Dodaj do ulubionych

Premier przyłożył rękę do rozpadu UE w o.kształcie

02.03.12, 14:17
Mam uprzejmą prośbę do miejscowych kaczologów co oznacza to stwierdzenie. Czy to jest pochwała czy raczej przygana ? Jestem w kropce bo jeżeli to jest pochwała to Kaczyński sprzeciwia sie swoim zasadom, jeżeli przygana to znaczy żę Kaczyński jest za głęboka integracją UE. A może jeszcze cos innego ?
Nie jest łatwo zbawiać Polskę, nawet jak sie jest wirtualnym Żolnierzem Wyklętym.
Obserwuj wątek
    • wikul Re: Premier przyłożył rękę do rozpadu UE w o.kszt 02.03.12, 14:18
      wikul napisał:

> Mam uprzejmą prośbę do miejscowych kaczologów co oznacza to stwierdzenie. Czy t
      > o jest pochwała czy raczej przygana ? Jestem w kropce bo jeżeli to jest pochwał
      > a to Kaczyński sprzeciwia sie swoim zasadom, jeżeli przygana to znaczy żę Kaczy
      > ński jest za głęboka integracją UE. A może jeszcze cos innego ?
      > Nie jest łatwo zbawiać Polskę, nawet jak sie jest wirtualnym Żolnierzem Wyklęty
      > m.

Link.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11272105,_Premier_przylozyl_reke_do_rozpadu_UE_w_obecnym_ksztalcie_.html?lokale=wroclaw
    • oleg3 Re: Premier przyłożył rękę do rozpadu UE w o.kszt 02.03.12, 14:31
      wikul napisał:

> Mam uprzejmą prośbę do miejscowych kaczologów
      A jest na tym forum większy kaczolog od Wikula?
      • wikul Re: Premier przyłożył rękę do rozpadu UE w o.kszt 02.03.12, 14:51
        oleg3 napisał:

> wikul napisał:
        >
        > > Mam uprzejmą prośbę do miejscowych kaczologów
        > A jest na tym forum większy kaczolog od Wikula?

Twoja skromność jest powszechnie znana, nie kryguj się.
        • oleg3 Re: Premier przyłożył rękę do rozpadu UE w o.kszt 02.03.12, 14:56
          Ja nie jestem kaczologiem. Ty oczywiście tak.
          • janusz2_ Re: Premier przyłożył rękę do rozpadu UE w o.kszt 02.03.12, 15:28
            oleg3 napisał:

> Ja nie jestem kaczologiem. Ty oczywiście tak.

Wikul jest przede wszystkim kaczofobem co w połączeniu z jego kaczologią daje taki efekt, jak widać w jego postach.
            • oleg3 Re: Premier przyłożył rękę do rozpadu UE w o.kszt 02.03.12, 15:34
              janusz2_ napisał:

Niechby ktoś porównał liczbę postów poświęconych Kaczyńskiemu przez Wikula, mnie czy Ciebie. Przypuszczam, że nie mam nawet 5-ciu proc. dorobku Wikula.
              • manny-jestem Leming pomylil 02.03.12, 17:31
                kaczologie z kaczofilia.
                • wikul Lemingów, infantylny spisiały pajacu ... 02.03.12, 20:33
                  ...poszukaj w rodzinie.

manny-jestem napisał:

> kaczologie z kaczofilia.

Wymyślasz durniu nie zaczepiany a potem będziesz lamentował przez miesiac że cię obrażają. Nie masz nic do powiedzenia w temacie to spier'dalaj.
    • kalllka Re: Premier przyłożył rękę do rozpadu UE w o.kszt 02.03.12, 15:50
      to jest ewidentne, zes jest w kropce, ze w kropce nad <i> wyjasniac nie trzeba.

p.s
      ciekawe tylko jak dlugo jeszcze bedziesz reprezentowal na faku, wydete blond usta.
      • wikul Re: Premier przyłożył rękę do rozpadu UE w o.kszt 02.03.12, 20:35
        kalllka napisała:

> to jest ewidentne, zes jest w kropce, ze w kropce nad <i> wyjasniac
        > nie trzeba.
        > p.s
        > ciekawe tylko jak dlugo jeszcze bedziesz reprezentowal na faku, wydete blond us
        > ta.

Możesz, spisiała kaleko, przejść na j.polski bo wolskiego nie znam ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka