Dodaj do ulubionych

Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu

IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.06.04, 17:30
lekarze musza w PL dostac bardziej godziwe zarobki bo wszyscy odleca Ryanair
na zachod do UE
Obserwuj wątek
    • wpia kojarzy mi sie z nokia 01.06.04, 17:31
      a jej ataku boja sie inni producenci komorek.
    • Gość: ms Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.brzezno.univ.gda.pl 01.06.04, 18:02
      A tak to odlecą Lufthansą albo Lotem
    • Gość: piszedalej Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.06.04, 18:27
      Gość portalu: zeeeneeek napisał(a):

> lekarze musza w PL dostac bardziej godziwe zarobki bo wszyscy odleca Ryanair
      > na zachod do UE

Najpierw ci lekarze musieliby nauczyc sie jakiegos jezyka zachodniego bo na
      migi to nikogo nie wylecza. smile
      • Gość: Lekarz Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 20:09
        Literatura medyczna jest w ogromnej wiekszosci anglojęzyczna, nie mówiąc o
        zjazdach, konferencjach, kursach.
        Polscy lekarze reprezentują światowy poziom wykształcenia i umiejętności, a to,
        że w Polsce wycenia się to niżej niż usługi fryzjerskie czy ślusarskie, to inna
        rzecz.
        ...ale się to niebawem zmienismile
        • Gość: pacjent Re: Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.petrus.com.pl 01.06.04, 20:26
          przekazałbym twoją widomość mojej ciotce. niestety zmarła, bo jakiś s.... z
          dyplomem doktora nie rozpoznał nowotwora. zanim dostaniecie jakiekolwiek
          podwyżki wszyscy powinniście wrócić na studia i uzupełnić podstawowe wiadomości.
          • Gość: Lysyy Re: Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.chello.pl 01.06.04, 23:00
            nowotworu nie ,,nowotwora'' pacanie
          • Gość: jacek Re: Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.act.health.gov.au / *.sge.net 03.06.04, 05:18
            Polscy lekarze w Australii zdaja tutejsze egzaminy ze 28% sukcesem. Nic dodac
            nic ujac.
        • Gość: mirek Re: Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 20:34
          większości naszych lekarzy nikt nie zatrudni na zachodzie bo mają za niskie
          kwalifikacje. Sam dyplom to za mało.
          • Gość: MG bardzo się mylisz IP: *.24-151.libero.it 01.06.04, 21:57
            Wcale nie jest tak, że akurat na zachodzie generalnie lekarze są mądrzejsi, a w
            Polsce głupsi. Wszędzie znajdziesz oba te gatunki smile
            A znajomość języka ma oczywiście zasadnicze znaczenie. Jeśli ktoś chce pracować
            za granicą w Europie w takim zawodzie, musi zainwestować w język (poza Europą
            jest łatwiej).
        • Gość: slusarz Re: Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 06:36
          piprzysz stary...
      • Gość: jacek Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.act.health.gov.au / *.sge.net 03.06.04, 05:16
        Najpierw ci lekarze musieliby nauczyc sie jakiegos jezyka zachodniego bo na
        migi to nikogo nie wylecza. smile

"Piszedalej" dales dobry komentarz
    • Gość: Welcome to Poland Wreszcie ktoś dopier... AirPolonii, Sky Europe !! IP: *.spray.net.pl 01.06.04, 18:31
      - nie mówiąc już o pedalskim LOT-cie.
      Polskie "tanie" linie czy wschodnio-europejskie to strategia:

> chwytliwa reklama (49 - 99 pln za bilet)
      > gówniany serwis (loty o 5 rano, gubienie bagażu, bylejaki dworzec lotniczy)
      > na początku tanio, potem tak jak stara, dobra suka - LOT (obecnie do Londynu
      czy Paryża można se polecieć za 700-900 pln w obie strony ! smile

...czyli generalnie WYRU...Ć KLIENTA ! A co tam - put wsiegda budiet młody
      kapitalizm !
      • Gość: pio co za bufon IP: *.eu.org 01.06.04, 19:19
        co za komentarz, wiadomo, ze linia podaje tylko swoja cene w przypadku
        przedlaty - wejdz na strone RYANAIR - tam sie ceny zaczynaja od kilku funtow,
        tyle, ze w rzeczywistosci jest to conajmniej kilkanascie i jesli sie wykupi
        bilet odpowiednio wczesniej.
        Nie wiem, czy do osoby nie potrafiacej sie cos dotrze.
        Linia www.flyniki.com - podaje ceny rzeczywiste ze wszystkimi dopłatami.
        Reklama mówi, że lot do Wiednia wynosi 29 Euro - ale juz na wrzesnień bilet
        kosztuje ok 60-80 Euro. TO normalne
      • Gość: Z[a]rażony od żony Glupi LOT - zraza klientow klamliwym ogloszeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 19:20
        Ja p...dole - ide pieszo!
      • Gość: Harry Re: Wreszcie ktoś dopier... AirPolonii, Sky Europ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 21:26
        Nigdy nie skorzystam z tzw. tanich linii lotniczych. Z 30 letnim taborem
        latającym są one dla mnie stanowczo za drogie. Biorę pod uwagę również cenę
        mojego zycia. Lufthansa, choć droga w cenie biletu, wydaje mi się
        najodpowiedniejsza. Samoloty po niej latają w liniach np Grecji, Egiptu, a po
        wielu latach trafiają do tzw tanich linii.
        • Gość: Mariusz Re: Wreszcie ktoś dopier... AirPolonii, Sky Europ IP: *.psp.stpauls.it / 194.243.3.* 01.06.04, 21:50
          Poczytaj lepiej o tym kto, jakie i od kogo kupuje nowe samoloty i potem się
          wypowiadaj.
        • Gość: kaz59 są też inne linie i tańsze o wiele IP: *.anax.pl / *.anax.pl 01.06.04, 23:08
          np. airberlin,airjet, itp.itd i przecież oni na wodę nie latają , a zarobki 10
          razy wyższe mają niż te w polskich liniach ,a samoloty całkiem niezłe - sami
          zresztą zobaczcie np. do niemców AirBerlin - jakie luksusowe maszyny
          podstawiają ! .....więc jak to jest ? ...pazerność i ogłupianie reklamą
          ????!!
        • Gość: karol Re: Wreszcie ktoś dopier... AirPolonii, Sky Europ IP: 147.252.86.* 02.06.04, 15:31
          a kurat ostatnio najwieksze zamowienia na nowe samoloty zlozyly tanie linie.
          ryanair ma kontrakt na ok 150 nowych boeingow
        • Gość: mt Pudło IP: 217.153.179.* 02.06.04, 16:11
          Akurat Ryanair ma jedną z najmłodszych flot ..... A czytał że Eysay Jet złożył
          zamówienie na 120 nowych samolotów w tymże artykule?
    • Gość: lekarz Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.adsl.tele2.no 01.06.04, 20:06
      Wszystkim mozna latac, tylko nie Ryanair. Nawet lekarz w desperacji (jak ja)
      powinien sie szanowac.
      • Gość: will Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.campus.unimaas.nl 01.06.04, 20:51
        Nie wiem dlaczego narzekasz. Latam Ryanair juz od paru lat i jakos nigdy nie
        mialem jeszcze powodu do niezadowolenia.
      • Gość: karol Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: 147.252.86.* 02.06.04, 15:35
        bo ryanairem lataja tylko ci co sie nie szanuja. co zlego jest w lataniu
        ryanairem. widziales jaki serwis ostanio oferuja tradycyjni przewoznicy.
    • Gość: Lesba Rzeź w powietrzu-krwawe chmury IP: *.nekla.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 22:03
      a już myślałam, że zamiast deszczu krew mi będzie kapać na sukienkę na paradzie
      w warszawie, hej tanie bilety, można będzie teraz po sukienki do paryża latać.
    • Gość: michał Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 23:18
      RyanAir ma wejść do Pyrzowic.Aż się boję o AirPolonię i WizzAir. wink
      • Gość: Kaja Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 00:54
        Nie wiem skąd masz takie informacje, że Ryan zamierza wejść do Polskie do
        Pyrzowic. Nic takiego nie ma miejsca, firma nie wydała tkiego komunikatu, a
        wszelkie informacje na ten temat są jedynie wymysłem. A szkoda.
    • Gość: Arti Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.06.04, 00:46
      A ja mysle ze bardzo dobrze sie dzieje , zaczyna sie wszystko stabilizowac a
      przy duzej konkurencji ceny beda spadac.
    • Gość: kali Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: 195.245.213.* 02.06.04, 10:12
      a niech lecą może będziemy zdrowsi a na pewno zostaną nam pieniądze bez których
      nie wyleczysz się w tym kraju ( oczywiście nieopodatkowane – bo żaden lekarzyna
      nie zgłosi że dostał datek )
    • toja3003 co za bzdura ze strony Ryanair 02.06.04, 10:49
      owszem sa bardzo agresywni cenowo
      ale nie obstawiaja nawet wiekszosci
      polaczen w Europie;
      po prostu jesli chce poleciec
      z miasta A do B to nie znaczy,
      ze na tej linii w ogole jest
      oferta Ryanairu w wiec musze
      wziasc inna (tania) linie jezeli w ogole
      chce leciec.
    • Gość: Jerry Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: 217.153.152.* 02.06.04, 10:59
      Gratuluję szefostwu firmy Ryanair (choc trudno uwierzyć, że to ich słowa)
      zdolności w zakresie PR - mówienie o "rzezi w powietrzu" przy okazji latania
      tanią linią - trudno o lepszą reklamę, już widzę te tłumy, które biorą udział
      w "rzezi", żeby poprawić wynik finasowy
      • dutchman Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu 02.06.04, 11:31
        Szkoda slow co za kretynizm.....
        dutchman
    • Gość: glupek To sie bedzie dzialo jak zaczna arabów z EU IP: 192.109.150.* 02.06.04, 14:55
      wypierdalac,
      niebo zleje sie krwia taniego
      konsumenta ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka