polski_francuz 19.11.10, 22:51 pani Walcowej: Trend na odchudzanie sie zawital nad Wisle. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Tu parles 19.11.10, 22:58 zaleznosc jest odwronie proporcjonalna. Im wieksze zarobki tym mniejsza waga. Zreszta, ona ma okolo 5000 Euro. Niezly grosz jak na Polske. PF Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Tu parles 19.11.10, 23:04 polski_francuz napisał: > zaleznosc jest odwronie proporcjonalna. Im wieksze zarobki tym mniejsza waga. > > Zreszta, ona ma okolo 5000 Euro. Niezly grosz jak na Polske. > > PF Podobno zarabia najwięcej z prezydentów... Czy zauważyłes,że u polityków (np. Kwaśniewski) efekt jojo jest ścisle skorelowany z wyborami? A. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Amerykanizacja polskiej polityki 19.11.10, 23:08 Jeden kolega forumowy, felusiak, rozpoznal brak checi Al Gora do walki wyborczej wlasnie poprzez gruby wyglad. Jarek sie tylko nie poddal. I wybory przegral. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Sadzac ze zdjecia 19.11.10, 23:08 polski_francuz napisał: > Trend na odchudzanie sie zawital nad Wisle. Zawitał i to nawet francuski. Pierre Dukan napisał nawet osobna książkę specjalnie na rynek polski. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Mam taka jedna 19.11.10, 23:11 na stole. Ale jakos mnie nie przekonuje. Zaczyna sie kuracja od tygodnia z samym miesem. Takie diety to albo: a) nie masz nic innego do roboty; b) chcesz wygrac wybory. Inaczej trudno (przynajmniej mi) nabrac wystarczajacej motywacji. PF Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Mam taka jedna 20.11.10, 00:35 polski_francuz napisał: > > Takie diety to albo: > > a) nie masz nic innego do roboty; > b) chcesz wygrac wybory. > > Inaczej trudno (przynajmniej mi) nabrac wystarczajacej motywacji. > > PF czy wersja (b) nie jest wystarczajaca motywacja? 5tys euro to na poczatek...doliczyc nalezy"udzialy" w przekargach,wyjazdy "sluzbowe" bez celu jesli nawet po jakims czasie wywala,to klika nastepna fuche zalatwi...chocby wyklady zagraniczne o niczym(Walesa,Kwasniewski) zastanow sie...troche czasu zostalo,Walcowa za zamozna kobiete uchodzi choc nie wiele podczas swego "rzadzenia" zdialala Odpowiedz Link Zgłoś