Gość: jOZEF zAWADZKI IP: 65.199.38.* 25.04.04, 15:08 Z cALYM ALFABETEM. wATREK NIE NARUSZA REGULAMINU! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: jESLI WATEK TN ZANOWU WYTNIESZ gIWI.wRACAM 25.04.04, 16:24 Watek narusza regulamin, poniewaz jest spamem. Liste zamieściłes już w kilku innych miejscach. Np. tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11938483&a=11945951 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12069061&a=12161792 Spamy się usuwa i te też będa usuniete. Zostanie jeden w imię wolności wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Głupie giwi się wypowiedziało: 25.04.04, 16:44 giwi napisała: > Watek narusza regulamin, poniewaz jest spamem. [...] > Spamy się usuwa i te też będa usuniete. Zostanie jeden w imię wolności > wypowiedzi. Spam czy wolność wypowiedzi? Regulamin czy uważanie? Zdecyduj się, pokrako umysłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Głupie giwi się wypowiedziało: 25.04.04, 16:48 xiazeluka napisała: > giwi napisała: > > > Watek narusza regulamin, poniewaz jest spamem. [...] > > Spamy się usuwa i te też będa usuniete. Zostanie jeden w imię wolności > > wypowiedzi. > > Spam czy wolność wypowiedzi? Moim zdaniem, 10 list to jest spam a nie wolnosc wypowiedzi . Regulamin czy uważanie? Zdecyduj się, pokrako > umysłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: I jeszcze jedno 25.04.04, 16:51 Podroba zawadzkiego, chce wolnosci wypowiedzi, a jednoczesnie czepia sie do Zawadzkiego, czyli jemu wolno pisac co chce pod ilomas tam nickami, z ilus tam adresow, ale Zawadzkiemu juz nie, bo sie debilowi nie podoba, wiec zaklada co i rusz watki na temat Zawadzkiego, a w jakim celu!!, Aby faceta, zniechecic, i tak po prostu wyciac, tyle, ze metoda bardziej perfidna, ale niczym odbiegajaca od banowania. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Głupie giwi się wypowiedziało: 25.04.04, 16:51 gini napisała: > Moim zdaniem, 10 list to jest spam a nie wolnosc wypowiedzi . Dlatego głupie giwi winno wyciąć posty numer 2, 3, 4...n, a nie entyktóryś ogłaszać jako przejaw wolności wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Głupie giwi się wypowiedziało: 25.04.04, 16:53 xiazeluka napisała: > gini napisała: > > > Moim zdaniem, 10 list to jest spam a nie wolnosc wypowiedzi . > > Dlatego głupie giwi winno wyciąć posty numer 2, 3, 4...n, a nie entyktóryś > ogłaszać jako przejaw wolności wypowiedzi. Upre sie, ze spamerowi wcale nie chodzi o wolnosc slowa a wprost przeciwnie . Chodzi tej wszy o to by ktos przestal pisac, i tyle , nie pierwszy raz z reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Glupie Zuzio tez sie wypowiedzialo... 25.04.04, 21:45 Glupie chlopobabsko Zuzio z mania na moim tle, pryszczami na jezyku i paszcza woznicy uwaza, ze kazdy kto na forum pisze, to ja... Uff uff, za co mnie pokaralo, ze takie mutanty placza mi sie pod nogami!? O rany Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Zsypku nie rznij glupa 26.04.04, 08:16 Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny patience 26.03.2004 18:42 odpowiedz na list odpowiedz cytując pollak napisał: > Giwi stara się tżymać poziom swojego popżednika, Chelgo. Czy wiesz, rze > po tym jak odwołano szmacika ze stanowiska, ten wrucił na miejsce > zbrodni (na FA) i napisał rze ma wszystko w dópie. Przyjdzie i na > giwi czas.... Zanim na niom pszyjdzie czas to pszyjdzie zmenczenie. Bo ludnosc siem zmawia na spamowanie. Najlepiej calodobowe albo o 4 rano. A tymczasem organizójem rozdawnictwo norzyczek. Takim co nie tnom. Bendziem odprasowywac na ryceży na FA. A ja zostanem chlopka malorolna rzeby mi nik nie zazucal. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Zsypku nie rznij glupa 26.04.04, 08:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10560907&a=10560907 Co ci takiego ten Zawadzki zrobil , ze tak go nie lubisz , ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jOZEF zAWADZKI dO gIWI IP: 205.215.195.* 25.04.04, 16:52 Watek ten jest rezultatem twojej tolerancji Spamu ktory dzien po dniu serwuje nam Jozef Zawadzki. Jesli ty pozwalasz na jego watki w ktorych tylko on sam miesiacami wpisuje posty uzywajac rozne niki to i moj post ktory tylko zwraca na to uwage powinnas zostawic w spokoju. Przyklad: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12159679 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: dO gIWI 25.04.04, 16:57 Gość portalu: jOZEF zAWADZKI napisał(a): > Watek ten jest rezultatem twojej tolerancji Spamu ktory dzien po dniu serwuje > nam Jozef Zawadzki. Jesli ty pozwalasz na jego watki w ktorych tylko on sam > miesiacami wpisuje posty uzywajac rozne niki to i moj post ktory tylko zwraca > na to uwage powinnas zostawic w spokoju. > > Przyklad: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12159679 A co cie zawadzki interesuje prowoczku?Nikt tu spamu Zawadzkiego nie reklamuje , poza toba, nie podoba ci sie co on pisze to nie czytaj . I pisz gnojku w liczbiez pojedynczej, zwracam ci uwage po raz kolejny, nikt cie nie upowaznil do wypowiadania sie w imieniu wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: do zsypka 25.04.04, 17:01 Tak cie boli, ze jozio zle o Izraelu pisze?To dlaczego sam wypisujesz prowokacyjne posty?Tobie wolno?Wolno i Joziowi,ale jak zwykle walczacy o wolnosc slowa zsypek chce kogos wyciac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jOZEF zAWADZKI Re: do zsypka IP: 205.215.195.* 25.04.04, 17:03 jUZ NAPISALEM ZE ZA GLUPIA JESTES ZEBY TO ZROZUMIEC Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: do zsypka 25.04.04, 17:06 Gość portalu: jOZEF zAWADZKI napisał(a): > jUZ NAPISALEM ZE ZA GLUPIA JESTES ZEBY TO ZROZUMIEC Tu nie ma nic zboczku prowoczku do zrozumienia . Ale pozlosc jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jOZEF zAWADZKI Re: dO gIWI IP: 205.215.195.* 25.04.04, 17:02 oTDPIERDOL SIOE KULAWA POKRAKO. zA GLUPIA JESTES DO ROZMWY ZE MNA! wIESZ NIC , ROZUMIESZ JESZCZE MNIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: dO gIWI 25.04.04, 17:05 Gość portalu: jOZEF zAWADZKI napisał(a): > oTDPIERDOL SIOE KULAWA POKRAKO. zA GLUPIA JESTES DO ROZMWY ZE MNA! > wIESZ NIC , ROZUMIESZ JESZCZE MNIEJ! Nie tak szybko zboczku prowoczku.Jak juz wylazles z tego smietnika, to nie mysl, ze tak lekko ci pojdzie tranwestyto. A twoje wyzwiska mnie nie ruszaja, ciesze sie, ze sie denerwujesz. Poprzebieraj jeszcze troszke nozkami. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Zsypek prowokator 25.04.04, 17:07 v• Re: Ja WALCZE ze SPAMEM a wy Kruszynki nic!!! IP: 5.5.* / 80.58.16.* Gość: . 24.04.2004 13:47 odpowiedz na list odpowiedz cytując . • ReTy jestes gnojku zwyklym prowoczkiem gini 24.04.2004 14:14 odpowiedz na list odpowiedz cytując v Po 56 latach to nadal narod zebrakow i pasozytow IP: 5.5.* / 80.58.16.* Gość: Moshe 24.04.2004 13:56 odpowiedz na list odpowiedz cytując nie zdolnych do zycia z wlasnej pracy. Jalmuzna z USA i holoukastowy biznes utrzymuje ten narod bandytow. • A czy mozesz zaprzeczyc? IP: 5.5.* / 80.58.16.* Gość: Jozef zawadzki 24.04.2004 17:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując Izrael bez kasy z USA i Holokaustowego biznesu juz dawno by nie istnial. Nie wspominajac politycznej ochronie Izraela przez USA. Izrael nie moze istniec ze swojej pracy. Taka jest prawda. Ty glupia qurwo. Walczy z antysemityzmem, a z drugiej strony pisze antysemickie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Zsypek prowokator 25.04.04, 17:10 Sceptyk za chamstwo K52 atakuje Helge> Co za glab! Autor: Gość: Moshe IP: 209.165.183.* Data: 23.04.2004 18:21 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- I jeszcze jedno: >Ale ja wiem dlaczego. Otoz wolnosc i demokracja wdlg Blochowiak Helgi to >przede wszystkim mozliwosc atakowania, pospolu z Kretynem, religii i kosciola >(no, tak mniej wiecej jak robili to UBecy). A zamordyzm i cenzura ma miejsce >wtedy, jesli ktos sie tym atakom sprzeciwia. Pokaz mi jeden post Helgi w ktorym ona domagala sie cenzury. To w koncu kim jestes zsypku?Bo moze sam niedokladnie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: jESLI WATEK TN ZANOWU WYTNIESZ gIWI.wRACAM 25.04.04, 17:24 a ja bardzo prosze, zebys przestal(a) spamowac na FA. Zwracam uwage, iz nie jest to Twoje prywatne forum, a spam przeszkadza innym uzytkownikom. I polecalbym zmiane nicka- poslugiwanie sie czyims imieniem i nazwiskiem jest mocno nieeleganckie. Pozwle sobie jeszcze dodac, ze pan Zawadzki ma prawo umieszczac na forum dowolne posty i w dowolnej formie, nawet w formie dialogu ze samym soba. To tylko i wylacznie jego sprawa. i. Odpowiedz Link Zgłoś