Gość: zdzicho IP: *.sap-ag.de 15.08.01, 13:12 Czy Ci wPodlaskiem, gazet nie czytaja, znowu chca, zeby za ich pieniadze, ten bufon, zaistniach na polskiej scenie politycznej ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hiacynt Re: Mister Szeremietiew IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 13:22 Gość portalu: zdzicho napisał(a): > Czy Ci wPodlaskiem, gazet nie czytaja, znowu chca, zeby za ich pieniadze, ten > bufon, zaistniach na polskiej scenie politycznej ??? Gazety trzymają w wychodkach. Chyba nie jest to karalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Mister Szeremietiew IP: *.sap-ag.de 15.08.01, 15:15 To nikt im nie powiedzial, ze przed "alternatywnym" uzyciem, przeczytac ??? Choc moze to jest u nich norma, tylko dla nas troche inne, no ale przyjdzie nam sie z tym oswoic ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: Mister Szeremietiew IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 15:26 Gość portalu: tomek napisał(a): > To nikt im nie powiedzial, ze przed "alternatywnym" uzyciem, przeczytac ??? > Choc moze to jest u nich norma, tylko dla nas troche inne, no ale przyjdzie nam > > sie z tym oswoic ... Pewnie Tomku masz wspólny komputer ze Zdzichem. Nie musisz się oswajać z tym, że na Podlasiu waszymio gazetami tyłki wycierają. Z tak daleko piszesz. Czasami śledzie na Podlasiu zawijają w gazety również. Słyszałem w radiu, że u was na wszystko są normy. Zgięcie banana, długość śledzia Gazety też musicie czytać? Może was przepytują czy zrozumieliście właściwie. Współczujemy. U nas życie jest prostsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Mister Szeremietiew IP: *.sap-ag.de 15.08.01, 16:14 Tomek i Zdzicho, Prawde mowiac, nie zrozumialem tej uszczypliwosci pod moim adresem (moze jestem za tempy, albo po prostu wynika ona z wyniesionych przez "Klosa" i "4P i pies" stereotypu ? Czyz nie tak, mimo wszystko pomine tej zjadliwosc Twoich slow, i nadal bede traktowac wszystkich przyjaznie (za wyjatkiem min. Szeremietiewa). A o tym czy tu wszystko jest odmierzone itd, i kto kogo zaluje, to Hiacynt mozemy porozmawiac zupelnie prywatnie: tomek_1970@yahoo.com. Ale jestem tez dla Ciebie pelen uznania, za Twoje zdolnosci tropicielsko internetowe. nadal przyjaznie nastawiony, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś