądry 20.12.09, 22:23 gini napisała: > ruscy tez strzelali i co? widać za słabo strzelali. I nie mogli bardziej bo oni przecież nieśli tam wspaniały ustrój a nie śmierć właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla bo wojnę z muslim można wygrać tylko 20.12.09, 22:10 tzw. wojną totalną. Z drugiej strony zachód nie może takiej wojny prowadzić bo za dużo protestów by było. Ty PF też pewnie protestowałbyś, patrząc na twe opinię w sprawie akcji w Gazie. A muslim nie mają żadnych problemem z prowadzeniem wojny totalnej, a protestujących wieszają. Jedyne co można robić to przestać ich przyjmować do Europy. Ale też protesty będą. Dlatego islam wygra w końcu. Przez tych co tak protestują właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 jak sie rozpoznaje antysemite???? 20.12.09, 22:15 normalny czlowiek by napisal: o afganistanie ciekawa opinia... antysemita napisal: o afganistanie opinia zyda.... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jak sie rozpoznaje antysemite???? 20.12.09, 22:17 dana33 napisała: > normalny czlowiek by napisal: o afganistanie ciekawa opinia... > antysemita napisal: o afganistanie opinia zyda.... a gdzie tu antysemityzm? o afganistanie opinia amerykanina to antyamerykanizm? a opinia polaka to antypolonizm? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: robisz się smieszno-żałosna 20.12.09, 22:40 podsuwasz sie pod moj zydowski nos od lat... a to to podales mi na srebrnej tacy, felczerku antysemicki... Odpowiedz Link Zgłoś
perla przestańcie 20.12.09, 22:44 bo to nie jest już zabawne. Pisaliście na forum, że znacie się z realu. Czy ta znajomość do niczego was nie obliguje właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
perla no to się bijcie nadal 20.12.09, 23:01 takimi tekstami. Można się zwyzywać, i owszem, ale nie non stop. A jeżeli tak dana chcesz, to ty nigdy nie kłamiesz jak napisałaś o sobie nie raz. No więc, czy aaki kradnie ligninę naprawdę właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no to się bijcie nadal 20.12.09, 23:07 nie wiem.... nie widzialam.... ale mi to opowiedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: no to się bijcie nadal 20.12.09, 23:11 dana33 napisała: > ale mi to opowiedzial... aha, nie wiedziałem tego. Słowem, lepiej nie mówić o swoich sprawach. Szczególnie kobiecie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no to się bijcie nadal 20.12.09, 23:12 nu perla.... to felczerek wlasnie zaczal wynosic na forum prywatne sprawy, rozpoczynajac od ujawnienia tomkowej... tak ze lepiej po prostu nie przyjmowac gosci a la felczerek... Odpowiedz Link Zgłoś
perla a właściwie dana 20.12.09, 23:16 o co wy żeście się tak skłócili? Aaki przecież był na FE właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: no to się bijcie nadal 20.12.09, 23:18 pewnie sie spodziewała ze za miske niezjadliwego czulentu zostane jej klakierem. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ja tam do garnków nikomu nie zagladam 20.12.09, 23:22 bo liczy się gest a nie smak właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ja tam do garnków nikomu nie zagladam 20.12.09, 23:26 bezinteresowny gest. mądralo. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ja tam do garnków nikomu nie zagladam 20.12.09, 23:33 aaki napisała: > bezinteresowny gest. mądralo. przepraszam cię aaki, ale czy jak dana postawiła ci ten czulent to zażądała czegoś w zamian właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ja tam do garnków nikomu nie zagladam 20.12.09, 23:39 sledztwo prowadzisz? czy nie dostałes w głowe przypadkiem jakąś sprężyną z naprawianego fotela Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ja tam do garnków nikomu nie zagladam 20.12.09, 23:55 aaki napisała: > czy nie dostałes w głowe przypadkiem jakąś sprężyną z naprawianego > fotela tego się nie obawiam. Ty aaki mnie wyleczysz w razie czego właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ja tam do garnków nikomu nie zagladam 21.12.09, 00:09 marnujesz czas na forum. a mogłbyś już przez te kilkadziesiat minut zastrzelic kilku muzułmanów. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ja tam do garnków nikomu nie zagladam 21.12.09, 00:12 aaki napisała: > marnujesz czas na forum. a mogłbyś już przez te kilkadziesiat minut > zastrzelic kilku muzułmanów. musiałbym mieć taki rozkaz od rządu. Wtedy wykonałbym go właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ja tam do garnków nikomu nie zagladam 20.12.09, 23:30 perla napisał: > bo liczy się gest a nie smak właśnie. no wlasnie skoro liczy sie gest to dlaczego uwazasz,ze goscine mozna wulgarnie,publicznie i w najbardziej chamski sposob szargac na forum,a to wlasnie robili twoi znajomi z aakim, jakbys sie pytal. nie kazdy lubi twoja tolerancje w stosunku do lobuzow,ktorzy szargaja twoje prawdziwe nazwisko publicznie. ty ja masz ale nie kazdy musi ja podzielac. ty znowu nie wiesz o co chodzi,bos nowy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ja tam do garnków nikomu nie zagladam 20.12.09, 23:37 vicky17 napisała: > a to > wlasnie robili twoi znajomi jacy moi znajomi niby? Jesteś nowa na forum właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ja tam do garnków nikomu nie zagladam 21.12.09, 00:41 perla napisał: > > > jacy moi znajomi niby? > Jesteś nowa na forum właśnie? no wlasnie perla,chyba nowa jestem bo nie rozumiem twej milosci do kogos kto cie co dzien w tylek kopie. no chyba ,ze macie ukartowany scenariusz tematow forumowych,lokalnych wojenek lub dowolnego scenariusza happeningow forumowych. normalny ktos z taka zgraja by sie nie calowal,a ty to robisz wiecej niz czesto. nawet to dziwne pytanie do aaki daje wiele do myslenia dla kogos kto zna chamstwo dany od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ja tam do garnków nikomu nie zagladam 21.12.09, 00:46 Vicky, mnie się po prostu nie chce wierzyć, że dana dając miskę z owym czulentem zażądała lojalności za to. A wiesz czemu? Bo aaki nie wiedziałby, że czulent dany paskudny był, gdyż na takie postawienie sprawy nie wziął by go do ust właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki zaburzenia obsesyjno-kompulsywne 20.12.09, 22:51 w tym przypadku polegające na dopatrywaniu sie we wszystkim antysemityzmu. "Ciężkie formy obsesyjno-kompulsyjne, stanowią znaczącą przeszkodę w przeciętnym funkcjonowaniu i mogą stanowić o inwalidztwie. " Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: dana antysemitko 20.12.09, 22:55 dana33 napisała: > podsuwasz sie pod moj zydowski nos od lat... > a to to podales mi na srebrnej tacy, felczerku antysemicki... czemu podkreslasz, ze jestes zydowka. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: bo wojnę z muslim można wygrać tylko 20.12.09, 22:15 A może Amerykanie prowadzą tę wojnę zbyt humanitarnymi metodami? Co za bzdura! Zawsze gdy liberalne demokracje przegrywają wojny, to znajdą się ludzie, którzy będą zwalać winę na „nadmierny humanitaryzm"! Spójrzmy na inwazję sowiecką. Przecież Armia Czerwona na terenie Afganistanu dokonywała niewyobrażalnych zbrodni. Sowieci naprawdę się nie patyczkowali i mordowali ludzi na masową skalę. I co im to dało? Też dostali w skórę. A co z Hitlerem na froncie wschodnim? Niemcy na podbitych terytoriach nie przebierali w środkach i jakoś nic im to nie pomogło. Wywołało tylko jeszcze większą nienawiść. W Afganistanie od kilkudziesięciu lat toczy się permanentna wojna. Ci ludzie są twardzi jak stal. Nie boją się śmierci, bo do niej przywykli, nie daliby się sterroryzować. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: bo wojnę z muslim można wygrać tylko 20.12.09, 22:20 nie rozumiesz. Sowieci chcieli tam utrzymać komunizm a nie walczyć totalnie. A do walki z bandytą nie potrzeba ci zasad lecz pistolet właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: bo wojnę z muslim można wygrać tylko 20.12.09, 22:23 perla napisał: > nie rozumiesz. Sowieci chcieli tam utrzymać komunizm a nie walczyć totalnie. > A do walki z bandytą nie potrzeba ci zasad lecz pistolet właśnie. alez walczyli totalnie ,ten pan wie o czym mowi, ty perla chyba nie bardzo ,wierz mi wole opierac sie na opiniach specjalisty niz na twoich. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: perla 20.12.09, 22:25 Martin van Creveld urodził się w 1946 roku w Holandii, ale jego rodzina wkrótce wyemigrowała do Izraela. Studiował w Londynie i Jerozolimie, gdzie przez wiele lat pracował na Uniwersytecie Hebrajskim. Napisał kilkanaście książek na temat historii wojskowości, strategii i taktyki, stając się jednym z najwybitniejszych specjalistów w tych dziedzinach na świecie. Wykładał w najbardziej prestiżowych wojskowych uczelniach zachodniego świata na czele z U. S. Naval War College. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Co ty chcesz 20.12.09, 22:22 im tam wyslac bombe atomowa? Ten doradca pisze, ze trzeba bylo wielkiej armii na poczatku albo "po rosyjsku" znalezc jakiego Kadyrowa i dac mu rzady. Co do przyjmowania w Europie to faktycznie sie skonczylo. Francja wyslala kilka dni temu samolot z uchodzcami afganskimi. Dolacza pewnie u siebie do mudzeidinow by sie zemscic... PF Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Co ty chcesz 20.12.09, 22:28 polski_francuz napisał: > im tam wyslac bombe atomowa? niekoniecznie. Są inne metody. > Co do przyjmowania w Europie to faktycznie sie skonczylo. Francja wyslala kilka > dni temu samolot z uchodzcami afganskimi. a którą klasą lecieli? Ekonomiczną czy biznesową? I kto a lot zapłacił? Wiesz jak można skutecznie powstrzymać muslim przed przyjeżdżaniem tutaj? Rozstrzeliwać natychmiast na granicy. Wtedy w mig przestaną przyjeżdżać właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Co ty chcesz 20.12.09, 22:32 "Są inne metody." Rownie humanitarne pewnie. "Rozstrzeliwać natychmiast na granicy" Perla, albo jestes na rauszu, albo jakis Arab ci strasznie podpadl. Piszesz jak bolszewik o kapitalistach. Wszystkich muslimow nie zabijesz i jakos trzeba z nimi zyc na tym swiecie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Co ty chcesz 20.12.09, 22:36 polski_francuz napisał: > Wszystkich muslimow nie zabijesz i jakos trzeba z nimi zyc na tym swiecie. ależ ja nie chcę zabijać wszystkich muslimów. Lecz tylko tych co chcą tu przyjechać. Dla przykładu aby inni zaczęli wzdragać się przed przyjazdem. Lamentujecie tu, że to inna kultura jest, i nie wolno nam narzucać własnej. Ale skoro inna, to u nas nie ma miejsca dla nich, bo my też inna kultura jesteśmy właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Minister obrony Niemiec 21.12.09, 18:28 jest zdania, ze trzeba podjac dyskusje z talibami o bardziej moderowanych pogladach. Prasa interpretuje to jako poczatek strategii opuszczenia Afganistanu: www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,668382,00.html PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Co ty chcesz 20.12.09, 22:32 perla napisał: > Wiesz jak można skutecznie powstrzymać muslim przed przyjeżdżaniem tutaj? > Rozstrzeliwać natychmiast na granicy. Wtedy w mig przestaną przyjeżdżać właśnie > . koles dany sie odezwal..najlepiej piece wlaczyc w auszwitz,tym razem dla innej rasy. myslalam,ze hitler i jego idee juz w polsce nie sa popularne,ale jak widze w lublinie jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: bo wojnę z muslim można wygrać tylko 20.12.09, 22:24 perla napisał: > tzw. wojną totalną. nie rozumiem dlaczego masz mentalnosc nazisty i chcesz by za winy paru unicestwic cala rase? problem z taka mentalnoscia jest taki,ze jesli zrobil by to samo muslim tobie to juz by byl twoim wrogiem. problem z wojnami,ktore prowadzimy jest jeden i ten sam..nie mozemy zaszczepic im naszej kultury bo to nie nasz swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: bo wojnę z muslim można wygrać tylko 20.12.09, 22:27 Jakaz to rase barbarzynka dostrzeglaw Afganistanie? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: bo wojnę z muslim można wygrać tylko 20.12.09, 22:29 marouder.eu napisał: > Jakaz to rase barbarzynka dostrzeglaw Afganistanie? pozno dzis wstales a moze ban ci pozno zniesli? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Vicky, wróćmy do początku. 20.12.09, 22:33 czemu wojna tam jest? Bo stamtąd poszedł atak na WTC. No to ok, wycofajmy się, ale żadnego wpuszczania muslim do nas, skoro oni tak inną kulturą są. Co ty na to właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Vicky, wróćmy do początku. 20.12.09, 22:38 im wiecej wojen im wiecej nawracania ich na demokracje, tym wiecej imigrantow, prosb o azyl, a polit poprawna europa nie odmawia. zostawic ich samym sobie, niech robia u siebie co chca. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Vicky, wróćmy do początku. 20.12.09, 22:40 gini napisała: > zostawic ich samym sobie, niech robia u siebie co chca. niebawem u siebie to oni będą w Belgii. Za jakieś 30 lat. Ponad 50% dzieci rodzących się w Brukseli to dzieci muslim są właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky, wróćmy do początku. 20.12.09, 22:42 perla napisał: > niebawem u siebie to oni będą w Belgii. Za jakieś 30 lat. Ponad 50% dzieci > rodzących się w Brukseli to dzieci muslim są właśnie. no no niebawem zydzi u ciebie beda juz sie awanturuja co masz w auszwitz robic.. Odpowiedz Link Zgłoś
perla to w Polsce ponad 50% niemowlaków to Żydzi są? 20.12.09, 22:46 vicky17 napisała: > no no niebawem zydzi u ciebie beda juz sie awanturuja co masz w auszwitz robic. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to w Polsce ponad 50% niemowlaków to Żydzi są 20.12.09, 22:49 perla napisał: > vicky17 napisała: > > > no no niebawem zydzi u ciebie beda juz sie awanturuja co masz w auszwitz > robic. a co moze muslim? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to w Polsce ponad 50% niemowlaków to Żydzi są 20.12.09, 22:52 vicky17 napisała: > a co moze muslim? a Żydzi właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Vicky, wróćmy do początku. 20.12.09, 22:58 perla napisał: > gini napisała: > > > zostawic ich samym sobie, niech robia u siebie co chca. > > niebawem u siebie to oni będą w Belgii. Za jakieś 30 lat. Ponad 50% dzieci > rodzących się w Brukseli to dzieci muslim są właśnie. nie musisz mnie uswiadamiac, ja tu mieszkam,ale gdy probuje na aqua cos napisac na ten temat to zaraz jest wrzask , bo w polsce jest ich malo ,ale i tak polska placi na nich, bo placi podatki do unii. Odpowiedz Link Zgłoś
perla no więc gini sama widzisz, że 20.12.09, 23:06 nie należy ich przyjmować. Niech siedzą u siebie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky, wróćmy do początku. 20.12.09, 22:41 perla napisał: > czemu wojna tam jest? Bo stamtąd poszedł atak na WTC. > No to ok, wycofajmy się, ale żadnego wpuszczania muslim do nas, skoro oni tak > inną kulturą są. > Co ty na to właśnie? no to wrocmy do poczatku poniewaz szwedzi na nas najechali zniszczyc szwecje,poniewaz niemcy nas zabijali zniszczyc niemcy,poniewaz rosjanie nas okupowali zniszczyc rosje..perla albo robisz sobie jaja albo masz fiola balkonowego.. myslisz jak stalinowiec lub nazista..najlepiej nie tylko zabic wszystkich,ale przedtem powyciagac im paznokcie,by sie nauczyli moresu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla to co odpisałaś to zwykły bełkot nie mający 20.12.09, 22:45 nic wspólnego z tym co ja napisałem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to co odpisałaś to zwykły bełkot nie mający 20.12.09, 22:48 perla napisał: > nic wspólnego z tym co ja napisałem właśnie. no belkot jaki czytam to twoj..zachecajacy do mordowania wszystkiego co zyje.. chory jestes czy ci odbilo z powodu checi spowodowania kolejnego hapenningu forumowego? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to co odpisałaś to zwykły bełkot nie mający 20.12.09, 22:50 vicky17 napisała: > no belkot jaki czytam to twoj..zachecajacy do mordowania wszystkiego co zyje.. gdzie coś takiego napisałem właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Najtrudniej byc prorokiem we własnym kraju 20.12.09, 22:07 No i prosze - jeszcze jeden żydek doradca. Ale dlaczego nie potrafi doradzac we wlasnym kraiku izraelitkowskim? Przecież to Izrealitkowo to nie istnieje - ale tylko wegetuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki niekoniecznie najtrudniej 20.12.09, 22:22 Moreover, Van Crevel boasted "Israel had the capability of hitting most European capitals with nuclear weapons," a remark especially pertinent now, as the Israelis and Americans claim Iran will do likewise the moment it develops a nuke. "We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets of our air force." Iran has never made such a remark (or threat) and yet we are told the country is a threat to world peace. "Israel must be like a mad dog, too dangerous to bother," Van Crevel explained. "Our armed forces are not the thirtieth strongest in the world, but rather the second or third. We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that this will happen before Israel goes under." shadowedforest.blogspot.com/2009/04/interview-on-mideast-with-martin-van.html warincontext.org/2007/09/27/opinion-israel-and-the-world-can-live-with-a-nuclear-iran/ Odpowiedz Link Zgłoś
perla ale gdzie ja niby porównałem? 20.12.09, 22:49 napisałem tylko, że tak wyważona operacja jak w Gazie spotkała się z agresywną reakcją. Że niby ludobójstwo. To co mówić o wojnie totalnej właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ale gdzie ja niby porównałem? 20.12.09, 22:53 perla napisał: > napisałem tylko, że tak wyważona operacja jak w Gazie spotkała się z agresywną > reakcją. Że niby ludobójstwo. To co mówić o wojnie totalnej właśnie? ty nazywasz atak na bezbronnych cywilow,lupanie dzieci fosforem, walenie w obiekty mieszkalne,schrony,szpitale i inne obiekty cywilne..atakiem wywazonym? ciekawe jakby to samo robili muslim zydom czy bys tak samo ich chwalil za swietna taktyke? co ty belkoczesz perla..pochwalasz wojny i bestialstwo ,dajac nam tu przyklad czegos? chyba swego zboczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Vicky, gdyby Israel działał tak jak napisałaś 20.12.09, 22:56 to by już Gazy nie było właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky, gdyby Israel działał tak jak napisałaś 20.12.09, 23:09 perla napisał: > to by już Gazy nie było właśnie. a kto im by dal takie prawo..moze sam bog a moze tacy jak ty chorzy psychole? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Vicky, gdyby Israel działał tak jak napisałaś 20.12.09, 23:17 vicky17 napisała: > > a kto im by dal takie prawo.. ogólne prawo do obrony własnego terytorium właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Vicky, wróćmy do początku. 20.12.09, 22:55 melord napisał: > nie zwrociles zapewne uwagi,ze najwiekszy naplyw arabstwa do eu i w swiat zacza > l > sie od "wojny w zatoce" 1991 , a kto tą wojnę rozpoczął? Po prostu, nie przyjmować ich i po kłopocie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla niech to się nazywa i getto 20.12.09, 23:07 aby tylko siedzieli z daleka od Europy właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: niech to się nazywa i getto 20.12.09, 23:17 perla napisał: > aby tylko siedzieli z daleka od Europy właśnie. twoi z fosforem..pelna zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Vicky, USA to duży kraj jest 20.12.09, 23:29 to może byście przyjęli tych z Gazy co by w gettcie nie byli właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
perla no tak 20.12.09, 23:14 dlatego najpierw trzeba odsunąć pedziów od władzy. Moim zdaniem skończy się to wszystko albo dominacją muslim, albo pojawi się ktoś w rodzaju Adolfa. Dlatego też, aby jedno i drugie nie nastąpiło, trzeba działać już, i nie wpuszczać właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki to zamiast 20.12.09, 23:20 produkowac fotele idz na wschodnią granice strzelac do muslimów. daleko od lublina nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to zamiast 20.12.09, 23:25 ale ja nie rządzę aaki i takich rozkazów wydać nie mogę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: to zamiast 20.12.09, 23:27 mozesz samodzielnie zwalczać muzułmanów przenikających przez wschodnia granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to zamiast 20.12.09, 23:31 aaki napisała: > mozesz samodzielnie zwalczać muzułmanów przenikających przez wschodnia > granicę. doradź jak właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: to zamiast 20.12.09, 23:32 perla napisał: > aaki napisała: > > > mozesz samodzielnie zwalczać muzułmanów przenikających przez wschodnia > > granicę. > > doradź jak właśnie? perla zaciagnij sie do armii i na afganistan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: to zamiast 20.12.09, 23:42 jak głosiłeś wszem i wobec jesteś człowiekiem zamoznym. a więc dobry landrover, sprzęt noktowizyjny, informacje o nielegalnych uchodzcach mozna kupic a i bron ostra nie jest chyba w polsce nie do zdobycia. i bedziesz sobie strzelał tak jak postulujesz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to zamiast 20.12.09, 23:52 a ty ich przyjmuj w takim razie. Mam nadzieję, że z czynem. Np. oddasz im jeden pokój w swym domu, ok właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Vicky, gdyby Israel działał tak jak napisałaś 20.12.09, 23:19 melord napisał: > gdyby nie naciski opinii publicznej swiata na > rzez ktora tam urzadzili ,zapewne zrobili by to do konca bez skrupulow, no ale skoro ich i tak zbrodniarzami nazywacie to co im szkodziło zabić o wiele więcej? Tak samo nazywani by byli właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky, gdyby Israel działał tak jak napisałaś 20.12.09, 23:21 perla napisał: > no ale skoro ich i tak zbrodniarzami nazywacie to co im szkodziło zabić o wiele > więcej? Tak samo nazywani by byli właśnie. no wlasnie niedobry swiat im na to nie pozwolil,szczegolnie nie pozwolilo im na to USA skad ci twoi bracia i siostry kroplowke dostaja. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: niech to się nazywa i getto 20.12.09, 23:27 melord napisał: > za pozno.. nie jest za późno jeżeli już teraz się zacznie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Vicky, gdyby Israel działał tak jak napisałaś 20.12.09, 23:35 melord napisał: > Ty chyba w EU mieszkasz wiec nie zaprzeczysz,ze to kraje > demokratyczne i praworzadne...wiedza co robia wyżej pisałeś, że pedały tu rządzą, i ja się z tobą zgodziłem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: o afganistanie opinia 21.12.09, 00:20 To samo pisal on o iraku w 2005 bodajze i wszyscy widzimy jak sie to sprawdzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: o afganistanie opinia 21.12.09, 00:28 irak to kraj w którym funkcjonowały od dawna ,jakby nie było, jakies struktury państwowe zas afganistan to kraj z wielusetletnią tradycją plemienna. Odpowiedz Link Zgłoś