dachs 29.06.13, 08:22 wyborcza.pl/1,75248,14189487,Skandal_z_bankiem_Watykanu__Seria_aresztowan.html Jak wyschnie, napewno nam coś fajnego napisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Podobno Krzysio tej nocy zmoczył się z radośc 29.06.13, 09:34 dachu, nie badz zatwardzialy w zajmowaniu sie pie...mi (mozna przyjac, ze na pewno zajmie sie soba) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 robisz Borsuku skok na Skoki? 29.06.13, 17:00 dachs napisał: > Skandal_z_bankiem_Watykanu__Seria_aresztowan Zbyt czesto podziwiam Twoja niefrasobliwosc w obronie bandytow swojakow. Kupa smierdzi, kupy nikt nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: robisz Borsuku skok na Skoki? 29.06.13, 17:25 rycho7 napisał: > Zbyt czesto podziwiam Twoja niefrasobliwosc w obronie bandytow swojakow. Kupa s > mierdzi, kupy nikt nie ruszy. Nie, Rychu, dla mnie mogą go powiesić (jak wiesz, jestem zwolennikiem kary smierci). Nie bronię "swojaków". Jestem za tym, że by kościół oczyścić z brudnych ludzi. Tylko metoda, proponowana przez Krzysiopodobnych mi się nie podoba. Nikt o zdrowych zmysłach nie spali stodoły by się pozbyć szczurów. A co do tytułu, naprawdę się ucieszyłem, jak miło Krzysiowi będzie to przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: robisz Borsuku skok na Skoki? 29.06.13, 17:35 dachs napisał: > Nikt o zdrowych zmysłach nie spali stodoły by się pozbyć szczurów. Nie mam parcia na komplementy z Twojej i innych strony zem przy zdrowych zmyslach. Wystarczy mi moje sumienie, ktorego z reszta wedlug Was nie mam. To nalezy do monopolu katobolszewikow. Ja od dawno przypominam Wasze haselko, ze kosciol to wierni. Budynkow (zabytkow) nie nalezy tykac. Wystarczy, ze nikt do nich nie bedzie przychodzil. Wszelkimi skutecznymi metodami. Istotna jest skutecznosc odrozniajaca od Adolfa, Stalina, Pol Pota. PS. Jestem zdecydowanie przeciwko obrazaniu szczurow, karaluchow lub innej zywizny. Produkty ewolucji to co innego niz tfory kreacji. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 laznia w Treblince 29.06.13, 17:38 dachs napisał: > Jestem za tym, że by kościół oczyścić z brudnych ludzi. Cenie, ze B16 z Hitlerjugend wyniosl wyobraznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: laznia w Treblince 29.06.13, 17:44 rycho7 napisał: > Cenie, ze B16 z Hitlerjugend wyniosl wyobraznie. A Tobie się to tylko tak kojarzy? Współczuję. Parteigenossen już dawno passe. Musisz sie czyć strasznie samotny Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: laznia w Treblince 29.06.13, 20:13 dachs napisał: > Musisz sie czyć strasznie samotny To w Twoich ustach brzmi jak samosprawdzajaca sie przepowiednia. Jak wiekszosc ludkosci (odmozdzonej) preferujesz wykluczanie nad komunikacje. Nastepnie oswiadczasz mi, ze MUSZE sie czuc strasznie samotny. Otoz oswiadczam Ci, ze po pierwsze primo nie MUSZE, po drugie primo nie czuje sie tak jak bys chcial abym sie czul. Czuje sie rozbawiony. > Parteigenossen już dawno passe. Zauwazylem, ze wlasnie dzis posuneli JarKacza. Zyjemy w roznych rzeczywistosciach. Ja nie wierze w zawlaszczenia semantyczne. Tak mi doradzil w objawieniu moj ateistyczny bog, ktory nie wymaga ode mnie abym w niego wierzyl. Ludzkie panisko. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: robisz Borsuku skok na Skoki? 30.06.13, 12:33 dachs napisał: > Nie, Rychu, dla mnie mogą go powiesić (jak wiesz, jestem zwolennikiem kary smierci). > Nie bronię "swojaków". Jestem za tym, że by kościół oczyścić z brudnych ludzi. Kościół - tak, wypaczenia - nie! Pewnie uważasz też, że mafia jest w porządku, tylko z brudnych ludzi trzeba ją oczyścić? S. Odpowiedz Link Zgłoś
piq homoseksualizm - tak, pedofilia - nie! 30.06.13, 13:46 Pewnie uważasz, że homoseksualizm jest w porządku, tylko z pedofilów trzeba go oczyścić? ____________________ 4/5 pedofilów uważa się za "gejów", pedofilia jest wśród "gejów" kilkanaście (od 11 do 20) razy częstsza niż wśród normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: homoseksualizm - tak, pedofilia - nie! 30.06.13, 16:17 piq napisał: > Pewnie uważasz Rzeczesz jak to normalka miedzy etalonami elegancji. Ja bynajmniej uwazam, ze Twoj homoseksualizm pasuje do Twojej pedofilii. Jak to miedzy niepokalanymi uczciwoscia. > razy częstsza niż wśród normalnych ludzi. Czy normalni ludzie osiagaja orgazm mordujac Ciebie? Zastosuj obserwacje uczestniczaca. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: homoseksualizm - tak, pedofilia - nie! 01.07.13, 00:40 piq napisał: > Pewnie uważasz, że homoseksualizm jest w porządku, tylko z pedofilów trzeba go > oczyścić? Zgadłeś. Uważam też, że heteroseksualizm jest w porządku, tylko z pedofilów trzeba go oczyścić. S. Odpowiedz Link Zgłoś
piq to dobrze, snajper,... 01.07.13, 01:51 ...zabierz się do oczyszczania twojej Pedalii Uwielbionej z dzieciogrzmotów - i przestań odmawiać katolikom prawa do zrobienia tego samego z gnojkami w ich kościele. Warto, byś też pamiętał, snajper, że nagorszymi sukinsynami w kościele są katabasy należące do pedalskiego lobby chronionego przez pedałów z watykańskiej kurii. Jakoś pedalstwo cywilne uwielbiasz, a pedalstwa kościelnego nienawidzisz. Pedalstwo to pedalstwo, snajper, bez podziału na kategorie. Napisałeś też, prolecie umysłowy: > Pewnie uważasz też, że mafia jest w porządku, tylko z brudnych ludzi trzeba ją oczyścić? Tak, mafia oczyszczona z brudnych ludzi byłaby sympatycznym stowarzyszeniem wspierających się nawzajem kolesi z południowych Włoch o pięknej karcie historycznej związanej z walką o wolność. Sądzisz inaczej, biedulko? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: to dobrze, snajper,... 01.07.13, 15:05 piq napisał: > ...zabierz się do oczyszczania twojej Pedalii Uwielbionej z dzieciogrzmotów - i > przestań odmawiać katolikom prawa do zrobienia tego samego z gnojkami w ich ko > ściele. A ty w końcu przestań bić żonę. I dzieci przestań molestować. > Warto, byś też pamiętał, snajper, że nagorszymi sukinsynami w kościele są katab > asy należące do pedalskiego lobby chronionego przez pedałów z watykańskiej kuri > i. Jakoś pedalstwo cywilne uwielbiasz, a pedalstwa kościelnego nienawidzisz. Pe > dalstwo to pedalstwo, snajper, bez podziału na kategorie. Nienawidzę zakłamania a nie takiego czy innego pedalstwa. > Napisałeś też, prolecie umysłowy: > > Pewnie uważasz też, że mafia jest w porządku, tylko z brudnych ludzi trze > ba ją oczyścić? > Tak, mafia oczyszczona z brudnych ludzi byłaby sympatycznym stowarzyszeniem wsp > ierających się nawzajem kolesi z południowych Włoch o pięknej karcie historyczn > ej związanej z walką o wolność. Sądzisz inaczej, biedulko? Jasne. A partia komunistyczna po usunięciu wypaczeń i złych ludzi mogłaby nas wieść do świetlanej przyszłości. PS. Ja nie muszę ubliżać. Mnie wystarczą argumenty, z którymi u ciebie coś cienko. No cóż, ale to zrozumiałe, trudno dowodzić, że czarne nie jest czarne. S. Odpowiedz Link Zgłoś
piq przecież ty, snajper, nie przytoczyłeś ani pół... 01.07.13, 15:31 ...argumentu. To jest argument?... > A ty w końcu przestań bić żonę. I dzieci przestań molestować. ...przeci mojemu stwierdzenieniu: > > przestań odmawiać katolikom prawa do zrobienia tego samego z gnojkami w > > ich kościele. Znowu udajesz kompletnego cymbała? Skoro, snajper, opowiadasz się za przywilejami dla pedalstwa, to całego, a nie tylko tego z nocnych klubów "gejowskich" albo ubranego w łańcuszki i potrząsającego gołymi zadkami w czasie ulicznych parad. Twoje hasło snajper winno w tej sprawie brzmieć: "Moje stanowcze >nie< dla homoseksualnego celibatu księży-gejów". Byłbyś wtedy chociaż trochę wiarygodny. O mafii z południa Włoch się nie douczyłeś. Co mnie nie dziwi, bo nie lubisz się uczyć, lubisz co najwyżej używać słów-wytrychów bez zrozumienia ich właściwego znaczenia. Co świadczy o miernych kwalifikacjach intelektualnych. O partii komunistycznej też się nie douczyłeś: po usunięciu "wypaczeń" (czyli czego, snajper?) i złych ludzi byłaby klubem dyskusyjnym dla lewackich dziwaków. Dlaczego? Doucz się czym są partie komunistyczne według ich własnych założeń.. A kluby dyskusyjne nikogo nie prowadzą ku żadnej przyszłości, co najwyzej ku alkoholizmowi. No to może podejmiesz następujące wyzwanie: pokaż mi palicem, gdzie w twoim poście są owe "argumenty". Czekam, lebiodko. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 szkoda, ze nie bywam na procesjach Bozego Ciala 01.07.13, 16:15 piq napisał: > ubranego w łańcuszki i potrząsającego gołymi zadkami w czasie ulicznych parad Doszlo juz az do takiego postepactwa w sancta ecclesia catolica? Slyszalem, ze korzystata z nowych mendiow i nowych srodkow wyrazu. Trenujecie juz fuge Bacha pierdzona? > O partii komunistycznej też się nie douczyłeś: po usunięciu "wypaczeń" (czyli > czego, snajper?) i złych ludzi byłaby klubem dyskusyjnym dla lewackich > dziwaków. Wypaczeniem partii typu leninowskiego byla idea, ze ludziom da sie zrobic raj na ziemi. Z ludzmi da sie zrobic jedynie pieklo. Z Polakami w szczegolnosci polskie pieklo. Rozwiazaniem skutecznym (antykomunistycznym) bedzie zrobienie tego samego bez ludzi. Niestety nie jest to oryginalne bo religianckie wizje zaswiatow sa bez ludzi, czyli dla nieboszczykow, bez zalozenia ich wykopywania. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jest to jedynie kwestia proporcji 01.07.13, 16:22 snajper55 napisał: > po usunięciu wypaczeń i złych ludzi mogłaby nas wieść do świetlanej przyszłości. Ciekawe czy da sie uzgodniec jaki procent jest ludzi zlych. Podpowiem, ze w Apokalipsie Sw. Jana jest mowa o tym, ze przed Armageddonem ludzie uwierza falszywym prorokom. Odnosze wrazenie, czytajac ten tekst, ze nie uwierzy jedynie garstka. Komunisci nie wykorzystali Biblii jako wskaznika ludzkiej kondycji. Do ocen swoich szeregow takze. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Gnojarek sczyscil Leppera 30.06.13, 16:11 snajper55 napisał: > Kościół - tak, wypaczenia - nie! Po ponad 20 latach doswiadczeni poszedlbym dalej. Socjalizm tak, wypaczenia nie. Wypaczenim bylo przywozenie wskazowek z kurantow z Kremla zamiast z Watykanu. Cenzura, zamordyzm i wolnosc dla wybranych zdecydowanie powinny pozostac. > mafia jest w porządku, tylko z brudnych ludzi trzeba ją oczyścić? Tworcy mafii wolakow maja doswiadczenie czym jest Uklad. Blida byla wprawka wobec milionow przyszlych samobojcow, ktorzy gdyby byli niewinni to by sie nie zastrzelili z pomoca ulopkow. Ja pamietam, ze Jezus nie rzucil pierwszy kamieniem. Nie byl niewinny, mimo iz Wieczniedziewic. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Ten zlodziejski kosciolek i tak zdycha :O) 01.07.13, 04:41 Tak to ta sama mentalnosc komunisty. Nawiasem mowiac Szkop to byly czlonek PZPR i przekonany jestem, ze przed nawroceniem sie byl nie mniej gorliwy niz teraz. Mnie osobiscie niezbyt ciesza te akcje papieza Franciszka. Czekam bowiem na zgnicie tej instytucji, oraz jej rozpad. Wszelkie posuniecia na rzecz naprawy tego zlodziejskiego kosciolka, sila rzaczy, nie moga napawac mnie optymizmem i radowac. Bo to tylko przedluzy agonie potwora. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 "nauka objaśni kiedyś świat" 29.06.13, 17:15 dachs napisał (w sygnaturce): > Jeżeli przychodzi wybierać między wiarą w to, że nauka objaśni kiedyś świat, > a wiarą w Boga - wiara w Boga jest zdecydowanie racjonalniejsza Mam Borsuku jeszcze stale Twoj obraz znacznie lepszy od tego co namolnie, systematycznie, stale prezentujesz. Tekst z tytulu jest typowym ustawianiem chlopca do bicia. Wspolczesny inteligent powinien miec jasnosc, ze nauka nie objaśni nigdy świata. Nauka stara sie objasnic lecz im wiecej objasnia tym wiecej odslania terenow niewyjasnionych. To jest stary dylemat, ze aby opisac stany wszystkich elektronow we Wszechswiecie to trzebaby dysponowac drugim Wszechswiatem, ktory posluzylby do opisu. Bog jest o wiele racjonalniejszy gdy nie masz zamiaru niczego objasniac lecz gmatwac. Zajmuje sie ostatnio ontologiami informatycznymi. Stale narasta we mnie swiadomosc jak ludzie uwielbiaja gmatwac sprawy. Jezyki naturalne sluza bardziej do klamania niz do przekazywania prawdy. Ty jestes wiec bardziej humanitarny z nas obu. Humanitaryzmem ustaw norymberskich. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: "nauka objaśni kiedyś świat" 01.07.13, 14:58 rycho7 napisał: > Wspolczesny inteligent powinien miec jasnosc, ze nauka nie objaśni ni > gdy świata. Nauka stara sie objasnic lecz im wiecej objasnia tym wiecej odslani > a terenów niewyjaśnionych. A o tym, że współczesny "inteligent" (mieniący się zwyczajowo - racjonalistą) tej jasności nie ma, mówi moja sygnaturka. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Insch Dachs! 01.07.13, 16:03 dachs napisał: > A o tym, że współczesny "inteligent" (mieniący się zwyczajowo - racjonalistą) t > ej jasności nie ma, mówi moja sygnaturka. Zrozumialem zes jest Zrodlem Prawdy. To by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś