Dodaj do ulubionych

Jak wam nie wstyd

IP: *.proxy.aol.com 15.05.01, 04:38
Komu ublizacie?Tym co walczyli i gineli za wasze i waszych dzieci zycie?Wstyd i
hanba.Ich juz prawie nie ma na tym naszym zasranym Swiecie.A o ten Swiat
wlasnie walczyli.O wolny Swiat.Wywalczyli,sami ginac za nasze zycie nasz jako
taki dzisiejszy dobrobyt.Jeszcze nam za malo,trzeba ich dalej szkalowac(bo za
malo wywalczyli).Oni zaczeli,juz nie zyja,my zyjemy,nam nalezy sprawe do konca
wyjasnic i "wykonczyc".
Obserwuj wątek
    • Gość: jaski Re: Jak wam nie wstyd IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 15.05.01, 04:47
      • Gość: A.K. Re: Jak wam nie wstyd IP: *.proxy.aol.com 15.05.01, 05:01
        Gość portalu: jaski napisał(a):

Gosc portalu:jaski juz nic nie napisal,poniewaz trzecia puszka Budweisera juz go
        z nog zwalila,a za 5 godzin trzeba wstawac i znowu do....murow,do murow
        pany,kielnia zachlasnie,piwem popije,wysika sie odczeka,do domu wroci,synka
        poprosi aby znowu cos na komputerze w imieniu zakompleksionego,przepitego ojca
        pobajdurzyl,pozniej usmiechnie sie morda bezzebna i oznajmi rodzince przez niego
        zakapturzonej:a dali my im,nieprawdaz?A ja wam zawsze mowil,ze nasze "bataliony"
        Polske oswobodzili,je...a mac".
    • Gość: jaski Re: Jak wam nie wstyd IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 15.05.01, 04:52
      Jezeli juz komus ublizam, to tylko takim dupkom jak Ty. Choc i mnie wykoncz
      osle.
      • Gość: A.K. Re: Jak wam nie wstyd IP: *.proxy.aol.com 15.05.01, 05:05

> Jezeli juz komus ublizam, to tylko takim dupkom jak Ty. Choc i mnie wykoncz
        > osle.

Badz honorowym komunista,podaj swoj adres.Za 3 godziny u ciebie jestem....
      • Gość: A.K. Re: Jak wam nie wstyd IP: *.proxy.aol.com 15.05.01, 05:09

> Jezeli juz komus ublizam, to tylko takim dupkom jak Ty. Choc i mnie wykoncz
        > osle.

Nie pokazuj sie na Jackowie od jutra.AK-owcy juz cie maja na oku.
        • Gość: jaski Re: Jak wam nie wstyd IP: 207.154.140.* 15.05.01, 15:55
          Zalatw sobie sniffer, ale po co ci skoro i tak z czytaniem problemy. Za 3
          godziny nogami nie dojdziesz, od Jackowa daleko a mysle ze takim palantom jak
          ty nawet tu prawa jazdy nie daja. A zreszta twoj junk i tak by nie dojechal.
          Tacy akowcy jak ty ty chyba od mjr. Kija?
    • Gość: Piotr Re: Jak wam nie wstyd IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 00:57
      Gość portalu: A.K. napisał(a):

> Komu ublizacie?Tym co walczyli i gineli za wasze i waszych dzieci zycie?Wstyd i
      >
      > hanba.Ich juz prawie nie ma na tym naszym zasranym Swiecie.A o ten Swiat
      > wlasnie walczyli.O wolny Swiat.Wywalczyli,sami ginac za nasze zycie nasz jako
      > taki dzisiejszy dobrobyt.Jeszcze nam za malo,trzeba ich dalej szkalowac(bo za
      > malo wywalczyli).Oni zaczeli,juz nie zyja,my zyjemy,nam nalezy sprawe do konca
      > wyjasnic i "wykonczyc".

Odnoszę wrażenie że jest tu wysoki współczynnik ludzi chorych psychicznie. Trudno
      z tego bełkotu cokolwiek zrozumieć

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka