Dodaj do ulubionych

Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 15:37
Łapiński to gnida, to ja Piszczyk!
Obserwuj wątek
    • Gość: mt Łapiński powinien być zakazany IP: 217.153.179.* 14.05.04, 15:58
      Z przyczyn estetycznych nie powinni tego stwora pokazywać, no chyba że w
      kolejnym odciunku Wojen Gwiezdnych
      • Gość: theget Belka nie z UB a skąd? IP: *.lodz.msk.pl / 80.51.224.* 15.05.04, 19:55
        może jeszcze bezpartyjny smile Był w PZPR, SDRP i SLD. Bezpartyjny to on jest
        od ...2 miesięcy.
        Członek rady nadzorczej UB-eckiego banku: BIG, który powstał z pieniędzy PZU.

ot, z układu 1989.
    • feliks50 Jakos mu nie wierze !! 14.05.04, 16:02
      Za czasow komuny, kazdy kto piastowal jakiekolwiek stanowisko mial przymus
      wspolpracowania z SB a wielu robilo to nawet bez przymusu, tylko po to aby sie
      wykazac ! i takich bylo wiecej !!
    • Gość: Donpedro Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: 217.69.213.* 14.05.04, 16:03
      I o to chodzilo, raz zaprzeczy ze nie byl, a przeciwnicy juz podejrzewaja, ze
      cos jest na rzeczy. W Polsce nie trzeba geniuszu, zeby kogos zniszczyc w
      polityce. Wystarczy troche blotem porzucac. Obrzydliwe.
    • Gość: bic komune ta swinia czerwona IP: *.client.comcast.net 14.05.04, 16:06
      byl za to nietajnym i nieswiadomym. Ta kurwa komunistyczna z innymi kurwami
      komunistycznymi musi zawisnac na slupach. Dosc bandytow i scierwa czerwonego.
      rozszarpac na strzepy to bydlo smierdzace, rozszarpac!
      • Gość: Zenon Re: ta swinia czerwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:11
        Kolega, jak sadze z zawodu i zamilowania jest rzeznikiem?!
      • Gość: taki los To pisał brat łata Lepa, Łączny medpedalik GTW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:41
        Tak pragną Lepy władzy, że gotowi gówno żreć, aby brać!
      • Gość: Piotreq Re: ta swinia czerwona IP: 80.48.245.* 14.05.04, 18:00
        IP: *.client.comcast.net
        Uzytkownik komentuje z USA. Prawdopodobnie ma umysł wyprany przez Radio Maryja.

Co do Belki, to uważam że będąc na wysokim stanowisku w Iraku powinien
        współpracować z naszym wywiadem. Czyli nie współpracpwał z wywiadem PRL ale
        teraz mógł współpracować.
      • Gość: o-jej-kur.. Re: ta ŻYDOWSKA czerwona ŚWINIA IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 14.05.04, 19:13
        MASZ RACJĘ. STOLCMANOWSKIE ŁAJDACTWA WYMAGAJĄ SPECJALNEJ KONTROLI. Może tylko
        przez nasze patriotyczne słuzby, które trzeba odnowić. Zdrajca wpycha
        żydowskiego śmiecia
    • Gość: J.K.2 Belka: kto bez grzechu - niech rzuci kamieniem IP: 195.70.208.* 14.05.04, 16:17
      • Gość: kamieniarz Re: Belka: kto bez grzechu - niech rzuci kamienie IP: *.crowley.pl 14.05.04, 18:21
        Po pierwsze: nie współpracowałem z wywiadem. Gdzie mam się więc udać po kamienie?

Po drugie: nie dyskutujemy o tym, czy były współpracownik tajnych służb ma ujść
        z życiem, tylko o tym, czy ktoś taki może nami rządzić. To nie ma nic wspólnego
        z kamienowaniem. Jak niegdyś mawiano: żona cezara jest poza wszelkim podejrzeniem.
    • colas.breugnon rośnie procent członków PZPR 14.05.04, 16:39
      Rośnie procent członków PZPR,
      którzy nie byli współpracownikami
      służb PRL. W tym roku może
      przekroczyć 120%.
    • Gość: gość A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sreberk IP: *.acn.pl 14.05.04, 17:23
      Pan Balka już się skompromitował aferą BIG BANKU - sprawę prowadzi prokuratura
      i doprowadzić nie może, skoro wszędzie w sądach i prokuraturach powstawiane są
      klany byłych ubeków i ich zdolnych dzieci. Wszscy chodzą do Kwacha całować go w
      rękę i dopóki tak będzie to korupcja i bezprawie będzie miało swoje święto w
      tym kraju.
      • Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 17:36
        Kolega, jak widze jest przekonany,ze korupcja i zlodziejstwo to monopol tzw.
        lewicy?!
        Gratuluje dobrego samopoczucia i....postepujacej amnezji.Lista przekretow
        tzw.prawicy jest rownie dluga. Wart Pac palaca i vice versa.
        Radze zatem bardzo powaznie sie zastanowic na kogo sie oddaje glos podczas
        wyborow i potem nie pojekiwac.Reklamacje nie beda uwzgledniane. Inna sprawa, ze
        tak naprawde to nie ma na kogo glosowac. Chyba,ze sie dokona wyboru na
        zasadzie "mniejszego zla".Jakos jednak mnie to nie pociaga.
        • Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 18:00
          ...twa analiza Zenon miala by sens...gdyby bolszewicy i tzw prawica
          wystartowali razem po roku 1989...ale niestety tak nie bylo...przed 1989 rokiem
          byl w polsce zbrodniczy bolszewizm ,ktory nigdy nie zostal rozliczony- ukarany-
          osadzony...wiec po co te moraly Zenon...kicha jednym slowem...
          • Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:30
            Meczysz bez sensu. Co ma punkt startowy do poziomu korupcji na tzw.prawicy? Co
            ma brak rozliczenia komuny do postepujacego skundlenia ludzikow uwazajacych sie
            za emanacje mysli prawicowej? "Geld uber alles" - oto szanowny meczacy
            zawolanie polskiej "klasy politycznej" niezaleznie od tego jakie jej
            przedstawiciele nalepki przyklejaja sobie do czol.
            • Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 18:39
              ...ano taki sens to ma...,ze nieukarane przestepstwo przez praworzadne
              panstwo ...daje sygnal zielony- do nasladowania hienom
              (politycznym ,godpodarczym itp) ,ktore czuja sie bezprawnie...a hieny niestety
              sa wszedzie...takze, gdy prawo nie zadziala tam gdzie powinno zadzialac z racji
              prawa bo zostalo popelnine przestepstwo... a jest omijane przez to
              prawo...prawo reprezentujace przez zainteresowanych ludzi ,ktorzy to ludzie
              notabene byli zloczyncami i jednoczesnie tworcami tego prawa- okragly
              stol...kicha jednym slowe...kto tego nie rozumie...
              • Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 19:00
                Doktryna niepokalanego, zniewolonego i przymuszonego do demoralizacji narodu?
                Pietnascie lat juz jednak minelo. A dno moralnego i etycznego dolka coraz
                nizej. Przemyka mi mysl o cechach immanentnych homo sapiens.
                Niemniej jednak, ten kto wierzy w dobra wole i moralnosc blizniego swego jest
                niespelna rozumu. Niezaleznie od ustroju, pochodzenia spolecznego, narodowosci
                i poziomu wyksztalcenia.
                • Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 19:10
                  ...niestety stosowanie prawa wybiorczo przynioslo taki efekt...ja rozumiem ,ze
                  jestes odchylony Zenon na lewo....ale jezeli juz chwyciles sie homo
                  sapies ...to powiedz mi jaka wielka cywilizacja rozwijala sie stosujac prawo
                  wybiorczo- nigdzie-...swych nie- karamy obcym -wrogowi dowalamy...prawo musi
                  byc mocne...moc prawa polega na jego rownosci wobec wszystkich obywateli- czy
                  ktorys czlonek sld sposcil glowe i podal sie do dymisji gdy prasa ujawnila jego
                  przekrety.. tak prawde powiedziawczy IV RZECZPOSPOLITA gdy powstanie bedzie
                  musial wszystko zaczac od nowa...
                  • Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 19:20
                    Wyjasnienie koncowe aby zakonczyc nasz dyskurs: nie jestem wychylony ani na
                    lewo ani tez na prawo. Jestem z przekonan i dzialan centrysta, liberalem i
                    pragmatykiem.
                    Odpowiadajac na twoje pytanie: wszystkie wielkie cywilizacje. Przesledz ich
                    dzieje a niechybnie sie o tym przekonasz. Nie jest to oczywiscie powod do
                    zachwytu.
                    Milo bylo.
                    • Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 19:32
                      ...milo bylo rowniez...a za tego odychylonego w lewo to chyba sie nie
                      gniewasz...w dyskusji zawsze powinnien pojawic sie watek "prowokacji" to dadaje
                      dyskusji jedrnosci...zasmuciles mnie jednak swym stwierdzeniem...,ze nie jestes
                      odchylony ani na lewo ani na prawo...takie cieple kluchy nai zimne ani
                      gorace...biore to niejako za "prowokacje" z twej strony...ha,ha...pzd
            • Gość: ups Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:51
              Zenek - to że ktoś wie o co chodzi w tzw. lewicy, córki PZPR nie oznacza, że
              jest prawicowcem i tym gorzej, bo w tym kraju coraz więcej ludzi, którzy nie
              utoższamiają się ani w lewo ani w prawo - a centrum zieje pustką i beznadzieją.
              A to co robiła prawica - to tylko dobra szkoła komuny, która już w 1980 roku
              zakładała jak skompromitować ruchy niepodległosciowe. Swego czasu jeszcze na
              kasetach (przed erą internetu) krążyło po kraju nagranie z narady aktywu KW
              PRZP w Katowicach - z zaleceniami jak koruppować i ośmieszać Solidarnośc i
              robić swoje - ja mam je do dziś i słucham przy każdej okazji wystąpień naszych
              cudnych uzdrowicieli w stylu Millera, Kwaśniewskiego, Oleksego itp.
              • Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 19:08
                KOR, ROBCIO, Solidarnosc..... powolnym, choc nieswiadomym wykonawca zamierzen
                komuny? Odwazna teza. Skad wiec wzial sie upadek realsocjalizmu i narodziny
                Polski demokratyczej? Cyzby byl to tajny cel PZPR?
                Tzw. ruch niepodleglosciowy, Solidarnosc....skompromitowaly sie i unicestwily
                na swe wlasne zyczenie.Dzieje nowozytne dowodnie wsakzuja na to ze rewolucje
                zjadaja wlasne dzieci.
                Pustka, szanowny kolego jest nie tylko w centrum lecz takze po obu stronach od
                niego.
                • Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 19:14
                  ...dodam tylko ...,ze jak niedawno ujawnil IPN...solidarnosc zostala rozbita
                  przez sb...sb instalowalo tam ( w solidarnosci) swoich ludzi...wczynalo
                  zadymy, sklucalo- ato wszystko naglasniala ich tzw tv publiczna i do tego nawet
                  drukowalo ulotki pod nazawa solidarnosc...nic dodac nic ujac...kicha jednym
                  slowem...,kto to wszystko rozliczy ,zeby w kraju stalo sie normalnie...a
                  rozliczyc to trzeba bo bez rozliczenia ani roz (nie mylic mona roz)...co widac
                  i czuc w dzisiejszej polsce...
                  • Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 21:24
                    Doskonale znam te fakty.To jednak w zadnym przypadku nie tlumaczy tego co stalo
                    sie z panna "S". Po 1989 r.stracila cnote i przeksztalcila sie w lapczywa,
                    podstarzala kurtyzane z rozmazanym makijazem. Obrzydliwosc! I jest to jej
                    wlasne dzielo a nie ubekow. Spiskowa teoria dziejow jest odpowiednia dla ludzi
                    o umyslach prostych i nie obciazonych wiedza. Co Ciebie zapewne nie dotyczy. A
                    ponadto: czas plynie, ludzie niestety parszywieja, formacje traca racje bytu.
                    Inne wrecz przeciwnie.
                    Milo bylo.
                    • Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 21:56
                      ...nie to co pzpr- sld...ciagle na swieczniku w blasku jupiterow...mylisz sie
                      Zenon IPN nie klamie...
    • Gość: mee... Re: TYLU ICH BYLO W TYCH SLUZBACH... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 17:28
      ...dreczyli narod przez tyle dziesiecioleci...a tu sie okazuje ,ze nikogo w
      tych sluzbach prl-u nie bylo...moze ze dwa nazwiska jak do tej pory ujawniono-
      ...same niewinne bolszwickie cnoty...
      • Gość: ups Re: TYLU ICH BYLO W TYCH SLUZBACH... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:54
        Dowcip polega na tym, że etatowi aparatczycy PZPR oraz kadra MO i Sb żadnych
        deklaracji współpracy nie podpisywali - to było jasne samo z siebie. Dlatego
        dziś Miller, Kwaśniewski i Belka mogą spokojnie powiedzieć "nie
        współpracowaliśmy" - oni tam poprostu pracowali!!!!!
    • Gość: jacek Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 17:35
      Jeżeli, jak uważają wszystkowiedzący, wszyscy współpracowali to w czym problem?
      I po co te nerwy? Trafność wypowiedi pana Kaczmarka nie do przecenienia!
      • Gość: mee... Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 17:44
        ...tow. kaczmarek to zawsze w swa strone ciagnie...jak wszyscy
        wspolpracowali...to do gogo bolszewicy w takim razie strzelali w 58, 75, stanie
        wojennym i wielu inych ukrytych miejscach, kogo zamykali, lamali kariery i
        zastraszali......dlaczego do tej pory nie wzieto sie na powaznie za rozliczenie
        najnowszej historii polski...bez tego rozliczenia ani rusz...co widac i czuc w
        obecnej polsce...
        • Gość: jacek Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:17
          Jakbym słyszał Leppera albo... Giertycha.
          • Gość: mee... Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 18:20
            ...to sa fakty historyczne...a nie haselka ...typu kupujcie opony firmy
            okon...lub jakbym slyszal leppera...a co tow lepper byl lepszy...moze to
            rozwiniesz...merytorycznie tylko prosze...
    • indris I co z tego? 14.05.04, 17:39
      Belka jest współpracownikiem współczesnego Imperium Zła, czyli Busha.
    • Gość: beza z tego oswiadczenia wynika ze.. IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.05.04, 17:41

mogl byc nietajnym i swiadomym wspolpracownikiem albo tajnym i nieswiadomym
      wspolpracownikiem.

W obliczu powyzszego jego wypowiedz jest prawdziwa i nic nie mowiaca.
    • Gość: kibic ŁAPIŃSKI TO ARCYGNIDA ... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 18:03
      ... KTÓRA Z PREMEDYTACJĄ DOPROWADZIŁA DO KATASTROFY FINANSOWANIE SŁUŻBY
      ZDROWIA. W NAGRODĘ POWINNI GO WYSTRZELIĆ NA MARSA WRAZ Z KILKUSET INNYMI
      OSOBAMI, KTÓRYCH PRZEZ BRAK CZASU NIE WYLICZĘ.
      • Gość: ups Re: ŁAPIŃSKI TO ARCYGNIDA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:56
        A dlaczego tak nie lubisz Marsjan, że to szambo chcesz im wysłac - jest parę
        miejsc na świecie, które bardziej na nich zasługują.
    • Gość: 4krzych1 każdy facet poniżej 175 cm, okaże się... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.04, 19:03
      wcześniej czy później, ponad przeciętnie ambitnym kurduplem wspieranym w swej
      ambicji i pysze, przez "te", czy "inne" służby... Taka już uroda "super-
      stabilizatorów", takich jak kwach, czy belka...
    • Gość: o-jej-kur.. NAJEZDNE ZBOCZENIA IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 14.05.04, 19:06
      Tak naleao przypuszczać, że będzie to następny stolcmanowski potworny czyrak.
      Nijak nie daje się pogodzić hebraizmu z Katolicyzmem. Co jakiś cza historia
      musi regulować zboczenia.
    • indris A bądź sobie i ubekiem.... 14.05.04, 19:41
      ...ale nie kompromituj Polski udziałem w irackiej awanturze. Nie miałbym
      pretensji do Belki, że był świnią dawniej, ale mam, że jest żwinią dzisiaj.
      • Gość: Smyk Mam propozycje IP: *.onlink.net 14.05.04, 19:52
        zeby do Konstytucji wprowadzic zapis ze do wladz, do Rzadu polskiego nie moga
        wchodzic obywatele innego pochodzenia niz polskie.Kazdego ubiegajacego sie o
        te stanowiska nalezy sprawdzic (w tym rowniez zmiane ich nazwisk) i podziekowac
        za checi . Sprawa prosta jak parasol smile
      • Gość: mee... Re: A bądź sobie i ubekiem.... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 20:00
        ...ciekawe co na to stwierdzenie wiele rodzin polskich pokrzywdzonych przez
        ubekow- zapomnianych bez jakichkolwiek odszkodowan- ot, polsza balszaja-
        jobtwojamac...typowy ram-pum -pam...zachowujacy sie jak przewodniczacy skladu
        sedziowskiego...typowy przyklad dlaczego bolszewikom w polsce poszlo tak gladko
        i bezkarnie- propaganda dziala cuda...
        • Gość: Zenon Re: A bądź sobie i ubekiem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 21:30
          Nie wytrzymalem mee... Odpowiem Ci tylko od siebie i tylko w swoim imieniu:
          wybaczylem choc nie zapomnialem.Nie mozna zyc wylacznie przeszloscia jesli chce
          sie patrzec w przyszlosc. A mimo wszystko patrze w nia ufnie z nadzieja,ze to
          co najgorsze jest juz za mna. A poza tym dzieciaki....
          • Gość: mee... Re: A bądź sobie i ubekiem.... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 21:53
            ...pieknie to Zenon napisales...wybaczylem choc nie zapomnialem i tak
            trzymac...ja osobiscie tez nie czuje nienawisci do bolszewikow moze li tylko
            niesmak...ale co te nasze wywody maja sie do prawa ...ano nie maja sie nic bo
            prawa to nie obchodzi czy my wybaczamy czy nie ...prawo w koncu powinno
            zadzialac w tym podobno panstwie prawa...
    • Gość: silesius Kto z kogo robi tutaj wariata! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.04, 20:57
      Mam tego dosc: nie rozumie´m o co szarpie sie Kaczmarek, i dlaczego przypisuje
      sie jego slowom miare wyroczni w sprawie pradwomownosci. sam sie z tego sld-
      owskiego szamba wywodzi, sam zasiadal w rzadzie wspolnie z lapinskim i belka,
      wiec o co ta wrzawa? warty pac pajaca
    • Gość: ALFA Re:Nalezy zlustrowac LAPINSKIEGO bo jak mi wiadom IP: 81.170.253.* 14.05.04, 21:12
      bo jak mi wiadomo Lapinski pozostawal w zainteresowaniu SB w Latach 70 --80
      pchal sie w lapy SB aby przy jej pomocy zdobyc leprze stanowisko.
    • Gość: robak Łapiński - gnida bez honoru IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.05.04, 22:12
      to guano ma czelność jeszcze się wynurzać? Już dosyć smrodu narobił nam wszystkim swoimi
      złodziejskimi decyzjami do spółki ze swoim przydupasem Naumannem. Teraz znalazł nową szansę -
      wystąpić w TV i coś nowego ugrać.

Zbieraj się Łapówko-Łapiński i wypad na Białoruś!
    • Gość: . mARIUSZ Ł = PIEPRZONA CIOTA, KTORA.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 23:57
      ... smie obrazac innych. Jak ten gnoj moze w ogole sie bezkarnie porusac po
      ulicy? nikt go nie pyta, co z NFZ, nikt nie wyjasnia, nawet nalezy do takiego
      zasranego grupowania jak FKP, wiec czego sie po takim ciulu spodziewac? Ta
      szmata donosi na swoich kumpli (jestem anty SLD, ale w tym wypadku - sorry,
      pewnie mu nie dali po.r.u.c.h.a.c, sprzedaje sie za stanowiska, i popiera
      rzeczy zupelnie niezgodne z przysiega hipokratesa. Gdzie jest jakis sad? jakas
      wladza, ktoa go rozliczy? gdzie jest trybunal konstytucyjny albo trybual stanu?
      Wszycy go maja w dupie? a tn fiut chodzi po swiecie i robi zle, coraz gorsze.
      Co za gnoj?!?!?!
    • Gość: Wojtek Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: 63.146.250.* 15.05.04, 01:11
      Az dziw bierze, ilu ludzi daje sie zaskoczyc poziomem obsmarowanctwa miedzy
      towarzyszami z lewicy. Czy w jednej jedynie slusznej partii, czy w kilkunastu
      rownie slusznych, czerwoni pozostaja wierni zasadzie publicznego oskarzania
      siebie nawzajem bez ladu, skladu i sensu. Tak bylo od czasow ulianowowych
      donosow na Plechanowa, slawetnej denuncjacji pawki (tfu!) morozowa i tak
      pozostanie az przyjdzie boj ostatni i cala lewica uda sie w kraine wiecznego
      plenum beczkowozem z MPO. I nad czym tu biadolic? Lepiej skladac pieniazki na
      detergenty, zeby po oszczymurach posprzatac.
      • Gość: gosc USA Re: Polska zginie IP: *.proxy.aol.com 15.05.04, 02:35
        mam cicho nadzieje , i do tego dojdzie ze Polska poniewaz zawsze miala
        glupich , sprzedajnych , nieuczciwych, nielojalnych przywodcow bedzie
        zaanektowana prze Niemcy lub sprzedana Niemcom i wreszcie ludzi odetchna i
        zaczna normalnie zyc i pracowac
        • Gość: mee... Re: POLSKA NIGDY- NIE ZGINIE... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 15.05.04, 02:39
          ...bo my tu jestesmy...a poki my tu jestesmy...to POLSKA NIE ZGINIE...czy to
          sie komus podoba czy nie...
    • Gość: Shakespeare Byl albo n ie byl, oto jest pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.04, 02:39
      Tylko Kwach i Bog(albo Kwog) znaja odpowiedz
    • Gość: Ananda Belka wspolpracowal IP: *.bbtec.net 15.05.04, 03:22
      Belka wspolpracowal ze sluzba bezpieczenstwa jako szef komitetu PZPR.
      Regularnie spotykal sie z plk. K - szefem SB w Lodzi na terenie Wydzialu
      Ekonomiczno-Socjologicznego Uni Lodzkiego. Regularnie konsultowal sie z wydz.
      Organizacylnym Komitetu Lodzkiego PZPR i informowal o sytuacji na Wydziale
      Ekonomicznym.

Belka takze wspolpracowal z Dept Wywiadu PRL podczas pobytu zagranicznego na
      stypendium ACLS w Chicago

W wiwku 52 lat pamiec czesto nie dopisuje
    • Gość: Henryk A skądżesz tyle rozwagi w treści informacji? IP: 82.160.30.* 15.05.04, 10:55
      Wynika to chyba z tego iż podaje to PAP.
      Wyobrażam sobie ton i zaangażowanie "śledcze" dziennikarzy "Wyborczej" gdyby "sensacja" tej miary dotyczyła polityka(ugrupowania) zwalczanego przez środowisko "Gazety" (patrz "afera Olina").
    • Gość: Jerzy To jest świństwo które powinno być karane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 21:50
      Pan Łapiński powinien zostać zmuszony do wykazania dowodów w tej sprawie. Jeśli
      ich nie przedstawi musi być usunięty z sejmu jako oszust, który wprowadza
      oczernia celowo innych ludzi. To nie jest godne posła nie tylko RP ale i
      każdego innego nawet najmniejszego kraju. Tylko dowody mogą stanowić podstawę
      oskarżeń choćby były nieprawdziwe. Muszą jednak być dowody że ten kto rozgłasza
      oskarzenia był przekonany, że mówi prawdę.
      Podobnie postąpił Pan Lepper oskarżając pana Rokitę o kombinatortswo i
      oszustwa. Też powinien ponieść tego konsekwencje jak wyżej. Ludzie którzy
      bezpodstawnie rzucają na kogoś oskarżenia nie mogą nie tylko reprezentować
      obywateli, ale nie powinni być osobami zatrudnionymi jakichkolwiek stanowiskach
      kierowniczych.
      Ci posłowie dla mnie są już byłymi posłami i przy nastepnych wyborach z
      pewnością nie wybiorę nikogo z ich listy żeby przypadkiem oni nie dostali się
      ponownie do sejmu. Nie są godni mnie reprezentować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka