Gość: głos z xsyza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 15:37 Łapiński to gnida, to ja Piszczyk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mt Łapiński powinien być zakazany IP: 217.153.179.* 14.05.04, 15:58 Z przyczyn estetycznych nie powinni tego stwora pokazywać, no chyba że w kolejnym odciunku Wojen Gwiezdnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theget Belka nie z UB a skąd? IP: *.lodz.msk.pl / 80.51.224.* 15.05.04, 19:55 może jeszcze bezpartyjny Był w PZPR, SDRP i SLD. Bezpartyjny to on jest od ...2 miesięcy. Członek rady nadzorczej UB-eckiego banku: BIG, który powstał z pieniędzy PZU. ot, z układu 1989. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks50 Jakos mu nie wierze !! 14.05.04, 16:02 Za czasow komuny, kazdy kto piastowal jakiekolwiek stanowisko mial przymus wspolpracowania z SB a wielu robilo to nawet bez przymusu, tylko po to aby sie wykazac ! i takich bylo wiecej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donpedro Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: 217.69.213.* 14.05.04, 16:03 I o to chodzilo, raz zaprzeczy ze nie byl, a przeciwnicy juz podejrzewaja, ze cos jest na rzeczy. W Polsce nie trzeba geniuszu, zeby kogos zniszczyc w polityce. Wystarczy troche blotem porzucac. Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bic komune ta swinia czerwona IP: *.client.comcast.net 14.05.04, 16:06 byl za to nietajnym i nieswiadomym. Ta kurwa komunistyczna z innymi kurwami komunistycznymi musi zawisnac na slupach. Dosc bandytow i scierwa czerwonego. rozszarpac na strzepy to bydlo smierdzace, rozszarpac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: ta swinia czerwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:11 Kolega, jak sadze z zawodu i zamilowania jest rzeznikiem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki los To pisał brat łata Lepa, Łączny medpedalik GTW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:41 Tak pragną Lepy władzy, że gotowi gówno żreć, aby brać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotreq Re: ta swinia czerwona IP: 80.48.245.* 14.05.04, 18:00 IP: *.client.comcast.net Uzytkownik komentuje z USA. Prawdopodobnie ma umysł wyprany przez Radio Maryja. Co do Belki, to uważam że będąc na wysokim stanowisku w Iraku powinien współpracować z naszym wywiadem. Czyli nie współpracpwał z wywiadem PRL ale teraz mógł współpracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o-jej-kur.. Re: ta ŻYDOWSKA czerwona ŚWINIA IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 14.05.04, 19:13 MASZ RACJĘ. STOLCMANOWSKIE ŁAJDACTWA WYMAGAJĄ SPECJALNEJ KONTROLI. Może tylko przez nasze patriotyczne słuzby, które trzeba odnowić. Zdrajca wpycha żydowskiego śmiecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.2 Belka: kto bez grzechu - niech rzuci kamieniem IP: 195.70.208.* 14.05.04, 16:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamieniarz Re: Belka: kto bez grzechu - niech rzuci kamienie IP: *.crowley.pl 14.05.04, 18:21 Po pierwsze: nie współpracowałem z wywiadem. Gdzie mam się więc udać po kamienie? Po drugie: nie dyskutujemy o tym, czy były współpracownik tajnych służb ma ujść z życiem, tylko o tym, czy ktoś taki może nami rządzić. To nie ma nic wspólnego z kamienowaniem. Jak niegdyś mawiano: żona cezara jest poza wszelkim podejrzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
colas.breugnon rośnie procent członków PZPR 14.05.04, 16:39 Rośnie procent członków PZPR, którzy nie byli współpracownikami służb PRL. W tym roku może przekroczyć 120%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sreberk IP: *.acn.pl 14.05.04, 17:23 Pan Balka już się skompromitował aferą BIG BANKU - sprawę prowadzi prokuratura i doprowadzić nie może, skoro wszędzie w sądach i prokuraturach powstawiane są klany byłych ubeków i ich zdolnych dzieci. Wszscy chodzą do Kwacha całować go w rękę i dopóki tak będzie to korupcja i bezprawie będzie miało swoje święto w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 17:36 Kolega, jak widze jest przekonany,ze korupcja i zlodziejstwo to monopol tzw. lewicy?! Gratuluje dobrego samopoczucia i....postepujacej amnezji.Lista przekretow tzw.prawicy jest rownie dluga. Wart Pac palaca i vice versa. Radze zatem bardzo