gini 19.02.04, 20:40 Gdzie jest watek o antypolskich plakatach w Izraelu?Nie ma na oslej lawcz, nie ma tutaj , co sie z nim stalo?Wyparowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abstrakt2003 ciach, ciach... 19.02.04, 20:51 A co ma być gini!? Wycięli i już!!! Tak już jest, jedyne kryteria jakimi kierują sie admi "społeczni" to sympatie osobiste, własne przekonania polityczne i preferencje seksualne! Np. Na FŚ administracja toleruje wszelkiej maści lewaków i ich bardzo prowokacyjne teksty, a gdy ktoś o skrajnie odmiennych przekonanich im odpowiada w podobnym stylu to natychmiast WYCINAJĄ taką ripostę! Pozdrawiam i nie miej złudzeń gini vel flamandka! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Gini czy moge wiedziec 19.02.04, 20:51 Witaj brukselko!) Anngina, co Ty taka ciekawa, hę?) Widzę żeś okropnie aktywna, hehehe. pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Giwi czy moge wiedziec*********************** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 20:55 jakie plakaty niby? Czy Ty gini wątki za przekaz rzeczywistości bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Usunięcie tego wątku jest skandalem 19.02.04, 21:29 To trzeba fatygować się na "oślą" żeby poczytać interesujący watek, w którym żadna z wypowiedzi nie kwalifikowała się do usunięcia? Skandal giwi J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Kolejny kretynizm, pisać się tu już nie chce..n/tx IP: *.echostar.pl 19.02.04, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: pollak ************************************ 19.02.04, 22:42 Na ktorej to jest stronie?Bo ja chyba osleplam z tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak _____________________________________ było na drugiej ______ nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Giwi!!!!! 19.02.04, 23:00 Moze raczysz odpowiedziec za co konkretnie wycielas ten watek?Tylko konkretnie, bec cytowania punktow regulaminu, a konkretnie co ci sie nie podobalo w tym watku.Gdzie kto kogo obrazil, nawolywal do nienawisci, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re:Giwi !!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.02.04, 23:10 gini napisała: > Moze raczysz odpowiedziec za co konkretnie wycielas ten watek?Tylko konkretnie, > > bec cytowania punktow regulaminu, a konkretnie co ci sie nie podobalo w tym > watku.Gdzie kto kogo obrazil, nawolywal do nienawisci, itd... To skandaliczna decyzja. Przyłączam się do żądań o przywrócenie tego wątka. Nie ma tam nic łamiącego regulamin !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkatha Re:Giwi !!!!! IP: 151.112.27.* 19.02.04, 23:16 to ze nie lamie regulaminu ale niewygodny jest - wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re:Giwi!!!!! 19.02.04, 23:50 To nie ja usuwałam. Prawdopodobnie wyleciał przez pomyłkę razem ze spamami zbawcyludzkosci. Jutro wróci. Dzis jest to niemożliwe ze względów technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Giwi!!!!! 19.02.04, 23:55 giwi napisała: > To nie ja usuwałam. Prawdopodobnie wyleciał przez pomyłkę razem ze spamami > zbawcyludzkosci. Jutro wróci. Dzis jest to niemożliwe ze względów technicznych. Dziekuje uprzejmie, ciesze sie, ze sie wyjasnilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Masz szczęście, tym razem _____ ale nie bój ... /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Masz szczęście, tym razem _____ ale nie bój . 20.02.04, 00:01 Nie boję.... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Masz szczęście, tym razem _____ ale nie bój . 20.02.04, 01:11 Mnie do dzisiaj nie odpowiedzialas, za co polecialy calkiem niewinne watki. Dlugo mam jeszcze czekac? Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: A powinnaś! :-) Właśnie! 20.02.04, 10:28 Bardzo tym przywracaniem ORMOwcy wkurwiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijusXII Re:Giwi!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 20.02.04, 13:36 hahhahaahaa przez pomyłkę - dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Giwi czy moge wiedziec*********************** IP: *.nas39.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 19.02.04, 23:27 Poleciały moje wpisy dotyczące działalności antyhitlerowskiej Piusa XII, oraz pomoc Watykanu Żydom. Obawiam się że wiem kogo to sprawa. To Douglas z Forum Kraj, pojawiający się w godzinach wieczornych czasu polskiego. Jeżeli to on trzyma ręce na serwerze, to Panowie i Panie, możemy powoli myśleć o jakimś bardziej przyjaznym miejscu, co powiedzmy sobie szczerze, jest w końcu nieuniknione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Giwi czy moge wiedziec*********************** IP: *.acn.pl 19.02.04, 23:30 dziwne... niby Zyd madry jest, a nie zdaje sobie sprawy, ze kazde takie "ciach" na watku odbije sie kiedys podobnym "ciachem" na Zydzie... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Giwi oddaj i ten watek 20.02.04, 10:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10883728 Co Ci sie znowu nie podoba?Wycielas Kochanowskiego przy okazji.Jest caly watek palnicka z tym strasznym wyrazem "dupa" n, nie baw sie w ogrodniczke i nie przesadzaj. Jeden Francuz mial piec i pol kilo monet w zoladku to co dziwnego, ze ktos moze miec cos innego w dupie.Dupa czesc ciala jak kazda inna. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Gini 20.02.04, 10:44 Anngina, pamiętaj, gdyby to była "dupa biskupa" pewnikiem by została, a tak, to po prostu wyleciała). pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:do Bykka 20.02.04, 10:48 Do dupy z takim moderowaniem , choc zdania sa podzielone jak dupa na pol . Hej Bykku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 do dupy IP: 61.149.200.* 20.02.04, 12:51 to nie ja moderowalam to sie usunelo przez pomylke to nie bylo zgodne z regulaminem ktorego jeszcze nie ma to nie to to tamto do dupy z takim morderowaniem nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: do dupy 20.02.04, 13:17 to już jutro, teraz z przyczyn technicznych to niemożliwe* Ps.* czytaj : może do jutra zapomną, a ten wątek spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
basia A może zamiast dupa 20.02.04, 13:23 piszcie tak: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16574 Ps. osobiście wolę dupa, dlatego linkiem się wysługuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 a jaki to fakultet? gastronomia czy "spioch"...? IP: 61.149.200.* 20.02.04, 13:45 "mam dwa doktoraty, jeden z literatury, drugi z seksu oralnego" (spioch) witamy studentke nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: a jaki to fakultet? gastronomia czy "spioch". 20.02.04, 14:04 Powinnam ci grzecznie odpowiedzieć.Jak dama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 gini, czy moge wiedziec... IP: 61.149.95.* 21.02.04, 10:29 czemu jestes taka naiwna (idealistyczna?) a moze masochistyczna... i bawisz sie w rozmowe z funkcjonariuszami? a watek jak to watek - glista najpierw naobiecywala a potem zezarla nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: gini, czy moge wiedziec... 23.02.04, 13:49 Co jest z tym watkiem?Jezeli nie ma mozliwosci technicznych by go przywrocic, to moze ja go po prostu wkleje , i posprawie.Chcialabym dokonczyc dyskusje jaka tam zaczelam. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: gini, czy moge wiedziec... 23.02.04, 14:16 Wrócił następnego dnia tak jak mówiłam. Został usunięty przez pomyłke, bo znalazł się w niewłaściwym towarzystwie spamów. Prosze, tu jest link. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10791498 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: gini, czy moge wiedziec... 23.02.04, 14:30 Dziekuje za link, jakos nie zauwazylam,go wczesniej, ale to juz niewazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: gini, czy moge wiedziec... IP: *.237.39-62.rev.gaoland.net 23.02.04, 15:34 Ac,te twoje obsesje ! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Rychu ***************************************** 29.03.04, 15:03 Mam prosbe , nie podbijaj starych watkow bo to nic nie da . forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Jak bedziesz mial czas przelec watki na FOF i tam moze zabierz glos. Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re:Rychu **************************************** IP: *.plusgsm.pl 29.03.04, 15:35 Nie masz racji Aniu. Dopisywanie postów do starych wątków jest z punktu widzenia regulaminu działaniem legalnym w przeciwieństwie do spamu. Jest to praktyka często stosowana i pozwala ona wielu nowym uczestnikom dotarcie do tych wątków. W tym przypadku admin zadziałał wyjątkowo głupio usuwając nowe wpisy i spychając wątki w dół. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gini Re:Jacqu **************************************** IP: 5.2.* / 213.46.162.* 29.03.04, 15:49 Mysle, ze sie mylisz , watki spadly w dol, poniewaz nikt sie nimi nie zainteresowal,teraz ten pojdzie w gore, a za chwile znow spadnie sam, bez dzialania admina, bo nikt w nim nie bedzie pisal. Sklad na FA jest raczej staly Jacqu , nie ma tu znow tak duzo nowych. Moim zdaniem lepiej jest pomeczyc adminow zawodowych. Podbijanie starych watkow nic nie da powtarzam raz jeszcze, wszyscy te watki znaja. Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Watki zostaly ewidentnie zmanipulowane 29.03.04, 16:14 Gość portalu: gini napisał(a): > Mysle, ze sie mylisz , watki spadly w dol, poniewaz nikt sie nimi nie > zainteresowal Watki zostaly ewidentnie zmanipulowane. Spadly ponizej daty dzisiejszej. A podbijalem je dzisiaj. Giwi dziala jak kryminalistka. Podbijanie jest legalne z punktu widzenia regulaminu. Jak podbicia sa legalne to urzedniczka Giwi nie ma prawa ich usuwac. Jak je usuwa to popelnia przestepstwo. Na tej zasadzie mafijnej zmowy dziala cala polska administracja i doluje caly kraj. Ty chcesz to tolerowac. Tolerujac przestepstwo sama stajesz sie przestepca. To sa proste zasady praworzadnosci. Niepojete dla wiekszosci Polakow. To niestety nie jest powod do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Watki zostaly ewidentnie zmanipulowane 29.03.04, 16:23 rycho7 napisał: > Gość portalu: gini napisał(a): > > > Mysle, ze sie mylisz , watki spadly w dol, poniewaz nikt sie nimi nie > > zainteresowal > > Watki zostaly ewidentnie zmanipulowane. Spadly ponizej daty dzisiejszej. A > podbijalem je dzisiaj. Giwi dziala jak kryminalistka. Podbijanie jest legalne z > > punktu widzenia regulaminu. Jak podbicia sa legalne to urzedniczka Giwi nie ma > prawa ich usuwac. Jak je usuwa to popelnia przestepstwo. Na tej zasadzie > mafijnej zmowy dziala cala polska administracja i doluje caly kraj. Ty chcesz > to tolerowac. Tolerujac przestepstwo sama stajesz sie przestepca. To sa proste > zasady praworzadnosci. Niepojete dla wiekszosci Polakow. To niestety nie jest > powod do dumy. Rychu, teraz dopiero zauwazylam,tyle, ze podbijales watki bez tekstu, jak automat, to sie nie wiele rozni od spamu.Dalej uwazam, ze to nic nie daje. Nowych tu malo a i tak nie bardzo wiedza o co chodzi, jedyne co to mozna to wszystko zebrac i uzyc w rozmowach z Tebem , ktory twierdzi, ze wszystko jest ok.Ale jak twierdzisz Tobie sie nie chce, a ja mam tez dosyc czasami FOF. Druga sprawa, ostatnio ujawnilo sie to, ze chetnych do adminowania jest coraz wiecej,i to jest smutne zjawisko... Gdy wyrzucono jednego admina zaczely sie protesty, i wyobraz sobie, ze okreslano go jako " wieznia sumienia" , wyrzuca ewentualnie Giwi, to zrobia z nia meczennice, i cfo tam jeszcze.Odchodzic nie chca a pchaja sie drzwiami i oknami do adminowania. Coz komuna zyje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Do Ani IP: *.plusgsm.pl 29.03.04, 16:24 Nie spadły w dół z braku zainteresowania. Były dziś na forum i niektóre dla mnie były dobrym przypomnieniem. Ja nie siedzę bez przerwy przy komputerze i rzadko korzystam z wyszukiwarki. Takie podbijanie wiele daje i jest dużo lepsze od spamu. Poza tym Rycho7 ma rację. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do Ani 29.03.04, 16:28 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Nie spadły w dół z braku zainteresowania. Były dziś na forum i niektóre dla > mnie były dobrym przypomnieniem. Ja nie siedzę bez przerwy przy komputerze i > rzadko korzystam z wyszukiwarki. Takie podbijanie wiele daje i jest dużo lepsze > > od spamu. Poza tym Rycho7 ma rację. > > Pozdr / Jacek Wiem Jacku, ze same nie spadly, Giwi potraktowala je jako spam, usunela wpisy Rycha i to usunela bez sladu, ze takowy wpis byl.Coz nauka nie idzie w las trzeba podbijac z jednozdaniowym komentarzem innym za kazdym razem . Chociaz i na to szkoda czasu bo to i tak nic nie da.Jest duzo chetnych niedlugo bedzie jeden admin, na pol forumowicza, beda sobie wyrywac te nozyczki i stoleczki.... Smutne to. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nic nigdzie i nigdy nie da 29.03.04, 15:54 gini napisała: > Mam prosbe , nie podbijaj starych watkow bo to nic nie da . > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 > Jak bedziesz mial czas przelec watki na FOF i tam moze zabierz glos. Uwazam sytuacje za bezndziejna. Nie mam zamiaru strzepic jezyka wobec odmozdzonego osobnika, ktory podjal sie byc spolecznym cenzorem. Przeciez to samo w sobie jest tak obelzywe, ze zgodnie z regulaminem forum osobnik ten powinien sie wyciac. Tyle, ze do tego trzeba dojrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Giwi znowu ciachnelas dwa posty bez sladu 29.03.04, 16:51 Cos Ci powiem, mdlo mi sie robi.Czuje sie tak jakby ktos bezustannie patrzyl mi na rece, sledzil kazde slowko , ktore napisze .To co robicie jest wprost obrzydliwe .Kapus sledzacy innych , dobre zajecie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Ta Gini to jakas wariatka, prosze Admina IP: *.proxy.aol.com 29.03.04, 16:53 i w dodatku wybrala sobie na nicka pierwsza czesc swini morskiej )) . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś