gini 30.07.10, 19:13 Zamiast bronic wodza i jego decyzji o podwyzszeniu podatkow, pochowaly sie gdzies, po lemingowych dziurach . Cisza na forumie jak makiem zasial . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant a kuku 30.07.10, 19:32 Matelot pisal, ze bedzie jak nam rzad powie, a wy ruki pa szwam Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a kuku 30.07.10, 20:04 Cos sie slabo odzywaja, pewnie probuja avanti popolo jak marudny przykazal. Calkiem niezly chorek tu jest jak zaspiewaja, to forum sie rozwali. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a kuku 30.07.10, 20:04 Cos sie slabo odzywaja, pewnie probuja avanti popolo jak marudny przykazal. Calkiem niezly chorek tu jest jak zaspiewaja, to forum sie rozwali. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: a kuku 30.07.10, 21:04 Abszti w ambasadzie siedzi za gonca/goni z donosami/ . Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 oczywista oczywistosc 30.07.10, 19:49 gini napisała: > Cisza na forumie jak makiem zasial . Padly pytania o transfery z budzetu do czarnej struktury. Zagadnienie rytualnie nalezy przemilczec. Ty Giniuchna przeca na ten post tez nie odpowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick xuiosis cerebri ich dopadła zapewne:)...n/txt 30.07.10, 20:14 gini napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: xuiosis cerebri ich dopadła zapewne:)...n/tx 30.07.10, 20:21 Podana fraza - xuiosis cerebri - nie została odnaleziona. Jestem zbyt glupi aby Cie pojac. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: xuiosis cerebri ich dopadła zapewne:)...n/tx 30.07.10, 21:09 To raz jestes w naszych butach Rychu Choc fraza Offnickowej jest dosc latwa do rozszyfrowania mowiac szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: xuiosis cerebri ich dopadła zapewne:)...n/tx 31.07.10, 08:08 manny-jestem napisał: > Choc fraza Offnickowej jest dosc latwa > do rozszyfrowania mowiac szczerze. W jezyku czeskim nie ma litery G. Dlatego mam klopoty z literami jezyka rzeckiego (Ellady). Czy celebra polega na pichceniu sosu przydajacego wznioslosci najwspanialszemu? Wyczuwam glod wszechwieczny w tym bodzcu. Offnickowej rzuca sie na mozg. Normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Gdzie sie pochowaly lemingi??????? 30.07.10, 21:11 Sprawy nie ułatwiło "stosunkowo późne" przekazanie kluczy do Pałacu Prezydneckiego przez córkę zmarłej pary prezydenckiej, Martę Kaczyńską. Na Krakowskie Przedmieście Bronisław Komorowski będzie mógł wprowadzić się nie wcześniej niż za ok. cztery miesiące - stwierdził szef Kancelarii Prezydenta RP. Na razie prezydent elekt przebywa obecnie na urlopie. - Dużo pływa, bardzo to lubi i rzeczywiście przepłynęliśmy ostatnio trzy kilometry. Ja już się zziajałem, a on płynął dalej - żartował Michałowski. I te Kaczory klucza nie oddali!Cos w nich jednak jest zeby na nich i to zwalic. Alekt sobie na urlopie plywa.No pewnie a ile on ma tego urlopu? Przecie w sejmie i Po on caly czas plywal.Moze w koncu na drugi rok wyjdzie na brzeg zeby tam cos podpisac.No zobaczymy moze tylko bedzie podpisywal patykiem na wodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Lemingi teraz pocwiczcie to 30.07.10, 22:49 www.youtube.com/watch?v=bFCd5RvbDLc Odpowiedz Link Zgłoś