Dodaj do ulubionych

Chemtrails nad Lublinem

14.09.10, 21:09
wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Chemtrails-nad-Lublinem---ostrzezenia-wisza-na-slupach,wid,12666844,wiadomosc.html
"(...)Wedle niektórych chemtrailsy kontrolują klimat, powodują wybuchy wulkanów i trzęsienia ziemi. Wedle innych, zawarte w nich aluminium i bar spadają na ziemię i dostają się do ludzkich organizmów, dzięki czemu rządy może kontrolować obywateli. Są też tacy, którzy uważają, że w chemtrailsach są tzw. morgellony-nanotechnologiczne, zdalnie zasilane i sterowane roboty. "

I wszystko jasne wink Moge sie nie martwic - wszystko jest pod kontrola, niektorzy to juz maja w sobie te ... morgellony... dlatego gadaja jak potluczeni ...

tete
Obserwuj wątek
    • benek231 To lubliniacy nie sa kontrolowani przez KUL? 14.09.10, 21:15
      "Wedle niektórych chemtrailsy kontrolują klimat, powodują wybuchy wulkanów i trzęsienia ziemi. Wedle innych, zawarte w nich aluminium i bar spadają na ziemię i dostają się do ludzkich organizmów, dzięki czemu rządy może kontrolować obywateli."

Sadze, ze to jest takze robota papistow - na zasadzie lapaj zlodzieja... wink
      • t_ete Re: To lubliniacy nie sa kontrolowani przez KUL? 14.09.10, 21:19
        Kto wie ...

Mnie sie te morgellony spodobaly wink chyba ze wzgledu na dzwieczna nazwe ...
        No pomysl ... wkreci sie taki kleszcz i juz ...

tete
        • benek231 Re: To lubliniacy nie sa kontrolowani przez KUL? 14.09.10, 21:20
          wiesz, tam u nich wyladowlo kiedys UFO... surprised)
          • t_ete Re: To lubliniacy nie sa kontrolowani przez KUL? 14.09.10, 21:35
            Ale ja nie o Lublinie (wlasnie) ; mysle ze te morgellony rozlazly sie po calym kraju ... i 'zassaly' ;
            no bo jakiez inne wytlumaczenie horrendalnych wypowiedzi niektorych politykow ?

tete
            • benek231 Re: To lubliniacy nie sa kontrolowani przez KUL? 14.09.10, 22:21
              t_ete napisała:

> Ale ja nie o Lublinie (wlasnie) ; mysle ze te morgellony rozlazly sie po calym
              > kraju ... i 'zassaly' ;
              > no bo jakiez inne wytlumaczenie horrendalnych wypowiedzi niektorych politykow ?
              >
              >
              *No popatrz, a ja odpowiedzialnosc zwalalem na brudna wode... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka