Dodaj do ulubionych

andrzejku nie jestem dla pana "Tadek" gó...arzu

06.11.10, 17:03

Obserwuj wątek
    • andrzejg Re: andrzejku nie jestem dla pana "Tadek" gó...ar 06.11.10, 18:10
      dobrze Tadziu, zapamietam sobie
      • hasz0 wole tadzieniek albo popapraniec...jesli łaska 06.11.10, 18:19
        aha gdybyś widziala gdzieś swego IDOLA...,ktorego wspierałeś w

3-letniej kampanii nienawisci tzn. metodzie PR socjotechniki obrzydzania adwersarza ktoremu nie dorownuje się ripostami ( z powodu niższej wartości IQ)
        • andrzejg Re: wole tadzieniek albo popapraniec...jesli łask 06.11.10, 18:24
          nie
          będziesz Tadziu i już.

Pytasz o piqa? Dalbys spokój z tym ciągłym przypominaniem manta jakie dostałeś

A.
          • hasz0 "manta"?jesteś fanem kapusiowego szamb-nikczemnika 06.11.10, 18:42

• rycho7 porownanie Kuklinskiego do Prometeusza 06.11.10, 19:13
              hasz0 napisał:

> "manta"?jesteś fanem kapusiowego szamb-nikczemnika

Jakos sprawa Kuzik-... (jak jej tam???) mnie nie pasjonuje. Natomiast mam skojarzenie z tym co Szaniawski wygadywal porownujac Kuklinskiego do prometeusza. Ze niby zdobyl ogien dla ludzkosci. Zapomnial dodac, ze bogowie nie wybaczaja, Prometeusz ma bolesna kare na wiecznosc. Zemsta jest rozkosza bogow, Ja czuje w sobie sybaryte.

Wrog najlepiej jak nie ma nawet grobu.
              • hasz0 ________wdzięczność w wydaniu luzikowatym..... 06.11.10, 19:34

• rycho7 Re: ________wdzięczność w wydaniu luzikowatym.... 06.11.10, 19:46
                  hasz0 napisał:

> ble, ble, ble, ble, ble, ble, ...

Ostatnio zajmuje sie historia konkretnych ludzi. Jeden byl w Istriebitielnych Batalionach. Raz mordowal jako Polak, innym razem jako Ukrainiec. Wazne, ze nie szlo na konto Sowietow. Drugi mordowal antykomunistycznie, w koncu u Dirlewangera. Kawal warszawskiej Woli ma na swym koncie.

Zycie Tadeuszku jest bardzo odlegle od Twoich urojen. Nigdy nie jest tak przyjemniackie.

Ty zabawiasz sie jak dzieciaczek. Swoja droga chcialbym byc 30-letnim starcem.
                  • hasz0 mącisz i mącisz 07.11.10, 09:48
                    forum.gazeta.pl/forum/w,13,118407927,118426815,wpie_jestes_fanem_kapusiowegoszamb_nikczemnika.html?wv.x=2
                    • hasz0 Re: mącisz i mącisz 07.11.10, 09:52

• rycho7 strategia wojny antypartyzanckiej 07.11.10, 10:41
                      hasz0 napisał:

> Pod koniec lutego 1942 został przeniesiony on wraz z swoim oddziałem na okupowaną Białoruś z
                      > zadaniem walki z partyzantką radziecką. Tam Dirlewanger i jego podwładni dopuścili się całego
                      > szeregu zbrodni, już zupełnie bezkarnie i na masową skalę mordując miejscową ludność cywilną oraz > niszcząc i grabiąc wiele wsi i miasteczek podczas niemieckich operacji antypartyzanckich.

Czy od 1942 do 1 sierpnia 1944 roku bylo dosc czasu aby wywiad Armii Krajowej poznal metody walk antypartyzanckich? Przy podejmowaniu decyzji o Powstaniu Warszawskim nalezalo brac pod uwage los ludnosci cywilnej na froncie jakim miala byc cala Warszawa. Oddzialy antypartyzanckie byly sciagane do Warszawy juz pod koniec lipca bo Niemcy mieli dobry wywiad w AK.

Dirlewanger byl bardzo sumiennym i pomyslowym Niemcem. Wybieral sie osobicie wraz z kartografami na oblatywanie samolotem powierzonych terenow. Skwapliwie notowal pozycje wsi, z ktorych ostrzeliwano samolot. Nastepnie odwiedzal te wsi droga ladowa, likwidowal ludnosc i miejscowosc zrownywal z ziemia. Dokladnie tak jak pozniej w Warszawie.
                      • hasz0 Re: strategia wojny antypartyzanckiej 07.11.10, 14:24
                        widocznie moi w Sączowie (3 km od granicy Rzeszy)....nie strzelali
                        albo nie robił oblotów tak blisko.
                • hasz0 a to już wyjasniono? z archiw. w Google'u? 06.11.10, 19:55
                  dzieckonmp.wordpress.com/2010/04/25/czy-bronislaw-komorowski-mial-oredzie-przygotowane-przed-katastrofa/
                  • rycho7 Re: a to już wyjasniono? z archiw. w Google'u? 06.11.10, 20:01
                    hasz0 napisał:

> czy-bronislaw-komorowski-mial-oredzie-przygotowane-przed-katastrofa/

Komunikacja elektroniczna nie gwarantuje terminowej dostawy ani rzetelnosci datowan. Aby to zapewnic stworzono elektronicznych "notariuszy". Czym chcesz abym sie onanizowal?

Jezus uwazal, ze ludzie sa omylni. I to jest piekne.
            • jaceq Re: "manta"?jesteś fanem kapusiowego szamb-nikcze 06.11.10, 22:19
              Haszu.
              Od Piqa dostałeś zasłużony wріеrdol. Próbowałeś potem podskakiwać, ale tłukł Cię jak baba kijanką bieliznę w strumieniu.
              • hasz0 wpie...jesteś fanem kapusiowegoszamb-nikczemnika 07.11.10, 09:40

• rycho7 Re: wpie...jesteś fanem kapusiowegoszamb-nikczemn 07.11.10, 17:29
                  hasz0 napisał:

> .........a nie przyszlo fanowi piczemu do łebka

Od lat Ci pisuje, ze celowo sie nie domyslam. Zgodnie z Twoim zalozeniem zawsze domysle sie nieslusznie. Jak widzisz tym razem tez nie zadawalam Twojego chciejstwa. Jestem po prostu za glupi abym byl przekonany do Twoich racji bez Twojego wysilku. I dobrze mi z tym.

Nie tylko przy okazji herbowej zaobserwowalem Twoja nieporadnosc polemiczna. Po prostu nigdy nie odkryles co to jest argument. Myslisz, ze wystarczy piesc autorytetu, ktorego nie masz. Stad te stale wytryski "IQ".
    • ariadna-enta Re: andrzejku nie jestem dla pana "Tadek" gó...ar 06.11.10, 22:27
      otwieram aqanet i kogo widzę?
      hasza,hasz się rozprzestrzenia
      boje się otoworzyc lodówkę.)
      • wikul Re: andrzejku nie jestem dla pana "Tadek" gó...ar 07.11.10, 00:32
        ariadna-enta napisała:

> otwieram aqanet i kogo widzę?
        > hasza,hasz się rozprzestrzenia
        > boje się otoworzyc lodówkę.)

Bo to jest blog hasz0a, przynajmnie jemu sie tak wydaję, a admin to niszowe forum ma w dupie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka