Dodaj do ulubionych

_______Dla kogo Polak="karaluch" do rozdept?

01.11.10, 08:29
forum.gazeta.pl/forum/w,13,118163238,118163238,To_jak_z_Mateczka_Haszu_.html
Obserwuj wątek
    • hasz0 Manny wyleczyłeś sie z...."co najmniej tak samo"? 01.11.10, 09:27

• hasz0 Re: Manny wyleczyłeś sie z...."co najmniej tak sa 01.11.10, 21:24
        WITOLD: Te fakty potwierdzaja o polskiej organizacji ZAMACHU na 96 osobowej delegację prezydenta Lecha Kaczyńskiego !

Żona BOR-wca zaprzeczyła prawdzie ale sa ludzie dla ktorych honor i prawda wiecej jest warta od łapówek.

Podobne doswiadczenie miał biskup kosciola ewangielicko-augsburskiego, ktory po wypadku 10 kwietnia w Smoleńsku otrzymal od niego wiadomość : " przezylem dramat, ale dzieja sie rzeczy dziwne.... " ( biskup ten zostal zamordowany 14 kwitnia w pozorowanym wypadku samochodowym pod Krakowem ).

Tych przypadkow jest wiecej, chociazby z operatorem Wiktora Batera - Knyżem, ktorego zamordowano w kwietniu b. r..

WIDAĆ, ŻE SLUZBY SPECJALE ZAMYKAJA USTA ŚWIADKOM BYC MOZE , ZE NIE TYLKO POLSKIE !!!!!!
        www.niezalezna.pl/artykul/deptula_dzwonil_do_zony/40823/1
        • hasz0 Re: Manny wyleczyłeś sie z...."co najmniej tak sa 01.11.10, 21:27
          Tomasz: NATO i inni

Tak sobie mysle, ze niepotrzebnie jestesmy naiwni co do tego, ze NATO czy komisja europejska nam pomoze. Im szybciej pozbedziemy sie tych zludzen, tym lepiej. Czy nie uwazacie, ze NATO juz dawno powinno bylo sie zaktywizowac, jezeli ginie cale najwyzsze dowodztwo sojuszniczego kraju? Na pewno maja te wszystkie dane nasluchowe, satelitarne, wywiadowcze itd. i itp.

krysek: Przykro mi Boże.

Przykro mi że po tylu latach życia w wolnej, demokratycznej Polsce z tzw.pluralistycznymi mediami nie mogę liczyć na rzetelne, zgodne z prawdą wyjaśnienie katastrofy smoleńskiej.Nie trzeba mieć wysokiego ilorazu inteligencji, żeby stwierdzić że przy tylu matactwach komisji Millera i celowych zaniedbaniach strony rosyjskiej mamy do czynienia z działaniami mającymi na celu ukrycie prawdy, tragicznej prawdy.
          Przykro mi że tak wielu Polaków nadal uważa, że winę za katastrofę ponoszą piloci zmuszeni do lądowania przez śp.Prezydenta Lecha Kaczyńskiego.
          Przykro mi jak widzę premiera Tuska w tvp. mówiącego że rodziny ofiar katastrofy smoleńskiej chcą się z nim spotkać, żeby rozmawiać o odszkodowaniach,choć same rodziny nic o tym nie wspominają.
          Przykro mi że w tej mojej Polsce nie mogę liczyć na obejrzenie filmu w naszej tvp jaki ukazał się w holenderskiej telewizji 25.10.br.pod tytułem: List z Polski.
          Przykro mi jeszcze z tylu powodów że wybaczcie ale chyba sięgnę po lampkę wina i już nie będę tych przykrości wymieniał.

ansfokator: Jest nadzieja

zerknijcie na komentarz blogera obok: ŹRÓDŁA PRAWDY BIJĄ
          ( niezalezna.pl/blog/show/id/3344)

Chcesz wspierać portal kupuj miesięcznik "Niezależna Gazeta Polska - Nowe Państwo"
          SONDA

Czy SDP i Rada Etyki Mediów to:
          Zobacz wyniki
          WARTO ODWIEDZIĆ
          Gazeta Polska
          Niezależna Gazeta Polska

NowePaństwo

* STRONA GŁÓWNA
          * WYDARZENIA
          * GOSPODARKA
          * CYWILIZACJA
          * SPORT
          * ARTYKUŁY DNIA
          * REDAKCJA

Tu jesteś: Niezalezna.pl » Artykuły dnia » Publicystyka » Deptuła dzwonił do żony
          DEPTUŁA DZWONIŁ DO ŻONY

Grzegorz Wszołek, wszolek.salon24.pl, 01-11-2010 17:08
          POWRÓT
          D317306b8738566c9808c9faabfaaf0f
          fot. bbc-77 (yandex.ru)

Jeżeli śp. Leszek Deptuła przeżył katastrofę smoleńską i jakimś cudem udało mu się sięgnąć po telefon, wówczas ma uzasadnienie teoria z karetkami, które zabierały rannych z miejsca tragedii. Zrozumiałe stają się też różne godziny śmierci, jakie znalazły się w aktach zgonu ofiar.

"Wprost": Wdowa po pośle PSL Joanna Krasowska-Deptuła zeznała, że mąż dzwonił do niej w momencie wypadku. Kobieta nie odebrała i po telefonie zostało nagranie na jej poczcie głosowej. - Między godziną 9 a 9.30 na mój telefon przyszła poczta głosowa, na której było zarejestrowane nagranie głosu mojego męża, który krzyczał: "Asia, Asia". W tle słychać było trzaski, a właściwie to głos mojego męża był w tle. Słychać było też głosy ludzi, jakby głos tłumu. Nie rozpoznałam słów, był to krzyk ludzi. Nagranie trwało 2-3 sekundy. Trzaski były krótkie, ostre dźwięki. Tak jakby łamał się wafel lub plastik plus dźwięk przypominający hałas wiatru w słuchawce telefonu – zeznała Krasowska-Deptuła, która odsłuchała tę wiadomość dopiero, gdy usłyszała o katastrofie w telewizji. Potem nagranie się skasowało. Dzień później kobieta poinformowała o wszystkim Agencję Bezpieczeństwa Wewnętrznego, która miała odnaleźć nagranie i je zbadać.

Po wrzutkach z gen. Błasikiem, akurat na święta, wreszcie dziennikarze ustalili rzeczywiście coś ważnego i poruszającego. Mam nadzieję, że polska prokuratura sprawdza dokładnie, o której godzinie zadzwonił telefon. Bo o tym, że ktoś próbował się z żoną posła PSL skontaktować, świadczą choćby działania ABW. Jeżeli śp. Leszek Deptuła przeżył katastrofę smoleńską i jakimś cudem udało mu się sięgnąć po telefon, wówczas ma uzasadnienie teoria z karetkami, które zabierały rannych z miejsca tragedii. Zrozumiałe stają się też różne godziny śmierci, jakie znalazły się w aktach zgonu ofiar.

Problem w tym, że rodziny nie mają dowodów z sekcji zwłok. Nie wiedzą, o której godzinie tak naprawdę zmarli ich bliscy, nie znają także przyczyn. Od katastrofy smoleńskiej minęło przecież ponad pół roku. Paradoksalnie, o kwestie związane z telefonami komórkowymi jako pierwszy zaczął pytać zespół parlamentarny pod przewodnictwem Antoniego Macierewicza. Jak dotąd, nie dostaliśmy żadnej odpowiedzi, poza tą, że przynajmniej 19 komórek było włączonych w czasie tragicznego lotu, jak podała niedawno prokuratura wojskowa.

"Wprost" ustalił też, że funkcjonariusze BOR zeznawali na ten temat. Jeden z nich potwierdził, że doszły do nich głosy, jakoby trzy osoby przeżyły, ale kolejny zaprzecza.

Czy dostaniemy kiedykolwiek odpowiedź na pytanie, czy ktokolwiek przeżył katastrofę w Smoleńsku? Dlaczego uczestnicy lotu mieli włączone telefony - z powodu łamania niedorzecznych, ich zdaniem, przepisów, a może z jakiegoś innego? Co tak naprawdę działo się po katastrofie TU-154 M nieopodal lotniska Siewiernyj?

Grzegorz Wszołek
          wszolek.salon24.pl
          Podziel się! |
          POWRÓT
          Portal Niezależna.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy, jeżeli uważasz, że którykolwiek wpis narusza czyjeś dobra zgłoś nadużycie, wyślij e-mail na adres: moderator.niezalezna@gmail.com

KOMENTARZE (49)
          01-11-2010 17:21 ziuteq: ostroznie ostroznie

czy ta wiadomosc nie zostala podana specjalnie po to, aby uspokoic opinie publiczna po publikacji klamstw ws. gen. Blasika?

#
          01-11-2010 17:25 Andrzej: Jak dla mnie to

Dowód na to że dzwonił podczas katastrofy a nie po niej. Wiadomość się wykasowała? Pewnie je usunęła przypadkiem lub odruchowo.
          Dziwne to Wprost na który się powołujecie pisze o telefonie w momencie katastrofy. A już w tekście Grzegorza Wszołka jest napisane że jeżeli przeżył katastrofę to karetki mają uzasadnienie. To tak jak by się chciało na siłę dopasować fakty do teorii spiskowej. Po opisie żony tych 2-3 sekund można wywnioskować że dzwonił w trakcie katastrofy a nie po niej.. Przerażające jest to, że miał świadomość że się rozbiją. kilka sekund przed uderzeniem samolotu o ziemie. Włączenie telefonu i zalogowanie się trochę trwa.
          Pozdrawiam myślących.

#
          01-11-2010 17:31 dora kanada: ZAMACH

zamach to jedyne wytłumaczenie,tam musiały dziać się straszne rzeczy.Czy nie ma zeznań innych osób z rodzin ,tych ,którzy mieli włączone komórki?!9 komórek było włączonych w momencie katastrofy.Dlaczego tak mało wiemy ,to świadczy ,że wiele rzeczy jest ukrywanych.A skoro się ukrywa ,to znaczy ,że ma się nieczyste sumienie.A teraz do Piotrowskiej ,będę się podpisywała jak chcę ,guzik ci do tego ,zajmij się lepiej dorabianiem w Kanadzie ,w której do tej pory niczego się nie dorobiłaś.

#
          01-11-2010 17:45 WITOLD: Te fakty potwierdzaja o polskiej organizacji ZAMACHU na 96 osobowej delegację prezydenta Lecha Kaczyńskiego !

Żona BOR-wca zaprzeczyła prawdzie ale sa ludzie dla ktorych honor i prawda wiecej jest warta od łapówek.

Podobne doswiadczenie miał biskup kosciola ewangielicko-augsburskiego, ktory po wypadku 10 kwietnia w Smoleńsku otrzymal od niego wiadomość : " przezylem dramat, ale dzieja sie rzeczy dziwne.... " ( biskup ten zostal zamordowany 14 kwitnia w pozorowanym wypadku samochodowym pod Krakowem ).

Tych przypadkow jest wiecej, chociazby z operatorem Wiktora Batera - Knyżem, ktorego zamordowano w kwietniu b. r..

WIDAĆ, ŻE SLUZBY SPECJALE ZAMYKAJA USTA ŚWIADKOM BYC MOZE , ZE NIE TYLKO POLSKIE !!!!!!

#
          01-11-2010 17:48 aaa: Wazne byłoby ustalenie o której godzinie komórkil logowały się dosieci

ale tego nie dowiemy się nigdy.To jest tajemnica śledztwa ale to że Błasik wchodził do kabiny tajemnicą nigdy nie było.

#
          01-11-2010 17:54 Mój podpis: Do Andrzej godz. 17:25

Zakładając, że miał wyłączony telefon, czas na załączenie należy dodać do czasu wybierania numeru, łączenia z numerem, odczekania kilku dzwonków, połączenia z pocztą g
          • hasz0 Re: Manny wyleczyłeś sie z...."co najmniej tak sa 01.11.10, 21:30
            Sieciech: To zaczyna sie układać. Jśnieje coraz bardziej

Telefony po katastrofie tłumaczą próbę przesunięcia o 15 minut czasu klatastrofy

bardo: do: Mój Podpis 17:54

Bardzo przekonywująca jest twoja teoria. Obawiam się jednak, że nigdy nie dostaniemy materiałów o których piszesz. Coraz powszechniejsze jest podejrzenie, że w zamachu brały udział TRZY strony: polska, rosyjska i - nazwijmy to - "zachodnia". O stronie polskiej i rosyjskiej nie będę pisać, bo wiadomo. Natomiast kompletny brak zainteresowania NATO przebiegiem śledztwa dotyczącego podejrzanego "wypadku" na wrogim terenie, w którym ginie kwiat generalicji sojuszniczej armii, do tego - całkowite "olanie" pod żałośnie głupim pretekstem pogrzebu polskiego Prezydenta przez głowy państw sojuszniczych czy "zaprzyjaźnionych" (rzekomy pył wulkaniczny, który jakoś innym samolotom na inne przeloty
            , np. Hilary Clinton do Afryki, nie szkodził) - już samo to świadczy jakie mają nieczyste sumienie. Niestety, tym razem jesteśmy na arenie międzynarodowej
            kompletnie osamotnieni. Jeżeli - a na to wygląda - za zamachem, oprócz tuskomafii i putinowców stoją korporacje i globaliści od NWO, którzy zmierzają do nowego podziału świata na nowe strefy wpływów (Bilderberg i Trilateral Comission ustalili, że mamy być w rosyjskiej) to szanse na wyjaśnienie czegokolwiek przy "ich" pomocy są bliskie zeru.Tym bardziej musimy zebrać i zarchiwizować tu i teraz co się da - dla przyszłych pokoleń - dopóki wciąż jeszcze mamy resztkę wolnych mediów w postaci Gazety Polskiej i Radia Maryja. Absolutnie podstawową sprawą są ekshumacje! Ale tusek prędzej ogłosi w Polsce stan wojenny niż do tego dopuści. Dla tego kundla i jego sfory to przecież oznacza stryczek.

urand: Te 20 sekund

to bedzie około 1600 metrów przed pasem, a więc już wtedy zaczęło się coś dziać co chcieli przekazać
            rodzinom.Mamy więc odpowiedź o owe brakujace 16 sekund z rejestratora.

Sądzę że operatorzy telefonii komórkowej maja nam coś do powiedzenia, tylko czy zechcą albo mogą ?

mskoczek: jeśli to była tylko zwykła katastrofa (w co nie chcę mi sie wierzyć)

to wyjdziemy tylko na amatorów spiskowych teorii...., ale jeśli to był zaplanowany zamach to na kogo wyjdzie Tusk ściskający się z Putinem, buc Komorowski, na kogo wyjdą dziennikarze-szmatławce tvn-u, polsatu, gw , tzw eskperci, publicyści i cały ten pożal sie boże różowy salon celebrytów? Wszyscy oni razem trzymają stronę kremla i biorą udział w oszustwie smolenskim. A jak prawda kiedyś wyjdzie na jaw? To oni wszyscy wyjdą na wyjątkowe kanalie- chyba największe od czasów Mieszka I.
            www.niezalezna.pl/artykul/deptula_dzwonil_do_zony/40823/1
            • hasz0 badanie w laboratorium wraka 01.11.10, 23:19
              https://img811.imageshack.us/img811/8028/tu143window2.jpg
    • rycho7 Re: _______Dla kogo Polak="karaluch" do rozdept? 02.11.10, 07:09

• rycho7 adas zzera posty 02.11.10, 07:10
        Nie bede sie kopal z koniem
        • hasz0 Re: adas zzera posty___machni-koza-rabina 02.11.10, 15:31
          wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,PO-zamiata-afere-pod-dywan-i-dlawi-media,wid,12812553,wiadomosc.html
          • hasz0 Re: adas zzera posty___machni-koza-rabina 02.11.10, 15:40
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,118189498,118243927,_Czy_to_w_o_Sobiesiakowo_wycinkaNATURA2000_.html?wv.x=2
            • hasz0 Re: adas zzera posty___machni-koza-rabina 02.11.10, 15:43
              smolensk-2010.pl/2010-10-31-jacek-sasin-niech-komorowski-pokaze-dokument-na-podstawie-ktorego-przejal-wladze.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka