perli 18.09.11, 18:49 te Iwany. Zakręcą nam gaz, za ten brąz w siatkarstwie, trzeba farelki zakupić i futra z norków, i ciepłe majty z jakiś podgrzewających paciorków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Popieram Systematycznie. 18.09.11, 18:58 trtza sie nauczyc zwyciezac z Rosjanami. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Popieram 18.09.11, 18:59 trza sie nauczyc wygrywac z Rosjanami. Systematycznie. PF P.S. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Popieram 18.09.11, 19:09 wyszarpła ja stanik razem z sutkami, w pubie oglądałam to starcie z Iwanami, stanik i suteczki zostali zdeptani, ale brąz mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Take care 18.09.11, 19:11 jeszcze jakis DSK przeczyta co piszesz i poleci po laczach na te sutki. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Też się cieszę 18.09.11, 19:32 Polacy zagrali najlepszy mecz w turnieju, Rosjanie najgorszy od bardzo dawna. Na Rosjanach ciąży podobno jakaś klątwa: jeszcze nie zdobyli ME, a faworytami byli zawsze. Jeszcze parę dni temu wydawało się, że będą królować w Europie i na świecie przez lata. A wczoraj Serbowie ich złamali, a dzisiaj Polacy zatopili. Trener Alekno wygląda jak człowiek po dramatycznych przejściach. Jest blado-zielony.Aż mi go żal. Pewnie go zwolnią. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Iwany nie byli Iwanami, 18.09.11, 19:40 zgadzam się, słaby mecz w ich wykonaniu, nie mogli szantażować nas kurkami, zakręconymi. A mój stanik, zdeptany Odpowiedz Link Zgłoś