21.05.11, 06:16
www.ustream.tv/channel/motionlook
o co tu dokladnie kam an? ktoś nza espaniolski?
Obserwuj wątek
    • marouder.eu A co to za demonstracja?/nt 21.05.11, 06:36

• pro100 jakiesić zadymy uliczne w hiszpanii 21.05.11, 06:56
        ponoć i portugalia tudzież iltalia ale o tym cichosza. bo jeszcze się kibole zorientują że nie są sami i matoł awansuje na supermatoła.
        • t_ete Re: jakiesić zadymy uliczne w hiszpanii 21.05.11, 10:43
          wysokie bezrobocie, szczegolnie wsrod mlodych ludzi (ponad 40 %) ; protestuja wobec rzadzacej lewicy i opozycyjnej prawicy ;

tete
    • marouder.eu Ale o co? 21.05.11, 07:17
      Powiem panu, ze to dziwne, ale ktokolwiek z Hiszpanii zna jako tako angielski, jest przeciwko calej tej leworurucji, nazwijmy ja, swiatopogladowej zaserwowanej przez Zapterosmile

Nadto przetlumaczyli mi dzisiejszej nocy zdanie, z ktorego zrozumialem tylko slowo puta i pierwotnie bylem sie w stanie obrazic, ze Pani, ktora je wydalila, lat 27, mezattka ma dosyc hasel i chce pracowac, bo nie pracuje od dwu lat!
      Dzieci nie ma.
      • pro100 Re: Ale o co? nie wiadomo 21.05.11, 07:21
        marouder.eu napisał:

> Powiem panu, ze to dziwne, ale ktokolwiek z Hiszpanii zna jako tako angielski,
        > jest przeciwko calej tej leworurucji, nazwijmy ja, swiatopogladowej zaserwowane
        > j przez Zapterosmile
        >
        > Nadto przetlumaczyli mi dzisiejszej nocy zdanie, z ktorego zrozumialem tylko sl
        > owo puta i pierwotnie bylem sie w stanie obrazic, ze Pani, ktora je wydalila, l
        > at 27, mezattka ma dosyc hasel i chce pracowac, bo nie pracuje od dwu lat!
        > Dzieci nie ma.

ale oczywista. że to jarosława wina (no i katoli - patent rysia7).
        • marouder.eu Jebi nadredaktora! 21.05.11, 07:34
          Dosc! Nie bedzie mi mojego wlasnego swiata urzadzal.
          • pro100 Re: Jebi nadredaktora! 21.05.11, 07:46
            marouder.eu napisał:

> Dosc! Nie bedzie mi mojego wlasnego swiata urzadzal.

wystarczy jak przeprosi - za ojca, brata i ew za kabotyna i obiboka bolka co go latami lansowali z drogim bronisławem sad
            • marouder.eu Jebi nadredaktora! 21.05.11, 08:03
              Onze Krzysiu, kolega i dawniej posel na Sejm, ktorego gdzie indziej wspominam. caly czas mowil mi o zmowie czesci srodowisk katolickich z pozostalymiw Polsce Zydami swieckimi..nie wierzylem mu..Kalkulowalem Dla pieniedzy? Dla wladzy? Po co?
              Caly ten projekt IIIRp jest chory.
              Cos w rodzaju romansu psa z kotem.
    • cepekolodziej Re: cenzura 21.05.11, 07:50

Tu jest lepsze

A kilka tygodni temu - jakie tu seksy odchodziły, no pozazdrościć. I to na oczach szkolnej dziatwy, zapędzanej prze eko-nauczycieli biologii do oglądania.

I nie było żadnej cenzury.
      • t_ete Re: cenzura 21.05.11, 10:39
        cepekolodziej napisał:

> A kilka tygodni temu - jakie tu seksy odchodziły, no pozazdrościć. I to na ocza
        > ch szkolnej dziatwy, zapędzanej prze eko-nauczycieli biologii do oglądania.
        >
        > I nie było żadnej cenzury.

mieszkamy w tym samym miescie ? smile

forum.gazeta.pl/forum/w,13,124326145,124326145,Bociany_.html
        • cepekolodziej Re: cenzura 21.05.11, 10:43

Niestety, nie.

Ale lubię bociany.
          • t_ete Re: cenzura 21.05.11, 11:10
            cepekolodziej napisał:

>
            > Niestety, nie.

Myslalam ze ogladales je 'na zywo' smile

> Ale lubię bociany.

Ja tez. Ciesze sie ze Polska nadal jest przyjaznym dla nich miejscem, ze ludziom 'chce sie' budowac dla nich gniazda (czy odtwarzac zniszczone) ... a one wracaja, kazdej wiosny.

tete
            • cepekolodziej Re: cenzura 21.05.11, 11:15

Oglądam systematycznie od lat na żywo, po drugiej stronie PL. Ale niestety już po seksach.

Znam miejsca, gdzie się gromadzą do odlotu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka