Dodaj do ulubionych

Giwi czy moge wiedziec****************************

19.02.04, 20:40
Gdzie jest watek o antypolskich plakatach w Izraelu?Nie ma na oslej lawcz,
nie ma tutaj , co sie z nim stalo?Wyparowal?
Obserwuj wątek
    • abstrakt2003 ciach, ciach... 19.02.04, 20:51
      A co ma być gini!? Wycięli i już!!!
      Tak już jest, jedyne kryteria jakimi kierują sie admi "społeczni" to sympatie
      osobiste, własne przekonania polityczne i preferencje seksualne!
      Np. Na FŚ administracja toleruje wszelkiej maści lewaków i ich bardzo
      prowokacyjne teksty, a gdy ktoś o skrajnie odmiennych przekonanich im odpowiada
      w podobnym stylu to natychmiast WYCINAJĄ taką ripostę!
      Pozdrawiam i nie miej złudzeń gini vel flamandka!
    • bykk Re: Gini czy moge wiedziec 19.02.04, 20:51
      Witaj brukselko!smile)
      Anngina, co Ty taka ciekawa, hę?smile)
      Widzę żeś okropnie aktywna, hehehe.
      pozdrawiam
      hej!
    • Gość: Perła Re: Giwi czy moge wiedziec*********************** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 20:55
      jakie plakaty niby? Czy Ty gini wątki za przekaz rzeczywistości bierzesz?
    • pollak jest 19.02.04, 20:59
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10791498
      • januszcz Usunięcie tego wątku jest skandalem 19.02.04, 21:29
        To trzeba fatygować się na "oślą" żeby poczytać interesujący watek, w którym
        żadna z wypowiedzi nie kwalifikowała się do usunięcia?
        Skandal giwi

J.
        • Gość: XXL Kolejny kretynizm, pisać się tu już nie chce..n/tx IP: *.echostar.pl 19.02.04, 22:34
      • gini Re: pollak ************************************ 19.02.04, 22:42
        Na ktorej to jest stronie?Bo ja chyba osleplam z tego wszystkiego.
        • Gość: pollak _____________________________________ było na drugiej ______ nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 22:46
          • gini Re:Giwi!!!!! 19.02.04, 23:00
            Moze raczysz odpowiedziec za co konkretnie wycielas ten watek?Tylko konkretnie,
            bec cytowania punktow regulaminu, a konkretnie co ci sie nie podobalo w tym
            watku.Gdzie kto kogo obrazil, nawolywal do nienawisci, itd...
            • Gość: wikul Re:Giwi !!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.02.04, 23:10
              gini napisała:

> Moze raczysz odpowiedziec za co konkretnie wycielas ten watek?Tylko
              konkretnie,
              >
              > bec cytowania punktow regulaminu, a konkretnie co ci sie nie podobalo w tym
              > watku.Gdzie kto kogo obrazil, nawolywal do nienawisci, itd...

To skandaliczna decyzja. Przyłączam się do żądań o przywrócenie tego wątka.
              Nie ma tam nic łamiącego regulamin !!!
              • Gość: inkatha Re:Giwi !!!!! IP: 151.112.27.* 19.02.04, 23:16
                to ze nie lamie regulaminu

ale niewygodny jest - wystarczy
            • giwi Re:Giwi!!!!! 19.02.04, 23:50
              To nie ja usuwałam. Prawdopodobnie wyleciał przez pomyłkę razem ze spamami
              zbawcyludzkosci. Jutro wróci. Dzis jest to niemożliwe ze względów technicznych.
              • gini Re:Giwi!!!!! 19.02.04, 23:55
                giwi napisała:

> To nie ja usuwałam. Prawdopodobnie wyleciał przez pomyłkę razem ze spamami
                > zbawcyludzkosci. Jutro wróci. Dzis jest to niemożliwe ze względów
                technicznych.

Dziekuje uprzejmie, ciesze sie, ze sie wyjasnilo.
                • giwi Re:Giwi!!!!! 19.02.04, 23:59
                  Nie ma za co. smile
                  • Gość: pollak Masz szczęście, tym razem _____ ale nie bój ... /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 00:00
                    • giwi Re: Masz szczęście, tym razem _____ ale nie bój . 20.02.04, 00:01
                      Nie boję....
                      • miltonia Re: Masz szczęście, tym razem _____ ale nie bój . 20.02.04, 01:11
                        Mnie do dzisiaj nie odpowiedzialas, za co polecialy calkiem niewinne watki.
                        Dlugo mam jeszcze czekac?
                      • abstrakt2003 A powinnaś! :-) 20.02.04, 07:33

• hymen Re: A powinnaś! :-) Właśnie! 20.02.04, 10:28
                          Bardzo tym przywracaniem ORMOwcy wkurwiają.
              • Gość: pijusXII Re:Giwi!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 20.02.04, 13:36
                hahhahaahaa przez pomyłkę - dobre
    • Gość: polishAM Re: Giwi czy moge wiedziec*********************** IP: *.nas39.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 19.02.04, 23:27
      Poleciały moje wpisy dotyczące działalności antyhitlerowskiej Piusa XII, oraz
      pomoc Watykanu Żydom. Obawiam się że wiem kogo to sprawa. To Douglas z Forum
      Kraj, pojawiający się w godzinach wieczornych czasu polskiego. Jeżeli to on
      trzyma ręce na serwerze, to Panowie i Panie, możemy powoli myśleć o jakimś
      bardziej przyjaznym miejscu, co powiedzmy sobie szczerze, jest w końcu
      nieuniknione.
    • Gość: ktos Re: Giwi czy moge wiedziec*********************** IP: *.acn.pl 19.02.04, 23:30

dziwne... niby Zyd madry jest, a nie zdaje sobie sprawy, ze kazde takie "ciach" na watku odbije sie kiedys podobnym "ciachem" na Zydzie...
      • gini Re: Giwi oddaj i ten watek 20.02.04, 10:38
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10883728
        Co Ci sie znowu nie podoba?Wycielas Kochanowskiego przy okazji.Jest caly watek
        palnicka z tym strasznym wyrazem "dupa" n, nie baw sie w ogrodniczke i nie
        przesadzaj.
        Jeden Francuz mial piec i pol kilo monet w zoladku to co dziwnego, ze ktos moze
        miec cos innego w dupie.Dupa czesc ciala jak kazda inna.
        • bykk Re:do Gini 20.02.04, 10:44
          Anngina, pamiętaj, gdyby to była "dupa biskupa" pewnikiem by została, a tak, to
          po prostu wyleciałasmile).
          pozdrawiam
          hej!
          • gini Re:do Bykka 20.02.04, 10:48
            Do dupy z takim moderowaniem , choc zdania sa podzielone jak dupa na pol .
            Hej Bykku !!!
            • Gość: n0str0m0 do dupy IP: 61.149.200.* 20.02.04, 12:51
              to nie ja moderowalam
              to sie usunelo przez pomylke
              to nie bylo zgodne z regulaminem ktorego jeszcze nie ma
              to nie to to tamto

do dupy z takim morderowaniem

nostromo
              • basia Re: do dupy 20.02.04, 13:17
                to już jutro, teraz z przyczyn technicznych to niemożliwe*

Ps.* czytaj : może do jutra zapomną, a ten wątek spadnie
                • basia A może zamiast dupa 20.02.04, 13:23
                  piszcie tak:
                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16574
                  Ps. osobiście wolę dupa, dlatego linkiem się wysługuję...
                  • Gość: n0str0m0 a jaki to fakultet? gastronomia czy "spioch"...? IP: 61.149.200.* 20.02.04, 13:45
                    "mam dwa doktoraty, jeden z literatury, drugi z seksu oralnego" (spioch)

witamy studentke

nostromo
                    • basia Re: a jaki to fakultet? gastronomia czy "spioch". 20.02.04, 14:04
                      Powinnam ci grzecznie odpowiedzieć.Jak dama?
    • Gość: n0str0m0 gini, czy moge wiedziec... IP: 61.149.95.* 21.02.04, 10:29
      czemu jestes taka naiwna
      (idealistyczna?)
      a moze masochistyczna...
      i bawisz sie w rozmowe z funkcjonariuszami?

a watek jak to watek - glista najpierw naobiecywala a potem zezarla

nostromo
      • gini Re: gini, czy moge wiedziec... 23.02.04, 13:49
        Co jest z tym watkiem?Jezeli nie ma mozliwosci technicznych by go przywrocic,
        to moze ja go po prostu wkleje , i posprawie.Chcialabym dokonczyc dyskusje jaka
        tam zaczelam.
        • giwi Re: gini, czy moge wiedziec... 23.02.04, 14:16
          Wrócił następnego dnia tak jak mówiłam. Został usunięty przez pomyłke, bo
          znalazł się w niewłaściwym towarzystwie spamów. Prosze, tu jest link.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10791498
          • gini Re: gini, czy moge wiedziec... 23.02.04, 14:30
            Dziekuje za link, jakos nie zauwazylam,go wczesniej, ale to juz niewazne.
            • Gość: xx Re: gini, czy moge wiedziec... IP: *.237.39-62.rev.gaoland.net 23.02.04, 15:34
              Ac,te twoje obsesje !
    • gini Re:Rychu ***************************************** 29.03.04, 15:03
      Mam prosbe , nie podbijaj starych watkow bo to nic nie da .
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
      Jak bedziesz mial czas przelec watki na FOF i tam moze zabierz glos.
      Pozdrowka
      • Gość: jacek#jw Re:Rychu **************************************** IP: *.plusgsm.pl 29.03.04, 15:35
        Nie masz racji Aniu. Dopisywanie postów do starych wątków jest z punktu
        widzenia regulaminu działaniem legalnym w przeciwieństwie do spamu. Jest to
        praktyka często stosowana i pozwala ona wielu nowym uczestnikom dotarcie do
        tych wątków. W tym przypadku admin zadziałał wyjątkowo głupio usuwając nowe
        wpisy i spychając wątki w dół.

Pozdr / Jacek
        • Gość: gini Re:Jacqu **************************************** IP: 5.2.* / 213.46.162.* 29.03.04, 15:49
          Mysle, ze sie mylisz , watki spadly w dol, poniewaz nikt sie nimi nie
          zainteresowal,teraz ten pojdzie w gore, a za chwile znow spadnie sam, bez
          dzialania admina, bo nikt w nim nie bedzie pisal.
          Sklad na FA jest raczej staly Jacqu , nie ma tu znow tak duzo nowych.
          Moim zdaniem lepiej jest pomeczyc adminow zawodowych.
          Podbijanie starych watkow nic nie da powtarzam raz jeszcze, wszyscy te watki
          znaja.
          Pozdrowka

• rycho7 Watki zostaly ewidentnie zmanipulowane 29.03.04, 16:14
            Gość portalu: gini napisał(a):

> Mysle, ze sie mylisz , watki spadly w dol, poniewaz nikt sie nimi nie
            > zainteresowal

Watki zostaly ewidentnie zmanipulowane. Spadly ponizej daty dzisiejszej. A
            podbijalem je dzisiaj. Giwi dziala jak kryminalistka. Podbijanie jest legalne z
            punktu widzenia regulaminu. Jak podbicia sa legalne to urzedniczka Giwi nie ma
            prawa ich usuwac. Jak je usuwa to popelnia przestepstwo. Na tej zasadzie
            mafijnej zmowy dziala cala polska administracja i doluje caly kraj. Ty chcesz
            to tolerowac. Tolerujac przestepstwo sama stajesz sie przestepca. To sa proste
            zasady praworzadnosci. Niepojete dla wiekszosci Polakow. To niestety nie jest
            powod do dumy.
            • gini Re: Watki zostaly ewidentnie zmanipulowane 29.03.04, 16:23
              rycho7 napisał:

> Gość portalu: gini napisał(a):
              >
              > > Mysle, ze sie mylisz , watki spadly w dol, poniewaz nikt sie nimi nie
              > > zainteresowal
              >
              > Watki zostaly ewidentnie zmanipulowane. Spadly ponizej daty dzisiejszej. A
              > podbijalem je dzisiaj. Giwi dziala jak kryminalistka. Podbijanie jest legalne
              z
              >
              > punktu widzenia regulaminu. Jak podbicia sa legalne to urzedniczka Giwi nie
              ma
              > prawa ich usuwac. Jak je usuwa to popelnia przestepstwo. Na tej zasadzie
              > mafijnej zmowy dziala cala polska administracja i doluje caly kraj. Ty chcesz
              > to tolerowac. Tolerujac przestepstwo sama stajesz sie przestepca. To sa
              proste
              > zasady praworzadnosci. Niepojete dla wiekszosci Polakow. To niestety nie jest
              > powod do dumy.

Rychu, teraz dopiero zauwazylam,tyle, ze podbijales watki bez tekstu, jak
              automat, to sie nie wiele rozni od spamu.Dalej uwazam, ze to nic nie daje.
              Nowych tu malo a i tak nie bardzo wiedza o co chodzi, jedyne co to mozna to
              wszystko zebrac i uzyc w rozmowach z Tebem , ktory twierdzi, ze wszystko jest
              ok.Ale jak twierdzisz Tobie sie nie chce, a ja mam tez dosyc czasami FOF.
              Druga sprawa, ostatnio ujawnilo sie to, ze chetnych do adminowania jest coraz
              wiecej,i to jest smutne zjawisko...
              Gdy wyrzucono jednego admina zaczely sie protesty, i wyobraz sobie, ze
              okreslano go jako " wieznia sumienia" , wyrzuca ewentualnie Giwi, to zrobia z
              nia meczennice, i cfo tam jeszcze.Odchodzic nie chca a pchaja sie drzwiami i
              oknami do adminowania.
              Coz komuna zyje .
            • Gość: jacek#jw Do Ani IP: *.plusgsm.pl 29.03.04, 16:24
              Nie spadły w dół z braku zainteresowania. Były dziś na forum i niektóre dla
              mnie były dobrym przypomnieniem. Ja nie siedzę bez przerwy przy komputerze i
              rzadko korzystam z wyszukiwarki. Takie podbijanie wiele daje i jest dużo lepsze
              od spamu. Poza tym Rycho7 ma rację.

Pozdr / Jacek
              • gini Re: Do Ani 29.03.04, 16:28
                Gość portalu: jacek#jw napisał(a):

> Nie spadły w dół z braku zainteresowania. Były dziś na forum i niektóre dla
                > mnie były dobrym przypomnieniem. Ja nie siedzę bez przerwy przy komputerze i
                > rzadko korzystam z wyszukiwarki. Takie podbijanie wiele daje i jest dużo
                lepsze
                >
                > od spamu. Poza tym Rycho7 ma rację.
                >
                > Pozdr / Jacek

Wiem Jacku, ze same nie spadly, Giwi potraktowala je jako spam, usunela wpisy
                Rycha i to usunela bez sladu, ze takowy wpis byl.Coz nauka nie idzie w las
                trzeba podbijac z jednozdaniowym komentarzem innym za kazdym razem .
                Chociaz i na to szkoda czasu bo to i tak nic nie da.Jest duzo chetnych niedlugo
                bedzie jeden admin, na pol forumowicza, beda sobie wyrywac te nozyczki i
                stoleczki....
                Smutne to.
      • rycho7 nic nigdzie i nigdy nie da 29.03.04, 15:54
        gini napisała:

> Mam prosbe , nie podbijaj starych watkow bo to nic nie da .
        > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
        > Jak bedziesz mial czas przelec watki na FOF i tam moze zabierz glos.

Uwazam sytuacje za bezndziejna. Nie mam zamiaru strzepic jezyka wobec
        odmozdzonego osobnika, ktory podjal sie byc spolecznym cenzorem. Przeciez to
        samo w sobie jest tak obelzywe, ze zgodnie z regulaminem forum osobnik ten
        powinien sie wyciac. Tyle, ze do tego trzeba dojrzec.
        • gini Re: Giwi znowu ciachnelas dwa posty bez sladu 29.03.04, 16:51
          Cos Ci powiem, mdlo mi sie robi.Czuje sie tak jakby ktos bezustannie patrzyl mi
          na rece, sledzil kazde slowko , ktore napisze .To co robicie jest wprost
          obrzydliwe .Kapus sledzacy innych , dobre zajecie .
    • Gość: Krzys52 Ta Gini to jakas wariatka, prosze Admina IP: *.proxy.aol.com 29.03.04, 16:53
      i w dodatku wybrala sobie na nicka pierwsza czesc swini morskiej surprised))
      .
      K.P.
    • basia Re: Giwi czy moge wiedziec*********************** 30.03.04, 12:36
      test

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka