Gość: fionka IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 23.07.04, 20:25 co mam zrobić bo mój chłop leży przed telewizorem , pije piwo, ogląda film i je kolacje i mówi ,że cierpi...bidulek ....ale ooosooo choźźźźiiii????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pollak Re: biedny mój chłop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:01 Zdziel go wałkiem i powiedz że teraz napewno zostanie męczennikiem. A może nawet świętym. Jego cierpienie nie pójdzie na marne... Odpowiedz Link Zgłoś
monika301 Re: biedny mój chłop 23.07.04, 21:03 moj też tak miał teraz jest sam. i ma teraz swój telewizor pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: biedny mój chłop IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.07.04, 21:07 A kiedy mu dalas ostatni raz? Moze to robi z rozpaczy? Moja znajoma chetniej daje sasiadowi niz mezowi. Mowi ze ja to "trzyma w formie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: biedny mój chłop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:11 Dobrze wiesz co robi ta znajoma. Czy nie mieszkasz może w pobliżu jej domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: biedny mój chłop IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.04, 22:02 Gość portalu: pollak napisał(a): > Dobrze wiesz co robi ta znajoma. Czy nie mieszkasz może w pobliżu jej domu? To znaczy chciałeś zapytać czy nie jest sąsiadem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: biedny mój chłop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:20 No tak mniej więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: biedny mój chłop IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.04, 22:00 monika301 napisała: > moj też tak miał teraz jest sam. > i ma teraz swój telewizor > > > pozdrawiam Powiało grozą, moniko301. Pardon, ty teraz też masz swój telewizor ? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: biedny mój chłop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:22 Zamknął ją w kuchni. Ona ma teraz własną kuchenkę gazową i mikrofalówkę a on .... telewizor. I jest sam. W pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: biedny mój chłop 23.07.04, 21:46 Gość portalu: fionka napisał(a): > co mam zrobić bo mój chłop leży przed telewizorem , pije piwo, ogląda film i > je kolacje i mówi ,że cierpi...bidulek ....ale ooosooo choźźźźiiii????? fionko może czas nakręcić Shreka3? jak zobaczy w tym telewizorze jak wyglada to może wypożyczy sobie Shreka1 i zaczniecie od początku tylko gdzie wy takiego trzeciego osła znajdziecie co by chciał zagrać kompana twojego "biednego chłopa"? danka Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: biedny mój chłop 23.07.04, 21:49 no cóż...zastanów się czy to nie Twoja wina...)...ja tam nie mam czasu na telewizor-wolę te męsko-damskie zabawki L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul biedny mój chłop, a ty ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.04, 21:58 Gość portalu: fionka napisał(a): > co mam zrobić bo mój chłop leży przed telewizorem , pije piwo, ogląda film i > je kolacje i mówi ,że cierpi...bidulek ....ale ooosooo choźźźźiiii????? Jak to leży ? Je, pije i leży ? A ty co byś chciała, żeby wszystko na stojąco ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Ale dziwne małżeństwo 24.07.04, 00:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14351002 Kupcie sobie psychoanalityka... Odpowiedz Link Zgłoś