hardy1 23.10.10, 20:54 ...a sam pewnie wstydził się prosić o przypomnienie. Biedak, zapomniał...trzeba mu odświeżyć pamięć...: wyborcza.pl/1,75968,8555361,Oto_mowa_nienawisci.html?utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=5794797 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Jot-Ka zapomniał uzupełnić deklarację łódzką. 23.10.10, 21:13 To pewnie ten link ? wyborcza.pl/1,75968,8555361,Oto_mowa_nienawisci.html Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Jot-Ka zapomniał uzupełnić deklarację łódzką. 23.10.10, 21:36 Nie pewnie a na pewno. Dzięki za poprawienie linku Może Jot-Ka też potrzebuje tego linka? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jot-Ka zapomniał uzupełnić deklarację łódzką. 23.10.10, 21:50 hardy1 napisał: > Nie pewnie a na pewno. Dzięki za poprawienie linku Może Jot-Ka też potrzebuj > e tego linka? On już nic nie potrzebuje, on wszystko zna i wie. www.youtube.com/watch?v=XId1dgvA190 Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Jot-Ka zapomniał uzupełnić deklarację łódzką. 23.10.10, 22:48 No tak...Nowy Geniusz Ludzkości i Światło Przewodnie Ku Szczęśliwości Wiekuistej jest doskonałością samą w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Zabijać chcesz mnie tchórzu bez straty ręki kata? 23.10.10, 23:05 _IQ=?_____________kretynku hardy1 ile?___________ [{ "Nie zabijajcie nas" } z filmu 1,24 sekundy Koli?...ja mam Ci chu'ju jeb'any kark nadstawic Tobie a nie jak temu co po zastrzeleniu jednej niewinnej zaskoczonej ofiary 4 kulami z calego magazynka platnemu zabojcy....gdy nóż wyszarpnie i odrzuci rewolwer i O ZYCIE SWE ZYćKUchcący żyćka odbierać bezkarnie _________ nie walczyć wzorem tego co życie swe uratował? Ile jka sądzisz odsiedzi płatny zabójca (bo tak się zachowwyał, uzbroił, spzredal wszystko, wynajął hotel i czekal na okazję 4 dni by uciec za granicę - pecha mial TYLKO BO 2 ofira sie bromiła Ty szczylu tchórzliwy chcesz by się PiSiaki nie bronili grożąć, że Ci rękę urwę ? POdnieś Ty sqrvielu na mnie POdnosisz bezkarnie z qmplami ryzego od 10 lat wyzywacie czy nie grozicie mi sqrv..le smiercią z 3 kotem...nie? a napisal KTO choc 1 post krytyczny nie wobec mnie a wobec POtencjalnego mordercy walczac? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 NIE człeku ile Piotrowski? w r. ks.POpiełuszki ile 23.10.10, 23:09 Ty mendo nawet symbiliki czytać nie POtrafisz? Dane jakie masz? POdawaj bo na POLicje mam zamiar donieść na Ciebie ryży sqn5lu. Rękę ktorą na me życie wraz z 3 kotem Podniesiesz UTNĘ ale nie przed namaistką Twego IQ ale przy 2 ramieniu. Napisz no jeszce 1 post z groźba...że mam sie nie vronić przed nożownikami Chamie jeden Ty. Iq mam CI POprawic mendo? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Apel jest do progenitury Hasza, 24.10.10, 23:29 żeby zabrały Mu komórkę i dowód osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Apel jest do progenitury Hasza, 24.10.10, 23:47 jaceq napisał: > żeby zabrały Mu komórkę i dowód osobisty. haszowi nie potrzebny dowód. Jest ososbisty i bez dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Apel jest do progenitury Hasza, 24.10.10, 23:52 "Hasz? Hasz?" Chodzi o ten narkotyk co niektórych oszałamia i pozbawia zdolności rozumowania? Aha, rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś