rycho7 zaprzaniec 09.02.11, 19:21 hasz0 napisał: > Czosnek jem wywietrzony. Horror jak na rumunskiego Cygana. Wlasnie tego nie chce Europa, aby glupki wyrzekali sie swych korzeni. Ja z dziecinstwa pamietam wschodnie potrawy mej niemieckiej prababki spod Kamienca Podolskiego. Uwielbiam baranine i czosnek. I caly szereg innych majstersztykow ale o tym by dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
jott-ka Re: zaprzaniec 09.02.11, 19:46 rycho7 napisał: > Uwielbiam baranine i czosnek. I caly szereg innych majstersztykow ale o tym by dlugo POmysł na wątek kulinarny praskiej kuchni? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: zaprzaniec 09.02.11, 19:47 "Wlasnie tego nie chce Europa, aby glupki wyrzekali sie swych korzeni. " ZY TO WĄTEK O EUROPIE DURNIU? CZY AD PERSONAM...atak obroną? Odpowiedz Link Zgłoś
jott-ka Re: zaprzaniec 09.02.11, 19:52 hasz0 napisał: > "Wlasnie tego nie chce Europa, aby glupki wyrzekali sie swych korzeni" > pamiętam jak dziś... jażysz? iq=?(0) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: zaprzaniec 09.02.11, 19:55 jott-ka napisała: > POmysł na wątek kulinarny praskiej kuchni? To byly marzenia jak bylem mala dziewczynka. Empiria pokazala, ze liczyc mozna jedynie na Lodz, ktorej wspolzalozycielem byl moj przodek z Ruhrgebiet. Knajpa "Skrzypek na dachu". Natomiast na Josefovie znalazlem rewelacyjna knajpe meksykanska. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Testuję Hasza0 09.02.11, 19:15 No bez przesady, pytanie tendencyjne by to było. A nie śmierdzi? Psyt CZymamy się. Ja z Tobą, Ty ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 godzi sie to tak obrazac konie? 09.02.11, 20:19 ariadna-enta napisała: > jaki jest koń każdy widzi. Mam klapki na oczach? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: godzi sie to tak obrazac konie? 09.02.11, 20:53 a jakże ma klapki.chyba widać.) Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Testuję Hasza0 09.02.11, 20:27 Wątki o Haszu strasznie mnie nudzą, sam Hasz zresztą też. Ale pytania z sondy tak mnie ubawiły, że zagłosowałem. Odpowiedz Link Zgłoś