Dodaj do ulubionych

Tylko lewusy popierają PiS i jego wodza,

27.10.11, 20:27
Wódz orzekł:
W opinii PiS redukcja długu Grecji jest niewystarczająca. - Propozycja, żeby rozwiązać problem, brzmi w sposób następujący: redukcja długu, ale nie o 50 proc. - bo taki dług w dalszym ciągu będzie niespłacalny dla Grecji - tylko o 65 proc. - mówił Kaczyński. - W ten sposób uzyskamy sytuację, w której Grecja będzie mogła płacić dług - dodał.

To nie jest pierwszy raz, kiedy PiS ustami swojego wodza chce dać więcej. Lewusy powinni się ucieszyć.
Obserwuj wątek
    • manny-jestem Fajnie, Fajnie 27.10.11, 20:31
      a kto sprawuje prezydencje i chwali sie tym 50procentowym sukcesem?

Jak widac w Polsce tylko lewusy Hymenosie wink
      • hymenos Re: Fajnie, Fajnie 27.10.11, 20:43
        manny-jestem napisał:

> a kto sprawuje prezydencje i chwali sie tym 50procentowym sukcesem?

Jedno nie przeszkadza drugiemu.

>
        > Jak widac w Polsce tylko lewusy Hymenosie wink

Eee, tam. Moda na lewoskręt jest powszechna, no bo kto by nie chciał więcej, nawet w Ameryce wink
        • manny-jestem Re: Fajnie, Fajnie 27.10.11, 20:52
          hymenos napisał:

> manny-jestem napisał:
          >
          > > a kto sprawuje prezydencje i chwali sie tym 50procentowym sukcesem?
          >
          > Jedno nie przeszkadza drugiemu.

Wybiorczosc przeszkadza.
          >
          > >
          > > Jak widac w Polsce tylko lewusy Hymenosie wink
          >
          > Eee, tam. Moda na lewoskręt jest powszechna, no bo kto by nie chciał więcej, na
          > wet w Ameryce wink
          >
          U nas powoli sie zmienia. Trzymam kciuki ze za rok bedzie powazne zamiatanie.
          • hymenos Re: Fajnie, Fajnie 27.10.11, 20:58
            manny-jestem napisał:

> Wybiorczosc przeszkadza.

Jaka wybiórczość???? Wybera się tego co da więcej? wink

> U nas powoli sie zmienia. Trzymam kciuki ze za rok bedzie powazne zamiatanie.

Utrzymując styl, ja nie mam za kogo trzymać kciuki. Na zamiatanie się nie zanosi.
    • jaceq Re: Tylko lewusy popierają PiS i jego wodza, 27.10.11, 22:46
      > nie o 50 proc. - bo taki dług w dalszym ciągu będzie niespłacalny dla Grecji - tylko o 65
      > proc. - mówił Kaczyński.

Ciekawe, dlaczego nie 64 proc.? Albo 68 proc.? Jak Geniusz to obliczył?
    • wikul Re: Tylko lewusy popierają PiS i jego wodza, 27.10.11, 22:50
      hymenos napisał:

> Wódz orzekł:
      > W opinii PiS redukcja długu Grecji jest niewystarczająca. - Propozycja, żeby
      > rozwiązać problem, brzmi w sposób następujący: redukcja długu, ale nie o 50 pr
      > oc. - bo taki dług w dalszym ciągu będzie niespłacalny dla Grecji - tylko o 65
      > proc. - mówił Kaczyński. - W ten sposób uzyskamy sytuację, w której Grecja będz
      > ie mogła płacić dług - dodał.

>
      > To nie jest pierwszy raz, kiedy PiS ustami swojego wodza chce dać więcej. Lewus
      > y powinni się ucieszyć.

Oczywiście nie ze swoich. Jak słynny baca który był gotow wszystko oddać partii, oczywiscie oprócz tego co miał.
    • g-48 Re: Tylko lewusy popierają PiS i jego wodza, 27.10.11, 23:27
      To nie jest pierwszy raz, kiedy PiS ustami swojego wodza chce dać więcej. Lewus
      > y powinni się ucieszyć.
      Zacznij facet czytac tez inne gazety bo jak pozostaniesz przy GooWnej to zglupiejesz do reszty.
      • hymenos Re: Tylko lewusy popierają PiS i jego wodza, 29.10.11, 14:24
        g-48 napisał:

> Zacznij facet czytac tez inne gazety bo jak pozostaniesz przy GooWnej to zglupi
        > ejesz do reszty.

No proszę, lewusom wydaje się, że tylko GW cytuje ich wodza Jarosław_Polskę_zbaw.
        • wikul Re: Tylko lewusy popierają PiS i jego wodza, 29.10.11, 21:12
          hymenos napisał:

> g-48 napisał:
          >
          > > Zacznij facet czytac tez inne gazety bo jak pozostaniesz przy GooWnej to
          > zglupi
          > > ejesz do reszty.
          >
          > No proszę, lewusom wydaje się, że tylko GW cytuje ich wodza Jarosław_Polskę_zbaw.

Jak pismatoł nie ma nic do powiedzenia to zawsze może odesłać do znienawidzonej GW.
          Nie przeszkadza mu to jednak korzystac z Forum GW. Ot, taka pisia obłuda.
          • g-48 Re: drogi wikulec 30.10.11, 00:24
            Jak pismatoł nie ma nic do powiedzenia to zawsze może odesłać do znienawidzonej
            > GW.
            > Nie przeszkadza mu to jednak korzystac z Forum GW. Ot, taka pisia obłuda.
            Na forum piszemy my a w GW pisza tamci.
            A jezeli chodzi o PO to ludzie musza byc slepi przechodzac kolo kantorow i bankow i nie widza jak zlotowka leci na leb na szyje na dol a ceny w sklepach / to jest juz w calej EU/ pna sie na wyzyny "Zielonej wyspy".
            www.youtube.com/watch?v=C89scwAHqbU
            A teraz chlopczyku maske na glowe i rowno oddychac.
            • g-48 Re: drogi wikulec 30.10.11, 00:36
              www.youtube.com/watch?v=VBZ-fDxm8jA&feature=related
              • wikul Tanie 48 g gów'no 30.10.11, 01:09
                gów'no-48 g wydaliło:

> www.youtube.com/watch?v=VBZ-fDxm8jA&feature=related

Jak swoja starą zatrudniłeś po znajomosci w publicznej toalecie to nie był nepotyzm ?
            • wikul Tanie 48 g gó... 30.10.11, 01:04
              gó...-48 g wydaliło:

> Na forum piszemy my a w GW pisza tamci.

To jest forum Gazety Wyborczej, durniu. To ona ponosi koszty i ryzyko, przyjmując takich anlfabetów umysłowych jak ty na swoje łamy.

> A jezeli chodzi o PO to ludzie musza byc slepi przechodzac kolo kantorow i bank
              > ow i nie widza jak zlotowka leci na leb na szyje na dol a ceny w sklepach / to
              > jest juz w calej EU/ pna sie na wyzyny "Zielonej wyspy".

Nie ma złotówki, spisiały matole, jest zloty. A na wyżyny, tumanie, wspina sie twoja głupota i ignorancja cenowa. Won !
              • wikul Re: Tanie 48 g gó... 30.10.11, 01:17
                www.polskieradio.pl/42/273/Artykul/463574,Zloty-rosnie-po-swietnych-danych-o-polskim-przemysle-
                • snajper55 Re: Tanie 48 g gó... 30.10.11, 01:57
                  wikul napisał:

> www.polskieradio.pl/42/273/Artykul/463574,Zloty-rosnie-po-swietnych-danych-o-polskim-przemysle-

Oni mają swoje, całkiem inne dane publikowane w ich, całkiem innych gazetach. Oni mają swoją, całkiem inną rzeczywistość. W ich rzeczywistości wybory wygrał Jarosław Kaczyński zgonie z ich przedwyborczymi badaniami sondażowymi.

S.
    • wikul Re: Tylko lewusy popierają PiS i jego wodza, 07.11.11, 21:35
      No i narozrabiałeś. Kilkunastu posłów PiS wzięło to sobie do serca i olało Kaczyńskiego, tworząc nowy klub sejmowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka