polazrski 15.02.11, 21:38 prochach? Tak sie rozkreciles na FoM, ze az dostalem test Kopernika. Mozesz mnie tu pocalowac w doope, ale na FoMie juz ci nie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny-jestem co to test Kopernika? 15.02.11, 21:45 Btw, ostatnie piec postow ktore tam skasowali to bylo jedynie moje pytanie czy sprawdzasz poczte na tym adresie gazetowym. Nie wiem dlaczego to kasuja a nasze dziecinnady nie i dlaczego do Ciebie sie doczepili a do mnie nie... Moze jeszcze sie doczepia. Admilicji dzisiejszej naprawde nie rozumiem. Najlepszy dowod dlaczego dobrze ze choc jedno forum jest gdzie sie tak nie panoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: co to test Kopernika? 15.02.11, 22:01 To test, na ktory odpowiadasz, kiedy moderacja ma dosyc odpowiedzi na takie debilne posty jak ten: Racjonalizujesz swoja chec dehaszyzacji Autor: manny-jestem 15.02.11, 20:59 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Bojkot, do ktorego nawolywalem, mial to do siebie ze zakladal wolna wole w podjeciu decyzji. Jak przychodzi admilicja to o wolnej woli mowy byc nie moze. To ze tej roznicy nie czujesz, wyglada na to ze pojmujesz wrecz na odwrot, dowodzi ze pojecie "lewak" rozumiem doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Ok Pozarski 15.02.11, 22:06 Tylko ciekawe czemu oni Tobie dali ten test Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Ok Pozarski 15.02.11, 22:11 Widac ciebie lubia, maniak. Jakos sie im zasluzyles. Dales doopy albo cos. Odpowiedz Link Zgłoś