hasz0 Szechtera miałeś cenzora za wychowawce gnojku inwe 14.02.11, 09:29 ktywny P RYNSZTOKOWA INTELIGENCJO ESBECKA...?jak to nazwać inaczej pomiocie PRowy? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 DDT jest Potrzebne na mendy Twego POkroju miernoto 14.02.11, 09:30 ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 09:31 Twoje i moje to już dwa. Ponoć dwa wystarczą, ale chyba nie na aquanecie. Kiedyś Marouder napisał, że kliknął, ja zrobiłam to z dwóch różnych adresów, a guano i tak wisiało. Administracja chce najwyraźniej nam to forum obrzydzić i psychopatyczne trolle są jej na rękę, może sami odejdziemy w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 kretynko ad personalna piczqa metody Ci sie spodob 14.02.11, 09:34 .......oplotkowanie?...dorabianie gęby Jarosłąwowi jako gnojarkowi.... ? CZYTAŁĄS MENDO JEDNA RYNSZTOKOWA POPLECZNICZKO WREDOTY i OB LEWANIA POMYJAMI Polaków...wzorem pig-a ........moje rzeczowe wątki/ ......Gnojówkę to se rozlewaj w swoim ogrófdeczku Ewiniu a nie polskich forach...czerwona małpko Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 sądzisz że to sztuka OPLUC? 14.02.11, 09:35 jaką Ty szkółke konczyłąś sierotko by takich metod sie czepić? IQ brak? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Odpowiedziec rzeczowo tydzien temu nie ŁASKA? 14.02.11, 09:38 yebnięta gnojówkaro?...Matelota piperznietego posłuchasz: KLIKAMY? Scana kliknełaś PO MNIECIU WREDOTO ŚLEPA NA ! oko? pO 5 LATACH RZYGANIA NA MNEI PRZEZ PIGA? pO WREDNYCH ADWOKACKICH MOWACH ABYM PIGSA PRZEPROSIŁ? sKAD U WAS TYLE BUTY ZAPRZAŃSTWA I CHOREJ PYCHY RASISTÓW WYZNAWNIOWYCH? Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 11:28 Czyżby spam obrażał Twoje uczucia religijne? Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 11:38 Ten spam obraza i Polakow i Zydow. Tylko dziewiice zostaja na zawsze zawsze dziewicami. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 11:55 No rzeczywiście, mnie on wisi. Kotlet wrażliwy Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 11:56 Wisi ci, bos zawsze dziewic. To jest wytlumaczenie tego smutnego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 12:03 Jeśli chodzi o mnie, to ta produkcja spamu razi mój zmysł estetyczny. Ponadto coraz częściej bezkarnie obrzuca bluzgami wszystkich na około, zakłada nieustannie jakieś wątki personalne. Ja od dawna nie zniżam się do dyskusji z tym osobnikiem, a mimo tego on wciąz zaczepia. Rozumiem, że jest chory, to nie ulega wątpliwości, ale to nie jest usprawiedliwieniem do robienia z forum chlewu i obrażania ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 12:10 ewa8a napisała: > Jeśli chodzi o mnie, to ta produkcja spamu razi mój zmysł estetyczny. Ponadto c > oraz częściej bezkarnie obrzuca bluzgami wszystkich na około, zakłada nieustann > ie jakieś wątki personalne. Ja od dawna nie zniżam się do dyskusji z tym osobni > kiem, a mimo tego on wciąz zaczepia. Rozumiem, że jest chory, to nie ulega wątp > liwości, ale to nie jest usprawiedliwieniem do robienia z forum chlewu i obraża > nia ludzi. > ================== Dokładnie tak, jaki to ujęłaś, Ewo. Musze przeglądać forum zalogowany bo nie sposób przebrnąć przez te wytryski "inteligencji" starego złośliwca. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 12:12 On nie jest zaden zlosliwec, tylko psychol. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 12:27 polazrski napisał: > On nie jest zaden zlosliwec, tylko psychol. Oczywiście. Złosliwiec to dla niego komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 12:12 ewa8a napisała: > Jeśli chodzi o mnie, to ta produkcja spamu razi mój zmysł estetyczny. Ponadto c > oraz częściej bezkarnie obrzuca bluzgami wszystkich na około, zakłada nieustann > ie jakieś wątki personalne. Ja od dawna nie zniżam się do dyskusji z tym osobni > kiem, a mimo tego on wciąz zaczepia. Rozumiem, że jest chory, to nie ulega wątp > liwości, ale to nie jest usprawiedliwieniem do robienia z forum chlewu i obraża > nia ludzi. Bluzgi i obrażanie ludzi to co innego. Spam jest problemem administracji. Klikanie na obraźliwe posty jest gorszym rozwiązaniem niż oficjalne zgłoszenie faktu i wejście na drogę prawną. Jest też gorszym niż wskazywanie na takie zachowanie. Klikanie kojarzy mi się z zamiataniem pod dywan, no i nic tak nie drażni artysty jak totalne olewanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 12:33 hymenos napisał: .Klikanie kojarzy mi się z zamiataniem pod dywan, no i nic tak nie drażni artysty jak totalne olewanie. Uważam, że coś trzeba robić, a niestety mamy w ręku bardzo słabe narzędzia. Administracja to forum olewa i odnoszę wrażenie, że dla nich im gorzej, tym dla nich lepiej. Klikanie jest nieskuteczne. Artystę może drażnić fakt ignorowania go przez innych, po psycholu to spływa. On świetnie potrafi dyskutować sam ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 12:54 ewa8a napisała: > Artystę może drażnić fakt ignorowania go > przez innych, po psycholu to spływa. On świetnie potrafi dyskutować sam ze sob > ą. Dopóki gada sam ze sobą nie jest wart uwagi. Problemem jest, gdy obraża czy insynuuje określone zachowania innych uczestników forum. Problem jest podobny do chamskiego zachowania debili w miejscach publicznych. Zwykle się takie olewa. Nasz przypadek jest szczególny, gdyż jakiekolwiek działanie, klikanie, zwracanie uwagi, prośby skierowane do administracji są nieskuteczne i na dodatek odbierane przez cymbała jako bezpośredni atak na niego czy też interes Polski, zamiennie używane jako synonimy. Nie widzę dobrego rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 12:59 hymenos napisał: > ewa8a napisała: > > > Artystę może drażnić fakt ignorowania go > > przez innych, po psycholu to spływa. On świetnie potrafi dyskutować sam > ze sob > > ą. > Dopóki gada sam ze sobą nie jest wart uwagi. Problemem jest, gdy obraża czy ins > ynuuje określone zachowania innych uczestników forum. Problem jest podobny do c > hamskiego zachowania debili w miejscach publicznych. Zwykle się takie olewa. Na > sz przypadek jest szczególny, gdyż jakiekolwiek działanie, klikanie, zwracanie > uwagi, prośby skierowane do administracji są nieskuteczne i na dodatek odbieran > e przez cymbała jako bezpośredni atak na niego czy też interes Polski, zamienni > e używane jako synonimy. Nie widzę dobrego rozwiązania. > > ================== Jest dobre rozwiązanie: trzy pary nożyc uprawnionych TYLKO do wycinania Oberspamera. Żaden jego wpis nie powisi dłużej niż minutę co powinno go ostatecznie zniechęcić. Ewentualnie zezwolić na 2 (DWA) watki dziennie. Nie ma litości dla dzikich zwierząt! Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 13:53 Nożyce naruszają moje uczucia religijne. Gdy są stosowane niczym maszynka do golenia, znaczy się równo i bez rozeznania co się tnie działają wbrew intencjom. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 14:05 Podejdź do tego "medycznie", Hymenosie A na poważnie... uważam, że można wypracować jakąś formułę. Przykłady dawałem w poprzednich "rozważaniach": dwa, może trzy wątki i wywalanie spamu czyli rozmyślnego wklejania obszernych materiałów, do których można podać linki, wpisy ad personam i no i te dowodzące znajomości BBCode O wpisach nie na temat - czyli trolingu nie wspominam bo rzecz to zrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: __________________________________________Kli 14.02.11, 11:37 Klikam, a nawet robie reklame na FoM. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Stale klikajmy, kiedy tylko wychyli leb.. 14.02.11, 12:43 ..bo i co z tego, ze ja np. go wyklikam, kiedy kosz liczy sie od dwu klikniec wykonanych z roznych IP. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Stale klikajmy, kiedy tylko wychyli leb.. 14.02.11, 13:10 Marouder, ja też klikam. Bez efektu, jak widać. Wątki, które zgłosiłam rano do usunięcia zniknęły tylko na jakiś czas. Wygląda to jakby jeden admin usunął, a drugi nakazał mu przywrócić, bo załozono, że tu ma być chlew. Odpowiedz Link Zgłoś
jott-ka Re: Stale klikajmy, kiedy tylko wychyli leb.. 14.02.11, 14:03 ewa8a napisała: > Wygląda to jakby jeden admin usunął, a > drugi nakazał mu przywrócić, bo załozono, że tu ma być chlew. > chyba swinionet,czy tez szambonet...ale ja... kto z was kiedys widzial siec przepompowni sciekow na ten przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Stale klikajmy, kiedy tylko wychyli leb.. 14.02.11, 14:07 ewa8a napisała: > Marouder, ja też klikam. Bez efektu, jak widać. Wątki, które zgłosiłam rano do > usunięcia zniknęły tylko na jakiś czas. Wygląda to jakby jeden admin usunął, a > drugi nakazał mu przywrócić, bo założono, że tu ma być chlew. > ================= Potwierdzam, tak właśnie było: najpierw zniknęły potem zostały przywrócone. Odpowiedz Link Zgłoś
jott-ka Re: Stale klikajmy, kiedy tylko wychyli leb.. 14.02.11, 13:59 a kogo wyklikujecie? chyba nie hasz0? do kosza? POtem zawartosc kosza do utylizacji? czy recyklingu? Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Stale klikajmy, kiedy tylko wychyli leb.. 14.02.11, 14:08 Danuś, właśnie hasz, ten spamer obrzydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś