pro100 21.05.11, 06:16 www.ustream.tv/channel/motionlook o co tu dokladnie kam an? ktoś nza espaniolski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro100 jakiesić zadymy uliczne w hiszpanii 21.05.11, 06:56 ponoć i portugalia tudzież iltalia ale o tym cichosza. bo jeszcze się kibole zorientują że nie są sami i matoł awansuje na supermatoła. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: jakiesić zadymy uliczne w hiszpanii 21.05.11, 10:43 wysokie bezrobocie, szczegolnie wsrod mlodych ludzi (ponad 40 %) ; protestuja wobec rzadzacej lewicy i opozycyjnej prawicy ; tete Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale o co? 21.05.11, 07:17 Powiem panu, ze to dziwne, ale ktokolwiek z Hiszpanii zna jako tako angielski, jest przeciwko calej tej leworurucji, nazwijmy ja, swiatopogladowej zaserwowanej przez Zaptero Nadto przetlumaczyli mi dzisiejszej nocy zdanie, z ktorego zrozumialem tylko slowo puta i pierwotnie bylem sie w stanie obrazic, ze Pani, ktora je wydalila, lat 27, mezattka ma dosyc hasel i chce pracowac, bo nie pracuje od dwu lat! Dzieci nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Ale o co? nie wiadomo 21.05.11, 07:21 marouder.eu napisał: > Powiem panu, ze to dziwne, ale ktokolwiek z Hiszpanii zna jako tako angielski, > jest przeciwko calej tej leworurucji, nazwijmy ja, swiatopogladowej zaserwowane > j przez Zaptero > > Nadto przetlumaczyli mi dzisiejszej nocy zdanie, z ktorego zrozumialem tylko sl > owo puta i pierwotnie bylem sie w stanie obrazic, ze Pani, ktora je wydalila, l > at 27, mezattka ma dosyc hasel i chce pracowac, bo nie pracuje od dwu lat! > Dzieci nie ma. ale oczywista. że to jarosława wina (no i katoli - patent rysia7). Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jebi nadredaktora! 21.05.11, 07:34 Dosc! Nie bedzie mi mojego wlasnego swiata urzadzal. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Jebi nadredaktora! 21.05.11, 07:46 marouder.eu napisał: > Dosc! Nie bedzie mi mojego wlasnego swiata urzadzal. wystarczy jak przeprosi - za ojca, brata i ew za kabotyna i obiboka bolka co go latami lansowali z drogim bronisławem Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jebi nadredaktora! 21.05.11, 08:03 Onze Krzysiu, kolega i dawniej posel na Sejm, ktorego gdzie indziej wspominam. caly czas mowil mi o zmowie czesci srodowisk katolickich z pozostalymiw Polsce Zydami swieckimi..nie wierzylem mu..Kalkulowalem Dla pieniedzy? Dla wladzy? Po co? Caly ten projekt IIIRp jest chory. Cos w rodzaju romansu psa z kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: cenzura 21.05.11, 07:50 Tu jest lepsze A kilka tygodni temu - jakie tu seksy odchodziły, no pozazdrościć. I to na oczach szkolnej dziatwy, zapędzanej prze eko-nauczycieli biologii do oglądania. I nie było żadnej cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: cenzura 21.05.11, 10:39 cepekolodziej napisał: > A kilka tygodni temu - jakie tu seksy odchodziły, no pozazdrościć. I to na ocza > ch szkolnej dziatwy, zapędzanej prze eko-nauczycieli biologii do oglądania. > > I nie było żadnej cenzury. mieszkamy w tym samym miescie ? forum.gazeta.pl/forum/w,13,124326145,124326145,Bociany_.html Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: cenzura 21.05.11, 11:10 cepekolodziej napisał: > > Niestety, nie. Myslalam ze ogladales je 'na zywo' > Ale lubię bociany. Ja tez. Ciesze sie ze Polska nadal jest przyjaznym dla nich miejscem, ze ludziom 'chce sie' budowac dla nich gniazda (czy odtwarzac zniszczone) ... a one wracaja, kazdej wiosny. tete Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: cenzura 21.05.11, 11:15 Oglądam systematycznie od lat na żywo, po drugiej stronie PL. Ale niestety już po seksach. Znam miejsca, gdzie się gromadzą do odlotu. Odpowiedz Link Zgłoś