powaznie sie zastanowic na kogo sie oddaje glos podczas wyborow i potem nie pojekiwac.Reklamacje nie beda uwzgledniane. Inna sprawa, ze tak naprawde to nie ma na kogo glosowac. Chyba,ze sie dokona wyboru na zasadzie "mniejszego zla".Jakos jednak mnie to nie pociaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 18:00 ...twa analiza Zenon miala by sens...gdyby bolszewicy i tzw prawica wystartowali razem po roku 1989...ale niestety tak nie bylo...przed 1989 rokiem byl w polsce zbrodniczy bolszewizm ,ktory nigdy nie zostal rozliczony- ukarany- osadzony...wiec po co te moraly Zenon...kicha jednym slowem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:30 Meczysz bez sensu. Co ma punkt startowy do poziomu korupcji na tzw.prawicy? Co ma brak rozliczenia komuny do postepujacego skundlenia ludzikow uwazajacych sie za emanacje mysli prawicowej? "Geld uber alles" - oto szanowny meczacy zawolanie polskiej "klasy politycznej" niezaleznie od tego jakie jej przedstawiciele nalepki przyklejaja sobie do czol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 18:39 ...ano taki sens to ma...,ze nieukarane przestepstwo przez praworzadne panstwo ...daje sygnal zielony- do nasladowania hienom (politycznym ,godpodarczym itp) ,ktore czuja sie bezprawnie...a hieny niestety sa wszedzie...takze, gdy prawo nie zadziala tam gdzie powinno zadzialac z racji prawa bo zostalo popelnine przestepstwo... a jest omijane przez to prawo...prawo reprezentujace przez zainteresowanych ludzi ,ktorzy to ludzie notabene byli zloczyncami i jednoczesnie tworcami tego prawa- okragly stol...kicha jednym slowe...kto tego nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 19:00 Doktryna niepokalanego, zniewolonego i przymuszonego do demoralizacji narodu? Pietnascie lat juz jednak minelo. A dno moralnego i etycznego dolka coraz nizej. Przemyka mi mysl o cechach immanentnych homo sapiens. Niemniej jednak, ten kto wierzy w dobra wole i moralnosc blizniego swego jest niespelna rozumu. Niezaleznie od ustroju, pochodzenia spolecznego, narodowosci i poziomu wyksztalcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 19:10 ...niestety stosowanie prawa wybiorczo przynioslo taki efekt...ja rozumiem ,ze jestes odchylony Zenon na lewo....ale jezeli juz chwyciles sie homo sapies ...to powiedz mi jaka wielka cywilizacja rozwijala sie stosujac prawo wybiorczo- nigdzie-...swych nie- karamy obcym -wrogowi dowalamy...prawo musi byc mocne...moc prawa polega na jego rownosci wobec wszystkich obywateli- czy ktorys czlonek sld sposcil glowe i podal sie do dymisji gdy prasa ujawnila jego przekrety.. tak prawde powiedziawczy IV RZECZPOSPOLITA gdy powstanie bedzie musial wszystko zaczac od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 19:20 Wyjasnienie koncowe aby zakonczyc nasz dyskurs: nie jestem wychylony ani na lewo ani tez na prawo. Jestem z przekonan i dzialan centrysta, liberalem i pragmatykiem. Odpowiadajac na twoje pytanie: wszystkie wielkie cywilizacje. Przesledz ich dzieje a niechybnie sie o tym przekonasz. Nie jest to oczywiscie powod do zachwytu. Milo bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 19:32 ...milo bylo rowniez...a za tego odychylonego w lewo to chyba sie nie gniewasz...w dyskusji zawsze powinnien pojawic sie watek "prowokacji" to dadaje dyskusji jedrnosci...zasmuciles mnie jednak swym stwierdzeniem...,ze nie jestes odchylony ani na lewo ani na prawo...takie cieple kluchy nai zimne ani gorace...biore to niejako za "prowokacje" z twej strony...ha,ha...pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:51 Zenek - to że ktoś wie o co chodzi w tzw. lewicy, córki PZPR nie oznacza, że jest prawicowcem i tym gorzej, bo w tym kraju coraz więcej ludzi, którzy nie utoższamiają się ani w lewo ani w prawo - a centrum zieje pustką i beznadzieją. A to co robiła prawica - to tylko dobra szkoła komuny, która już w 1980 roku zakładała jak skompromitować ruchy niepodległosciowe. Swego czasu jeszcze na kasetach (przed erą internetu) krążyło po kraju nagranie z narady aktywu KW PRZP w Katowicach - z zaleceniami jak koruppować i ośmieszać Solidarnośc i robić swoje - ja mam je do dziś i słucham przy każdej okazji wystąpień naszych cudnych uzdrowicieli w stylu Millera, Kwaśniewskiego, Oleksego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 19:08 KOR, ROBCIO, Solidarnosc..... powolnym, choc nieswiadomym wykonawca zamierzen komuny? Odwazna teza. Skad wiec wzial sie upadek realsocjalizmu i narodziny Polski demokratyczej? Cyzby byl to tajny cel PZPR? Tzw. ruch niepodleglosciowy, Solidarnosc....skompromitowaly sie i unicestwily na swe wlasne zyczenie.Dzieje nowozytne dowodnie wsakzuja na to ze rewolucje zjadaja wlasne dzieci. Pustka, szanowny kolego jest nie tylko w centrum lecz takze po obu stronach od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 19:14 ...dodam tylko ...,ze jak niedawno ujawnil IPN...solidarnosc zostala rozbita przez sb...sb instalowalo tam ( w solidarnosci) swoich ludzi...wczynalo zadymy, sklucalo- ato wszystko naglasniala ich tzw tv publiczna i do tego nawet drukowalo ulotki pod nazawa solidarnosc...nic dodac nic ujac...kicha jednym slowem...,kto to wszystko rozliczy ,zeby w kraju stalo sie normalnie...a rozliczyc to trzeba bo bez rozliczenia ani roz (nie mylic mona roz)...co widac i czuc w dzisiejszej polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 21:24 Doskonale znam te fakty.To jednak w zadnym przypadku nie tlumaczy tego co stalo sie z panna "S". Po 1989 r.stracila cnote i przeksztalcila sie w lapczywa, podstarzala kurtyzane z rozmazanym makijazem. Obrzydliwosc! I jest to jej wlasne dzielo a nie ubekow. Spiskowa teoria dziejow jest odpowiednia dla ludzi o umyslach prostych i nie obciazonych wiedza. Co Ciebie zapewne nie dotyczy. A ponadto: czas plynie, ludzie niestety parszywieja, formacje traca racje bytu. Inne wrecz przeciwnie. Milo bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: A świstak siedzi i zawija zielone dolary w sr IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 21:56 ...nie to co pzpr- sld...ciagle na swieczniku w blasku jupiterow...mylisz sie Zenon IPN nie klamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: TYLU ICH BYLO W TYCH SLUZBACH... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 17:28 ...dreczyli narod przez tyle dziesiecioleci...a tu sie okazuje ,ze nikogo w tych sluzbach prl-u nie bylo...moze ze dwa nazwiska jak do tej pory ujawniono- ...same niewinne bolszwickie cnoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: TYLU ICH BYLO W TYCH SLUZBACH... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:54 Dowcip polega na tym, że etatowi aparatczycy PZPR oraz kadra MO i Sb żadnych deklaracji współpracy nie podpisywali - to było jasne samo z siebie. Dlatego dziś Miller, Kwaśniewski i Belka mogą spokojnie powiedzieć "nie współpracowaliśmy" - oni tam poprostu pracowali!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 17:35 Jeżeli, jak uważają wszystkowiedzący, wszyscy współpracowali to w czym problem? I po co te nerwy? Trafność wypowiedi pana Kaczmarka nie do przecenienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 17:44 ...tow. kaczmarek to zawsze w swa strone ciagnie...jak wszyscy wspolpracowali...to do gogo bolszewicy w takim razie strzelali w 58, 75, stanie wojennym i wielu inych ukrytych miejscach, kogo zamykali, lamali kariery i zastraszali......dlaczego do tej pory nie wzieto sie na powaznie za rozliczenie najnowszej historii polski...bez tego rozliczenia ani rusz...co widac i czuc w obecnej polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:17 Jakbym słyszał Leppera albo... Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 18:20 ...to sa fakty historyczne...a nie haselka ...typu kupujcie opony firmy okon...lub jakbym slyszal leppera...a co tow lepper byl lepszy...moze to rozwiniesz...merytorycznie tylko prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
indris I co z tego? 14.05.04, 17:39 Belka jest współpracownikiem współczesnego Imperium Zła, czyli Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza z tego oswiadczenia wynika ze.. IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.05.04, 17:41 mogl byc nietajnym i swiadomym wspolpracownikiem albo tajnym i nieswiadomym wspolpracownikiem. W obliczu powyzszego jego wypowiedz jest prawdziwa i nic nie mowiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁAPIŃSKI TO ARCYGNIDA ... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 18:03 ... KTÓRA Z PREMEDYTACJĄ DOPROWADZIŁA DO KATASTROFY FINANSOWANIE SŁUŻBY ZDROWIA. W NAGRODĘ POWINNI GO WYSTRZELIĆ NA MARSA WRAZ Z KILKUSET INNYMI OSOBAMI, KTÓRYCH PRZEZ BRAK CZASU NIE WYLICZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: ŁAPIŃSKI TO ARCYGNIDA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:56 A dlaczego tak nie lubisz Marsjan, że to szambo chcesz im wysłac - jest parę miejsc na świecie, które bardziej na nich zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 każdy facet poniżej 175 cm, okaże się... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.04, 19:03 wcześniej czy później, ponad przeciętnie ambitnym kurduplem wspieranym w swej ambicji i pysze, przez "te", czy "inne" służby... Taka już uroda "super- stabilizatorów", takich jak kwach, czy belka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o-jej-kur.. NAJEZDNE ZBOCZENIA IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 14.05.04, 19:06 Tak naleao przypuszczać, że będzie to następny stolcmanowski potworny czyrak. Nijak nie daje się pogodzić hebraizmu z Katolicyzmem. Co jakiś cza historia musi regulować zboczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
indris A bądź sobie i ubekiem.... 14.05.04, 19:41 ...ale nie kompromituj Polski udziałem w irackiej awanturze. Nie miałbym pretensji do Belki, że był świnią dawniej, ale mam, że jest żwinią dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smyk Mam propozycje IP: *.onlink.net 14.05.04, 19:52 zeby do Konstytucji wprowadzic zapis ze do wladz, do Rzadu polskiego nie moga wchodzic obywatele innego pochodzenia niz polskie.Kazdego ubiegajacego sie o te stanowiska nalezy sprawdzic (w tym rowniez zmiane ich nazwisk) i podziekowac za checi . Sprawa prosta jak parasol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: A bądź sobie i ubekiem.... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 20:00 ...ciekawe co na to stwierdzenie wiele rodzin polskich pokrzywdzonych przez ubekow- zapomnianych bez jakichkolwiek odszkodowan- ot, polsza balszaja- jobtwojamac...typowy ram-pum -pam...zachowujacy sie jak przewodniczacy skladu sedziowskiego...typowy przyklad dlaczego bolszewikom w polsce poszlo tak gladko i bezkarnie- propaganda dziala cuda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: A bądź sobie i ubekiem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 21:30 Nie wytrzymalem mee... Odpowiem Ci tylko od siebie i tylko w swoim imieniu: wybaczylem choc nie zapomnialem.Nie mozna zyc wylacznie przeszloscia jesli chce sie patrzec w przyszlosc. A mimo wszystko patrze w nia ufnie z nadzieja,ze to co najgorsze jest juz za mna. A poza tym dzieciaki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: A bądź sobie i ubekiem.... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.05.04, 21:53 ...pieknie to Zenon napisales...wybaczylem choc nie zapomnialem i tak trzymac...ja osobiscie tez nie czuje nienawisci do bolszewikow moze li tylko niesmak...ale co te nasze wywody maja sie do prawa ...ano nie maja sie nic bo prawa to nie obchodzi czy my wybaczamy czy nie ...prawo w koncu powinno zadzialac w tym podobno panstwie prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Kto z kogo robi tutaj wariata! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.04, 20:57 Mam tego dosc: nie rozumie´m o co szarpie sie Kaczmarek, i dlaczego przypisuje sie jego slowom miare wyroczni w sprawie pradwomownosci. sam sie z tego sld- owskiego szamba wywodzi, sam zasiadal w rzadzie wspolnie z lapinskim i belka, wiec o co ta wrzawa? warty pac pajaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALFA Re:Nalezy zlustrowac LAPINSKIEGO bo jak mi wiadom IP: 81.170.253.* 14.05.04, 21:12 bo jak mi wiadomo Lapinski pozostawal w zainteresowaniu SB w Latach 70 --80 pchal sie w lapy SB aby przy jej pomocy zdobyc leprze stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Łapiński - gnida bez honoru IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.05.04, 22:12 to guano ma czelność jeszcze się wynurzać? Już dosyć smrodu narobił nam wszystkim swoimi złodziejskimi decyzjami do spółki ze swoim przydupasem Naumannem. Teraz znalazł nową szansę - wystąpić w TV i coś nowego ugrać. Zbieraj się Łapówko-Łapiński i wypad na Białoruś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . mARIUSZ Ł = PIEPRZONA CIOTA, KTORA.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 23:57 ... smie obrazac innych. Jak ten gnoj moze w ogole sie bezkarnie porusac po ulicy? nikt go nie pyta, co z NFZ, nikt nie wyjasnia, nawet nalezy do takiego zasranego grupowania jak FKP, wiec czego sie po takim ciulu spodziewac? Ta szmata donosi na swoich kumpli (jestem anty SLD, ale w tym wypadku - sorry, pewnie mu nie dali po.r.u.c.h.a.c, sprzedaje sie za stanowiska, i popiera rzeczy zupelnie niezgodne z przysiega hipokratesa. Gdzie jest jakis sad? jakas wladza, ktoa go rozliczy? gdzie jest trybunal konstytucyjny albo trybual stanu? Wszycy go maja w dupie? a tn fiut chodzi po swiecie i robi zle, coraz gorsze. Co za gnoj?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Belka: nie byłem współpracownikiem służb PRL IP: 63.146.250.* 15.05.04, 01:11 Az dziw bierze, ilu ludzi daje sie zaskoczyc poziomem obsmarowanctwa miedzy towarzyszami z lewicy. Czy w jednej jedynie slusznej partii, czy w kilkunastu rownie slusznych, czerwoni pozostaja wierni zasadzie publicznego oskarzania siebie nawzajem bez ladu, skladu i sensu. Tak bylo od czasow ulianowowych donosow na Plechanowa, slawetnej denuncjacji pawki (tfu!) morozowa i tak pozostanie az przyjdzie boj ostatni i cala lewica uda sie w kraine wiecznego plenum beczkowozem z MPO. I nad czym tu biadolic? Lepiej skladac pieniazki na detergenty, zeby po oszczymurach posprzatac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Re: Polska zginie IP: *.proxy.aol.com 15.05.04, 02:35 mam cicho nadzieje , i do tego dojdzie ze Polska poniewaz zawsze miala glupich , sprzedajnych , nieuczciwych, nielojalnych przywodcow bedzie zaanektowana prze Niemcy lub sprzedana Niemcom i wreszcie ludzi odetchna i zaczna normalnie zyc i pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: POLSKA NIGDY- NIE ZGINIE... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 15.05.04, 02:39 ...bo my tu jestesmy...a poki my tu jestesmy...to POLSKA NIE ZGINIE...czy to sie komus podoba czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakespeare Byl albo n ie byl, oto jest pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.04, 02:39 Tylko Kwach i Bog(albo Kwog) znaja odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ananda Belka wspolpracowal IP: *.bbtec.net 15.05.04, 03:22 Belka wspolpracowal ze sluzba bezpieczenstwa jako szef komitetu PZPR. Regularnie spotykal sie z plk. K - szefem SB w Lodzi na terenie Wydzialu Ekonomiczno-Socjologicznego Uni Lodzkiego. Regularnie konsultowal sie z wydz. Organizacylnym Komitetu Lodzkiego PZPR i informowal o sytuacji na Wydziale Ekonomicznym. Belka takze wspolpracowal z Dept Wywiadu PRL podczas pobytu zagranicznego na stypendium ACLS w Chicago W wiwku 52 lat pamiec czesto nie dopisuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk A skądżesz tyle rozwagi w treści informacji? IP: 82.160.30.* 15.05.04, 10:55 Wynika to chyba z tego iż podaje to PAP. Wyobrażam sobie ton i zaangażowanie "śledcze" dziennikarzy "Wyborczej" gdyby "sensacja" tej miary dotyczyła polityka(ugrupowania) zwalczanego przez środowisko "Gazety" (patrz "afera Olina"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy To jest świństwo które powinno być karane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 21:50 Pan Łapiński powinien zostać zmuszony do wykazania dowodów w tej sprawie. Jeśli ich nie przedstawi musi być usunięty z sejmu jako oszust, który wprowadza oczernia celowo innych ludzi. To nie jest godne posła nie tylko RP ale i każdego innego nawet najmniejszego kraju. Tylko dowody mogą stanowić podstawę oskarżeń choćby były nieprawdziwe. Muszą jednak być dowody że ten kto rozgłasza oskarzenia był przekonany, że mówi prawdę. Podobnie postąpił Pan Lepper oskarżając pana Rokitę o kombinatortswo i oszustwa. Też powinien ponieść tego konsekwencje jak wyżej. Ludzie którzy bezpodstawnie rzucają na kogoś oskarżenia nie mogą nie tylko reprezentować obywateli, ale nie powinni być osobami zatrudnionymi jakichkolwiek stanowiskach kierowniczych. Ci posłowie dla mnie są już byłymi posłami i przy nastepnych wyborach z pewnością nie wybiorę nikogo z ich listy żeby przypadkiem oni nie dostali się ponownie do sejmu. Nie są godni mnie reprezentować. Odpowiedz Link Zgłoś