Gość: zeeeneeek IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.06.04, 17:30 lekarze musza w PL dostac bardziej godziwe zarobki bo wszyscy odleca Ryanair na zachod do UE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wpia kojarzy mi sie z nokia 01.06.04, 17:31 a jej ataku boja sie inni producenci komorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.brzezno.univ.gda.pl 01.06.04, 18:02 A tak to odlecą Lufthansą albo Lotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszedalej Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.06.04, 18:27 Gość portalu: zeeeneeek napisał(a): > lekarze musza w PL dostac bardziej godziwe zarobki bo wszyscy odleca Ryanair > na zachod do UE Najpierw ci lekarze musieliby nauczyc sie jakiegos jezyka zachodniego bo na migi to nikogo nie wylecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 20:09 Literatura medyczna jest w ogromnej wiekszosci anglojęzyczna, nie mówiąc o zjazdach, konferencjach, kursach. Polscy lekarze reprezentują światowy poziom wykształcenia i umiejętności, a to, że w Polsce wycenia się to niżej niż usługi fryzjerskie czy ślusarskie, to inna rzecz. ...ale się to niebawem zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.petrus.com.pl 01.06.04, 20:26 przekazałbym twoją widomość mojej ciotce. niestety zmarła, bo jakiś s.... z dyplomem doktora nie rozpoznał nowotwora. zanim dostaniecie jakiekolwiek podwyżki wszyscy powinniście wrócić na studia i uzupełnić podstawowe wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysyy Re: Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.chello.pl 01.06.04, 23:00 nowotworu nie ,,nowotwora'' pacanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.act.health.gov.au / *.sge.net 03.06.04, 05:18 Polscy lekarze w Australii zdaja tutejsze egzaminy ze 28% sukcesem. Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 20:34 większości naszych lekarzy nikt nie zatrudni na zachodzie bo mają za niskie kwalifikacje. Sam dyplom to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MG bardzo się mylisz IP: *.24-151.libero.it 01.06.04, 21:57 Wcale nie jest tak, że akurat na zachodzie generalnie lekarze są mądrzejsi, a w Polsce głupsi. Wszędzie znajdziesz oba te gatunki A znajomość języka ma oczywiście zasadnicze znaczenie. Jeśli ktoś chce pracować za granicą w Europie w takim zawodzie, musi zainwestować w język (poza Europą jest łatwiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slusarz Re: Zapewniam cie, ze znaja i to dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 06:36 piprzysz stary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.act.health.gov.au / *.sge.net 03.06.04, 05:16 Najpierw ci lekarze musieliby nauczyc sie jakiegos jezyka zachodniego bo na migi to nikogo nie wylecza. "Piszedalej" dales dobry komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Poland Wreszcie ktoś dopier... AirPolonii, Sky Europe !! IP: *.spray.net.pl 01.06.04, 18:31 - nie mówiąc już o pedalskim LOT-cie. Polskie "tanie" linie czy wschodnio-europejskie to strategia: > chwytliwa reklama (49 - 99 pln za bilet) > gówniany serwis (loty o 5 rano, gubienie bagażu, bylejaki dworzec lotniczy) > na początku tanio, potem tak jak stara, dobra suka - LOT (obecnie do Londynu czy Paryża można se polecieć za 700-900 pln w obie strony ! ...czyli generalnie WYRU...Ć KLIENTA ! A co tam - put wsiegda budiet młody kapitalizm ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio co za bufon IP: *.eu.org 01.06.04, 19:19 co za komentarz, wiadomo, ze linia podaje tylko swoja cene w przypadku przedlaty - wejdz na strone RYANAIR - tam sie ceny zaczynaja od kilku funtow, tyle, ze w rzeczywistosci jest to conajmniej kilkanascie i jesli sie wykupi bilet odpowiednio wczesniej. Nie wiem, czy do osoby nie potrafiacej sie cos dotrze. Linia www.flyniki.com - podaje ceny rzeczywiste ze wszystkimi dopłatami. Reklama mówi, że lot do Wiednia wynosi 29 Euro - ale juz na wrzesnień bilet kosztuje ok 60-80 Euro. TO normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z[a]rażony od żony Glupi LOT - zraza klientow klamliwym ogloszeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 19:20 Ja p...dole - ide pieszo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Wreszcie ktoś dopier... AirPolonii, Sky Europ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 21:26 Nigdy nie skorzystam z tzw. tanich linii lotniczych. Z 30 letnim taborem latającym są one dla mnie stanowczo za drogie. Biorę pod uwagę również cenę mojego zycia. Lufthansa, choć droga w cenie biletu, wydaje mi się najodpowiedniejsza. Samoloty po niej latają w liniach np Grecji, Egiptu, a po wielu latach trafiają do tzw tanich linii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Wreszcie ktoś dopier... AirPolonii, Sky Europ IP: *.psp.stpauls.it / 194.243.3.* 01.06.04, 21:50 Poczytaj lepiej o tym kto, jakie i od kogo kupuje nowe samoloty i potem się wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz59 są też inne linie i tańsze o wiele IP: *.anax.pl / *.anax.pl 01.06.04, 23:08 np. airberlin,airjet, itp.itd i przecież oni na wodę nie latają , a zarobki 10 razy wyższe mają niż te w polskich liniach ,a samoloty całkiem niezłe - sami zresztą zobaczcie np. do niemców AirBerlin - jakie luksusowe maszyny podstawiają ! .....więc jak to jest ? ...pazerność i ogłupianie reklamą ????!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Wreszcie ktoś dopier... AirPolonii, Sky Europ IP: 147.252.86.* 02.06.04, 15:31 a kurat ostatnio najwieksze zamowienia na nowe samoloty zlozyly tanie linie. ryanair ma kontrakt na ok 150 nowych boeingow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Pudło IP: 217.153.179.* 02.06.04, 16:11 Akurat Ryanair ma jedną z najmłodszych flot ..... A czytał że Eysay Jet złożył zamówienie na 120 nowych samolotów w tymże artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.adsl.tele2.no 01.06.04, 20:06 Wszystkim mozna latac, tylko nie Ryanair. Nawet lekarz w desperacji (jak ja) powinien sie szanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: will Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.campus.unimaas.nl 01.06.04, 20:51 Nie wiem dlaczego narzekasz. Latam Ryanair juz od paru lat i jakos nigdy nie mialem jeszcze powodu do niezadowolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: 147.252.86.* 02.06.04, 15:35 bo ryanairem lataja tylko ci co sie nie szanuja. co zlego jest w lataniu ryanairem. widziales jaki serwis ostanio oferuja tradycyjni przewoznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesba Rzeź w powietrzu-krwawe chmury IP: *.nekla.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 22:03 a już myślałam, że zamiast deszczu krew mi będzie kapać na sukienkę na paradzie w warszawie, hej tanie bilety, można będzie teraz po sukienki do paryża latać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 23:18 RyanAir ma wejść do Pyrzowic.Aż się boję o AirPolonię i WizzAir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 00:54 Nie wiem skąd masz takie informacje, że Ryan zamierza wejść do Polskie do Pyrzowic. Nic takiego nie ma miejsca, firma nie wydała tkiego komunikatu, a wszelkie informacje na ten temat są jedynie wymysłem. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.06.04, 00:46 A ja mysle ze bardzo dobrze sie dzieje , zaczyna sie wszystko stabilizowac a przy duzej konkurencji ceny beda spadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: 195.245.213.* 02.06.04, 10:12 a niech lecą może będziemy zdrowsi a na pewno zostaną nam pieniądze bez których nie wyleczysz się w tym kraju ( oczywiście nieopodatkowane – bo żaden lekarzyna nie zgłosi że dostał datek ) Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 co za bzdura ze strony Ryanair 02.06.04, 10:49 owszem sa bardzo agresywni cenowo ale nie obstawiaja nawet wiekszosci polaczen w Europie; po prostu jesli chce poleciec z miasta A do B to nie znaczy, ze na tej linii w ogole jest oferta Ryanairu w wiec musze wziasc inna (tania) linie jezeli w ogole chce leciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu IP: 217.153.152.* 02.06.04, 10:59 Gratuluję szefostwu firmy Ryanair (choc trudno uwierzyć, że to ich słowa) zdolności w zakresie PR - mówienie o "rzezi w powietrzu" przy okazji latania tanią linią - trudno o lepszą reklamę, już widzę te tłumy, które biorą udział w "rzezi", żeby poprawić wynik finasowy Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: Tanie linie lotnicze: Rzeź w powietrzu 02.06.04, 11:31 Szkoda slow co za kretynizm..... dutchman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupek To sie bedzie dzialo jak zaczna arabów z EU IP: 192.109.150.* 02.06.04, 14:55 wypierdalac, niebo zleje sie krwia taniego konsumenta .... Odpowiedz Link Zgłoś